Pink Floyd Project
Pink Floyd Project
Pink Floyd Project
fredag 9-10 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg270 kr.
Ved indgangen290 kr.
Pink Floyd Project sætter kursen mod alle tiders mest populære Pink Floyd numre. Det bliver en tidsrejse fra 60'erne til 90'erne gennem legendariske rockalbums som blandt andet Meddle, Dark Side of The Moon, Wish You were Here, The Wall og Division Bell.
Bandet går på scenen i stærkeste opstilling med det helt rigtige udvalg af guitarer, synthesizere, trommer og effekter. Dertil kommer helt nyt computerstyret lys, laser og quadrofonisk lyd.
 
Sonja Hald
Sonja Hald
Sonja Hald
lørdag 10-10 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
 
 
Sonja Hald er den nye frække dreng på den danske musikscene, som med underfundige og skarpe danske tekster efterlader et øjebliksbillede af vores samtid med sange, der tænder alle advarselslamper, når de f.eks. synger “Du kan dø af det der” eller giver deres bud på at genstarte Danmark med sangen “Vækstplanen”.
Teksterne bliver skudt ud over scenekanten i følgeskab af en god omgang folkrock og forsanger Jonas Dahls meget karakteristiske og nærværende stemme.
Bandet er oftest blevet placeret mellem de fire musikalske verdenshjørner, hvor vi finder C.V. Jørgensen i vest, Eik Skaløe i øst, Hyldemor i nord og en gumpetung Johnny Madsen i syd.
Bag det nok så feminine navn gemmer sig dog fem fuldvoksne mænd fra Aarhus, som iklædt navnet Sonja Hald potent udgør gruppen. Bandet udgav debutalbum i 2014.
Sonja Hald består af:
Jonas Dahl: Sang & guitar
Simon Bekker: Guitar
Ole Holmgaard: Banjo
Jakob Retz: Bas
Mikkel Christiansen: Trommer
 
Barbara Moleko
Barbara Moleko
Barbara Moleko
onsdag 14-10 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg270 kr.
Ved indgangen290 kr.
Support: Jonas Rendbo
 
Barbara Moleko annoncerer ny tour efter udsolgt januar tour
Barbara Moleko og hendes fænomenale live orkester leverer en festlig koncert for et stående publikum med et mix af hendes kommende album, Toppen Af Poppen fortolkninger og hits fra hendes debut album.
Hendes intime januar tour er netop afsluttet med stor succes. 7 ud af 10 koncerter blev udsolgt og kun få billetter manglede til de resterende tre koncerter. Totalt over 5.000 solgte billetter.
Ovenpå denne succes er Barbara klar med en ny tour i efteråret, hvor man hellere må skynde sig at købe billet.
Denne gang bliver de intime rammer byttet ud med en stående folkelig fest, hvor man kan opleve det helt nye album, der udkommer i starten af maj, hendes kendte Toppen Af Poppen fortolkninger, samt udpluk fra hendes succesrige debut-album ”Lykken Er..”
Lige nu er Barbara aktuel med sin første single ”Gør Mig Lykkelig” fra hendes kommende album. 
Barbara er en live artist og har igennem de seneste år fået super flotte anmeldelser. Hendes netop overståede intime januar tour var ingen undtagelse, og der har været fænomenal respons fra publikum.
Senest skrev Gaffa:
”’Et nyt mere dansevenligt og vildere album er på vej’ fortalte Barbara, og den er jeg stensikker på bærer den hjem hele vejen. Koncerten i Vega overbeviste om, at Barbara kan holde et publikum fanget – og at hun har endnu mere at byde på fremover. Forsæt bare!”
Grumpynators + Aphyxion
Grumpynators + Aphyxion
Grumpynators + Aphyxion
fredag 16-10 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreMetal
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Grumpynators & Aphyxion live @ Sønderborghus
Program:
20:00 Døre åbner
21:00 Grumpynators
22:30 Aphyxion
 
GRUMPYNATORS:
Genre: Motorbilly / Rock 'n' Roll
Stilen er Hard Rock med elementer fra Metal, Punk og Billy-genrene. Det centrale er brugen af kontrabassen, som gør både looket og lyden speciel.
Inspireret af Motörhead, AC/DC, Social Distortion, Metallica, Johnny Cash, Volbeat, Ramones, Nekromantix mm.
Grumpynators udgav i foråret deres debut album 'Wonderland' på Target Records.
 
APHYXION:
Genre: Death Metal 
Aphyxion spiller melodisk dødsmetal. 
De blev dannet i Ribe i 2007, hvor alle medlemmerne endnu var i deres tidlige teenage år. Siden 2007 har de unge drenge gennemgået en stor udvikling, både musikalsk og mentalt, og de har formået at skabe et fantastisk omdømme gennem prestigefyldte optrædener på bl.a. Copenhell og Wacken Open Air, hvor de i øvrigt er det yngste band, der nogensinde har optrådt. 
Aphyxion har yderligere høstet stor opbakning fra Metal Hammer UK, som i 2014 proklamerede, at bandet er "frelserne af melodisk dødsmetal" og "et af de mest spændende bands i Europa" (Dom Lawson, Metal Hammer UK). Næste år kommer deres 2. album.
Kesi
Kesi
Kesi
torsdag 22-10 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreHipHop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Support: Logej G
 
23-årige Oliver Kesi søsætter til efteråret sin første Danmarks turné og har lige løftet sløret for sit nye album – ’Barn Af Byen’.
Kesi slog for alvor igennem i efteråret 2014 med singlen 'Søvnløs', med hvilken han rykkede sig væk fra at være slem dreng og udviklede sit talent yderligere. Den aktuelle single, 'Dumme Penge', udkom i april 2015 og debuterede som nummer 11 på Top-40 tracklisten. 'Dumme Penge' og 'Søvnløs' er begge på det kommende album, hvis udgivelsesdato og trackliste offentliggøres snarest.
2015 har allerede budt på meget for den unge rapper. Han optrådte bl.a. på Zulu Awards 2015 sammen med L.O.C. og Barbara Moleko og på SPOT Festival til stor ros fra bl.a. bloggen LoveCopenhagen: "Jeg blev ikke mindre fan af at opleve den kommende mester på scenen denne eftermiddag. Tværtimod – han gav alle energi til at fortsætte festen ind i aftenen og ud på de små timer. Helt sikkert én, man burde unde sig selv at opleve live i år." Kesi kan samtidig se frem til en sommer spækket med festival-shows.
I 2015 spillede han også sin debut med fuldt band, og det er med denne opstilling, at Kesi nu drager på efterårsturné. 
 
C.N.L. - diskotek for de 10-13 årige
C.N.L. - diskotek for de 10-13 årige
C.N.L. - diskotek for de 10-13 årige
fredag 23-10 kl. 19:00
Forsalg starter: 12-10-2015 10:00
GenreDiskotek for 10-13 årige
Koncert start19:00
SpillestedTeatersal
OpstillingDans
Forsalg50 kr. + gebyr - sælges på Sønderborghus og billetnet
Ved indgangeningen salg ved indgangen
Billetter sælges kun i forsalg fra mandag d. 12. oktober kl. 10.00 enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres.

Diskoteket er fra kl. 19-23.

C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække.

Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung.

Her kan de more sig, danse disko og drikke sodavand i frie rammer under kyndigt opsyn. Vore medarbejdere er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde.
Hit med 80érne
Hit med 80érne
Hit med 80érne
lørdag 24-10 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg190 kr.
Ved indgangen210 kr.
Den danske guldalderrock hyldes af erfarent 80’er-band
Det er ved at være mange år siden, at Poul Schlüter forsikrede, at der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet. At Preben Elkjær med hul på buksebagen brændte straffespark mod Spanien. Og tykke skulderpuder i pastelfarvede habitjakker og Ecco-sko var højeste mode.
Men sangene fra dengang er mere populære end nogensinde.
Med god grund bliver 80’erne omtalt som den danske rockpops guldalder. LP’erne, som det hed dengang, blev solgt i et antal, som de færreste har fantasi til at forestille sig i dag. Dansksprogede hits på stribe sprøjtede ud fra bands som Tøsedrengene, Rocazino, Dodo & The Dodo’s, RayDeeOhh, TV2 og News.
Bandet Hit med 80’erne har i mange år turneret land og rige rundt med netop de sange på sætlisterne. I starten på ganske små klubber, cafeer og spillesteder. De seneste år er turbussen imidlertid stoppet ved en perlerække af Danmarks største spillesteder, hvor de røde lygter har været flittigt i brug. Også en lang række festivaler og open air-arrangementer har haft besøg af Hit med 80’erne.
Hit med 80’erne er:
Annette Søgaard, vokal / kor
Silje Holtan, vokal / kor
Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar / keyboard
Brian Bannerholt, guitar
Søren Møller, keyboards / kor
Jakob Pagaard, bas
Kurt Nielsen, trommer / percussion
Chris Minh Doky
Chris Minh Doky
Chris Minh Doky
søndag 25-10 kl. 15:00
Køb billet Reserver billetter
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg140 kr.
Ved indgangen160 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub.
 
Danmarks internationale jazz-superstjerne har i over 20 år været blandt toppen af den internationale jazzscene. Han er konstant på farten og i konstant musikalsk udvikling. Chris Minh Doky har i længere tid ønsket at fordybe sig og udforske kernen af hans danske musikalske arv. Resultatet er et nyt smukt akustisk album som udkommer i efteråret, hvor hans kendte tone på kontrabassen skaber stemningsfyldte fortællinger.  Musikken er fra et dansk hjerte i en verdensborger. Chris Minh Doky (b), Jonas Johanson, (dr) og Peter Rosendahl (p)
Michael Schøt
Michael Schøt
Michael Schøt
onsdag 28-10 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg170 kr.
Ved indgangen190 kr.
Michael Schøt fyrer op under ytringsfriheden i begavet og sjovt nyt one man show “Ytringspligt”
Michael Schøt har på få år opnået status som en af landets mest populære samfundskritiske komikere. Han engagerer sig aktivt i samfundsdebatten, finkæmmer for politiske selvmål og dobbeltmoral og konverterer det hele til forrygende morsomt stand-up-materiale, som han kan forholde sig til. Det er indtil videre blevet til tre one man shows samt Schøtministeriets NyUgesTale, der hver uge følges af mange tusinde på heltnormalt. dk.
I sit 4. one man show “Ytringspligt” kaster Schøt endnu engang et satirisk blik på det danske samfund. Alle danskere er enige om, at vi har ytringsfrihed og vi bruger den med stor iver til at kritisere alt og alle - undtagen os selv. En klassisk dansk familiefest er jo selvcensurens højborg, en buffet af usagte sandheder og hvide løgne. Men falder snakken på muslimer, så skal sandhederne nok komme på bordet, hårdt og kontant, for vi har jo ytringsfrihed! Men spørgsmålet er, om der ikke følger en pligt med. En pligt til at bruge ytringsfriheden på os selv også?
The Minds of 99
The Minds of 99
The Minds of 99
torsdag 29-10 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg130 kr.
Ved indgangen150 kr.
 
Support:Klub27
 
The Minds of 99 er ude med første single fra nyt album
Med førstesinglen ’Stjerner På Himlen’ tager ’The Minds of 99’ et stort skridt mod deres andet album. Fyldt til bristepunktet med utålmodig, men indestængt desperation lægger singlen sig i forlængelse af stilen og temaerne fra deres anmelderroste debut.
Som bevæger han sig på kanten af vanviddet, stammer og messer forsanger Niels Brandt, mens et hektisk beat trækker sig gennem horn, kor og klart ringende guitarer. 
’Stjerner På Himlen’ er ’The Minds of 99’s’ første single fra deres kommende album, og et klart signal om, at gruppen fortsætter den kompromisløse opdagelsesrejse, de indledte med deres blot et år gamle debut. Det gælder både musikalsk og lyrisk.
I tekstbidder som “De bedøver mig med ord som ‘fremtid’” og omkvædets opfordring “Lad os svæve nu. Være noget. Blive til noget. Skrive noget. Stjerner på himlen”,  kredser nummeret utålmodigt om altid at ville og skulle være mere end den man er.  ”Altid et år mere, før jeg ka´ det der, og jeg må det dér, og jeg har papir”
I arbejdet med det kommende album har ’The Minds of 99’ trukket på samme lystbetonede spontanitet, som lå til grund for debuten. Mellem deres talrige koncerter det seneste år har de haft tre ture væk fra København for at skrive og indspille, inden materialet – ligesom debuten – blev færdigmikset og produceret af bandet og Carsten Heller.
 
 
Signe Svendsen
Signe Svendsen
Signe Svendsen
fredag 30-10 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreSinger/songwriter
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
Signe Svendsen har de seneste år turneret flittigt på landets spillesteder og tager nu ud på en eksklusiv efterårsturné med sit faste band og helt nye sange. 
 Hun arbejder lige nu på sit 3. studiealbum og har allerede sendt singlen ”Strejfer” ud til radioerne. En sang, der giver et klart billede af at den danske singersongwriter konstant videreudvikler sin lyd og sit materiale. På denne tour vil hun og bandet bl.a. præsentere materiale fra det kommende album.
 Albummet ”Kun De Faldne Rejser Sig Igen” fra 2013 modtog kun roser fra et samlet anmelderkorps og publikum tog sangene til sig i sådan en grad at de stemte albummet ind på P4’s top 10 over de bedste udgivelser det år.
Genremæssigt befinder Signe Svendsen sig mellem pop/rock og  nordic roots og med klare poetiske tekster beskriver hun sin generation, samtiden og kærlighedens forviklinger.
 Der er lagt op til en koncert med nærvær, intensitet og et band, der spiller helt ud til scenekanten. Selv siger Signe om sine koncerter:
” Vi lader aldrig noget dø i synden! Folk er kommet og de skal vide vi sætter pris på det. Når vi deler sangene og musikken med publikum, opstår der et fælleskab, som er helt særligt. Det er det livekoncerterne kan, - ”de sker lige nu og her og kan ikke streames dagen efter.”
Paul Lamb & The King Snakes
Paul Lamb & The King Snakes
Paul Lamb & The King Snakes
lørdag 31-10 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreBlues
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
PAUL LAMB & THE KING SNAKES har vundet alt, hvad der er værd at vinde af priser indenfor bluesverdenen. De har simpelthen brudt det amerikanske monopol i professionel showmanship, og bandet har efterhånden optrådt på mere end 300 større festivaler.
Med guitarist Ryan Lamb, søn af Paul, er bandet virkelig i topform. Overalt vælter de spillestederne med deres helt unikke univers af soul, akustisk country-blues, dansevenlig swingende vestkyst boogie og den tungere Chicago tradition.
Paul Lamb kan lave whooping lyde, hulke og få den lille mundharpe til at lyde som en længselsfuld togfløjte tudende i midnatsmørket, men der kan også gå fest og tidlig rock'n'roll i den. Med den Ray Charles-inspirerede forsanger Chad Strentz er der er dømt “good times” og stemning. Her er “syng med” og fis og ballade på scenen, når det britiske bluesband med et
gevaldigt glimt i øjet serverer deres medrivende festblues, og for et par timer glemmer man simpelthen tid og sted. Paul Lamb var med som gæst på en ugelang Englandsturne med The Notting Hillbillies, og derefter sagde Mark Knopfler fra Dire Straits. “This is blues harp as good as it gets...” Paul Lamb er udnævnt som medlem af den eksklusive klub British Blues Awards Hall Of Fame (i selskab med folk som Eric Clapton, Peter Green og John Mayall).
Paul Lamb - Harp, vocal
Chad Strentz - Vocal, guitar
Ryan Lamb - Guitar, vocal
Rod Demick - Bass, vocal
Dino Coccia - Drums
Indra
Indra
Indra
søndag 1-11 kl. 15:00
Køb billet Reserver billetter
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen130 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
 
Indra Rios-Moore er en amerikansk jazzsangerinde med rødder i både Syrien og Puerto Rico, men nu bosiddende i barndomsby New York. Hun har netop udgivet hendes tredje album ”Heartland” for det legendariske jazzselskab Impulse. Indras musik kan beskrives som et eklektisk miks af jazz, pop, rock og country og med imponerende indlevelse og en sublim sans for stil leverer hun lækre versioner af sange af blandt andre Duke Ellington, David Bowie og Doc Watson. Indra Rios-Moore (voc), Benjamin Trærup (s) og Thomas Sejthen (b)
TopGunn
TopGunn
TopGunn
torsdag 5-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreDancehall
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg195 kr.
Ved indgangen220 kr.
Support: Tiger
 
TopGunn er kunstnernavnet på den danske rapper og producer Oliver Gammelgaard, der siden 2010 har haft indflydelse på den danske dancehall scene. TopGunn har udgivet 1. singlen "Veninder" fra næste album, som forventes at bliver udgivet i 2015. TopGunn vandt en ZULU awards for årets hit 2014 med "Kongens Have" 
TopGunn udgav sit debutalbum '21' i maj 2013, som bl.a. indeholder 'Døgnflue' og sommerhittet 'Tilbud'. I 2014 udgav TopGunn singlen 'M.K.I.S.P.E.P.M.E.L.R.' som blev fulgt op i foråret af mini EP'en 'Mig Og Mit Hoved', hvor hittet 'Kongens Have' er at finde. TopGunn er lige nu aktuel som dommer i 'Danmark Har Talent' på TV2.
Da TopGunn i 2013 smed singlen ”Tilbud”, varede det ikke længe, før sangen blev udråbt til sommerens ultimative soundtrack. I samtlige afkroge af Danmark kunne man høre et rungende ”du har en kæmpe røv… og du får tilbud” og hvis ikke man vidste hvem TopGunn var, så ved man det i hvert fald nu.
I kølvandet på 'Tilbud' fulgte debutalbummet '21', der overlegent erobrede førstepladsen på den digitale hitliste i releaseugen, og havnede på en 6. plads på den officielle albumhitliste. Sidenhen er det blevet til to Danish Music Awards nomineringer, en dertilhørende optræden, en Gaffa Pris statuette for ”Årets Urbanudgivelse” og utallige koncerter rundt om på den danske klubscene.
 
Hymns from Nineveh
Hymns from Nineveh
Hymns from Nineveh
fredag 6-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg130 kr.
Ved indgangen150 kr.
 
Folkpop/Indie-bandet Hymns from Nineveh blev dannet I 2007 af sangeren og sangskriveren Jonas H. Petersen, og har siden markeret sig som et af de mest anmelderroste danske orkestre. Bandet har udgivet en EP og tre albums, samt spillet på flere skandinaviske festivaler og spillesteder.
Seneste udspil er det anmelderroste album “Visions” fra september 2013, som kastede en P3-Guld nominering og flere radiohits af sig, bl.a. sangen “A Kid on The Beach”, der blev kåret til “Årets Ugens Uundgåelige” af P3s lyttere.
2015 har været dedikeret til indspilning af nyt album, dog afbrudt af en koncert i Store Vega med Copenhagen Phil, samt en tætpakket koncert i Rytmisk Sal på SPOT Festival.
 
Bobby Festival - UDSOLGT
Bobby Festival - UDSOLGT
Bobby Festival - UDSOLGT
lørdag 7-11 kl. 12:00
Køb billet
GenreRock
Koncert start12:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg150 kr. max 6 billetter pr. person
Billetsalget starter 1. september 2015 kl. 10.00 - max 6 billetter pr. person.Kun direkte salg den første dag - dvs. ingen reservationer den 1.9.
 
Billetter kan købes på Sønderborghus, billetnet.dk og øvrige billetnet salgsstederPå Sønderborghus udleverer vi kø numre fra kl. 8.00.
 
Program for BOBBY – 2015
Cafe´ :
12.00 - 13.45 Vise Versa
14.00 - 15.10 Jane B. Trio
15.25 - 16.35 Downtown Dynt
16.50 - 18.00 Trio Havita
18.15 - 19.25 Heartlands
19.40 - 20.50 Elo og Zoega
21.05 - 22.30 David Davis Band
Black Spot :
13.40 - 14.40 Poastman
15.00 - 16.00 Highligts
16.20 - 17.20 Dayz
17.40 - 18.40 Sixpack blues band
19.00 - 20.00 Juxx
20.20 - 21.20 Ronald Mossom Band
21.40 - 22.40 Blue Bazement
23.00 – 24.00 Rough haired chickendogs
Teatersalen :
14.00 - 14.30 Sønderborg Pipes n´drums
14.45 - 15.45 60`s Survivor
16.05 - 17.05 Orange delight
17.25 - 18.25 Haimons
18.45 - 19.45 Pink Floyd Lovers
20.05 - 21.05 Doncarsters
21.25 - 22.25 Zerox Band
22.45 - 24.00 Cube
Med forbehold for ændringer
Dissing & Andersen
Dissing & Andersen
Dissing & Andersen
tirsdag 10-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreViser
Koncert start20:00
SpillestedSønderborg Slot
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg300 kr.
Ved indgangen320 kr.
 
OBS KONCERTEN FOREGÅR PÅ SØNDERBORG SLOT
 
Det er poetisk partnerskab i højeste potens, når digteren møder troubadouren i skikkelsen af Benny Andersen og Povl Dissing.
Uden at de formentlig selv var klar over det dengang, blev det begyndelsen på et registeret og livslangt partnerskab, da de i 1973 uropførte ”Svantes Viser” i Tarm og senere samme år udsendte sangene på plade. ”Svantes Viser” gjorde den ellers på det tidspunkt så kontroversielle visesanger Povl Dissing til nationalskjald og den lune modernist Benny Andersen til folkedybets fremmeste fortolker. Og dermed var en af de mest folkekære konstellationer på den danske musikscene skabt, og Svantes og senere også Rosalinas viser er i dag en umistelig del af den danske folkesjæl. For hvem kan ikke synge med på strofer som ”Om lidt er kaffen klar” og ”Go nu nat og gå nu lige hjem”? Det får alle mulighed for at gøre i selskab med ophavsmændene, når de sætter hinanden og publikum stævne. Der er noget at glæde sig til. For det er helt unikt at opleve, hvordan intensiteten i Povl Dissings fortolkninger indrammer den underspillede humor og kærlige varme, der er så Benny Andersensk. Når hans finurligt legende og poetiske sprog krydser Dissings ligefremme ærlighed og krydres med medrivende blå toner – her endda tilsat bas og trommer - bliver hverdagens virkelighed eventyrlig underfundig.
DOXBIO - Mand falder
DOXBIO - Mand falder
DOXBIO - Mand falder
onsdag 11-11 kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreDokumentarfilm
Koncert start19:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg60 kr.
Ved indgangen60 kr.
Hvad sker der, når en verdenskunstner pludselig mister sine naturgivne evner?
Filminstruktøren Anne Wivel har fulgt sin ven, maleren Per Kirkeby på nært hold, efter at han faldt ned ad en trappe og slog hovedet. Han havde tidligere overvundet følgerne af en hjerneblødning og to blodpropper, men faldet på trappen for to år siden resulterede i en hjerneskade, der forhindrer ham i at arbejde. Han har ikke bare mistet sin førlighed, men også evnen til at genkende farver og sågar sine egne kunstværker.
Udover at fotografere er Anne Wivel også til stede som samtalepartner og følger Per Kirkeby, som kæmper for at vende tilbage, idet han samtidig erkender sine manglende fremskridt. For ham synes der at være lang vej tilbage, for kunsten er jo ikke blot et spørgsmål om at kunne male noget kønt og vellykket, det væsentlige ligger i overskridelsen af den gode smag. Det er dette hug, maleren savner.
I filmen møder vi foruden kunstneren, hans hustru, venner og samarbejdspartnere, men dens absolutte hovedperson er Per Kirkeby i et usædvanligt åbent møde med filminstruktøren Anne Wivel og hendes kamera. Alt – fra hverdagens genoptræning til følelsesladede indsigter – lægges nøgternt frem.
Instruktør: Anne Wivel
Producent: Danish Documentary
Land: Danmark
Længde: 120 minutter
Sprog: Dansk
Originaltitel: Mand Falder
Wolfstone
Wolfstone
Wolfstone
torsdag 12-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreFolk
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg170 kr.
Ved indgangen190 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.
 
Support: Heartlands 
 
Wolfstone er sammen med Runrig et af Skotlands største celtiske rock bands. Som faste gæster på Tønder Festival, er de kendt for at “vælte teltet”, når de spiller.
Med violinisten Duncan Chisholm, sangeren og guitaristen Stuart Eaglesham og piperen Stevie Saint som grundstamme har Wolfstone i 25 år stået for en unik blanding af akustiske og elektriske guitarer, violin, piber og fløjter og pulserende percussion. Eminent sangskrivning og en dynamisk sceneoptræden har skaffet Wolfstone fans over hele Europa og USA og med den aktuelle besætning spiller bandet folkrock med stort R.
 
Kulturcafe
Kulturcafe
Kulturcafe
torsdag 12-11 kl. 20:30
GenreBlandet
Koncert start20:30
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalgingen forsalg/no presale
Ved indgangen50 kr.
Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære.

Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens værter:
Anne Linnet & Band
Anne Linnet & Band
Anne Linnet & Band
fredag 13-11 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg280 kr.
Ved indgangen300 kr.
Anne Linnet vender i 2015 tilbage med et nyt album, der bugner af gode popnumre, med tekster og melodier som vi kender Anne Linnet bedst. Pladen er indspillet med et yderst veloplagt band og til oktober tager Anne Linnet og bandet på en større tourné landet rundt for at spille både nye og gamle sange. 
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet. 
 
Anne Linnet, som har mere end 40 år bag sig i sin musikkarriere, har blandt andet givet os moderne klassikere som som "Tusind Stykker", "Smuk og Dejlig", "Glor på Vinduer" og "Barndommens Gade”. 
Anne Linnet har desuden modtaget IFPI´s Ærespris, som gives for hendes samlede karriere, og for hendes betydning for dansk musik. 
Nu er Anne så tilbage med endnu et stærkt album, der melder om en varmere sound end de forrige udgivelser.
Den er kort sagt mere organisk end elektronisk, med numre der er akustisk orienterede, med fine referencer til artister så forskellige som Sheryl Crow, Cardigans og Danseorkestret. 
Til efterårets koncerter vil Anne Linnet og hendes velspillende band, gi publikum en oplevelse med numre fra den nye plade samt de klassikere langt de fleste af os kan synge med på.
Slaughter Beach + Natas Fonos
Slaughter Beach + Natas Fonos
Slaughter Beach + Natas Fonos
lørdag 14-11 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop/rock
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg80 kr.
Ved indgangen100 kr.
Slaughter Beach er et indie pop band bestående af tre medlemmer. I september 2013 lagde bandet deres første single Made-Up True Love ud på Soundcloud og Youtube og genererede straks en bred interesse. Siden blev singlen Spinning Globe lagt på nettet og de to singler har kastet en masse omtale af sig fra lande som USA, Canada og England. 
Bandet har allerede spillet deres første koncerter i Gøteborg, Stockholm og København og Toronto. I Toronto var det til Canadian Music Week, hvor bandet spillede to shows.
 
Natas Fonos er en ny rock-kvartet fra Sønderborg, hvis sound indebærer shoegaze'et indie-rock med et strejf af prog. Stemningsfulde melodier, grunge'de riffs og skiftende taktarter holder bandet på tæerne i deres stræben efter at skabe en balance mellem det kompromisløse og det indbydende.
Casper Cornelius - Vocals & Guitar Martin Wrang - Guitar Mikkel Schmidt - Bass Guitar Niels Gudemoes - Drums
 
 
Ruben Søltoft - MIT HOVED
Ruben Søltoft - MIT HOVED
Ruben Søltoft - MIT HOVED
onsdag 18-11 kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
I Rubens første onemanshow får du et ærligt indblik i hans underlige univers. En slags privat rundtur i hans fritsvævende hoved, hvor den røde tråd er, at der som regel ikke er nogen. Rubens hjerne er skør og knudret og har aldrig kunnet holde fokus længe nok til at læse en bog. Til gengæld leverer han sine fortællinger uforudsigeligt, fantasifuldt og med en oprigtig indlevelse.
Ruben har været en af fremtidens store komikere fra det øjeblik, han trådte frem i rampelyset og vandt DM i stand-up for fem år siden. Med excentrisk humor og et gummiansigt a la Jim Carreys,efterlader han tilskueren lige dele imponeret og forvirret.
Du er inviteret, når Ruben byder indenfor til en guidet tur bag de krøllede lokker. Her finder du absurde betragtninger og fantastiske fortællinger om alt fra flyskræk og flatterende kropsdele til parforhold og pandaporno. Alt sammen leveret med hans charmerende smil og glimt i øjet samt med stor forventning til de scener, han skal optræde på.
Rubens tanker er usammenhængende, krøllede og underholdende - fuldstændig ligesom showet.
Ulige Numre
Ulige Numre
Ulige Numre
torsdag 19-11 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg130 kr.
Ved indgangen150 kr.
Med GRAND PRIX, er der tale om et seriøst bud på et no-nonsense, moderne og meget direkte kommunikerende dansk rock-album. Og Carl Emil Petersen slår selvsikkert og uden tøven sit navn fast som en af den yngre generations mest begavede sangskrivere.
Med et udtryk som helt naturligt emmer lige så meget af nødvendighed som af kærlighed. Fra singleudspillet Halvnøgen, der sultent, rastløst og skamløst åbner med sit omkvæd, til den forrygende ballede Frit Land, der byder på Carl Emil helt alene med sin guitar. Over store rocksange som Racerhjerte og Os Idioter, der samtidigt viser hvor præcist bandet Ulige Numre hver gang rammer den stemning, de nu engang sætter sig for.
Undervejs er der tale om et album, der i bedste Håkan Hellstrøm-stil lader sig inspirere og låner fra hele rockhistorien lige fra Rolling Stones og The Band til Bruce Springsteen, Gasolin og Kurt Vile og godt hjulpet på vej af den svenske producer Lasse Mårten ender med en sound som er frisk, lige på og umiskendeligt Ulige Numre.
Carl Emil beskriver selv tankerne bag Grand Prix således:
"At være ung i dag er et racerliv. Et konstant forventningspres hviler over hovederne på os om at lykkedes med alt hvad vi foretager os. Det skal gå stærkt og vi er alene om at klare skærene, med spidse albuer og til fare for os selv. På Grand Prix er livet en racerbane og du må selv finde ud af hvad der betyder noget for dig og forfølge det."
Rangleklods + Darkness Falls - DEFINE
Rangleklods + Darkness Falls - DEFINE
Rangleklods + Darkness Falls - DEFINE
fredag 20-11 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreElectronica
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Koncerten er en del af Define Festival - ønsker du en partout billet til hele festivallen KLIK HER

RANGLEKLODS 
Duoen, der består af Esben Nørskov Andersen og Pernille Smith-Sivertsen, er et af Danmarks mest turné-aktive acts og har siden gennembruddet med 2012-udgivelsen ‘Beekeeper’ kørt landeveje tynde og slidt dansegulve ned i hele Europa.
Rangleklods er kendt for deres vilde liveoptrædener og især deres tætpakkede show på Roskildes Cosmopol-scene i 2012 var et af festivalens højdepunkter, der hvirvlede festivalstøvet op i et helt fantastisk show. Live medbringer Pernille og Esben livemusikere og deres dygtige lyskvinde, Kimmie Tentscert, der får det hele til at gå op i en højere enhed.
 
DARKNESS FALLS
Eventyret for Darkness Falls fortsætter – både på landevejen og i det kontrastfulde album Dance And Cry. Pop-noir duoen løfter sløret for ny musikvideo til singlen Night Games og kommende efterårsturné på hele otte koncerter rundt i Danmark.
Med Josephine Philip og Ina Lindgreen bag rattet har de høstet imponerende anmeldelser for deres aktuelle album, spillet store koncerter i ind- og udland og ligeledes har de modtaget overordentlig massiv airplay på bl.a. P6 Beat.  
Tredje single Night Games følger op på de parametre, der er i Darkness Falls univers; alt fra den mørke pulserende klub ud i det store kirkerum med sfæriske kor. Det er modsætninger, der mødes.
 
Sekuoia - DEFINE
Sekuoia - DEFINE
Sekuoia - DEFINE
lørdag 21-11 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreElectronica
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Koncerten er en del af Define Festival - ønsker du en partout billet til hele festivallen klik her
 
De Dødelige har desværre meldt fra til koncerten - koncerten gennemføres med Sekuoia. Billetter kan refunderes hvor de er købt - gebyret refunderes ikke.
 
Sekuoia:
Bag Sekuoia gemmer sig den 22-årige københavner Patrick Bech-Madsen, som med sfæriske keyboardflader, kantslag og skævklippede vokaler frembringer en drømmende og vægtløs oplevelse, der ekkoer af direkte beats og atmosfærisk ambient. Kombinationen af det organiske og elektroniske giver en svævende sammensmeltning med malende soundscapes, der emmer af lige dele natklub efter midnat og drypstenshule ved daggry. Det er sofistikeret elektronisk musik, der sigter efter både fødder og sind.
Sekuoia har senest udsendt EP’en ”Faces” på det anerkendte label "Project: Mooncircle" fra Berlin. Og har på trods af sin unge alder allerede spillet i over 20 lande i 2014, herunder Kina, England og Østeuropa. Det er også blevet til optrædener på de vigtigste udenlandske branchefestivaler, samt en lang række danske festivaler, bl.a. Spot – og Roskilde Festival.
Liima + Lowly - DEFINE
Liima + Lowly - DEFINE
Liima + Lowly - DEFINE
søndag 22-11 kl. 13:30
Køb billet Reserver billetter
GenreElectronica
Koncert start13:30
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Koncerten er en del af Define Festival - ønsker du en partout billet til hele festivallen KLIK HER
 
Liima:
Liima er et nyt samarbejde mellem den finske percussionist Tatu Rönkkö og den danske trio band Efterklang.
Siden 2003 har Efterklang har været på forkant med musikalske udforskning af genrerne electronica, eksperimenterende pop og moderne klassisk musik. Dette har indtil videre resulteret i udgivelsen af fire albums, to film og forskellige andre projekter og udgivelser.
Da Efterklang i januar 2014 offentliggjorde Efterklang at de i februar ville opføre "The Last Concert", fik dette fejlagtigt mange til at tro, at dette var afslutningen på Efterklang. Men bandet er faktisk stadig aktivt, og arbejder intenst på at nytænke og omdefinere, hvad bandet er, og hvordan de fungerer. Samarbejdet med Tatu Rönkko er et eksempel på dette.
Tatu Rönkkö har været aktiv på den eksperimenterende finske musikscene de sidste 10 år. Hans originale tromme - og slagtøjsstil har været en integreret del af anerkendte Helsinki-baserede bands, Elifantree, Harri Kuusijärvi Koutus, Dramophone, Yona & OLP og Jimi Tenor & Abdissa Assefa ITE-Tune.
 
Lowly:
 
DOXBIO - Ejersbo
DOXBIO - Ejersbo
DOXBIO - Ejersbo
onsdag 25-11 kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreFilm
Koncert start19:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg60 kr.
Ved indgangen60 kr.
Portræt af en af Danmarks vildeste forfattere.
Jakob Ejersbo skrev med sin ’beskidte realisme’ om unge mennesker, der mister fodfæstet og opdager at deres forældre ikke fatter en skid.
I 2003 fik han helt usædvanligt De Gyldne Laurbær for sin første roman Nordkraft, for som komiteen sagde: ’Dit talent er så stort og uimodsigeligt, at der ikke er nogen grund til at vente på flere romaner før prisen kommer’. Fem år senere var Ejersbo død.
I EJERSBO trodser forfatterens to bedste venner smøgerne og en hel del fornuft for at indfri Jakob Ejersbos sidste ønske; at få spredt sin aske fra Kilimanjaros tinde. Jakob Ejersbo levede sin tidlige barndom i Afrika, hvilket formede ham og forfulgte ham hele livet. Undervejs fortæller venner, familie og kolleger om den fandenivoldske og stædige enspænders ellers ret private liv.
Karaktererne fra Ejersbos bøger bliver vakt til live og blander sig i beretningen om, hvad kunstnerlivet koster, hvis man – som Jakob gjorde – kaster sig kompromisløst ind i det. Jakob Ejersbo skrev med døden i hælene og ofrede alt andet for at nå at færdiggøre det værk han altid havde ville skrive: Afrika-trilogien.
Filmen får premiere i samme måned, som den store fortælling om Jakob Ejersbos liv, JAKOB VAR HER, udgives på Gyldendal. Biografien er skrevet af Rune Skyum-Nielsen. Filmens instruktør Christian Holten Bonke og Rune Skyum-Nielsen har undervejs rejst og researchet i samspil, både i Afrika, Danmark og Europa.
Instruktør: Christian Holten Bonke
Producent: Bonke Film
Land: Danmark
Længde: 75 minutter
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ejersbo

 

Johnny Logan - UDSOLGT
Johnny Logan - UDSOLGT
Johnny Logan - UDSOLGT
torsdag 26-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg290 kr.
Ved indgangen320 kr.
KONCERTMENUEN ER UDSOLGT
 
Traditionen tro er der for alvor dømt julestemning når irske Johnny Logan og hans veloplagte orkester lægger vejen forbi Sønderborghus. 
Johnny Logan svigter aldrig sit trofaste publikum og er man til en af hans koncerter, kan man være helt sikker på, at der bliver ydet 110%...hver gang !!!
Mærk nakkehårene rejser sig under ”Hold me now” og føl inderligheden i f.eks. den nye sang ”Last Days of Beautiful” når Johnny Logan optræder for sit altid forventningsfulde og engagerede publikum …
Johnny Logan serverer altid sit materiale med en frisk energi og et overskud, der på en gang bjergtager, men også blot understreger, at man er i selskab med en sanger, musiker og entertainer af ekstraordinær klasse… Verdensklasse !!! 
    
Kira Skov
Kira Skov
Kira Skov
torsdag 26-11 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Kira Skov har siden hun debuterede på den danske musikscene med Kira and The Kindred Spirits i 2002, etableret sig som en artist med mange facetter. 
Over de senere år har hun markeret sig med udgivelser der rangerer fra hendes successfulde hyldest til Billie Holiday, hendes samarbejde med punk-legenden Peter Peter og deres projekt Persona samt The Cabin Project, hendes seneste og meget anmelderroste samarbejde med 
Marie Fisker.
 
Kira har nu igen allieret sig med John Parish (PJ Harvey, Eels, Tracy Chapman m.fl.) som har produceret to af hendes tidligere soloudgivelser "Look up ahead" og "When we were gentle" fra 2013. When We Were Gentle vandt Kira to steppeulve, som årets vokalist og årets danske plade, en Carl pris som årets tekstforfatter, samt en kontant præmie fra Statens Kunstfond i 2013.
Pladen modtog 6 stjerner i Politiken og en overvældende modtagelse i de øvrige danske medier og hun modtog i 2014 Statens kunstfonds 3-årige arbejdslegat.
 
Kira arbejder i øjeblikket på nye sange og tager i starten af juni til England med det samme band fra ovennævnte udgivelse. Her vil de indspille første etape i det naturskønne Wales i det legendariske Rockfield studie, igen med Paul Corkett som teknikker. (The Cure, Nick Cave And The Bad Seeds m.fl.).
 
Sangene ligger i naturlig forlængelse af Kiras forrige soloudspil. De er ligeledes skrevet af hende alene, suppleret af kompositioner udviklet i samarbejde med hendes mand og flereårige samarbejdspartner Nicolai Munch-Hansen. Sammen samler de trådene fra hendes forskellige musikalske eskapader og herigennem finder Kira sig selv som hun lyder idag. 
 
Lars Hjortshøj - Omvendt
Lars Hjortshøj - Omvendt
Lars Hjortshøj - Omvendt
lørdag 28-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg295 kr.
Ved indgangen310 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet. 
Det måtte ske: Lars Hjortshøj er konverteret. Efter mere end 20 år i dansk komik har han set sin situation dybt i øjnene og er nået til sit livs erkendelse:
”En dag vågnede jeg op midt i livet og troede, jeg var blevet klogere med alderen. Det er heldigvis ikke sket. Jeg forbeholder mig stadig retten til at komme i tvivl, ændre mening og blive…omvendt!” – siger Lars Hjortshøj.
I efteråret 2015 er Lars Hjortshøj tilbage på scenen med et klassisk stand-up show og klar til at give publikum sit bud på, hvad der er op og ned på den komplicerede tilværelse. Han har gjort den skelsættende opdagelse, at det vil hjælpe de fleste at vende sig selv og tingene på hovedet og se det hele i et nyt perspektiv. Konverteringen har dog ikke på nogen måde gjort ham til puritaner – tværtimod!
”- Jeg skåner hverken mig selv eller publikum, når jeg ventilerer kontroversielle emner som fx organdonation, dyresex og
klip-klappere.” – fortæller Lars Hjortshøj. I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været en af landets førende stand-up komikere, og lige så længe har han været en markant skikkelse i det danske mediebillede. Han har stribevis af radio-, film- og tv-successer bag sig – lige fra det legendariske ’Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Las Vegas” til et hav af spillefilm og ikke mindst hele Danmarks første og eneste live sketchshow ”Live fra Bremen”.
Senest har Hjortshøj fået stor ros som vært i adskillige underholdningsprogrammer på TV og i særdeleshed som velklædt radiovært i ”Hjortshøjs Badabing Show” på P4. Men der er ingen tvivl om, at han befinder sig allerbedst, der hvor det hele begyndte – på stand-up scenen.
Læs mere på Lars Hjortshøjs website: www.larshjortshoj.dk
Hanne Boel
Hanne Boel
Hanne Boel
torsdag 3-12 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
 
Hanne Boel udvikler til stadighed sin karriere, og tager i efteråret 2015 på turné med en sætliste, der bl.a. genopliver den musik der gjorde hende berømt, sange som f. eks. DONT KNOW MUCH ABOUT LOVE, BLACK WOLF, TALK IT OUT, (I WANNA) MAKE LOVE TO YOU og LIGHT IN YOUR HEART. Hun går ikke nostalgisk efter tidligere hits, men nyfortolker fortid og kombinerer udvalget med egne og andres sange, som står hendes hjerte nær, og som hun beriger med sit personlige univers af erfaring, karakterfuldhed og fornem sans for fortolkning. Det kan ikke blive meget bedre, når Hanne kombinerer det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. Hun definerer ikke på forhånd en genre, men lader inspirationen bestemme vejen til sangens endelige udtryk.
 
Hanne Boel har til efteråret 2015 samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de 2 guitarister Jens Runge og Jacob Funch.
C.N.L. - diskotek for de 10-13 årige
C.N.L. - diskotek for de 10-13 årige
C.N.L. - diskotek for de 10-13 årige
fredag 4-12 kl. 19:00
Forsalg starter: 23-11-2015 00:00
GenreDiskotek for 10-13 årige
Koncert start19:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg50 kr. + gebyr sælges på Sønderborghus og billetnet.dk
Ved indgangeningen salg ved indgangen
Diskoteket er fra kl. 19-23.

C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække.

Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung.

Her kan de more sig, danse disko og drikke sodavand i frie rammer under kyndigt opsyn. Vore medarbejdere er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde.
E-Street Jam
E-Street Jam
E-Street Jam
lørdag 5-12 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
E-Street Jam – Bruce Springsteen Cover!!!
2015 tegner til at blive det hidtil bedste koncertår for det danske coverband, E-Street Jam, der nu på femte år rejser landet rundt med et rullende rockshow, der på samme tid hylder og gengiver rocklegenden Bruce Springsteens enorme musikkatalog.
I en blanding af tempofyldt danserock, smukke ballader og megahit, fortolker bandet den store mester i dyb respekt for originalmusikkens puls og udtryk.
Ingen spillesteder er for store, for små eller for besværlige for E-Street Jam. Utallige sommerfestivaler og regionale spillesteder har hyret de danske Springsteen-kloner. Og sidste år donerede bandet en koncert for de indsatte i Vestre Fængsel.
»Vi har alle travle job ved siden af musikken, men hver eneste gang vi tager ud og spiller glæder vi som som små børn til at servere vores show. Vi ved, det begejstrer publikum – også dem, der ikke er vokset op med Springsteen. Hans musik rammer hjertet med en inderlighed og en kærlighed og en holdning til den verden, vi alle er en del af. Det er alle de følelser, vi forsøger at sende ud over scenen uanset om den er stor eller lille«, siger bandets forsanger Ulrik Bjørneboe.
E-Street Jam har sin base i København og består af fem faste musikere, som hele tiden udvider og raffinerer repertoiret. En række af landets bedste og mest benyttede saxofonister og korsangere medvirker på skift ved bandets to timer lange koncerter, der bliver afviklet i højt tempo og med tæt kontakt til publikum.
”Så uhyggeligt tæt på ’The Boss himself’, at man skulle tro, han selv var kommet forbi...”
 
Essence + Impalers
Essence + Impalers
Essence + Impalers
torsdag 10-12 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreMetal
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Essence er et dansk metal band med rødder i thrash metal. Selvom de er unge er de langtfra de nye drenge i klassen - to albums på bagen, begge udgivet worldwide, flere tours i ind -og udland og nu en ny kontrakt med det respekterede finske label Spinefarm. I efteråret kommer deres tredje album - og altså det første på deres nye label Spinefarm – der varsler en ny æra for bandet. Et nyt udtryk hvor fokus er at holde det simpelt, melodisk og catchy.
 
 
 
Der er mere thrash metal på programmet denne aften når Impalers fra Haderslev går på scenen. De har de sidse par år spillet med navne som Artillery, Mercenary, Machine Head, Pretty Maids og Blood Red Throne.
 
Kulturcafe
Kulturcafe
Kulturcafe
fredag 11-12 kl. 20:30
GenreBlandet
Koncert start20:30
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalgingen forsalg/no presale
Ved indgangen50 kr.
Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære.

Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens værter:
Die Herren
Die Herren
Die Herren
lørdag 12-12 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg190 kr.
Ved indgangen210 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
 
Die Herren er måske det orkester i verden, der formår at viderebringe U2´s musik mest autentisk og nærværende - ud over selvfølgelig U2 selv.
Gennem Die Herrens lange liv er der i hvert fald mange, der har påstået dette.
Om det er sandt eller ej, ændrer ikke ved det faktum, at Die Herren har turneret med U2´s fremragende musik siden 1991, og det er blevet til flere end 1600 koncerter.
De mange år og koncerter taler deres eget sprog, nemlig at Die Herren har bemærkelsesværdig, stor appel hos publikum. Et publikum som altid er et af de vigtigste elementer ved enhver Die Herren koncert. Publikum SKAL have en oplevelse med hjem.
En Die Herren koncert skal til enhver tid være bedre end fjernsynet - det skal være værd at forlade hjemmet til fordel for en Die Herren oplevelse.
Rockabilly Heart
Rockabilly Heart
Rockabilly Heart
lørdag 19-12 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreCountry/rock
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
I 2014 udkom måske den største musikalske nyhed, og nok også den mest spøjse.
Tamra Rosanes, Danmarks ukronede country dronning er hoppet på Rockabilly toget og har forenet sine musikalske kræfter med Den Skaldede Kok og Morten Wittrock. Danmarks countrydronning Tamra Rosanes og den ukronede konge afkontrabas og kogebøger, Olsen – Den Skaldede Kok, har sammen med Danmarks dygtigste rock’n’ roll pianist, Morten Wittrock, skabt Rockabilly Heart. Det selvbetitlede Debutalbummet indeholde nogle af rockabilly- og rock ’n’ roll-genrens allerstørste hits.
De tre har været på en længere inspirationstur til rockabillys fødested og nuværende mekka, Memphis, Tennessee. Det blev til et visit i Sun Studios hvor stjerner som Johnny Cash, Elvis Presley og Jerry Lee Lewis startede deres karrierer. Tamra indspillede i den forbindelse en duet med den tidligere sangskriver og producer for Johnny Cash - Cowboy Jack Clement – som samtidig fungerede som tekniker i Sun Studios. Rockabilly Heart var derudover i studiet i Nashville med saxofonisten Jim Hoke, mundharpe-legenden Charlie McCoy og Garth Brooks guitaristen Chris Leuzinger. Under danske himmelstrøg har bl.a. Jens Runge samt Shubiduas Claus Asmussen og Peter Andersen bidraget til den kommende plade.
 
 
Baal
Baal
Baal
onsdag 3-2 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
For snart 20 år siden blev der ekstra højt til loftet i den danske musikverden, da BAAL bragede igennem med debut´en "SENSORAMA".
Det storladne, teatralske mesterværk høstede masser af 5 stjernede anmeldelser, Grammy-nomineringer, solgte 25.000 CD´er og albummet blev opført live over hele landet.
I januar 2016 fejres denne mastodont af en udgivelse med 11 koncerter rundt i landet, hvor hele "Sensorama" spilles live i sin fulde længde.
Samtidig genudgiver Warner Music albummet på dobbelt-vinyl, da det kun tidligere har været udsendt på CD, som i øvrigt forlængst er udgået.
Som ekstramateriale vil der også være liveoptagelser fra sidste års comeback-turné. Udgivelsen af vinylen er sat til medio januar.
BAAL er : Bjørn Fjæstad (vokal), Henrik Sten Melander (keyboard, kor), Troels Skjærbæk (bas, kor), Morten Lundsgaard (guitar) og Kenny Andy (trommer)
Patrick Dorgan
Patrick Dorgan
Patrick Dorgan
fredag 12-2 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Koncerten er flyttet til den 12. februar 2016 - billetter til den 22. oktober 2015 kan benyttes på den ny dato. Ønsker du at refundere din billet skal det gøres inden den 22. oktober 2015 - billetgebyret refunderes ikke. 
 
PATRICK DORGAN UDSKYDER TURNÉ TIL 2016
Da Patrick Dorgan’s debutalbum forsinkes, og derfor først har release sidst på efteråret, så udskydes turnéen i efteråret til foråret 2016. 
Hele foråret har man ikke alene kunne høre de to hits ”On The Way Down” og ”Marilyn” blive råspillet i radioen – man har også kunne høre dem fremført live, når Patrick Dorgan på sin turné landet rundt har givet soulmusikken nye højder med sine stemningsfyldte koncerter sammen med bandet bestående af Felix Ewert (trommer), Jonathan Rahbæk (bas) og Frederik Scharff (keys). 
Til sommer spiller Patrick Dorgan på alle de toneangivende festivaler i Danmark - Spot Festival, Jelling Musikfestival, Skive Festival, Kløften Festival, Nibe Festival, Ringsted Festival, Smukfest Cph, Skanderborg Festival og Offspring Festival i Tivoli. Ligeledes er Patrick rundt med Lukas Graham på Grøn Koncert, ligesom Patrick er special guest ved de 6 store Lukas Graham koncerter til november.
En ny single fra Patrick Dorgan følger efter sommer – efterfulgt af et debutalbum sidst på efteråret. Da hele skrive- og indspilningsprocessen tager længere tid, så udskydes hele den planlagte turné i efteråret til foråret 2016. 
 
Du kan se og høre Patrick Dorgans seneste single Marilyn og få en forsmag på hvor dansabel musikken er her:
 
 
 
Dúné
Dúné
Dúné
torsdag 25-2 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStående/Standing
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums,
vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.
Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har
været på en 12 år lang rejse fyldt med op - og nedture, og efter flere år i udlandet er Dúné nu vendt hjem til
Danmark for at starte en ny kreativ proces. Bandet forklarer, at de er startet helt fra bunden med en legesyg
tilgang til sangskrivning, produktion & arrangement.
Drengene har brugt det sidste år i studiet og søgt at finde ind til kernen af deres musikalske univers. Dette er
resulteret i en ny rockprofil, hvor Dúné spiller impulsiv, legende & let rock med stærke hooks og melodier.
Gennem sommeren 2015 har bandet turneret landet over og spillet store koncerter med de største rockbands i
Danmark: D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy. En tour der gav dem blod på tanden og inspirerede dem til at udforske
det rockunivers, de selv elsker og fascineres af.
Pt. går det stærkt for Dúné & trekløveret har netop deres forsanger med i Toppen af Poppen. Derudover har
drengene netop udgivet singlen ”Trying To Get To You” og øver op til den kommende tour. Det nye år byder
nemlig på en spændende Danmarkstour, hvor Dúné skal ud og gøre det de elsker mest: Spille deres musik live
& være sammen med deres fans!
Shaka Loveless
Shaka Loveless
Shaka Loveless
torsdag 3-3 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg195 kr.
Ved indgangen220 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet. 
 
SHAKA LOVELESS ER AKTUEL MED NYT ALBUM OG DANMARKSTURNÉ
Shaka Loveless har for nyligt udgivet sit tredje album ”Til Vi Ligger” og er klar til at tage Danmark rundt på turné. 
Shaka Loveless er netop nu en af de meste succesfulde artister på den danske musikscene. Siden sin solodebut i 2012 er han blevet streamet mere end 35 millioner gange. Hans to tidligere albums ”Shaka Loveless” (2012) og ”Det Vi Sku Miste” (2014) har givet adskillige priser. Blandt andet en Danish Music Award i 2013 for årets danske mandlige kunstner, og samtidig har de to albums givet Danmark nogle af de sidste års største hits i form af ”Tomgang”, ”Ikke Mere Tid”, ”Den Gang Du Græd” og ”2 Mod Verden”.
Shaka Loveless’ tredje og seneste album ”Til Vi Ligger” er spækket med flere spændende samarbejder. Bl.a. er store og spændende artister som Medina, Simon Kvamm, Rasmus Walter og Jooks med på albummet, som er produceret af Shaka selv i samarbejde med Fridolin Nordsø.
Det har været en lang og sej vej for den eksplosive sanger, som har arvet sit efternavn fra sin far, den amerikanske bluessanger James Loveless. Det med at føle sig tilfreds var længe noget, som Shaka ikke gjorde sig i. Også selvom han altid har haft masser af musik i sit liv. 
Han voksede op med sin mor i et hippiekollektiv i hippielandsbyen Alken nær Skanderborg, hvor børnene tidligt tog sig masser af friheder og eksperimenterede med både tjald og musikinstrumenter. Dernæst gik turen til musikefterskole i Vestjylland, hvor kimen til bandet The Gypsies blev lagt. 
Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff
fredag 11-3 kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedSønderborg Teater
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg245 kr.
Ved indgangen270 kr.
Showet foregår på Sønderborg Teater.
 
Christian Fuhlendorff er i foråret 2016 klar med nyt one man show, “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’?”, som denne gang
vægter det sjove over et egentligt tema. Og så alligevel ikke, for måske er temaet netop, at det bare skal være vanvittig morsomt!
Billetter til showet er i salg og giver samtidig adgang til gratis download eller streaming af hans seneste show “For at gøre en kort
historie lang” som en ekstra bonus.
Fuhlendorff er kendt som improvisationens sande mester og ligesom kreative mennesker sjældent trives i skemalagte rammer,
er det både synd og skam at tøjle hans vanvittigt morsomme fantasi i et temalagt show. “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker,
ikk’?” bliver derfor mødet med Christian Fuhlendorff i et show uden begrænsninger, hvor målsætningen er et gennemtænkt flow
af gode grin.
ADAM & NOAH
ADAM & NOAH
ADAM & NOAH
lørdag 19-3 kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
'Sker der dansker!? Adam & Noah på DK-turné
Efter at billetterne til to shows på Bremen Teater blev revet væk på få dage, drager Adam & Noah nu konsekvensen og turnerer Danmark rundt.
Danskeren har talt! Få dage tog det, før samtlige billetter var revet væk til Adam & Noahs live-debut på Bremen Teater. Det samme gjaldt ekstrashowet. Efterspørgslen er enorm, og nu drager duoen konsekvensen med et tredje ekstrashow på Bremen OG en Danmarks-turné.
De to unge fyre er blevet en Facebook-sensation med små videoklip, hvor de på satirisk vis tager danskeren under lup. Emner som bryllupper, danske udtryk og ordsprog og Folketingsvalget har allerede fået en overhaling.
På Facebook har Adam & Noah små 200.000 følgere, og deres videoer har typisk mellem en halv og to millioner visninger. Og i efteråret indtager Adam & Noah tilmed tv'er landet over, når de på DR2 bliver sat i uvante situationer hos den almene dansker.
Og så, til februar, prøver ghettoens svar på Gøg & Gokke for første gang kræfter med de skrå brædder i Bremen Teater, inden de i marts hopper i tour-bussen og drager land og rige rundt.
Det kommer med garanti ikke til at gå stille for sig, når de to forsøger at nå frem til et svar på deres evige spørgsmål: 'Sker der, dansker!?
Huxi Bach -Valg
Huxi Bach -Valg
Huxi Bach -Valg
lørdag 2-4 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg280 kr.
Ved indgangen300 kr.
Huxi Bach har skrevet et nyt One man show.
Det handler om at vælge. For det skal man. Altså, vælge. For eksempel har Huxi valgt stadig at have lysbilleder med i showet, men han har også valgt, at smide sin talerstol væk og tage en guitar med i stedet. Er det et klogt valg? Det vil vise sig.
Det eneste, der er sikkert er, at det er svært at vælge!
Hvilke politikere skal vi vælge? Hvad skal vi se i fjernsynet? Hvad skal vi tro på? Hvem skal vi tro på? Og hvor mange hashtags skal man skrive under en selfie?
Huxi Bach har valgt at tage det hele ind, og det er en stor mundfuld, men forhåbentlig glider det hele ned med en lille sang til.
Hatten rundt
Hatten rundt
Hatten rundt
torsdag 24-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreShow
Koncert start20:00
SpillestedSønderborg Teater
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg300 kr.
Ved indgangen320 kr.
OBS - SHOWET FOREGÅR PÅ SØNDEBORG TEATER
 
Hatten landet rundt – 25 års jubilæumsturne  -    den femte absolut sidste afskedsturne
Da Hatten Rundt i vinteren 2013 genopstod og tog på turne rundt i landet, var det kun for at blive genforelsket i deres publikum og deres arbejde på scenen! 
Derfor har holdet besluttet, at de simpelthen MÅ af sted igen! 
Det startede engang for meget længe siden og enkelte folkepensionister med god langtidshukommelse husker stadig en gruppe gale skuespillere, der under navnet "Så Hatten Passer" huserede på Park Café og senere på danske tv-skærme fra 1990 til 1993. 
Efter 2 landsdækkende turnéer skiltes deres veje så, og de fandt hver deres kunstneriske løbebane - én fandt den som wienerbrødsdanser, en anden i reklamer for rugbrød, en tredje i reklamer for bildæk, en fjerde gik ind i Bamse igen, mens en enkelt helt opgav kunsten og blev damefrisør i stedet. Men ingen af dem glemte nogensinde deres trofaste gamle publikum. 
Inde bag de reklamebetalte Armani-sæt gemte de alle sammen på søde minder om dengang de var unge og smukke (og fattige) og kunne få mennesker til at le. Når de mødtes til hinandens 60-års fødselsdage svor de, at de snart ville samles igen og spille deres gode gamle show.
Det originale (i mere end én betydning) hold skuespillere består nu som dengang af Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll, Niels Olsen, Søren Østergaard og Torben Zeller. Domptør og sprechstallmeister er som sædvanlig Gunner Frøberg, og Frans Bak vil som sædvanlig fylde hullerne ud med sine magiske fingre (han er musiker).
Hatten Rundt er også kendt fra deres fremragende julekalender Andersens Julehemmelighed, som i 2012 udkom på dvd og røg direkte nr. 1 på Hitlisten!
 

Kontaktoplysninger

 

Fakta

  • CVR nr. 29 99 75 78
  • EAN nr. 57 98 00 51 54 068
  • Bank: Reg nr. 7931 konto 100 456 2