Arrangementer

 • » DOXBIO - Så meget godt i vente
  3. september 2014 kl. 19:00
  Dokumentarfilm   En film om bonden, universet og bureaukratiet Niels er en af de mest idealistiske landmænd i bondelandet Danmark. Hele hans livssyn handler om bæredygtighed og om at leve i harmoni og respekt for naturen. Niels og hans kone Rita producerer råvarer til de bedste restauranter i Danmark, men deres måde at drive landbrug på er en torn i øjet på myndighederne. De truer Niels med at…
  » Læs mere

  DOXBIO - Så meget godt i vente

  3. september 2014
  Dokumentarfilm
   
  En film om bonden, universet og bureaukratiet
  Niels er en af de mest idealistiske landmænd i bondelandet Danmark. Hele hans livssyn handler om bæredygtighed og om at leve i harmoni og respekt for naturen. Niels og hans kone Rita producerer råvarer til de bedste restauranter i Danmark, men deres måde at drive landbrug på er en torn i øjet på myndighederne. De truer Niels med at fratage ham retten til at have dyr på gården, selvom landets førende kokke står i kø for at få del i gårdens produkter.
  For Niels er gården – Thorshøjgaard – og hans dyr ikke noget, der er begrænset til hans levetid. Han har visioner for fremtidige generationer og ønsker, at den jord, han efterlader, også skal være frugtbar til glæde for mennesker i de næste tusinde år …
  Instruktøren Phie Ambo har fulgt Niels tæt på i flere år; når han plejer sine dyr, dyrker sine marker i samarbejde med universet og kæmper en hård kamp mod myndighedernes kontrollanter.
   
  Instruktør: Phie Ambo
  Producent: Danish Documentary
  Land: Danmark 2014
  Længde: 95 minutter
  Sprog: Dansk
  Fakta
  Genre: Dokumentarfilm
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 60 kr.
  Ved indgangen: 60 kr.

  Reserver billetter
 • » Kulturcafé
  20. september 2014 kl. 20:30
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære. Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens vært.   Aftenens værter: Anna & Emma Emma: 40154035 …
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Kulturcafé

  20. september 2014
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære.

  Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens vært.
   
  Aftenens værter:
  Anna & Emma
  Emma: 40154035
   
  Fakta
  Genre: Blandet
  Koncert start: 20:30
  Spillested: Black Spot
  Forsalg: ingen forsalg/no presale
  Ved indgangen: 50 kr.

 • » Thomas Clausen Trio feat. Billy Hart
  21. september 2014 kl. 15:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Thomas Clausen er en af Danmarks helt store pianister. Han kan det hele - en stor instrumentalist og en stor komponist. Til denne eftermiddag har han samlet en all-star kvartet, hvor især Billy Hart bør fremhæves, som er en af verdens største og vigtigste trommeslagere gennem tiderne. Få en stor musikalsk jazzoplevelse med fire af jazze…
  » Læs mere

  Thomas Clausen Trio feat. Billy Hart

  21. september 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Thomas Clausen er en af Danmarks helt store pianister. Han kan det hele - en stor instrumentalist og en stor komponist. Til denne eftermiddag har han samlet en all-star kvartet, hvor især Billy Hart bør fremhæves, som er en af verdens største og vigtigste trommeslagere gennem tiderne. Få en stor musikalsk jazzoplevelse med fire af jazzens største personligheder.
  Thomas Clausen (p) 
  Tomas Franck (ts) 
  Jesper Lundgaard (b) og 
  Billy Hart (dr)
  Fakta
  Genre: Jazz
  Koncert start: 15:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 130 kr.

  Reserver billetter
 • » Doktor Doktor
  25. september 2014 kl. 21:00
  Det danske hiphop-orkester DoktorDoktor spiller nyskabende urban musik, der blander de bedste elementer fra den tekstbaserede og beat-orienterede hiphop-kultur med de improvisatoriske tilgange fra jazz og soulmusikken. DoktorDoktor – med rapperen Mads Glendorf i front – opstod på grund af de syv bandmedlemmers fælles kærlighed til hiphop, soul og jazz. Bandet debutterede på scenen under Copenhag…
  » Læs mere

  Doktor Doktor

  25. september 2014
  Det danske hiphop-orkester DoktorDoktor spiller nyskabende urban musik, der blander de bedste elementer fra den tekstbaserede og beat-orienterede hiphop-kultur med de improvisatoriske tilgange fra jazz og soulmusikken.
  DoktorDoktor – med rapperen Mads Glendorf i front – opstod på grund af de syv bandmedlemmers fælles kærlighed til hiphop, soul og jazz. Bandet debutterede på scenen under Copenhagen Jazz Festival i 2010 med deres hårdtslående blanding af stramme trommer, funky horn-riffs og tankevækkende tekster.
  Og siden da er det kun gået fremad. DJ og radiovært Le Gammeltoft har bl.a. udtalt følgende om bandets tidligere single ’Da Diddy Var Daddy’: ”… det er old school hiphop med en tekst, man ikke kan lade være med at synge med på” (Euroman, dec. 2012).
  Efter mere end 60 koncerter i hele Danmark hvor de bl.a. spillede en fantastisk koncert på SmukFest, er de rutinerede og velspillende herrer klar til at udgive deres første album med håndspillet og organisk hiphop.
  ’NytLåntGammeltBlåt’ er en festbombe af et debut-album, der både kan hive folk på dansegulvet og samtidig give dig noget at tænke over. Tekstuniverset bevæger sig fra bytur til tømmermænd og fra kærlighed til ensomhed. F.eks på sangen ”Hun Kan Ik’ Dance” hvor frontmand Mads Glendorf har et lidt anderledes og kontroversielt syn på begrebet ”player”:
  Sangen Handler om at man som fyr i bylivet bliver forelsket hele tiden og hver gang man føler man har fundet en, bliver man forelsket i den næste.  Nogle ville kalde det definitionen på en player – men måske er manden i virkeligheden det romantiske køn, og er det helt så galt at forelske sig?
  DoktorDoktor sværger til den autentiske og støvede lyd, hvorfor hele pladen er håndspillet og numrene er i ligeså høj grad fyldt med med kærlighed til håndværket som til sangskrivningen.
  Albummet ”NytLåntGammeltBlåt” udkommer d. 2 juni via Target Records, men allerede d. 31 maj holder DoktorDoktor en stor release på Loppen i København hvor de spiller de nye numre.
  Fakta
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » CNL
  26. september 2014 kl. 19:00
  Billetter sælges kun i forsalg fra mandag d. 15. september kl. 10.00 enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres. Diskoteket er fra kl. 19-23. C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække. Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung. Her kan de more sig, d…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart: 15. september 2014

  CNL

  26. september 2014
  Billetter sælges kun i forsalg fra mandag d. 15. september kl. 10.00 enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres.

  Diskoteket er fra kl. 19-23.

  C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække.

  Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung.

  Her kan de more sig, danse disko og drikke sodavand i frie rammer under kyndigt opsyn. Vore medarbejdere er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde.
  Fakta
  Genre: Diskotek for 10-13 årige
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: 50 kr. + gebyr sælges på Sønderborghus og billetnet.dk
  Ved indgangen: ingen salg ved indgangen

 • » Musikrådsfest/Povl Dissing
  27. september 2014 kl. 20:00
  Sønderborg Musikprisfest 2014: En aften med i Povl Dissings univers Medvirkende Sønderborgs ypperste musikere og ensembler bl.a.: Danfoss Orkestret, Art Ensemble Syd, Vero Melodia samt naturligvis POVL DISSING selv. Sønderborghus er rammen om en episk aften med de bedste sangere og musikere i samspil med en af vore ypperste sangfortolkere: Povl Dissing Aftenen bliver en rejse igennem mere end 4…
  » Læs mere

  Musikrådsfest/Povl Dissing

  27. september 2014
  Sønderborg Musikprisfest 2014: En aften med i Povl Dissings univers
  Medvirkende Sønderborgs ypperste musikere og ensembler bl.a.: Danfoss Orkestret, Art Ensemble Syd, Vero Melodia samt naturligvis POVL DISSING selv.
  Sønderborghus er rammen om en episk aften med de bedste sangere og musikere i samspil med en af vore ypperste sangfortolkere: Povl Dissing Aftenen bliver en rejse igennem mere end 40 års musik. 
  Det er en fornøjelse for Sønderborg Musikråd at kunne vise hvor rig og kreativ en kulturby Sønderborg er – og hele rådet ser naturligvis også frem til overrækkelsen af Sønderborg Musikpris 2014, der ligeledes er en del af aftenens program.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Sidde pladser/Seated
  Forsalg: 150 kr.
  Ved indgangen: 170 kr.

  Reserver billetter
 • » Christian Fuhlendorff
  1. oktober 2014 kl. 20:00
  http://christianfuhlendorff.dk/   Showet er uegnet for personer under 15 år.    Christian Fuhlendorff nyt one man comedy show ”For at gøre en kort historie lang” “Jeg har en hund og et hus, en kæreste og en datter. Jeg lever endda i verdens lykkeligste land, Danmark! Jeg har alle brikkerne, der skal til. Jeg ved bare ikke, om Jeg er lykkelig. For et hus betyder samtidig også gæld og bekymri…
  » Læs mere

  Christian Fuhlendorff

  1. oktober 2014
   
  Showet er uegnet for personer under 15 år. 
   
  Christian Fuhlendorff nyt one man comedy show ”For at gøre en kort historie lang”
  “Jeg har en hund og et hus, en kæreste og en datter. Jeg lever endda i verdens lykkeligste land, Danmark! Jeg har alle brikkerne, der skal til. Jeg ved bare ikke, om Jeg er lykkelig. For et hus betyder samtidig også gæld og bekymringer, en hund betyder pligter og at træde i pis på gulvet, en kæreste betyder forventninger og kompromiser, en datter betyder ansvar - og engang imellem at træde i pis på gulvet, OG så må vi heller ikke glemme, at Danmark altså også er et af de lande med den højeste selvmordsrate. Lad mig sige det på en anden måde: SKAL jeg være lykkelig?”
  Det spørgsmål stiller Christian Fuhlendorff sig selv i sit tredje one man show “For at gøre en kort historie lang”, der har premiere på Bremen i København den 19 september og kan opleves rundt i landet til ultimo november. 
  I sine tidligere shows har han taget publikum med på en rejse ind i sit skæve og komiske univers.  Denne gang er ingen undtagelse. Det bliver ærligt, nøgent og frem for alt sjovt. Rigtig sjovt. Christians kendetegn er at give noget af sig selv og han viser gerne de dårlige sider frem for de gode. Og netop som man tror, man har gennemskuet ham, opdager man noget nyt - både om ham og sig selv. 
   
   
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.

  Reserver billetter
 • » Paper Tigers & Natas Fonos
  2. oktober 2014 kl. 21:00
  Med spidse sko, blomstrede skjorter, modfrisurer og attituden på rette plads, er rockbandet Paper Tigers på vej ind i danskernes bevidsthed. Paper Tigers skriver sange, der blander 60’ernes engelske rockmusik med 90’ernes britpop, og leverer altid de velskrevne sange, med en enorm energi på scenen. Om musikken siger de selv: “Vi er ikke musikere, der skriver sange om kærlighed, men med kærlighed i…
  » Læs mere

  Paper Tigers & Natas Fonos

  2. oktober 2014
  Med spidse sko, blomstrede skjorter, modfrisurer og attituden på rette plads, er rockbandet Paper Tigers på
  vej ind i danskernes bevidsthed. Paper Tigers skriver sange, der blander 60’ernes engelske rockmusik med
  90’ernes britpop, og leverer altid de velskrevne sange, med en enorm energi på scenen.
  Om musikken siger de selv: “Vi er ikke musikere, der skriver sange om kærlighed, men med kærlighed i
  håb om at skabe gode melodier, ørehængende catchy omkvæd og om at skubbe publikum ud på
  dansegulvet.” Paper Tigers er inspireret af bands som The Beatles, Oasis, Led Zeppelin og Kasabian.
  I over 3 år har Paper Tigers turneret Danmark rundt – blandt andet som support for The Blue Van og Norges
  største rockband, BigBang. Paper Tigers vandt i 2011 en Underground Music Award for Årets Rocknavn og i
  februar 2012 udsendte de deres debut EP ‘If We May?’, der fik airplay på diverse udenlandske
  radiostationer. Lige nu er de fire fyre i gang med at indspille deres debutalbum, sammen med producer
  Søren Andersen i Medley Studios, og forventer at udgive deres første fuldlængde album i løbet af 2014.
  Bandet består af forsanger og guitarist Linus Valdemar, hans bror Andreas Valdemar på bas og kor, samt
  Max Hoffmeyer på keyboards og kor, og Nicklas Løvén på trommer og kor.
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 80 kr.
  Ved indgangen: 100 kr.

  Reserver billetter
 • » Madsen, Møller & From
  3. oktober 2014 kl. 20:00
  Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - købes sammen med koncertbillet.    Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme ind under huden på den vestjyske rockpoet. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2014 igen på landevejen – tilbage i ’stærkeste startopstilli…
  » Læs mere

  Madsen, Møller & From

  3. oktober 2014
  Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - købes sammen med koncertbillet. 
   
  Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme ind under huden på den vestjyske rockpoet.
  Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2014 igen på landevejen – tilbage i ’stærkeste startopstilling’.
  På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.
  Fakta
  Genre: Blues
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 290 kr.
  Ved indgangen: 310 kr.

  Reserver billetter
 • » Kip Winger
  4. oktober 2014 kl. 20:00
  Kip Winger, multi-platin, AMA nomineret kunstner, har opnået 6 top 40 singler. Han er nok mest kendt for sine tidlige dage som bassist med Alice Cooper. Men omfanget og rækkevidden af hans musikalske rejse kan mere fuldstændigt opleves på hans solo albums, This Conversation seems like a Dream, Songs from the Ocean Floor, From the Moon to the Sun og hans nyeste komposition Ghosts, for strygere, kl…
  » Læs mere

  Kip Winger

  4. oktober 2014
  Kip Winger, multi-platin, AMA nomineret kunstner, har opnået 6 top 40 singler. Han er nok mest kendt for sine tidlige dage som bassist med Alice Cooper. Men omfanget og rækkevidden af hans musikalske rejse kan mere fuldstændigt opleves på hans solo albums, This Conversation seems like a Dream, Songs from the Ocean Floor, From the Moon to the Sun og hans nyeste komposition Ghosts, for strygere, klaver og harpe, som er blevet en succesfuld ballet, koreograferet af Christopher Wheeldon for San Francisco Ballet. 
  Kip Winger har haft en bred vifte af musikalske oplevelser gennem de seneste 25 år. 9 Winger udgivelser og 4 solo udgivelser, forsanger i Alan Parson Live Project og har spillet med folk som Alice Cooper, Mark Farner, Roger Daltrey og Neal Schon, og Bob Dylan. Londons Classic Rock Magazine kaldte ham "en af de mest begavede komponister og i rock-genren" og roste hans "trang til at eksperimentere." 
  Kom og oplev Kip Winger solo.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Morten Schantz Kvintet
  5. oktober 2014 kl. 15:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Bandet, som består af Morten Schantz´faste trio samt den ghanesiske percussionist Ayi Solomon, tager sit afsæt i moderne jazz, men bærer i høj grad præg af inspiration fra Afrika. I februar 2014 udkom albummet Unicorn. Med på scenen er den smukke marokkansk-berbiske danserinde, Rabab Aomari, som tilfører musikken et endnu større dramati…
  » Læs mere

  Morten Schantz Kvintet

  5. oktober 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Bandet, som består af Morten Schantz´faste trio samt den ghanesiske percussionist Ayi Solomon, tager sit afsæt i moderne jazz, men bærer i høj grad præg af inspiration fra Afrika. I februar 2014 udkom albummet Unicorn. Med på scenen er den smukke marokkansk-berbiske danserinde, Rabab Aomari, som tilfører musikken et endnu større dramatisk og visuelt element. Et festfyrværkeri af toner, en eksotisk danserinde, en afrikansk troldmand, en telepatisk rytmegruppe og en kapelmester med et lysende bud på jazzmusik anno 2014.
  Bandet tæller også Morten Ankarfeldt (b) og Janus Templeton (dr)
  Fakta
  Genre: Jazz
  Koncert start: 15:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 130 kr.

  Reserver billetter
 • » Turboweekend + Nelson Can
  8. oktober 2014 kl. 21:00
  Koncerten er en del af Re-Opening Days hvor man kan købe en samlet billet for 180 kr. - Rest billetter kun til denne koncert sælges fra 1. september.   Fantastisk dobbeltkoncert med Turboweekend og Nelson Can.    
  » Læs mere
  Billetsalgsstart: 1. september 2014

  Turboweekend + Nelson Can

  8. oktober 2014
  Koncerten er en del af Re-Opening Days hvor man kan købe en samlet billet for 180 kr. - Rest billetter kun til denne koncert sælges fra 1. september.
   
  Fantastisk dobbeltkoncert med Turboweekend og Nelson Can.
   
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

 • » Julias Moon + Freja Kirk
  9. oktober 2014 kl. 21:00
  Koncerten er en del af Re-Opening Days hvor man kan købe en samlet billet for 180 kr. - Rest billetter kun til denne koncert sælges fra 1. september.   Fed dobbeltkoncert med Julias Moon og Freja Kirk.   JULIAS MOON  I oktober 2013 debuterede JULIAS MOON som P3’s Uundgåelige med hitsinglen Bay efterfulgt af EP’en Backseat Thunder, og nu er trioen klar med nyt. I løbet af forår og sommer 2014 …
  » Læs mere
  Billetsalgsstart: 1. september 2014

  Julias Moon + Freja Kirk

  9. oktober 2014
  Koncerten er en del af Re-Opening Days hvor man kan købe en samlet billet for 180 kr. - Rest billetter kun til denne koncert sælges fra 1. september.
   
  Fed dobbeltkoncert med Julias Moon og Freja Kirk.
   
  JULIAS MOON 
  I oktober 2013 debuterede JULIAS MOON som P3’s Uundgåelige med hitsinglen Bay efterfulgt af EP’en
  Backseat Thunder, og nu er trioen klar med nyt. I løbet af forår og sommer 2014 udgiver bandet suiten
  Technicolor VISION; fire singler, fire videoer, fire scenarier der hver især sætter en ny farve på poptrioen.
  Første single Lipstick Lies kickstarter udgivelsen d. 17. marts.
  Sex og melankoli er gennemgåede temaer i poptrioens tekstunivers, tematikker der har gjort sig gældende op
  gennem soul-traditionen og poppen. Med elektroniske cutting-edge produktioner skaber trioen en moderne
  nordisk lyd, der refererer til både amerikansk R&B, neo-soul, 80’er synthpop, 90’er Euro og nyere britisk
  electronica - et udtryk for en ny generations mange inspirationskilder og pick and choose-mentalitet der hos
  JULIAS MOON udmunder i en skarptskåret og uimodståelig pop-vision.
   
  FREJA KIRK
  Freja Kirk er en ny dansk sangerinde med en forbløffende stemme og en dybt personlig klang. Frejas blot 26 år
  til trods er hver en tone, hun synger, som var den nøje udvalgt. Musikken flyder frit fra Freja med en sjælden 
  sans for timing og indlevelse.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

 • » Dúné + Two Trick Pony
  10. oktober 2014 kl. 21:00
  Koncerten er en del af Re-Opening Days hvor man kan købe en samlet billet for 180 kr. - Rest billetter kun til denne koncert sælges fra 1. september..   Dobbeltkoncert med Dúné + Two Trick Pony   Dúné er en dansk rockgruppe dannet i 2001 og består af Matt Kolstrup (vokal), Ole Bjórn (synthesizer, vokal), Piotrek Wasilewski (bas, synthesizer) og Danny Jungslund (guitar). Bandet er især kendt fo…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart: 1. september 2014

  Dúné + Two Trick Pony

  10. oktober 2014
  Koncerten er en del af Re-Opening Days hvor man kan købe en samlet billet for 180 kr. - Rest billetter kun til denne koncert sælges fra 1. september..
   
  Dobbeltkoncert med Dúné + Two Trick Pony
   
  Dúné er en dansk rockgruppe dannet i 2001 og består af Matt Kolstrup (vokal), Ole Bjórn (synthesizer, vokal),
  Piotrek Wasilewski (bas, synthesizer) og Danny Jungslund (guitar). Bandet er især kendt for sine eksplosive
  livekoncerter og har turneret massivt i både ind- og udland gennem de sidste syv år, og har i øvrigt spillet
  support for Foo Fighters i forbindelse med deres koncert i München.
  Dúné har udgivet tre albummer, We Are In There You Are Out Here fra 2007, Enter Metropolis fra 2009 og ikke
  mindst Wild Hearts fra 2013, som fik 5 ud af 6 stjerner i GAFFA og Jyllands Posten og strøg direkte ind som
  nummer 2 på den danske iTunes liste og nummer 3 på den Officielle Danske Album Hitliste. Bandet er
  inspireret af 1970'ernes punk, 80'ernes pop og 90'ernes indie, som de har skabt deres egen unikke blanding af,
  som de på deres to første plader kaldte indielectrock.
   
  Two Trick Pony spiller støjpop med kant og iørefaldende melodier. Kvadrillen er centreret omkring tre kvindelige frontfigurer i svævende harmonier, der rejser sig over de rasende guitarer. Kvadrillen galoperer derudaf siden debut-EP’en i 2012 og har undervejs i ridtet imponeret  MTV-ikonet Ray Cokes og begejstret en bred skare af danske musikanmeldere.
  Two Trick Pony har i vinteren 2014 sluppet det crowdfundede debutalbum ’The Horses Are Coming’ løs vinteren til utroligt flotte anmeldelser. Albummet er finurlig blanding af tilgængelig 60’er pop og støvet rock n’ roll tilsat feminin kant og sødme. Hjertesorg går hånd i hånd med et ukueligt håb om forelskelse og livslyst i de 9 sange, som melder forårets kommen
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

 • » Cody + The Great Dictators
  11. oktober 2014 kl. 21:00
  Koncerten er en del af Re-Opening Days hvor man kan købe en samlet billet for 180 kr. - Rest billetter kun til denne koncert sælges fra 1. september.   Hjemmeside:http://codyfromdenmark.com    Siden 2009 har CODY med fire anmelderroste udgivelser støt og roligt arbejdet sig op til et musikalsk niveau, der i alle henseender er på linje med de største internationale navne inden for post-folk'en…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart: 1. september 2014

  Cody + The Great Dictators

  11. oktober 2014
  Koncerten er en del af Re-Opening Days hvor man kan købe en samlet billet for 180 kr. - Rest billetter kun til denne koncert sælges fra 1. september.
   
   
  Siden 2009 har CODY med fire anmelderroste udgivelser støt og roligt arbejdet sig op til et musikalsk niveau, der i alle henseender er på linje med de største internationale navne inden for post-folk'en. Frontmand Kaspar Kaae, der tilbage i 2006 startede CODY, har siden debuten udmærket sig med en unik sans for at føre udfordrende og komplekse sangstrukturer sammen med fantastiske pop-melodier. En sans, der på det nye album, Windshield, er lykkedes til fulde og er resulteret i det hidtil bedste udspil fra CODY.
   
  I forbindelse med udgivelsen af Windshield spillede Cody et par koncerter hvor Windshield blev opført fra start til slut, men nu er tiden komme til at blande kortene og spille en turné med materiale fra hele bagkataloget:
   
  "Da vi i foråret efter udgivelsen af Windshield tog ud for at spille omkring i landet, blev vi overvældet over hvor mange, der kom og allerede havde knyttet en relation til de nye sange, og det var derfor en stor oplevelse at spille pladen fra start til slut. Men med sådan et tilvalg følger der selvfølgelig også nogle fravalg, så på denne tour bliver det vores - fornøjelige - udfordring at lave et sæt med sange, der spænder sig over fem udgivelser og fem intense år. Vi glæder os meget!", siger David Fjelstrup, sanger, guitarist og sangskriver i Cody.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

 • » Re-Opening Days
  11. oktober 2014 kl. 21:00
  Sønderborghus er i øjeblikket i gang med en større ombygning med nye (og flere) toiletter og andre forbedrede publikumsfaciliteter. For at fejre ombygningen og husets 100 års fødselsdag afholder vi i starten af oktober en mini-festival under titlen RE-OPENING DAYS. På 4 dage præsenterer vi 8 nutidige/fremtidige danske navne med en entré på kun 180,-. Vel og mærke for alle 4 dage!   Onsdag d. 8. …
  » Læs mere

  Re-Opening Days

  11. oktober 2014
  Sønderborghus er i øjeblikket i gang med en større ombygning med nye (og flere) toiletter og andre forbedrede publikumsfaciliteter. For at fejre ombygningen og husets 100 års fødselsdag afholder vi i starten af oktober en mini-festival under titlen RE-OPENING DAYS. På 4 dage præsenterer vi 8 nutidige/fremtidige danske navne med en entré på kun 180,-. Vel og mærke for alle 4 dage!
   
  Onsdag d. 8. oktober kl. 21.00 Turboweekend + Nelson Can
  Torsdag d. 9. oktober kl. 21.00 Julias Moon + Freja Kirk
  Fredag d. 10. oktober kl. 21.00 Dúné + Two Trick Pony
  Lørdag d. 11. oktober kl. 21.00 Cody & The Great Dictators
   
   
  Fakta
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stående/Standing
  Forsalg: 180 kr.
  Ved indgangen: Sælges kun i forsalg

 • » Upcoming Band Night
  16. oktober 2014 kl. 21:00
  Arrangeres i samarbejde med RAMSIS   Musik fra Sønderborgs undergrund.    Programmet kommer snart!
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Upcoming Band Night

  16. oktober 2014
  Arrangeres i samarbejde med RAMSIS
   
  Musik fra Sønderborgs undergrund. 
   
  Programmet kommer snart!
  Fakta
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: ingen forsalg/no presale
  Ved indgangen: 40 kr.

 • » Minds of 99
  17. oktober 2014 kl. 21:00
  Rockbandet der vil ramme mennesker dér, hvor mennesker er Vejen fra sommerhusture til en kometkarriere med en nominering til P3 Talentet og P3s Uundgåelige er ikke så lang, som man skulle tro. The Minds of 99 har kendt hinanden siden skoletiden og har holdt fast på den rene smittende energi og intensitet, de har tilstræbt siden første gang, de spillede sammen. Sidste år vandt de Karrierekanonen. N…
  » Læs mere

  Minds of 99

  17. oktober 2014
  Rockbandet der vil ramme mennesker dér, hvor mennesker er
  Vejen fra sommerhusture til en kometkarriere med en nominering til P3 Talentet og P3s Uundgåelige er ikke så lang, som man skulle tro. The Minds of 99 har kendt hinanden siden skoletiden og har holdt fast på den rene smittende energi og intensitet, de har tilstræbt siden første gang, de spillede sammen. Sidste år vandt de Karrierekanonen. Nu er de klar med debutalbummet ’The Minds of 99’.
  En aften i 2012 mødtes Niels Brandt over en flaske vodka med fem barndomsvenner – Mikkel, Jacob, Louis, Asger, og Anders, som han har spillet sammen med på kryds og tværs siden de tidligere teenageår, men har kendt endnu længere. Han præsenterede idéen om at danne et band, hvor de bare skulle give los. Og så tog de i et sommerhus på Fanø og begyndte at skrive musik fra næven og hjertet.
  To år senere stod de seks unge mænd foran hele den danske musikbranche i et tætpakket Scandinavian Congress Center på SPOT Festival, hvor Politiken kvitterede med:
  ”Var jeg en rype i dag, løfted’ jeg vingen til slag, fyldte jeg lungen med luft – og skreg: Jeg tror sgu, Danmark har fået et nyt stort rockband.” – Pernille Jensen, Politiken.
   
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Musikmesse
  18. oktober 2014 kl. 10:00
  Musikmesse fra kl. 10 til kl. 14 Kontakt infomationen, hvis du ønsker at leje en stand tlf. 74 42 26 01 tryk 1 for informationen eller på sonderborghus@sonderborg.dk.   Så er det igen tid til Sønderborghus´halvårlige musikmesse Går du efter de efterhånden meget sjældne vinylplader, mangler du lige en lille-tromme til øvelokalet eller er du bare nysgerrig er det værd at lægge vejen forbi Sønde…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Musikmesse

  18. oktober 2014
  Musikmesse fra kl. 10 til kl. 14
  Kontakt infomationen, hvis du ønsker at leje en stand tlf. 74 42 26 01 tryk 1 for informationen eller på sonderborghus@sonderborg.dk.
   
  Så er det igen tid til Sønderborghus´halvårlige musikmesse
  Går du efter de efterhånden meget sjældne vinylplader, mangler du lige en lille-tromme til øvelokalet eller er du bare nysgerrig er det værd at lægge vejen forbi Sønderborghus musikmesse.
   
  Musikmessen er åben for alle og det er gratis at komme ind. 
  Fakta
  Genre: Messe
  Koncert start: 10:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: Gratis entre/free entrance
  Ved indgangen: Gratis entre/free entrance

 • » Helhorse
  18. oktober 2014 kl. 21:00
  “Mon der findes noget andet dansk band, der kan spille helt så beskidt som Helhorse? Jeg tvivler.” Sådan skrev Gaffa om det hårdtslående danske band ved sidste års udgivelse af albummet Oh Death. Sekstetten blander sludge, metal, rock og punk i et dystopisk univers, der tager et kig ind i de mørkeste afkroge af mennesket. Bandet har udgivet to albums, været på flere internationale turnéer og haft …
  » Læs mere

  Helhorse

  18. oktober 2014
  “Mon der findes noget andet dansk band, der kan spille helt så beskidt som Helhorse? Jeg tvivler.” Sådan skrev Gaffa om det hårdtslående danske band ved sidste års udgivelse af albummet Oh Death. Sekstetten blander sludge, metal, rock og punk i et dystopisk univers, der tager et kig ind i de mørkeste afkroge af mennesket. Bandet har udgivet to albums, været på flere internationale turnéer og haft en stor feature i Metal Hammer - et af verdens største metalmagasiner. Med en gylden formel bestående af brutale riffs og en beskidt og melodisk vokal rykker det hårdt i kroppen, når Helhorse går på scenen, så slip tøjlerne og mød Danmarks måske mest beskidte band.
  Fakta
  Genre: Metal
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Bottled in England
  23. oktober 2014 kl. 21:00
  I en hvirvelvind af ansigtslaserende beats, pulserende bas og euforiserende soundscapes opstår det unikke i Bottled in Englands energiske tag på den moderne elektroniske musik. Den leveres live og håndspillet med en fuldkommen organisk elegance af en fandenivoldsk trommeslager og en teatralsk bassist, der sammen kombinerer filmisk storladenhed og den tyske minimal-technos ekvilibrisme i en eksplo…
  » Læs mere

  Bottled in England

  23. oktober 2014
  I en hvirvelvind af ansigtslaserende beats, pulserende bas og euforiserende soundscapes opstår det unikke i Bottled in Englands energiske tag på den moderne elektroniske musik. Den leveres live og håndspillet med en fuldkommen organisk elegance af en fandenivoldsk trommeslager og en teatralsk bassist, der sammen kombinerer filmisk storladenhed og den tyske minimal-technos ekvilibrisme i en eksplosiv cocktail. På trods af navnets reference er Bottled in England et skandinavisk modspil til den engelske scenes navne som Rudimental, Chase & Status og Modestep. Med en mission om, at ”live” igen skal være et synonym for ”håndspillet”, går Bottled in England i krig mod sjæleløs drum’n’bass, alien-skrigende dubstep og den intetsigende bass-in-your-face-tilgang til det bastunge univers. Efter 150 shows i alt fra Østeuropa til Asien, varsler Bottled in England nu deres kommende debutalbum – et gennemkomponeret værk med en gennemgående fortælling om at være en del af nutidens unges kulturelle armod.
  Bottled in England består af trommeslager August Dyrborg, 24, og bassist Daniel Vognstrup, 24, der er vokset op sammen uden for København. Musikken blev fundamentet for deres bånd, og sammen påbegyndte de en musikalsk rejse gennem alt fra punk til bigbands. I slutningen af 2009 besluttede de sig for at søge nye musikalske veje og begyndte derfor at udforske den elektroniske basmusiks univers. Efter et år i øvelokalet bag lukkede døre, var idéen om Bottled in England skabt og de første skridt på de københavnske natklubsscener blev taget.
  Fakta
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stående/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

 • » The Blue Van
  24. oktober 2014 kl. 21:00
  The Blue Van fans har noget at glæde sig til, hele tiden, for resten af året udsender The Blue Van nemlig kun singler. Den første i rækken hedder ”The Beat Goes On” og udkommer mandag den 12/05/2014. Forinden spiller bandet desuden en koncert på årets SPOT Festival i Aarhus, som er åben for alle. ”Det handler om at tænke nyt og gøre tingene på en anderledes måde fordi verden er forandret”; udtal…
  » Læs mere

  The Blue Van

  24. oktober 2014
  The Blue Van fans har noget at glæde sig til, hele tiden, for resten af året udsender The Blue Van nemlig kun singler. Den første i rækken hedder ”The Beat Goes On” og udkommer mandag den 12/05/2014. Forinden spiller bandet desuden en koncert på årets SPOT Festival i Aarhus, som er åben for alle.
  ”Det handler om at tænke nyt og gøre tingene på en anderledes måde fordi verden er forandret”; udtaler Steffen Westmark (forsanger og guitarist). ”Samtidigt er det i den grad Old School, at gøre tingene på den måde som vi nu gør, for det var jo det både The Beatles, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis og alle de andre gjorde i gamle dage”. 
  Står man stille dør man
  En tjeneste som iTunes har specielt vendt op og ned på lytternes vaner. De har givet dem mulighed for selv at vælge, hvilke numre fra en plade de vil købe. Med de streamingtjenester, der stadig dukker flere op af, har playlister fået endnu større betydning. Flere og flere lytter til playlister frem for hele albums. Desuden har en tjeneste som YouTube fået gang i musikvideoen, som også netop promoverer det enkelte nummer. 
   - Bandet har derfor valgt, at gøre tingene anderledes end man normalt gør i rock-genren. Denne gang udsender de kun singler frem for et traditionelt album, som vi kender det. Det vil også betyde, at der kommer en sandstrøm af videoer fra The Blue Van.  
  ”Den første single hedder netop ”The Beat Goes On” og kan ses som en kommentar til den turbulens, der har været i pladebranchen de sidste mange år. Musikken bliver ved med at være der selvom nogle ydre ting forandrer sig”, fortæller Søren Christensen (guitarist og organist) ”Nummeret er et optimistisk The Blue Van ”feel good” nummer, som bare vil fremad”.
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå koncert/Standing
  Forsalg: 150 kr.
  Ved indgangen: 170 kr.

  Reserver billetter
 • » Hit med 80érne
  25. oktober 2014 kl. 21:00
  2013 var jubilæumsår for Hit med 80’erne. En række udsolgte jubilæums-koncerter over hele Danmark  fortalte historien om, at den klassiske, danske 80’er-rockpop stadig har ufattelig godt tag i publikum.    I 2014 er det 21 år siden, orkestret så dagens lys. Ikke desto mindre bliver Hit med 80’ernes popularitet  bare større og større for hvert år, der går.    Nu er det erfarne og særdeles kompetent…
  » Læs mere

  Hit med 80érne

  25. oktober 2014
  2013 var jubilæumsår for Hit med 80’erne. En række udsolgte jubilæums-koncerter over hele Danmark 
  fortalte historien om, at den klassiske, danske 80’er-rockpop stadig har ufattelig godt tag i publikum. 
   
  I 2014 er det 21 år siden, orkestret så dagens lys. Ikke desto mindre bliver Hit med 80’ernes popularitet 
  bare større og større for hvert år, der går. 
   
  Nu er det erfarne og særdeles kompetente orkester klar til endnu et år på de danske landeveje. 
   
  De senere år har der været røde lygter på nogle af Danmarks allerbedste og største spillesteder, når Hit 
  med 80’erne er kommet forbi. Fra Bornholm til Esbjerg. Fra Sønderborg til Aalborg. 
   
  Sætlisten varieres fra år til år. For der er så ufattelig mange klassikere at tage af. Oprindeligt indspillet af 
  Tøsedrengene, News, Rocazino, Dodo & The Dodo’s, RayDeeOhh, TV2, Kasper Winding. Fortsæt selv 
  opremsningen. LP-pladerne – det hed det dengang – blev solgt i hundredtusindvis af eksemplarer i 80’erne. 
  Når man hører sangene i dag, ved man godt hvorfor. 
   
  Hit med 80’erne tager sangene under kærlig behandling. I bogstaveligste forstand. Spiller dem ikke 
  nødvendigvis fuldstændig, som de lød på vinylet dengang. Sætter dem sammen i overraskende medleys, 
  parrer dem tematisk. Gør koncerten til en fortælling om et årti, som måske nok er længe siden, men som 
  for mange musikelskere fylder så meget i erindringen. 
   
  Slutresultatet er under alle omstændigheder det samme: Fællessang, glæde og måske endda en lille tåre i 
  øjenkrogen hos den del af publikum, der pludselig kan huske lige akkurat dén gymnasiefest eller den første 
  kæreste. 
   
  Hit med 80’erne er: 
  Annette Søgaard, vokal / kor 
  Silje Holtan, vokal / kor 
  Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar / keyboard 
  Brian Bannerholt, guitar 
  Søren Møller, keyboards / kor 
  Jakob Pagaard, bas 
  Kurt Nielsen, trommer / percussion 
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.

  Reserver billetter
 • » Steen Rasmussen Quintet feat. Leo Minax
  26. oktober 2014 kl. 15:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Den danske jazzpianist, Steen Rasmussen, har tidligere bevist, at han har sans for at spille brasiliansk inspireret musik. Steen Rasmussen har denne gang etableret et samarbejde med den brasilianske komponist, guitarist og vokalist Leo Minax. Rasmussen og det er et perfekt match! Kompositionerne er med sofistikerede, brasilianske stemni…
  » Læs mere

  Steen Rasmussen Quintet feat. Leo Minax

  26. oktober 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Den danske jazzpianist, Steen Rasmussen, har tidligere bevist, at han har sans for at spille brasiliansk inspireret musik. Steen Rasmussen har denne gang etableret et samarbejde med den brasilianske komponist, guitarist og vokalist Leo Minax. Rasmussen og det er et perfekt match! Kompositionerne er med sofistikerede, brasilianske stemninger tilsat et element af nordisk melankoli.
  Steen Rasmussen (p) Leo Minax (vo, g) Lis Wessberg (tb) Jacob Andersen (perc) Fredrik Damsgaard (b) og Jonas Johansen (dr)
  Fakta
  Genre: Jazz
  Koncert start: 15:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 130 kr.

  Reserver billetter
 • » The Beatophonics
  30. oktober 2014 kl. 21:00
  60'neres beatmusik eller dansk pigtråd Tidsmaskinen siger 1963. Scenen - en natklub i Hamburgs Reeperbahn eller et lille spillested i Liverpool. Elektrisk guitar, backbeat, sved, melodisk og catchy rock 'n' roll og masser af energi er hovedingredienserne i det scenarie som The Beatophonics skaber. Med ægte kærlighed til de tidlige 60'eres beatmusik, eller på dansk "pigtråd", leverer The Beatopho…
  » Læs mere

  The Beatophonics

  30. oktober 2014
  60'neres beatmusik eller dansk pigtråd
  Tidsmaskinen siger 1963. Scenen - en natklub i Hamburgs Reeperbahn eller et lille spillested i Liverpool. Elektrisk guitar, backbeat, sved, melodisk og catchy rock 'n' roll og masser af energi er hovedingredienserne i det scenarie som The Beatophonics skaber.
  Med ægte kærlighed til de tidlige 60'eres beatmusik, eller på dansk "pigtråd", leverer The Beatophonics autentisk merseybeat under de præmisser som den blev skabt da rock 'n' roll musikken fik en europæisk identitet. Navne som Johnny Kidd & The Pirates, Gerry & The Pacemakers, tidlig Beatles, The Animals, The Hitmakers og The Defenders er blot nogle af de bands, hvis materiale The Beatophonics prøver kræfter med. De tre musikere er alle rutinerede og travle folk på den danske rockscene. Sanger og guitarist Søren Koch spiller med Tim Christensen, Michael Falch & Boat Man Love. Sanger og bassist Rasmus Schrøder med bandet Fjell, mens trommeslager og sanger Flemming Koch har en fortid i Kick The Kangaroo. Sammen udgør de også ¾ af Beatles tribute bandet - Beat The Meetles.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

 • » The white album
  31. oktober 2014 kl. 21:00
  THE WHITE ALBUM, som tidligere har turneret flittigt i England, har nu lagt i ovnen til et forrygende 2014 herhjemme, med både album udgivelse, en god håndfuld festivalshows samt en længere spillestedstour til efteråret.    Men inden alt dette sker, skyder den skæggede folk trio året 2014 i gang med at spille en supporttour for Kashmir på 6 shows i januar/februar.  Det er dog ikke det eneste l…
  » Læs mere

  The white album

  31. oktober 2014
  THE WHITE ALBUM, som tidligere har turneret flittigt i England, har nu lagt i ovnen til et forrygende 2014 herhjemme, med både album udgivelse, en god håndfuld festivalshows samt en længere spillestedstour til efteråret. 
   
  Men inden alt dette sker, skyder den skæggede folk trio året 2014 i gang med at spille en supporttour for Kashmir på 6 shows i januar/februar. 
  Det er dog ikke det eneste link gruppen har til det legendariske danske rockband. Fuldlængde debuten er nemlig blevet indspillet i Kashmirs studie, med Asger Techau bag knapperne og bliver i disse måneder mixet færdigt i samarbejde med Mads Nørgård, som også stod bag lydbiledet af Kashmirs seneste plade E.A.R. 
   
  Interessen for bandet har i 2013 været enorm i England, med radio airplay, flere udsolgte shows i London og massiv opmærksomhed og hype fra både store internationale pladeselskaber og fra toneangivende blogs som This Is Fake DIY og The Line of Best Fit.
   
  THE WHITE ALBUM har valgt at skifte management i forbindelse med det nye album og valget er faldt på Heartbeat Management, som sammen med bandet er i fuld gang med at grundlægge en stærk karriere for bandet i Danmark og udlandet.
   
  The White Album er med tydelige referencer til Bon Iver, Fleet Foxes og José Gonzalez, et af de mest seriøse bud på original og nordisk klingende indiefolk anno 2014 og bandets liveshows er fulde af en intensitet og et nærvær, der kan smelte selv den koldeste sjæl i vintermørket.
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Bobby festival
  1. november 2014 kl. 12:00
  Billetsalget starter mandag den 1. september kl. 10.00 Max. 6 billetter pr. person - Kun direkte salg - INGEN RESERVATION   Arrangør :Sønderborg ´68 in Concerts.   Et af Sønderborg ’68 in Concert’s aktiviteter er “Bobby Festival”, som afholdes en gang om året, nemlig den første lørdag i november. Formålet er først og fremmest at give de besøgende en kanon oplevelse, at give musikerne de bedst…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart: 1. september 2014

  Bobby festival

  1. november 2014
  Billetsalget starter mandag den 1. september kl. 10.00
  Max. 6 billetter pr. person - Kun direkte salg - INGEN RESERVATION
   
   
  Et af Sønderborg ’68 in Concert’s aktiviteter er “Bobby Festival”, som afholdes en gang om året, nemlig den første lørdag i november. Formålet er først og fremmest at give de besøgende en kanon oplevelse, at give musikerne de bedste vilkår, og sidst, men ikke mindst, at donere penge til institutioner og aktiviteter for børn og unge i Sønderborg Kommune. Det eneste krav er, at pengene skal bruges til noget, der har med musik at gøre.
  Bobby Festival er en udløber af Musik-arrangementet på Sønderborg Bibliotek 1987 i anledning af bogen “Da Beatles kom til Sønderborg” af Gunnar Korff Rasmussen 1986. Bogen dækker perioden 1960 til 1969.
  Kommiteen har i 17 år doneret for over 191.000 kr.
   
  Program for BOBBY – 2014 (med forbehold for ændringer)
   
  Cafe´ :
                   12.00 - 13.45            5-mands jazzorkester JJ
                   14.00 - 15.10            Vise Versa
                   15.25 - 16.35            Downtown Dynt
                   16.50 - 18.00            Trio Havita
                   18.15 - 19.25            Juxx
                   19.40 - 20.50            Elo og Zoega
                   21.05 - 22.30            David Davis Band
                  
  Black Spot :
   
                   13.30 - 14.30            Intothis
                   14.45 - 15.45            Poastman
                   16.00 - 17.00            Sixpack blues band
                   17.15 - 18.15            Ace Café
                   18.30 - 19.30            Blue Bazement
                   19.45 - 20.45            Rough haired chickendogs
                   21.00 - 22.00            Ronald Mossom & Ram
                   22.15 - 23.15            Whos Next
                   23.30 - 00.45            Orange Delight
   
  Teatersalen :
   
                   14.00 - 14.30            Sønderborg Pipes and Drums
                   14.30 - 15.30            Cube
                   15.50 - 16.50            PP Tough
                   17.10 - 18.10            Råck4Dummies
                   18.30 - 19.30            X –rays
                   19.50 - 20.50            Carl King Band
                   21.10 - 22.10            Trouble Band
                   22.30 - 23.30            Dispairs
                   23.50 - 00.50            No excuse
  Fakta
  Genre: Pop/rock
  Koncert start: 12:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 150 kr. max 6 billetter pr. person
  Ved indgangen:

 • » L.O.C. Rødt lys tour
  1. november 2014 kl. 21:00
  OBS KONCERTEN FOREGÅR PÅ SØNDERBORG STATSSKOLE.   Support: MARWAN   L.O.C. tager på sin første landsdækkende turné siden 2012 og løfter nu sløret for de første 11 steder! Til oktober og november bliver der således besøgt en nøje selektion af tidligere besøgte spillesteder og arenaer samt nye territorier der skal erobres. Og med sit 8. opus, ”Sakrilegium”, i bagagen vil L.O.C. sætte baren højer…
  » Læs mere

  L.O.C. Rødt lys tour

  1. november 2014
  OBS KONCERTEN FOREGÅR PÅ SØNDERBORG STATSSKOLE.
   
  Support: MARWAN
   
  L.O.C. tager på sin første landsdækkende turné siden 2012 og løfter nu sløret for de første 11 steder!
  Til oktober og november bliver der således besøgt en nøje selektion af tidligere besøgte spillesteder og arenaer samt nye territorier der skal erobres. Og med sit 8. opus, ”Sakrilegium”, i bagagen vil L.O.C. sætte baren højere end tidligere.
  “Sakrilegium” blev udgivet den 30. januar og L.O.C. markerede det med 2 udsolgte release-koncerter i henholdsvis Koncertsalen i København og på Hermans i Aarhus hvor albummet blev opført i sin helhed. Albummet gik #1 på den officielle danske hitliste (hans 5. #1 i træk) hvorfra singlen ”Marquis” rundede platincertificering. Hele albummet blev streamet 1.300.000 gange i første uge på markedet.
  I februar måned kickstartede Liam O’Connor og hans selvskab SGMD landets vildeste fanbevægelse, under kampagne-navnet #RammerLandet, hvor 25.000 posters deles ud på 100 uddannelsessteder og i 80 pladebutikker. Disse dobbeltsidede A1 plakater kunne afhentes ganske gratis – og med plakaterne og hash tag’et #RammerLandet åbner Liam og hans fans i fællesskab det første kapitel på en innovativ fan/artist bevægelse, som kulminerer med private meet and greets samt koncerter set fra scenen ved L.O.C.s koncerter senere på året.
  Derfor er det med stor glæde, længsel og selvtillid at L.O.C. nu kan offentliggøre første del af sin RØDT LYS TOUR:
  16-10-2014: PORTALEN, Greve
  17-10-2014: RINGSTED KONGRESCENTER, Ringsted
  18-10-2014: NYKØBING FALSTER TEATER, Nykøbing Falster
  24-10-2014: DET MUSISKE HUS, Frederikshavn
  30-10-2014: TOBAKKEN, Esbjerg
  01-11-2014: STATSSKOLEN, Sønderborg
  06-11-2014: PAVILLONEN, Grenå
  08-11-2014: DGI-HUSET, Vejle
  14-11-2014: GRIBSKOV KULTURSAL, Helsinge
  15-11-2014: MUSIKHUZET, Bornholm
  29-11-2014: SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER, Aarhus
  Fakta
  Genre: Hiphop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Sønderborg Statsskole
  Opstilling: Ståpladser
  Forsalg: 320 kr.
  Ved indgangen: 350 kr.

 • » Kulturcafe
  6. november 2014 kl. 20:30
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære. Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens vært.   Aftenens værter:
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Kulturcafe

  6. november 2014
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære.

  Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens vært.
   
  Aftenens værter:
  Fakta
  Genre: Blandet
  Koncert start: 20:30
  Spillested: Black Spot
  Forsalg: ingen forsalg/no presale
  Ved indgangen: 50 kr.

 • » Dan Baird
  6. november 2014 kl. 21:00
  Dan Baird and Homemade Sin er tilbage på Sønderborghus og vi glæder os til endnu en aften med en god omgang rock´n´roll og kolde fadøl.    "Ægte og uforfalsket rock´n´roll! "Dør jeg lige nu og hér, så dør jeg faneme lykkelig og i selskab med ét af de fineste, reneste og mest sympatiske rock’n’roll bands på denne mishandlede planet! Og hvem var så årsagen til denne utidige eufori? Ja, det var – s…
  » Læs mere

  Dan Baird

  6. november 2014
  Dan Baird and Homemade Sin er tilbage på Sønderborghus og vi glæder os til endnu en aften med en god omgang rock´n´roll og kolde fadøl. 
   
  "Ægte og uforfalsket rock´n´roll! "Dør jeg lige nu og hér, så dør jeg faneme lykkelig og i selskab med ét af de fineste, reneste og mest sympatiske rock’n’roll bands på denne mishandlede planet!
  Og hvem var så årsagen til denne utidige eufori? Ja, det var – snart sagt selvfølgelig – den tidligere Georgia Satellites boss Dan Baird og hans enestående dedikerede The Homemade Sin: Mauro Magellan på trommer, Keith Christopher på bas og intet mindre end den kvintessentielle rock’n’roll guitarist; en herre ved navn Warner E. Hodges." - citat fra Steffen Jungersens anmeldelse af Dan Baird and Homade Sins koncert i Helsingør 2013 i BT (6 ud af 6 stjerner).
   
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » C.N.L.
  7. november 2014 kl. 19:00
  Billetter sælges kun i forsalg fra mandag d. 27. oktober kl. 10.00 enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres. Diskoteket er fra kl. 19-23. C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække. Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung. Her kan de more sig, dan…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart: 27. oktober 2014

  C.N.L.

  7. november 2014
  Billetter sælges kun i forsalg fra mandag d. 27. oktober kl. 10.00 enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres.

  Diskoteket er fra kl. 19-23.

  C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække.

  Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung.

  Her kan de more sig, danse disko og drikke sodavand i frie rammer under kyndigt opsyn. Vore medarbejdere er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde.
  Fakta
  Genre: Børnediskotek
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: 50 kr. + gebyr sælges på Sønderborghus og billetnet.dk
  Ved indgangen: ingen salg ved indgangen

 • » Mike Andersen
  8. november 2014 kl. 21:00
  Da Mike Andersen udgav sit 4. album (’Mike Andersen’) i foråret 2012, strøg det direkte ind som nr. 8 på IFPIs officielle albumliste. Og tre tidligere indspillede tracks er nu ude på Itunes m.m. i en late night version; ’Acoustic Sessions’. ’You Don’t Need Me’, ’Over You’ og ’Run As Fast As You Can’. Numre som Mike ofte har fremført akustisk og mere eller mindre solo på turene rundt i det ganske …
  » Læs mere

  Mike Andersen

  8. november 2014

  Da Mike Andersen udgav sit 4. album (’Mike Andersen’) i foråret 2012, strøg det direkte ind som nr. 8 på IFPIs officielle albumliste.

  Og tre tidligere indspillede tracks er nu ude på Itunes m.m. i en late night version; ’Acoustic Sessions’. ’You Don’t Need Me’, ’Over You’ og ’Run As Fast As You Can’. Numre som Mike ofte har fremført akustisk og mere eller mindre solo på turene rundt i det ganske land – såvel som udland! Der har været stor efterspørgsel på Mikes særlige intense og kraftfulde udlægning af numrene, når han fremstår helt alene med sin stærke sang og smukke tekster.

  Netop nu arbejder Mike så med at skrive sange til et nyt album. Samtidig har han held med at slå igennem på den norske bluesscene. Og det lykkedes Mike og bandet at overbevise det tyske booking bureau Florence Miller Agency ved en showcase på Reberbahn i Hamborg om, at her var en seriøs fremtidig samarbejdspartner, de ikke måtte gå glip af: Florence Miller Agency varetager nu Mikes interesser syd for den danske grænse.

  (Mike har før haft stor succes på bl.a. det hollandske marked, men ønskede på et tidspunkt, at arbejde mere intensivt for og med det danske publikum. Nu sætter han så for alvor kursen mod udlandet igen, dog uden at glemme sit store og voksende danske publikum).

  På det seneste album (’Mike Andersen’) har den 36-årige artist arbejdet og indspillet intenst sammen med en næsten helt ny musikalsk besætning, bestående af en række af musikere fra det Århusianske musikmiljø. Musikere, som han selv har beundret meget gennem årene. Det er derfor en stor glæde for Mike, at disse musikere siden sidst i 2011 har tilsluttet sig hans band og har bidraget med ny inspiration og en ny sound.

  Musikerne på albummet er: Mike Andersen: Vokal & guitar Johannes Nørrelykke: Guitar Kristian Fogh: Tangenter Kristian Kold: Bas Jens Kristian Dam: Trommer…..

  ….. Og det er det selv samme hold, der spiller nogle forrygende live-koncerter. Bandet og Mike Andersen har optrådt sammen til 100-vis af shows, og det afspejler deres præstation på scenen. Men på trods af de mange shows bliver det aldrig rutinepræget. Hver en aften, hvert et publikum – fra et udsolgt DR’s Koncertsal til forsamlingshuset i Jylland, skal have - og får - fuld valuta for pengene fra det velspillende band.

  Fyns Amts Avis skrev bl.a.: ’Gudevokal indfriede forventningerne’…. ’Lad det være sagt med det samme; Mike Andersen besidder en absurd stærk vokal’.

  Fakta
  Genre: Blues
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: caféopstilling
  Forsalg: 170 kr.
  Ved indgangen: 190 kr.

  Reserver billetter
 • » Ginman / Eivør
  9. november 2014 kl. 15:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   GINMAN / EIVØR er navnet på det orkester, som kontrabassisten Lennart Ginman og sangerinden Eivør Pálsdóttir har skabt. Man kan høre et fascinerende grænseløst musikalsk møde mellem den akustiske jazz og den elektroniske musik, sammensmeltet i et stemningsfuldt og nutidigt udtryk. Musikken er nyskrevne sange af Ginman og Eivørs tilsat e…
  » Læs mere

  Ginman / Eivør

  9. november 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  GINMAN / EIVØR er navnet på det orkester, som kontrabassisten Lennart Ginman og sangerinden Eivør Pálsdóttir har skabt.
  Man kan høre et fascinerende grænseløst musikalsk møde mellem den akustiske jazz og den elektroniske musik, sammensmeltet i et stemningsfuldt og nutidigt udtryk.
  Musikken er nyskrevne sange af Ginman og Eivørs tilsat et par tidløse klassikere.
  Den gennemgående tone i musikken er mørk, underspillet og filmisk, og ind imellem ligefrem romantisk og dramatisk. Den nordiske melankoli er en væsentlig del af den musikalske bagage, som de begge har med sig. Eivør via sin færøske baggrund og Ginman qua sin finske.
  GINMAN / EIVØR er samtidsmusik, eftertænksom jazz og improvisationer tilsat en knivspids David Lynch..... 
  Fakta
  Genre: Roots
  Koncert start: 15:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.

 • » Oysterband
  12. november 2014 kl. 20:00
  Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til "rødderne" skinner dog stadig igennem. "Rødderne" - og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser. Folk, rock ... uanset hvad vi kalder det, er det god musik! Oysterband har opbygget et stort h…
  » Læs mere

  Oysterband

  12. november 2014
  Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til "rødderne" skinner dog stadig igennem. "Rødderne" - og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser. Folk, rock ... uanset hvad vi kalder det, er det god musik! Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Fuldt fortjent: De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet.
  Traditionelle sange blandet med egne, måske politiske, sange fra flere af gruppens medlemmer.
  Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede. I 80'ernes England med fokus på rock og postpunk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band.
  Men musikken trak alligevel et publikum til, og de blev siden beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folkrock. Sammen med June Tabor har de bl.a. gjort rent bord ved BBC Folk Awards 2012, og vundet alle de fire kategorier, de var nomineret i, deriblandt den prestigefyldte "Best Album", med albummet ”Ragged Kingdom”.
  Så de er "still going strong".
  En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til!
  Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.
  John Jones: Sang og melodeon - Alan Prosser: Guitar, viola og sang - Ian Telfer: Violin, concertina og sang
  Dil Davies: Trommer - Al Scott: Bas
  Fakta
  Genre: Folk
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.

  Reserver billetter
 • » Sing Sing Sing
  13. november 2014 kl. 20:00
  IVAN PEDERSEN, ALEX NYBORG, GRY HARRIT, SASCHA DUPONT, SØREN JACOBSEN Sing Sing Sing er et møde mellem fem mennesker med tilsammen mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste. Repertoiret er hentet fra navne som Dylan, Neil Young, Robert Plant, Fleetwood Mac og andre mere eller mindre kendte kunstnere. Og medlemmernes egne bagkataloger er endevendt for at finde de perler i samlingen, der kan …
  » Læs mere

  Sing Sing Sing

  13. november 2014

  IVAN PEDERSEN, ALEX NYBORG, GRY HARRIT, SASCHA DUPONT, SØREN JACOBSEN

  Sing Sing Sing er et møde mellem fem mennesker med tilsammen mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste. Repertoiret er hentet fra navne som Dylan, Neil Young, Robert Plant, Fleetwood Mac og andre mere eller mindre kendte kunstnere. Og medlemmernes egne bagkataloger er endevendt for at finde de perler i samlingen, der kan få nyt liv i denne sammenhæng. Sing Sing Sing er ikke et kor, men fem personligheder, der bakker hinanden op i et akustisk univers af guitarer, keyboards og ting der kan rystes, rasles og slås på.

  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 230 kr.
  Ved indgangen: 250 kr.

  Reserver billetter
 • » WhoMadeWho
  14. november 2014 kl. 21:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Define Festival   Med udgivelsen af den enormt anmelderroste "Dreams" fra marts, fik den københavnske trio endnu engang manifesteret sig som ét af de stærkeste bands på den danske musikscene. Gik du glip af trioens optræden til P3 Guld – kan du se den her: http://goo.gl/SS16Am Med "Dreams" sneg der sig nok en vis eftertænksomhed ind i bandets musik på det se…
  » Læs mere

  WhoMadeWho

  14. november 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Define Festival
   
  Med udgivelsen af den enormt anmelderroste "Dreams" fra marts, fik den københavnske trio endnu engang manifesteret sig som ét af de stærkeste bands på den danske musikscene. Gik du glip af trioens optræden til P3 Guld – kan du se den her: http://goo.gl/SS16Am
  Med "Dreams" sneg der sig nok en vis eftertænksomhed ind i bandets musik på det seneste udspil, men skulle man bilde sig ind, at dette er lig med mindre feststemning til deres koncerter, bliver ens antagelser gjort til skamme: Bandet er notorisk kendte for at kunne skabe en festlig stemning som ingen andre herhjemme, hvor deres eklektiske tilgang til musikhistorien appellerer til både det pumpende hjerte og den vippende fod.
  Trods bandets store travlhed med at imødekomme forespørgsler fra fans i det meste af verden, er
  der fundet tid til at besøge flere danske byer i efteråret og den 14. november lægger de vejen forbi Sønderborghus.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 130 kr.
  Ved indgangen: 150 kr.

  Reserver billetter
 • » Asbjørn + Lucy Love
  15. november 2014 kl. 21:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Define Festival   Dobbeltkoncert med Asbjørn og Lucy Love:   Asbjørn i symbiose med publikum  Den 22-årige sanger, sangskriver og musiker er i konstant i bevægelse. Lige fra starten har han sat sig for at redefinere dansk pop. Med sit seneste udgivelsesprojekt har han kastet sig frygtløst ind i den musikalske kønskamp – på mændenes side. Og live kan hverk…
  » Læs mere

  Asbjørn + Lucy Love

  15. november 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Define Festival
   
  Dobbeltkoncert med Asbjørn og Lucy Love:
   
  Asbjørn i symbiose med publikum 
  Den 22-årige sanger, sangskriver og musiker er i konstant i bevægelse. Lige fra starten har han sat sig for at redefinere dansk
  pop. Med sit seneste udgivelsesprojekt har han kastet sig frygtløst ind i den musikalske kønskamp – på mændenes side. Og live kan hverken han eller publikum stå stille. Snart vender han tilbage på klubberne i både Danmark og Tyskland.
  Asbjørn skabte for alvor opmærksomhed herhjemme, da han på baggrund af et par demoindspilninger blev booket til bl.a. SPOT og Northside Festival i 2011. Da hans første single The Criminal udkom i januar 2012, var der øjeblikkelig respons fra udlandet. Og efter debut-albummet Sunken Ships (april 2012) og flittig turnévirksomhed har Tyskland udviklet sig til et ekstra hjemmemarked for Asbjørn.
   
  Lucy Love tager på efterårsturné i Danmark
  Den prisvindende rapper og sanger tager på Danmarks tour med sit visuelle show og unikke blanding af urban, pop og dance. 
  Med debuten 'Superbillion' fra 2009 med sange som ’No V.I.P. og ’Daddy Was a DJ’ strøg hun ind på P3 og vandt samme år prisen 'P3 Eksperimentet' (P3 Guld). For her var en kvindelig dansk rapper med lyrisk finesse, integritet og et rapflow, man kunne skære sig på. Opfølgeren 'Kilo' fra 2010 blev Lucy Loves kommercielle gennembrud, som vandt to Danish Deejay Awards og indeholdte hittene 'Poison', 'Thunder' og 'Who You Are', og bragte Lucy på en omfattende turné i næsten hele verden. 
  Med sig i på sin Danmarks tour har Lucy Love også sit seneste og mest personlige album til dato 'Desperate Days of Dynamite', som er blevet skabt medens Lucy har kæmpet med en svær depression og angst. Resultatet er både en beskrivelse af tilværelsens dystre siden men også en hyldest til livet, som bl.a. kan høres på singlerne ’Take Me Back’, ’Prison’ og ’Colours’.
  Heldigvis har nedturen ikke forhindret hende i at optræde. Netop på scenen er hun sig selv uden angst og har sit mest ærlige udtryk. ”Hvis jeg kunne spille hver dag, ville det være perfekt.” er hendes egen vurdering.
  Fakta
  Genre: Electronica
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Ibrahim Electric
  21. november 2014 kl. 20:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Den fandenivoldske trio Ibrahim Electric har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene. Ibrahim Electric har spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler i mere end 25 forskellige lande og på 4 forskellige kontinenter. Den musikalske opskrift er endnu eng…
  » Læs mere

  Ibrahim Electric

  21. november 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Den fandenivoldske trio Ibrahim Electric har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene. Ibrahim Electric har spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler i mere end 25 forskellige lande og på 4 forskellige kontinenter. Den musikalske opskrift er endnu engang blevet forbedret, men stadig henter sine råvarer fra jazz, funk, 50’er rock
  ’n’ roll, soul, blues, disco, afrobeat m.m. Jeppe Tuxen (org B3) Niclas Knudsen (g) og Stefan Pasborg (dr)
  Fakta
  Genre: Cross-over
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 130 kr.

 • » Johnson
  22. november 2014 kl. 21:00
  Langt væk fra den nutidige iscenesættelse af rappens og hiphoppens glamourøse livsførelse, findes et sted, hvor den autentiske rå hiphoplyd dyrkes og nydes af mennesker fra alle samfundslag; Atlantas stripklubber. Her er alt overflødigt show skåret fra – pigerne kalder sig strippere, men starter uden tøj – og musikken kommer fra ophavsmænd, som er inspirationskilder for de mainstream rappere, som …
  » Læs mere

  Johnson

  22. november 2014
  Langt væk fra den nutidige iscenesættelse af rappens og hiphoppens glamourøse livsførelse, findes et sted,
  hvor den autentiske rå hiphoplyd dyrkes og nydes af mennesker fra alle samfundslag; Atlantas stripklubber.
  Her er alt overflødigt show skåret fra – pigerne kalder sig strippere, men starter uden tøj – og musikken
  kommer fra ophavsmænd, som er inspirationskilder for de mainstream rappere, som den almene mand vil
  karakterisere som ”ægte rap”.
  Det er de stemninger Johnson indkapsler og giver form med sin nye single ”Det her”.
  Råt, autentisk og kompromisløst Det handler om at søge tilbage til de subkulturer, hvor den ægte tunge rap
  bliver født og som er en afspejling af en reel social realitet, som kun er relatérbar, når man som Johnson
  placerer sig midt i den. ”Det her” er en afdramatisering af musikkens materialitet og tilbage til kernen, hvor
  lidenskab, kant og humor hersker.
  Hvor det ikke handler om, hvad man har, men hvad man kan.
  ”Du inviterer hende ud – jeg tager hende hjem
  Hun trænger til lidt boom boom - ligge i min seng
  Så får hun lidt af det her, det her, lidt af det her..”
  ”Det her” er første singleudspil fra Johnsons kommende EP ”Sextape”, som er en fortolkning af en masse
  oplevelser og stemninger, rapperen fandt i Atlantas strip-miljø. Det er ikke et sted drengene går i byen for at
  afreagere eller hvor ensomme mænd finder midlertidig omsorg, men hvor man tager kæresten i hånden, for at
  høre noget virkelig go’ musik og hvor kunsten at ryste en røv er forbeholdt de få talentfulde. Efter et år med
  masser af features og klubhits – med blandt andre L.O.C., U$O, Kesi, Ida Corr mf., er Johnson nu tilbage i
  studiet som soloartist. Drivkraften er en enorm lyst til at indspille, til at forfine sit instrument og sætte ”all
  bullshit a side”.
  Fakta
  Genre: Hip-hop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Thomas Warberg
  26. november 2014 kl. 20:00
  Han danser i felten med sin nye enmandshær og erklærer kedsomheden krig! Skånselsløst vil han blæse på køn, politiske holdninger og samfundsnormer for at afsløre vejen til de største grin. Det sker på THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14. Hovedpersonen hedder naturligvis Thomas Warberg, som ikke uden grund har fået kors og bånd og stjerner på for sine allerede kendte indsatser. Hans tempofyldte, fr…
  » Læs mere

  Thomas Warberg

  26. november 2014
  Han danser i felten med sin nye enmandshær og erklærer kedsomheden krig! Skånselsløst vil han blæse på køn, politiske holdninger og samfundsnormer for at afsløre vejen til de største grin. Det sker på THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14. Hovedpersonen hedder naturligvis Thomas Warberg, som ikke uden grund har fået kors og bånd og stjerner på for sine allerede kendte indsatser. Hans tempofyldte, fredsskabende humorkrig har nemlig for længst vist sin duelighed i TV og på stand-up scenen, men først nu lykkes det, at få ham landet rundt med sit første store One-Man show, så bevar din dyd. Thomas Warberg gør det ikke!
   
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 260 kr.
  Ved indgangen: 280 kr.

  Reserver billetter
 • » Christopher - UDSOLGT
  27. november 2014 kl. 21:00
  Danmarks største mandlige pophåb har haft vokseværk siden sidste album. Med nyt album og en udsolgt forårs tour, drager Christopher på tour til efteråret igen. I en alder af 22 år føler han sig endelig hjemme i sit musikalske udtryk, og derfor vil hans trang til at vise verden, hvad han magter og mestrer, også større end nogensinde. Hvad enten det gælder hans flabede falset, de intime tekster, de …
  » Læs mere

  Christopher - UDSOLGT

  27. november 2014
  Danmarks største mandlige pophåb har haft vokseværk siden sidste album. Med nyt album og en udsolgt forårs tour, drager Christopher på tour til efteråret igen.
  I en alder af 22 år føler han sig endelig hjemme i sit musikalske udtryk, og derfor vil hans trang til at vise verden, hvad han magter og mestrer, også større end nogensinde. Hvad enten det gælder hans flabede falset, de intime tekster, de sønderrivende rytmebunde eller dansetrinnene, der følger med.
  Og lad det være sagt med det samme. På martsalbummet Told You So er der ikke meget teenidol tilbage i Christopher. Den 22-årige vokalist, guitarist og sangskriver har på alle tænkelige måder rykket sig gevaldigt siden sit debutalbum fra 2011, og han satser på, at hans fans følger med: »Jeg tænker ikke over at skulle miste mit publikum, fordi jeg selv er blevet mere voksen. Jeg regner tværtimod med, at jeg vinder nogle ældre lyttere, og at de yngre er parat til at udvikle sig med mig,« siger Christopher.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Ståpladser/Standing
  Forsalg: UDSOLGT
  Ved indgangen: UDSOLGT

 • » Johnny Logan X-mas Show
  28. november 2014 kl. 20:00
  www.johnnylogan.com   Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - købes sammen med koncertbillet.   Traditionen tro byder Sønderborghus på ægte julestemning når Johnny Logan igen lægger vejen forbi med sit juleshow hvor man kan nyde alle hans velkendte hits.    
  » Læs mere

  Johnny Logan X-mas Show

  28. november 2014
   
  Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - købes sammen med koncertbillet.
   
  Traditionen tro byder Sønderborghus på ægte julestemning når Johnny Logan igen lægger vejen forbi med sit juleshow hvor man kan nyde alle hans velkendte hits.
   
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 290 kr.
  Ved indgangen: 320 kr.

 • » Die Herren
  29. november 2014 kl. 21:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Die Herren blev dannet som et U2-kopi band i 1991 I København, og har spillet U2´s musik lige siden. Die Herren er kendt af det meste af Danmark, for deres imponerende versioner af U2´s sange, og har opbygget en særlig kultstatus, som et af de aller bedste live bands herhjemme.
  » Læs mere

  Die Herren

  29. november 2014
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Die Herren blev dannet som et U2-kopi band i 1991 I København, og har spillet U2´s musik lige siden.
  Die Herren er kendt af det meste af Danmark, for deres imponerende versioner af U2´s sange, og har opbygget en særlig kultstatus, som et af de aller bedste live bands herhjemme.
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.

  Reserver billetter
 • » Magtens korridorer
  4. december 2014 kl. 21:00
  NYT ALBUM 22. SEPTEMBER – TURNÉ EFTERÅR 2014 22. september udgiver Magtens Korridorer deres næste – endnu unavngivne – album, som er den femte originaludgivelse siden gennembruddet i 2005.  Albummet følges op af en turné rundt på de danske spillesteder til efteråret. Og her er bandet i sit rette element. De brænder igennem på dén scene de egenhændigt har indtaget turné efter turné, og er nu efte…
  » Læs mere

  Magtens korridorer

  4. december 2014
  NYT ALBUM 22. SEPTEMBER – TURNÉ EFTERÅR 2014
  22. september udgiver Magtens Korridorer deres næste – endnu unavngivne – album, som er den femte originaludgivelse siden gennembruddet i 2005. 
  Albummet følges op af en turné rundt på de danske spillesteder til efteråret. Og her er bandet i sit rette element. De brænder igennem på dén scene de egenhændigt har indtaget turné efter turné, og er nu efter en håndfuld albums nået til det sted i karrieren de ikke engang selv havde forestillet sig.
  NY SINGLE – GIV MIG EN DAG
  Magtens Korridorer har netop udsendt ny single "Giv Mig En Dag" og med dén ruller bandet fornemt ind ad den gigantiske rockport. Et postkort fra rockhimlen, et visitkort fra sandhedens gader, en hyldest til den store rocklyd!
  Bandet har i løbet af de seneste 10 år rejst sig til et stort smukt uafviseligt rockbæst og viser hér, at de både mester det mørke og det melodiske.
   
  "nøglerne til himlen er gemt
  et sikkert sted som alle har glemt
  giv mig en dag før jeg dør"
   
  Hold dig i live til det nye album udkommer d. 22. september og til den efterfølgende turné.
   
  MAGTENS KORRIDORER:
  •    Johan Olsen, sang
  •    Niklas Schneidermann, guitar, sang
  •    Rasmus Kern, guitar, keys, sang
  •    Terkel Møhl, bas
  •    Anders Ramhede, trommer
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 245 kr.
  Ved indgangen: 270 kr.

  Reserver billetter
 • » Queen Machine
  6. december 2014 kl. 21:00
  www.queen-machine.dk   Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows.  We are the Champions, We Will Rock You, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody og utallige andre hits præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship. Med et 3-cif…
  » Læs mere

  Queen Machine

  6. december 2014
   
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows. 
  We are the Champions, We Will Rock You, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody og utallige andre hits præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship. Med et 3-cifret antal koncerter under koncert-bæltet, over 180.000 views på Youtube og samlede donationer fra deres velgørenhedskoncerter på over en kvart million kroner til Mercury Phoenix Trust og AIDS-fondet byder Queen Machine på den mest velsmurte gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog af sange, præsenteret som var man på selveste Wembley – et faktum, som blev understreget af bandets nylige optræden i Go’Morgen Danmark. Med den karismatiske og ekstremt velsyngende, Bjarke Baisner i front, leverede Queen Machine et brag af en live-performance på Freddie Mercurys fødselsdag, som nærmest væltede kaffekopperne af morgenbordene rundt omkring i de danske stuer...
  Med et endnu større og flottere show i 2014 er der hermed lagt i stadion-kakkelovnen, og der venter publikum en gigantisk oplevelse i selskab med musikken fra et af verdens største rockorkestre, præsenteret af ”Nordeuropas bedste Tribute Band”.
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 195 kr.
  Ved indgangen: 220 kr.

  Reserver billetter
 • » Red Warszawa
  12. december 2014 kl. 21:00
  Red Warszawa "udflod 2014". Aftenen kommer som altid til at byde på kurdisk kædedans og nogen som spiser smør. Et par Medinacovers vil sikkert også snige sig ind. Et emne bandet også tager op er badmintonhooligans... Et helt nyt fænomen. Vi besynger bl.a. det drabelige opgør mellem "Steen gade Southside" og "Lene Købben oldboys" som fandt sted i Ballerup sidste år. Her blev flere gamle mænd ramt a…
  » Læs mere

  Red Warszawa

  12. december 2014
  Red Warszawa "udflod 2014".
  Aftenen kommer som altid til at byde på kurdisk kædedans og nogen som spiser smør.
  Et par Medinacovers vil sikkert også snige sig ind. Et emne bandet også tager op er badmintonhooligans... Et helt nyt fænomen.
  Vi besynger bl.a. det drabelige opgør mellem "Steen gade Southside" og "Lene Købben oldboys" som fandt sted i Ballerup sidste år. Her blev flere gamle mænd ramt af fjerdbolde.
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

 • » Upcoming Band Night
  13. december 2014 kl. 20:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med RAMSIS   Programmet kommer snart
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Upcoming Band Night

  13. december 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med RAMSIS
   
  Programmet kommer snart
  Fakta
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: ingen forsalg
  Ved indgangen: 40 kr.

 • » Andreas Bo - Original
  28. februar 2015 kl. 20:00
  OBS showet er på Sønderborg Teater.   I en tid, hvor mediebilledet bombarderer sine sultne modtagere med underholdning, er der langt imellem, at man støder på noget nyt. Noget man ikke har set før. Noget originalt. Den brede adgang til medierne i form af talent-shows og reality-udsendelser gør også, at det er sjældent man kan tale om et egentligt gennembrud for en kunstner. Alligevel er de…
  » Læs mere

  Andreas Bo - Original

  28. februar 2015
  OBS showet er på Sønderborg Teater.
   
  I en tid, hvor mediebilledet bombarderer sine sultne modtagere med underholdning, er der langt imellem, at man støder på noget nyt. Noget man ikke har set før. Noget originalt.
  Den brede adgang til medierne i form af talent-shows og reality-udsendelser gør også, at det er sjældent man kan tale om et egentligt gennembrud for en kunstner.
  Alligevel er det vel nærmest et helt originalt gennembrud, Andreas Bo har været omdrejningspunkt for i de sidste par år.
  En komiker med så bredt et repertoire at han er blevet kaldt komikkens kamæleon, og som taler til det – vel nok – bredeste publikum i Danmark.
  I sit første soloshow fra 2012 påstod Andreas Bo, overfor 75.000 begejstrede publikummer i over 100 forestillinger, at han bare var – et Plagiat!
  Et produkt af mange års kærlighed til forskellige komikeres forskellige komik som strittede i alle retninger.
  Men måske var ”Plagiat” bare et postulat. Måske har de sidste par år vist, at Andreas Bo netop er en ener. Hele tiden nysgerrig efter at finde på nye skæve karikaturer af fiktive danskere. Af danskere vi alle kender. Hele tiden sulten efter at finde nye måder at fortolke komikkens klassiske virkemidler på. Nye elegante satiriske vinkler og latterkrampefremkaldende platheder.
  Andreas Bo på plakaten er lig med overraskelser. Ingen endegyldige svar, men altid masser af spørgsmål: Hvem vil han give sig ud for at være? Hvem står i skudlinjen? Hvilke skumgummi-dyr gør hvad ved ham? Og smider han nu tøjet igen?
  I sit nye musikalske turbo comedy-show er Andreas Bo klar til at bruge det meste af 2 timer på at fortælle publikum hvorfor han – på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre – faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Sønderborg Teater
  Opstilling: Nummererede siddepladser
  Forsalg: 340 kr.
  Ved indgangen: 360 kr.

  Reserver billetter