Hess, Hess & Hess
Hess, Hess & Hess
30. august Hess, Hess & Hess
søndag kl. 15:00
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
Forsalg120 kr.
Ved indgangen130 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub 
 
BILLETSALGET STARTER 10. AUGUST KL. 10.00
 
3 X Hess består af brødrene Emil, Nikolaj og Mikkel Hess. De modtog den fornemme pris Årets Danske Jazzudgivelse til Danish Music Awards Jazz 2014 for albummet "Music For Mom And Dad". De tre brødre udgør – sammen og hver for sig en vigtig rolle i det danske jazzmiljø. Brødrene Hess har spillet sammen hele livet og de har derfor en helt speciel musikalsk samhørighed og forståelse. Nikolaj Hess (p), Emil Hess (s) og Mikkel Hess (dr)
Tankespind + Bo Evers & Gypsy Vendetta
Tankespind + Bo Evers & Gypsy Vendetta
10. september Tankespind + Bo Evers & Gypsy Vendetta
torsdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRoots
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Bo Evers – manden med ordene i sin magt
Han er blevet kaldt en moderne udgave af Poul Dissing, fået stor ros for sin måde at gribe sangtekster an på samt blevet kategoriseret som ”forfriskende” inde for rytmisk musik
Der er ingen tvivl om, at musikeren Bo Evers er helt sin egen, både hvad angår opbygningen af hans tekster, hans musikalske univers, den hæse stemme og hans måde at anskue verden på. 
Den unikke sanger har med sin fængende poplyd med en snert af folk og med sin autentiske lyrik formået at få størstedelen af danskerne til at synge med på hans catchy sange, hvor bl.a. storhittet ”Fred” og ”Barry White” begge indgår i repertoiret. 
Det seneste skud på stammen i sangkollektionen er singlen ”Hver Anden Weekend”, hvor Bo Evers optræder i en mere alvorsfuld udgave, når den bundærlige sanger omfavner emnet skilsmisse og dets mange følelsesaspekter .
Fra band til selvflyvende 
Hvis Bo Evers’ stemme virker bekendt, kan det skyldes at den ferme musiker også har været med i det københavnske kvartet Modspil, hvor Bo Evers var forsanger i bandet. Bo begyndte dog at stå på egne ben i 2013, og har gjort det lige siden. 
Der hersker ingen tvivl om, at Bo Evers har ordet i sin magt, hvilket han gang på gang har vist med hans intelligente tekster, der rummer både humoristiske aspekter såvel som fremtrædende metaforer om følelser, der bliver perfekt akkompagneret med lyden af Bo Evers’ guitar og fremragende tilstedeværelse.
Lige nu arbejder Bo Evers på sin kommende debut-EP, der forventes at have release i sensommeren 2015.
 
Ballbreaker
Ballbreaker
12. september Ballbreaker
lørdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg140 kr.
Ved indgangen160 kr.
For those about to rock....
 
Det er et af de allerbedste fortolkere af Ac Dc´s musik, nemlig lokale Ballbreaker der står på scenen på Sønderborghus hvilket med garanti vil medføre ekstaselignende tilstande i den gamle sal. Ballbreaker har efterhånden en del år på bagen, men det er med dem som med oste og vin, de bliver bedre og bedre for hver dag. Bandet formår hele tiden at udvikle både sig selv og deres musik så det hele tiden kommer tættere på originalerne, kort sagt, et af de mest spektakulære kopibands overhovedet.
 
Sinne Eeg
Sinne Eeg
13. september Sinne Eeg
søndag kl. 15:00
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen130 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg jazzclub

Sønderborg Jazzclub byder på et genhør med Sinne Eeg i dette efterår. Det bliver en lidt usædvanlig koncert og dette alene af den grund, at der kun er to optrædende på scenen sangerinden Sinne Eeg og bassisten Thomas Fonnesbæk.  Koncerten bliver minimalistisk og særdeles intim i sin fremførelse. Koncerten vil udelukkende bestå af ballader og af gode standards. Alt fremført med bare to instrumenter.
Vild $mith
Vild $mith
17. september Vild $mith
torsdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreHip-Hop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
De tre unge herrer i rap-gruppen Vild $mith, bestående af Vild Ting, Vild Son og HvidMayn, har haft en kometkarriere fra de vandt Karrierekanonen i 2013. Live har drengene fået femstjernede anmeldelser for deres vanvittige og festlige livekoncerter, som har lagt publikum ned, hvor end de har spillet.

Vild i dag, Syg i morgen, blev deres gennembrudssingle og senere blev hypen kun større med de massive P3 hits På Det Shit Igen og Gør det Godt. Lige nu arbejder drengene på at færdiggøre deres andet album, der udkommer i starten af juni. 
Forløberen for dette album er singlen Det Ik' Sket, der på få måneder har streamet over 4 millioner, ligget i A rotation på P3 og i toppen af hitlisterne. Derudover er den nye single Klogere Nu også godt på vej op af hitlisterne. 
Det er stadig festen, der er omdrejningspunktet i Vild $miths univers, men denne gang viser gruppen også en ny side af sig selv og Klogere Nu er det man kunne kalde en ballade-rap-sang. 
 
Uffe Steen Trio
Uffe Steen Trio
20. september Uffe Steen Trio
søndag kl. 15:00
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen130 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub 
BILLETSALGET STARTER 10. AUGUST KL. 10.00
Denne version af Uffe Steen Trio har bestået i 4 år. Det har bevirket at alle forcer i sammenspillet er blevet udviklet 
– og  gruppen nu er et stærkt team hvor alt kan ske. Repertoiret er varierede og iørefaldende melodier spillet med intensitet men også humor. Uffe Steen opnåede et højdepunkt i kunstnerisk anerkendelse, da han i 2015 modtog den prestigefyldte Ben Webster pris. Uffe Steen (g), Jesper Bo Knudsen (dr) og Thomas Sejthen (b)
Loifior + The Boy That got away
Loifior + The Boy That got away
24. september Loifior + The Boy That got away
torsdag kl. 21:00
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg80 kr.
Ved indgangen100 kr.
 
The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og
70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede
forstærkere og en respektindgydende vokal i front. Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er
blevet til mere end 100 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet RIVAL SONS, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy) og danske Go Go Berlin.
Efter at have blæst sig gennem landets spillesteder, præsterer The Boy That Got Away i 2014 en hårdtslående debutplade vædet i
hjerteblod og hjemsøgende melodier. Albummet, der er indspillet med guitaristen Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza,
mfl.) som producer, er kulminationen på mere end et års intensivt arbejde.
Esben Just Trio
Esben Just Trio
25. september Esben Just Trio
fredag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRoots
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg195 kr.
Ved indgangen220 kr.
Peace, Love & Rock n’ roll
Uanset hvordan man vender og drejer det, har Esben Just altid været garant for en swingende, opløftende og underholdene oplevelse fra scenen. Musikalsk overskud, medrivende hooks og fællessang så hjerterne gløder. Og sådan forsætter det også i 2015. Med Niels Ratzer på trommer og Ole Skipper på bas er intet umuligt og alt opnåeligt, når trekløveret går på scenen for at ramme beatet og publikum lige der hvor det gør allerbedst. Nemlig i hjertet. Ligesom Esbens sang der på P4 og P5 for tiden opfordre til " Dont You Cry Out" er Esben Just trio ikke for tudeprinser og tørvetrillere, men skabt til fest og farver og gang i gaden. Så vi ses derude, hvis der er en fest der trænger til et hug i bollerne og en kærlig krammer. Peace Love & Rock´n´Roll, svære behøver det ikke at være
Musik/plade messe
Musik/plade messe
26. september Musik/plade messe
lørdag kl. 10:00
Koncert start10:00
SpillestedTeatersal
ForsalgGratis entre/free entrance
Ved indgangenGratis entre/free entrance
Så er det ved at være tid til den 1/2 årlige Musik/plademesse på Sønderborghus - nærmere bestemt lørdag d. 26. september fra kl. 10 til kl. 14.
Går du efter de efterhånden meget sjældne vinylplader, mangler du lige en lille-tromme til øvelokalet eller er du bare nysgerrig er det værd at lægge vejen forbi Sønderborghus musikmesse.
Musikmessen er åben for alle og det er gratis at komme ind. 
Kontakt infomationen, hvis du ønsker at leje en stand tlf. 74 42 26 01 tryk 1 for informationen eller på sonderborghus@sonderborg.dk.
Eivør
Eivør
1. oktober Eivør
torsdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreFolk
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
“Der er musik i alle de situationer, du kan bringe dig selv i.”
 
Således svarer Eivør – instrumentalist, sanger og sangskriver med en stemme af en sjælden styrke og skønhed – når hun bliver spurgt, hvor hun finder inspiration. Det er ikke bare ord, for siden hun blot var 15 år gammel, har Eivør dedikeret sit liv til musik og ubønhørligt forfulgt sin interesse. 
Eivør blev født på Færøerne i 1983, og hendes første år var præget af øgruppens musikarv. Som 16-årig udgav hun sit første, selvbetitlede album, og dette blev starten på hendes gunstige karriere. Selv om hendes kærlighed til den færøske kultur løber som blod igennem hele værket, er hendes udtryk igennem årene også blevet beriget af en kontinuerlig inspiration fra andre traditioner.
Eivørs musikalske palet er således blevet rigere, siden hun debuterede som folk-musiker, og hendes plader og koncerter har op igennem tiden flirtet med jazz, country-folk og bigbandmusik, men der har også været påvirkninger fra klassisk musik og fra triphop rock. På det seneste har hun trukket mange af disse påvirkninger ind i sin egen originale folktronica med dybtfølte lyriske betragtninger af livet, som det udfolder sig omkring hende.
Monrad & Rislund
Monrad & Rislund
2. oktober Monrad & Rislund
fredag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreShow
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg280 kr.
Ved indgangen300 kr.
Øllet blev deres skæbne...
Show og ølsmagning med Monrad & Rislund 
For mere end 25 år siden var Monrad & Rislund forsidestof i forbindelse med udsendelsen af LPen (det hed det dengang) "Øl er gud".  Bryggeriet Carlsberg ville med fogedforbud have udgivelsen standset, idet de mente, at pladeomslaget krænkede deres varemærkerettigheder. Byretten mente det modsatte...
Den gang kunne ingen vide, at Monrad & Rislund en dag selv ville stå bag egen ølproduktion, men i 2012 tog en virksomhed fra deres fiktive univers springet fra den virtuelle verden til den barske virkelighed: Pladderballe Bryghus blev en realitet. 
Efter en vanskelig start er Pladderballe Bryghus idag et velkonsolideret brand blandt mikrobryggerier. Øllet, der brygges på Svaneke Bryghus, har navne efter begreber i det monrad/rislundske univers f eks. Kalapøjser, Brodtgaard Basement Reserve og Kakerlakpuler. Og de nyeste øl på stammen: Påskelammer – højtidens kærligst gok – Sokkeøl (julebryg) – Svagpisser (let pilsner) og Gætteøl, hvor du via bryghusets hjemmeside kan give dit bud på hvilken øltype der er tale om. Ideelt til væddemål blandt Kloge-Åger. Distrubutionsaftale med COOP bringer øllet ud til glade ganer i landets fjerneste afkroge. 
Det vil være decideret forkert at antage, at Monrad & Rislund er blevet mildere gennem årene. Som +60årige har de meninger om stort set alt, -meninger de ikke holder for sig selv. Et langt liv har kun skærpet deres satiriske tæft og hvæsset deres penne, og så er "skidesjovt"  kun fornavnet...
 
Kato + Nelson Can - Blast Off
Kato + Nelson Can - Blast Off
3. oktober Kato + Nelson Can - Blast Off
lørdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreElectronica
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg200 kr. / 90 kr. for studerende
Ved indgangen220 kr.
Special pris for studerende - gyldigt studiekort skal vises ved indgangen.
 
Kato:
Den danske DJ og producer Kato er beviset på, at man kan hvad man vil og dette har gjort, at KATO idag er
en af de største artister herhjemme.
Med et hav af platin- og guldsælgende singler, awards, priser og med en Facebook-familie på næsten 174.000
“familie-medlemmer”, har den sindige nordjyde etableret sig som landets mest succesfulde DJ nogensinde.
Kato griber alting meget ydmygt an, og hans mission og motivation ved at optræde er, at give folk en unik
oplevelse/fest uanset alder. Hans ydmyge, men yderst professionelle, tilgang til det at være musiker og et
kendt ansigt, har gjort ham til en af de mest vellidte personligheder på den danske musikscene.
Dette kommer også til udtryk via den brede demografiske fordeling blandt de fans, som hører hans musik,
tager til hans koncerter og ikke mindst følger ham på på de sociale medier.
Kato er den første deciderede club-artist, som familien-Danmark har taget til sig, og det viser at Kato har
udviklet sig til at være et utroligt stærkt og unikt brand med en bred profil, der tiltaler de fleste.
KATO er mere end klar til 2015.
 
Nelson Can:
Nelson Can er noget så sjældent som et garageband uden guitar. Trioen blev dannet tilbage i 2011, efter et af medlemmerne havde fortalt en løgn om at have et band. Et band som altså ikke eksisterede dengang – men som blev til Nelson Can, bestående af sangerinden Selina, trommeslageren Maria og bassisten Signe. Med inspiration fra andre minimalistiske rockbands som White Stripes, Gossip, Black Keys og Dead Weather, leverer Nelson Can en skarptskåret og særdeles træfsikker to-the-bone lo-fi blues-rock. Med bas og trommer tunet ind på max power, som den perfekte bund for den karismatiske sangerinde Signe: 
-Vi har ikke haft nogen særlig traditionel tilgang til scenen, men op på den kom vi, og vi nyder det i fulde drag. Vi er stadig et ungt upcoming band og der er stadig en lang vej foran os. Jeg håber den aldrig ender…

Nelson Can spillede i januar 2012 deres allerførste gig på Rust i København, samtidig med udgivelsen af ”Triple EP”, der også rummede tracks fra Echo Me og The Freudian Slip. Rygtet om et særlig godt band løb hurtigt og i juni stod Nelson Can på Pavillon Junior i Roskilde, mens de i august var support for The Black Keys. Senere på efteråret blev singlen ”Apple Pie” brugt i en Volkswagen reklame og mens året var ved at rinde ud, var Nelson Can et af mange højdepunkter på den islandske Airwaves festival. 2013 har so far budt på både Eurosonic, Spot Festival, en minitur i Holland og på endnu et lydspor til en reklamekampagne, denne gang i hele Norden for tøjfirmaet Cubus. Debutalbummet er ”in the making” og Nelson Can er snart at opleve på et spillested nær dig…
Dino with strings
Dino with strings
4. oktober Dino with strings
søndag kl. 15:00
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedSønderborg Slot
Forsalg120 kr.
Ved indgangen130 kr.
Koncerten  foregår på Sønderborg Slot og arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
 
Hvis dansk jazz har en ægte playboy, må det være Jakob Dinesen (f. 1968). Med dobbelt streg under ”play”. Han har boltret sig med sin sax og sit glimrende look over det meste af verden, i Afrika, på Cuba, i Thailand, i USA, Japan, Australien. Han har modtaget stort set alle de priser, man kan få i Danmark, Grammyer og solistpriser. Når han slentrer på scenen, hvor som helst, er der nogle øjeblikkes total koncentration før en sprød søgende lyd kommer fra tenorens klangbund, inden der tages fat, måske
direkte ind i en improvisation, måske loyalt ind i den melodi, der spilles.
Bag ham ligger udgivelser med Paul Motion, Kurt Rosenwinkel, Ben Street, Eddie Gomez, Tony Allen, Nasheet Waits, Steve Swallow, Etienne Mbappe, Ignacio Berroa og Jakob Bro for nu bare at droppe et par navne. Det har affødt en række plader i eget navn – bl.a. EVERYTHING WILL BE ALL RIGHT med Kurt Rosenwinkel, LADY WITH A SECRET med Gomez, ONE KISS TO MANY med Ben Street, Jakob Bro og Nasheet Waits, AROUND og DINO med Motian samt den cubansk inspirerede ENAMORADO EN COPENHAGUE. Desuden har han medvirket på stribevis af plader som sideman og gæst.
Michael Falch solo
Michael Falch solo
7. oktober Michael Falch solo
onsdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg250 kr.
Ved indgangen270 kr.
Det sidste års tid har været markant for Michael Falch. Den nu 58-årige sanger fik ved Danish Music Awards 2014 en statuette for albummet ”Sommeren kom ny tilbage” og skrev dermed historie, idet Michael Falch dermed blev den eneste danske sanger nogensinde, der har modtaget både en Bodil og en DMA-Grammy. Siden gik hans greatest-album ”Hånden på Hjertet – De største Sange” hen og blev det 10. bedst solgte album i Danmark i 2014. Falchen er sin fuldmodne version gået hen og er blevet et stort hit igen, hvilket han har understreget igen og igen på de seneste års succesfulde turnéer med såvel sit band som på sine solo-turnéer.
Michael Falch har udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje. Han er om nogen bevidst om, at rusten aldrig sover, og han varierer konstant sit udtryk. Nu drager Falchen igen ud alene til en stribe af de berømmede akustiske solo-optrædender, han jævnligt har givet gennem de seneste små 20 år. 
Alle synes at være enige om, at der er en særlig bevægende ånd og et intenst nærvær over Falchens solokoncerter, hvor humoristiske anekdoter og barske livshistorier veksler med sange fra tilværelsens psykologiske spændingsfelter. Nyklassikere som ”Over Vesterbros Torv”,  ”Binder mig aldrig igen” og ”Hvad har du på Hjerte?” har givet rockveteranen sin anden ungdom, og så er der altså lige den imponerende række af klassiske sange, der står som en del af lydsporet til danskernes liv - sange som Mød mig i Mørket, Superlove, Den Eneste i Verden, Ud af Mørket og I et Land uden Høje Bjerge.
Jonny Hefty & Jøden
Jonny Hefty & Jøden
8. oktober Jonny Hefty & Jøden
torsdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreHip-hop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Så er der cirkus i byen - Jonny Hefty & Jøden.
De 2 langhårede landsbytosser har pakket tourbussen med mikrofoner, pladespillere, iskolde øller og brandvarme rim. DJ Static sidder klar på bagsædet med benhårde beats og efter sommerens festivaler skulle ølvommene gerne være i topform til efterårets BAR MAVE TOUR. 
De 2 jyders bromance startede i 2000, hvor den langhårede aalborgenser Jonny Hefty og den storskrydende østjyde Jøden mødtes på en banegård, så hinanden an, røg en
fredspibe og begyndte at lave riv-røv-ruskende jyde-rap. De gamle drenge har fortsat samarbejdet de sidste 15 år og spillet et hav af festlige koncerter de mest utrolige steder rundt omkring i landet. 
Jonny Hefty & Jøden udgav i 2013 det forrygende album ”Den Fede”, som inkluderede singlerne ”Gamle Dreng” og ”Kom Igen”. Musikken er drevet frem af humoristiske indslag, overraskende rim, gode ideer, skæve historier og frem for alt en medrivende energi.
Der varsles om nyt BAR MAVE MUSIK fra de 2 langhårede rappere, men du ved ikke, hvad der rammer dig, før du står ude på de danske spillesteder... med bar mave!
 
Pink Floyd Project
Pink Floyd Project
9. oktober Pink Floyd Project
fredag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg270 kr.
Ved indgangen290 kr.
Pink Floyd Project sætter kursen mod alle tiders mest populære Pink Floyd numre. Det
bliver en tidsrejse fra 60'erne til 90'erne gennem legendariske rockalbums som blandt
andet Meddle, Dark Side of The Moon, Wish You were Here, The Wall og Division Bell.
Bandet går på scenen i stærkeste opstilling med det helt rigtige udvalg af guitarer,
synthesizere, trommer og effekter. Dertil kommer helt nyt computerstyret lys, laser og
quadrofonisk lyd.
Barbara Moleko
Barbara Moleko
14. oktober Barbara Moleko
onsdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg270 kr.
Ved indgangen290 kr.
Barbara Moleko annoncerer ny tour efter udsolgt januar tour
Barbara Moleko og hendes fænomenale live orkester leverer en festlig koncert for et stående publikum med et mix af hendes kommende album, Toppen Af Poppen fortolkninger og hits fra hendes debut album.
Hendes intime januar tour er netop afsluttet med stor succes. 7 ud af 10 koncerter blev udsolgt og kun få billetter manglede til de resterende tre koncerter. Totalt over 5.000 solgte billetter.
Ovenpå denne succes er Barbara klar med en ny tour i efteråret, hvor man hellere må skynde sig at købe billet.
Denne gang bliver de intime rammer byttet ud med en stående folkelig fest, hvor man kan opleve det helt nye album, der udkommer i starten af maj, hendes kendte Toppen Af Poppen fortolkninger, samt udpluk fra hendes succesrige debut-album ”Lykken Er..”
Lige nu er Barbara aktuel med sin første single ”Gør Mig Lykkelig” fra hendes kommende album. 
Barbara er en live artist og har igennem de seneste år fået super flotte anmeldelser. Hendes netop overståede intime januar tour var ingen undtagelse, og der har været fænomenal respons fra publikum.
Senest skrev Gaffa:
”’Et nyt mere dansevenligt og vildere album er på vej’ fortalte Barbara, og den er jeg stensikker på bærer den hjem hele vejen. Koncerten i Vega overbeviste om, at Barbara kan holde et publikum fanget – og at hun har endnu mere at byde på fremover. Forsæt bare!”
Grumpynators + Aphyxion
Grumpynators + Aphyxion
16. oktober Grumpynators + Aphyxion
fredag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreMetal
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Grumpynators & Aphyxion live @ Sønderborghus
Program:
20:00 Døre åbner
21:00 Grumpynators
22:30 Aphyxion
 
GRUMPYNATORS:
Genre: Motorbilly / Rock 'n' Roll
Stilen er Hard Rock med elementer fra Metal, Punk og Billy-genrene. Det centrale er brugen af kontrabassen, som gør både looket og lyden speciel.
Inspireret af Motörhead, AC/DC, Social Distortion, Metallica, Johnny Cash, Volbeat, Ramones, Nekromantix mm.
Grumpynators udgav i foråret deres debut album 'Wonderland' på Target Records.
 
APHYXION:
Genre: Death Metal 
Aphyxion spiller melodisk dødsmetal. 
De blev dannet i Ribe i 2007, hvor alle medlemmerne endnu var i deres tidlige teenage år. Siden 2007 har de unge drenge gennemgået en stor udvikling, både musikalsk og mentalt, og de har formået at skabe et fantastisk omdømme gennem prestigefyldte optrædener på bl.a. Copenhell og Wacken Open Air, hvor de i øvrigt er det yngste band, der nogensinde har optrådt. 
Aphyxion har yderligere høstet stor opbakning fra Metal Hammer UK, som i 2014 proklamerede, at bandet er "frelserne af melodisk dødsmetal" og "et af de mest spændende bands i Europa" (Dom Lawson, Metal Hammer UK). Næste år kommer deres 2. album.
Johnson + USO - AFLYST
Johnson + USO - AFLYST
17. oktober Johnson + USO - AFLYST
lørdag kl. 21:00
GenreHip-hop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
Koncerten er desværre aflyst da artisterne desværre har meddelt, at de alligevel ikke kan stille op i denne konstellation. Billetter refunderes hvor de er købt - gebyret refunderes ikke.
Vi beklager naturligvis mange gange.
 
Kesi
Kesi
22. oktober Kesi
torsdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreHipHop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
23-årige Oliver Kesi søsætter til efteråret sin første Danmarks turné og har lige løftet sløret for sit nye album – ’Barn Af Byen’.
Kesi slog for alvor igennem i efteråret 2014 med singlen 'Søvnløs', med hvilken han rykkede sig væk fra at være slem dreng og udviklede sit talent yderligere. Den aktuelle single, 'Dumme Penge', udkom i april 2015 og debuterede som nummer 11 på Top-40 tracklisten. 'Dumme Penge' og 'Søvnløs' er begge på det kommende album, hvis udgivelsesdato og trackliste offentliggøres snarest.
2015 har allerede budt på meget for den unge rapper. Han optrådte bl.a. på Zulu Awards 2015 sammen med L.O.C. og Barbara Moleko og på SPOT Festival til stor ros fra bl.a. bloggen LoveCopenhagen: "Jeg blev ikke mindre fan af at opleve den kommende mester på scenen denne eftermiddag. Tværtimod – han gav alle energi til at fortsætte festen ind i aftenen og ud på de små timer. Helt sikkert én, man burde unde sig selv at opleve live i år." Kesi kan samtidig se frem til en sommer spækket med festival-shows.
I 2015 spillede han også sin debut med fuldt band, og det er med denne opstilling, at Kesi nu drager på efterårsturné. 
 
Hit med 80érne
Hit med 80érne
24. oktober Hit med 80érne
lørdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg190 kr.
Ved indgangen210 kr.
Den danske guldalderrock hyldes af erfarent 80’er-band
Det er ved at være mange år siden, at Poul Schlüter forsikrede, at der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet. At Preben Elkjær med hul på buksebagen brændte straffespark mod Spanien. Og tykke skulderpuder i pastelfarvede habitjakker og Ecco-sko var højeste mode.
Men sangene fra dengang er mere populære end nogensinde.
Med god grund bliver 80’erne omtalt som den danske rockpops guldalder. LP’erne, som det hed dengang, blev solgt i et antal, som de færreste har fantasi til at forestille sig i dag. Dansksprogede hits på stribe sprøjtede ud fra bands som Tøsedrengene, Rocazino, Dodo & The Dodo’s, RayDeeOhh, TV2 og News.
Bandet Hit med 80’erne har i mange år turneret land og rige rundt med netop de sange på sætlisterne. I starten på ganske små klubber, cafeer og spillesteder. De seneste år er turbussen imidlertid stoppet ved en perlerække af Danmarks største spillesteder, hvor de røde lygter har været flittigt i brug. Også en lang række festivaler og open air-arrangementer har haft besøg af Hit med 80’erne.
Hit med 80’erne er:
Annette Søgaard, vokal / kor
Silje Holtan, vokal / kor
Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar / keyboard
Brian Bannerholt, guitar
Søren Møller, keyboards / kor
Jakob Pagaard, bas
Kurt Nielsen, trommer / percussion
Chris Minh Doky
Chris Minh Doky
25. oktober Chris Minh Doky
søndag kl. 15:00
Køb billet Reserver billetter
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg140 kr.
Ved indgangen160 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub.
 
Danmarks internationale jazz-superstjerne har i over 20 år været blandt toppen af den internationale jazzscene. Han er konstant på farten og i konstant musikalsk udvikling. Chris Minh Doky har i længere tid ønsket at fordybe sig og udforske kernen af hans danske musikalske arv. Resultatet er et nyt smukt akustisk album som udkommer i efteråret, hvor hans kendte tone på kontrabassen skaber stemningsfyldte fortællinger.  Musikken er fra et dansk hjerte i en verdensborger. Chris Minh Doky (b), Jonas Johanson, (dr) og Peter Rosendahl (p)
Michael Schøt
Michael Schøt
28. oktober Michael Schøt
onsdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg170 kr.
Ved indgangen190 kr.
Michael Schøt fyrer op under ytringsfriheden i begavet og sjovt nyt one man show “Ytringspligt”
Michael Schøt har på få år opnået status som en af landets mest populære samfundskritiske komikere. Han engagerer sig aktivt i samfundsdebatten, finkæmmer for politiske selvmål og dobbeltmoral og konverterer det hele til forrygende morsomt stand-up-materiale, som han kan forholde sig til. Det er indtil videre blevet til tre one man shows samt Schøtministeriets NyUgesTale, der hver uge følges af mange tusinde på heltnormalt. dk.
I sit 4. one man show “Ytringspligt” kaster Schøt endnu engang et satirisk blik på det danske samfund. Alle danskere er enige om, at vi har ytringsfrihed og vi bruger den med stor iver til at kritisere alt og alle - undtagen os selv. En klassisk dansk familiefest er jo selvcensurens højborg, en buffet af usagte sandheder og hvide løgne. Men falder snakken på muslimer, så skal sandhederne nok komme på bordet, hårdt og kontant, for vi har jo ytringsfrihed! Men spørgsmålet er, om der ikke følger en pligt med. En pligt til at bruge ytringsfriheden på os selv også?
The Minds of 99
The Minds of 99
29. oktober The Minds of 99
torsdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg130 kr.
Ved indgangen150 kr.
 
BILLETSALGET STARTER 7. JULI kl. 10.00
 
Der er gang i gryderne hos The Minds of 99, som nu offentliggør datoen for første single til det kommende album. Derudover er de klar med en efterårsturne rundt om i landet. Det sker alt sammen, inden støvet har lagt sig fra deres hyldede åbning af Orange Scene....
Det var ikke bare publikums hænder, der røg ekstatisk i vejret, da The Minds of 99 åbnede Orange Scene onsdag aften. Også anmelderne var begejstrede og har mødt bandet med en parade af femstjernede anmeldelser. 
’En af de mest medrivende åbningskoncerter på Orange Scene i årevis,’ skriver Berlingske, og Soundvenue kommer til samme konklusion med: ’Den bedste åbningskoncert af Orange i mange år.’ Ovre på Politiken fik anmelderen kuldegysninger og konstaterer, at ’The Minds of 99 bankede Roskilde i gang.’
Et andet centralt nummer på koncertens sætliste var ’Stjerner på himlen’ – omtalt i Politiken som en ’straight og omkvædsstærk rocksang’. Den bliver bandets første single til det kommende album og udkommer 14. august.
Dermed er der lagt i ovnen til et travlt efterår for The Minds of 99, som også drager på en turne rundt til landets spillesteder. 
The Minds of 99 blev dannet af seks barndomsvenner i 2012. Vennerne fandt hurtigt ind til en hypnotisk og højintens lyd, som trækker lige dele på postpunkens energi og den elektroniske musiks gentagelser. I 2013 vandt de KarriereKanonen efter overrumplende koncerter på både SPOT og Smukfest. I 2014 var de nomineret til P3 Guld i kategorien ’P3 Talentet’, mens singlen ’Det er Knud som er død’ blev P3’s Uundgåelige og nåede førstepladsen på Det Elektriske Barometer. I foråret 2014 fulgte singlehittet ’Barn af min tid’ og det stærkt anmelderroste debutalbum. I albummets kølvand vandt bandet en Steppeulv i kategorien Årets Sang, ligesom der fulgte en stribe prisnomineringer: Til Danish Music Awards i kategorierne Årets Nye Danske Navn og Årets Nye Danske Rockudgivelser, til Zulu Awards i kategorien Årets Nye Danske Navn og til Carl Prisen i kategorierne Årets Talent og Årets Sangskriver For Rock.
 
 
Signe Svendsen
Signe Svendsen
30. oktober Signe Svendsen
fredag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreSinger/songwriter
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
Signe Svendsen har de seneste år turneret flittigt på landets spillesteder og tager nu ud på en eksklusiv efterårsturné med sit faste band og helt nye sange. 
 Hun arbejder lige nu på sit 3. studiealbum og har allerede sendt singlen ”Strejfer” ud til radioerne. En sang, der giver et klart billede af at den danske singersongwriter konstant videreudvikler sin lyd og sit materiale. På denne tour vil hun og bandet bl.a. præsentere materiale fra det kommende album.
 Albummet ”Kun De Faldne Rejser Sig Igen” fra 2013 modtog kun roser fra et samlet anmelderkorps og publikum tog sangene til sig i sådan en grad at de stemte albummet ind på P4’s top 10 over de bedste udgivelser det år.
Genremæssigt befinder Signe Svendsen sig mellem pop/rock og  nordic roots og med klare poetiske tekster beskriver hun sin generation, samtiden og kærlighedens forviklinger.
 Der er lagt op til en koncert med nærvær, intensitet og et band, der spiller helt ud til scenekanten. Selv siger Signe om sine koncerter:
” Vi lader aldrig noget dø i synden! Folk er kommet og de skal vide vi sætter pris på det. Når vi deler sangene og musikken med publikum, opstår der et fælleskab, som er helt særligt. Det er det livekoncerterne kan, - ”de sker lige nu og her og kan ikke streames dagen efter.”
Paul Lamb & The King Snakes
Paul Lamb & The King Snakes
31. oktober Paul Lamb & The King Snakes
lørdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreBlues
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
PAUL LAMB & THE KING SNAKES har vundet alt, hvad der er værd at vinde af priser indenfor bluesverdenen.
De har simpelthen brudt det amerikanske monopol i professionel showmanship, og bandet har efterhånden optrådt
på mere end 300 større festivaler.
Med guitarist Ryan Lamb, søn af Paul, er bandet virkelig i topform. Overalt vælter de spillestederne med deres helt unikke
univers af soul, akustisk country-blues, dansevenlig swingende vestkyst boogie og den tungere Chicago tradition.
Paul Lamb kan lave whooping lyde, hulke og få den lille mundharpe til at lyde som en længselsfuld togfløjte tudende i
midnatsmørket, men der kan også gå fest og tidlig rock'n'roll i den. Med den Ray Charles-inspirerede forsanger Chad Strentz
er der er dømt “good times” og stemning. Her er “syng med” og fis og ballade på scenen, når det britiske bluesband med et
gevaldigt glimt i øjet serverer deres medrivende festblues, og for et par timer glemmer man simpelthen tid og sted.
Paul Lamb var med som gæst på en ugelang Englandsturne med The Notting Hillbillies, og derefter sagde Mark Knopfler
fra Dire Straits. “This is blues harp as good as it gets...” Paul Lamb er udnævnt som medlem af den eksklusive klub
British Blues Awards Hall Of Fame (i selskab med folk som Eric Clapton, Peter Green og John Mayall).
Paul Lamb - Harp, vocal
Chad Strentz - Vocal, guitar
Ryan Lamb - Guitar, vocal
Rod Demick - Bass, vocal
Dino Coccia - Drums
Indra
Indra
1. november Indra
søndag kl. 15:00
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen130 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
 
Indra Rios-Moore er en amerikansk jazzsangerinde med rødder i både Syrien og Puerto Rico, men nu bosiddende i barndomsby New York. Hun har netop udgivet hendes tredje album ”Heartland” for det legendariske jazzselskab Impulse. Indras musik kan beskrives som et eklektisk miks af jazz, pop, rock og country og med imponerende indlevelse og en sublim sans for stil leverer hun lækre versioner af sange af blandt andre Duke Ellington, David Bowie og Doc Watson. Indra Rios-Moore (voc), Benjamin Trærup (s) og Thomas Sejthen (b)
TopGunn
TopGunn
5. november TopGunn
torsdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreDancehall
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg195 kr.
Ved indgangen220 kr.
TopGunn er kunstnernavnet på den danske rapper og producer Oliver Gammelgaard, der siden 2010 har haft indflydelse på den danske dancehall scene. TopGunn har udgivet 1. singlen "Veninder" fra næste album, som forventes at bliver udgivet i 2015. TopGunn vandt en ZULU awards for årets hit 2014 med "Kongens Have" 
TopGunn udgav sit debutalbum '21' i maj 2013, som bl.a. indeholder 'Døgnflue' og sommerhittet 'Tilbud'. I 2014 udgav TopGunn singlen 'M.K.I.S.P.E.P.M.E.L.R.' som blev fulgt op i foråret af mini EP'en 'Mig Og Mit Hoved', hvor hittet 'Kongens Have' er at finde. TopGunn er lige nu aktuel som dommer i 'Danmark Har Talent' på TV2.
Da TopGunn i 2013 smed singlen ”Tilbud”, varede det ikke længe, før sangen blev udråbt til sommerens ultimative soundtrack. I samtlige afkroge af Danmark kunne man høre et rungende ”du har en kæmpe røv… og du får tilbud” og hvis ikke man vidste hvem TopGunn var, så ved man det i hvert fald nu.
I kølvandet på 'Tilbud' fulgte debutalbummet '21', der overlegent erobrede førstepladsen på den digitale hitliste i releaseugen, og havnede på en 6. plads på den officielle albumhitliste. Sidenhen er det blevet til to Danish Music Awards nomineringer, en dertilhørende optræden, en Gaffa Pris statuette for ”Årets Urbanudgivelse” og utallige koncerter rundt om på den danske klubscene.
 
Hymns from Nineveh
Hymns from Nineveh
6. november Hymns from Nineveh
fredag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg130 kr.
Ved indgangen150 kr.
 
Folkpop/Indie-bandet Hymns from Nineveh blev dannet I 2007 af sangeren og sangskriveren Jonas H. Petersen, og har siden markeret sig som et af de mest anmelderroste danske orkestre. Bandet har udgivet en EP og tre albums, samt spillet på flere skandinaviske festivaler og spillesteder.
Seneste udspil er det anmelderroste album “Visions” fra september 2013, som kastede en P3-Guld nominering og flere radiohits af sig, bl.a. sangen “A Kid on The Beach”, der blev kåret til “Årets Ugens Uundgåelige” af P3s lyttere.
2015 har været dedikeret til indspilning af nyt album, dog afbrudt af en koncert i Store Vega med Copenhagen Phil, samt en tætpakket koncert i Rytmisk Sal på SPOT Festival.
 
Bobby Festival
Bobby Festival
7. november Bobby Festival
lørdag kl. 12:00
GenreRock
Koncert start12:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg150 kr. max 6 billetter pr. person
Billetsalget starter 1. september 2015 kl. 10.00 - max 6 billetter pr. person.
 
Så nærmer tiden sig igen til Bobby Festival - programmet offentlig gøres så snart det er på plads.
Dissing & Andersen
Dissing & Andersen
10. november Dissing & Andersen
tirsdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreViser
Koncert start20:00
SpillestedSønderborg Slot
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg300 kr.
Ved indgangen320 kr.
 
OBS KONCERTEN FOREGÅR PÅ SØNDERBORG SLOT
 
Det er poetisk partnerskab i højeste potens, når digteren møder troubadouren i skikkelsen af Benny Andersen og Povl Dissing.
Uden at de formentlig selv var klar over det dengang, blev det begyndelsen på et registeret og livslangt partnerskab, da de i 1973 uropførte ”Svantes Viser” i Tarm og senere samme år udsendte sangene på plade. ”Svantes Viser” gjorde den ellers på det tidspunkt så kontroversielle visesanger Povl Dissing til nationalskjald og den lune modernist Benny Andersen til folkedybets fremmeste fortolker.
Og dermed var en af de mest folkekære konstellationer på den danske musikscene skabt,
og Svantes og senere også Rosalinas viser er i dag en umistelig del af den danske folkesjæl. For hvem kan ikke synge med på strofer som ”Om lidt er kaffen klar” og ”Go nu nat og gå nu lige hjem”? Det får alle mulighed for at gøre i selskab med ophavsmændene, når de sætter hinanden og publikum stævne.
Der er noget at glæde sig til. For det er helt unikt at opleve, hvordan intensiteten i Povl
Dissings fortolkninger indrammer den underspillede humor og kærlige varme, der er så
Benny Andersensk. Når hans finurligt legende og poetiske sprog krydser Dissings ligefremme ærlighed og krydres med medrivende blå toner – her endda tilsat bas og trommer - bliver hverdagens virkelighed eventyrlig underfundig.
Wolfstone
Wolfstone
12. november Wolfstone
torsdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreFolk
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg170 kr.
Ved indgangen190 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.
 
Wolfstone er sammen med Runrig et af Skotlands største celtiske rock bands. Som faste gæster på Tønder Festival, er de kendt for at “vælte teltet”, når de spiller.
Med violinisten Duncan Chisholm, sangeren og guitaristen Stuart Eaglesham og piperen Stevie Saint som grundstamme har Wolfstone i 25 år stået for en unik blanding af akustiske og elektriske guitarer, violin, piber og fløjter og pulserende percussion. Eminent sangskrivning og en dynamisk sceneoptræden har skaffet Wolfstone fans over hele Europa og USA og med den aktuelle besætning spiller bandet folkrock med stort R.
 
Anne Linnet & Band
Anne Linnet & Band
13. november Anne Linnet & Band
fredag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg280 kr.
Ved indgangen300 kr.
Anne Linnet vender i 2015 tilbage med et nyt album, der bugner af gode popnumre, med tekster og melodier som vi kender Anne Linnet bedst. Pladen er indspillet med et yderst veloplagt band og til oktober tager Anne Linnet og bandet på en større tourné landet rundt for at spille både nye og gamle sange. 
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet. 
 
Anne Linnet, som har mere end 40 år bag sig i sin musikkarriere, har blandt andet givet os moderne klassikere som som "Tusind Stykker", "Smuk og Dejlig", "Glor på Vinduer" og "Barndommens Gade”. 
Anne Linnet har desuden modtaget IFPI´s Ærespris, som gives for hendes samlede karriere, og for hendes betydning for dansk musik. 
Nu er Anne så tilbage med endnu et stærkt album, der melder om en varmere sound end de forrige udgivelser.
Den er kort sagt mere organisk end elektronisk, med numre der er akustisk orienterede, med fine referencer til artister så forskellige som Sheryl Crow, Cardigans og Danseorkestret. 
Til efterårets koncerter vil Anne Linnet og hendes velspillende band, gi publikum en oplevelse med numre fra den nye plade samt de klassikere langt de fleste af os kan synge med på.
Natas Fonos + Slaughter Beach
Natas Fonos + Slaughter Beach
14. november Natas Fonos + Slaughter Beach
lørdag kl. 21:00
GenrePop/rock
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg80 kr.
Ved indgangen100 kr.
Natas Fonos er en ny rock-kvartet fra Sønderborg, hvis sound indebærer shoegaze'et indie-rock med et strejf af prog. Stemningsfulde melodier, grunge'de riffs og skiftende taktarter holder bandet på tæerne i deres stræben efter at skabe en balance mellem det kompromisløse og det indbydende.
Casper Cornelius - Vocals & Guitar Martin Wrang - Guitar Mikkel Schmidt - Bass Guitar Niels Gudemoes - Drums
 
Slaughter Beach er et indie pop band bestående af tre medlemmer. I september 2013 lagde bandet deres første single Made-Up True Love ud på Soundcloud og Youtube og genererede straks en bred interesse. Siden blev singlen Spinning Globe lagt på nettet og de to singler har kastet en masse omtale af sig fra lande som USA, Canada og England. 
Bandet har allerede spillet deres første koncerter i Gøteborg, Stockholm og København og Toronto. I Toronto var det til Canadian Music Week, hvor bandet spillede to shows.
Ruben Søltoft - MIT HOVED
Ruben Søltoft - MIT HOVED
18. november Ruben Søltoft - MIT HOVED
onsdag kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
I Rubens første onemanshow får du et ærligt indblik i hans underlige univers. En slags privat
rundtur i hans fritsvævende hoved, hvor den røde tråd er, at der som regel ikke er nogen.
Rubens hjerne er skør og knudret og har aldrig kunnet holde fokus længe nok til at læse en
bog. Til gengæld leverer han sine fortællinger uforudsigeligt, fantasifuldt og med en oprigtig
indlevelse.
Ruben har været en af fremtidens store komikere fra det øjeblik, han trådte frem i rampelyset
og vandt DM i stand-up for fem år siden. Med excentrisk humor og et gummiansigt a la Jim
Carreys, efterlader han tilskueren lige dele imponeret og forvirret.
Du er inviteret, når Ruben byder indenfor til en guidet tur bag de krøllede lokker. Her finder
du absurde betragtninger og fantastiske fortællinger om alt fra flyskræk og flatterende
kropsdele til parforhold og pandaporno. Alt sammen leveret med hans charmerende smil og
glimt i øjet samt med stor forventning til de scener, han skal optræde på.
Rubens tanker er usammenhængende, krøllede og underholdende - fuldstændig ligesom
showet.
Ulige Numre
Ulige Numre
19. november Ulige Numre
torsdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg130 kr.
Ved indgangen150 kr.
Med GRAND PRIX, er der tale om et seriøst bud på et no-nonsense, moderne og meget direkte kommunikerende dansk rock-album. Og Carl Emil Petersen slår selvsikkert og uden tøven sit navn fast som en af den yngre generations mest begavede sangskrivere.
Med et udtryk som helt naturligt emmer lige så meget af nødvendighed som af kærlighed. Fra singleudspillet Halvnøgen, der sultent, rastløst og skamløst åbner med sit omkvæd, til den forrygende ballede Frit Land, der byder på Carl Emil helt alene med sin guitar. Over store rocksange som Racerhjerte og Os Idioter, der samtidigt viser hvor præcist bandet Ulige Numre hver gang rammer den stemning, de nu engang sætter sig for.
Undervejs er der tale om et album, der i bedste Håkan Hellstrøm-stil lader sig inspirere og låner fra hele rockhistorien lige fra Rolling Stones og The Band til Bruce Springsteen, Gasolin og Kurt Vile og godt hjulpet på vej af den svenske producer Lasse Mårten ender med en sound som er frisk, lige på og umiskendeligt Ulige Numre.
Carl Emil beskriver selv tankerne bag Grand Prix således:
"At være ung i dag er et racerliv. Et konstant forventningspres hviler over hovederne på os om at lykkedes med alt hvad vi foretager os. Det skal gå stærkt og vi er alene om at klare skærene, med spidse albuer og til fare for os selv. På Grand Prix er livet en racerbane og du må selv finde ud af hvad der betyder noget for dig og forfølge det."
Rangleklods + Darkness Falls - DEFINE
Rangleklods + Darkness Falls - DEFINE
20. november Rangleklods + Darkness Falls - DEFINE
fredag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreElectronica
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Koncerten er en del af Define Festival - ønsker du en partout billet til hele festivallen KLIK HER

RANGLEKLODS 
Duoen, der består af Esben Nørskov Andersen og Pernille Smith-Sivertsen, er et af Danmarks mest turné-aktive acts og har siden gennembruddet med 2012-udgivelsen ‘Beekeeper’ kørt landeveje tynde og slidt dansegulve ned i hele Europa.
Rangleklods er kendt for deres vilde liveoptrædener og især deres tætpakkede show på Roskildes Cosmopol-scene i 2012 var et af festivalens højdepunkter, der hvirvlede festivalstøvet op i et helt fantastisk show. Live medbringer Pernille og Esben livemusikere og deres dygtige lyskvinde, Kimmie Tentscert, der får det hele til at gå op i en højere enhed.
 
DARKNESS FALLS
Eventyret for Darkness Falls fortsætter – både på landevejen og i det kontrastfulde album Dance And Cry. Pop-noir duoen løfter sløret for ny musikvideo til singlen Night Games og kommende efterårsturné på hele otte koncerter rundt i Danmark.
Med Josephine Philip og Ina Lindgreen bag rattet har de høstet imponerende anmeldelser for deres aktuelle album, spillet store koncerter i ind- og udland og ligeledes har de modtaget overordentlig massiv airplay på bl.a. P6 Beat.  
Tredje single Night Games følger op på de parametre, der er i Darkness Falls univers; alt fra den mørke pulserende klub ud i det store kirkerum med sfæriske kor. Det er modsætninger, der mødes.
 
De Dødelige + Sekuoia - DEFINE
De Dødelige + Sekuoia - DEFINE
21. november De Dødelige + Sekuoia - DEFINE
lørdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreElectronica
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Koncerten er en del af Define Festival - ønsker du en partout billet til hele festivallen klik her
 
De Dødelige:
De Dødelige havde et travlt 2014, som blandt andet indebar support for Marie Key på hendes turné. Ud over de
mange koncerter vandt duoen også Årets Navn ved Bands Of Tomorrow og Talentprisen prisuddelingen
Odense Live.
De Dødelige udgiver den nye EP ’Oplev’ én sang ad gangen
På ’Oplev’ fastholder De Dødelige dig i deres tunge tekstunivers, som bliver allemandseje på det mere
poppede musikalske lydbillede, der kendetegner deres sange. Lyden på den nye udgivelse bærer positivt præg
af at duoen selv har produceret alt helt fra bunden.
Om ’Oplev’, fortæller duoen bestående af Andreas Ringblom Knudsen og Ulrik Schultz selv:
- Vi er vildt glade for hvor fuldent den er blevet, den har både det gamle og så kan den noget helt nyt. Vi håber,
at dét folk kunne lide ved den gamle, kan åbne op til en forståelse for det nye den har. ’Oplev’ er lidt lysere
end den tidligere EP, den er lidt mere positiv. Et gennemgående budskab i sangene, er at man skal rejse sig
med opgaven og ikke lade sig slå ud.
 
Sekuoia:
Bag Sekuoia gemmer sig den 22-årige københavner Patrick Bech-Madsen, som med sfæriske keyboardflader, kantslag og skævklippede vokaler frembringer en drømmende og vægtløs oplevelse, der ekkoer af direkte beats og atmosfærisk ambient. Kombinationen af det organiske og elektroniske giver en svævende sammensmeltning med malende soundscapes, der emmer af lige dele natklub efter midnat og drypstenshule ved daggry. Det er sofistikeret elektronisk musik, der sigter efter både fødder og sind.
Sekuoia har senest udsendt EP’en ”Faces” på det anerkendte label "Project: Mooncircle" fra Berlin. Og har på trods af sin unge alder allerede spillet i over 20 lande i 2014, herunder Kina, England og Østeuropa. Det er også blevet til optrædener på de vigtigste udenlandske branchefestivaler, samt en lang række danske festivaler, bl.a. Spot – og Roskilde Festival.
Liima + Lowly - DEFINE
Liima + Lowly - DEFINE
22. november Liima + Lowly - DEFINE
søndag kl. 13:30
Køb billet Reserver billetter
GenreElectronica
Koncert start13:30
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Koncerten er en del af Define Festival - ønsker du en partout billet til hele festivallen KLIK HER
 
Liima:
Liima er et nyt samarbejde mellem den finske percussionist Tatu Rönkkö og den danske trio band Efterklang.
Siden 2003 har Efterklang har været på forkant med musikalske udforskning af genrerne electronica, eksperimenterende pop og moderne klassisk musik. Dette har indtil videre resulteret i udgivelsen af fire albums, to film og forskellige andre projekter og udgivelser.
Da Efterklang i januar 2014 offentliggjorde Efterklang at de i februar ville opføre "The Last Concert", fik dette fejlagtigt mange til at tro, at dette var afslutningen på Efterklang. Men bandet er faktisk stadig aktivt, og arbejder intenst på at nytænke og omdefinere, hvad bandet er, og hvordan de fungerer. Samarbejdet med Tatu Rönkko er et eksempel på dette.
Tatu Rönkkö har været aktiv på den eksperimenterende finske musikscene de sidste 10 år. Hans originale tromme - og slagtøjsstil har været en integreret del af anerkendte Helsinki-baserede bands, Elifantree, Harri Kuusijärvi Koutus, Dramophone, Yona & OLP og Jimi Tenor & Abdissa Assefa ITE-Tune.
 
Lowly:
 
Johnny Logan
Johnny Logan
26. november Johnny Logan
torsdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg290 kr.
Ved indgangen320 kr.
Traditionen tro er der for alvor dømt julestemning når irske Johnny Logan og hans veloplagte orkester lægger vejen forbi Sønderborghus. 
Johnny Logan svigter aldrig sit trofaste publikum og er man til en af hans koncerter, kan man være helt sikker på, at der bliver ydet 110%...hver gang !!!
Mærk nakkehårene rejser sig under ”Hold me now” og føl inderligheden i f.eks. den nye sang ”Last Days of Beautiful” når Johnny Logan optræder for sit altid forventningsfulde og engagerede publikum …
Johnny Logan serverer altid sit materiale med en frisk energi og et overskud, der på en gang bjergtager, men også blot understreger, at man er i selskab med en sanger, musiker og entertainer af ekstraordinær klasse… Verdensklasse !!! 
    
Kira Skov
Kira Skov
26. november Kira Skov
torsdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Kira Skov har siden hun debuterede på den danske musikscene med Kira and The Kindred Spirits i 2002, etableret sig som en artist med mange facetter. 
Over de senere år har hun markeret sig med udgivelser der rangerer fra hendes successfulde hyldest til Billie Holiday, hendes samarbejde med punk-legenden Peter Peter og deres projekt Persona samt The Cabin Project, hendes seneste og meget anmelderroste samarbejde med 
Marie Fisker.
 
Kira har nu igen allieret sig med John Parish (PJ Harvey, Eels, Tracy Chapman m.fl.) som har produceret to af hendes tidligere soloudgivelser "Look up ahead" og "When we were gentle" fra 2013. When We Were Gentle vandt Kira to steppeulve, som årets vokalist og årets danske plade, en Carl pris som årets tekstforfatter, samt en kontant præmie fra Statens Kunstfond i 2013.
Pladen modtog 6 stjerner i Politiken og en overvældende modtagelse i de øvrige danske medier og hun modtog i 2014 Statens kunstfonds 3-årige arbejdslegat.
 
Kira arbejder i øjeblikket på nye sange og tager i starten af juni til England med det samme band fra ovennævnte udgivelse. Her vil de indspille første etape i det naturskønne Wales i det legendariske Rockfield studie, igen med Paul Corkett som teknikker. (The Cure, Nick Cave And The Bad Seeds m.fl.).
 
Sangene ligger i naturlig forlængelse af Kiras forrige soloudspil. De er ligeledes skrevet af hende alene, suppleret af kompositioner udviklet i samarbejde med hendes mand og flereårige samarbejdspartner Nicolai Munch-Hansen. Sammen samler de trådene fra hendes forskellige musikalske eskapader og herigennem finder Kira sig selv som hun lyder idag. 
 
Jokeren
Jokeren
27. november Jokeren
fredag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreHip-hop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
 
Landets største hip hop legende vender endeligt tilbage på live-scenerne, efter 6 års pause. 
D. 17 November, landede Jokerens nye album "Dansker" på hylderne i pladebutikkerne. Albummet indeholder både et nyt frisk pust, men også stodderstilen, som vi kender ham allerbedst for. Der er således både fornyelse og fastholdelse af de traditioner, som rigtige legender bygges på.
Med det gigantiske bagkatalog og hits som: “Godt Taget”, “Kvinde din (Møgluder)”, “Havnen”, “Spændt Op Til Li’r”, “Gravøl”, “Den Dræbende Joke” og det helt nye kæmpehit "Kun Os To", tegner hans livetour til at blive en fantastisk rejse i tid; vedkommende for alle aldre.
Som han selv siger: “Jeg har aldrig givet slip på mikrofonen - Jeg tog bare en lille ferie fra tronen”.
 
 
Lars Hjortshøj - Omvendt
Lars Hjortshøj - Omvendt
28. november Lars Hjortshøj - Omvendt
lørdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg295 kr.
Ved indgangen310 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet. 
Det måtte ske: Lars Hjortshøj er konverteret. Efter mere end 20 år i dansk komik har han set sin situation dybt i øjnene og er nået til sit livs erkendelse:
”En dag vågnede jeg op midt i livet og troede, jeg var blevet klogere med alderen. Det er heldigvis ikke sket. Jeg forbeholder mig stadig retten til at komme i tvivl, ændre mening og blive…omvendt!” – siger Lars Hjortshøj.
I efteråret 2015 er Lars Hjortshøj tilbage på scenen med et
klassisk stand-up show og klar til at give publikum sit bud på, hvad der er op og ned på den komplicerede tilværelse.
Han har gjort den skelsættende opdagelse, at det vil hjælpe de fleste at vende sig selv og tingene på hovedet og se det hele i et nyt perspektiv.
Konverteringen har dog ikke på nogen måde gjort ham til
puritaner – tværtimod!
”- Jeg skåner hverken mig selv eller publikum, når jeg ventilerer kontroversielle emner som fx organdonation, dyresex og
klip-klappere.” – fortæller Lars Hjortshøj.
I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været en af landets førende stand-up komikere, og lige så længe har han
været en markant skikkelse i det danske mediebillede. Han har stribevis af radio-, film- og tv-successer bag sig
– lige fra det legendariske ’Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Las Vegas” til et hav af spillefilm og ikke mindst hele Danmarks første og eneste live sketchshow ”Live fra Bremen”.
Senest har Hjortshøj fået stor ros som vært i adskillige underholdningsprogrammer på TV og i særdeleshed som velklædt radiovært i ”Hjortshøjs Badabing Show” på P4.
Men der er ingen tvivl om, at han befinder sig allerbedst, der hvor det hele begyndte – på stand-up scenen.
Læs mere på Lars Hjortshøjs website: www.larshjortshoj.dk
Hanne Boel
Hanne Boel
3. december Hanne Boel
torsdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
 
Hanne Boel udvikler til stadighed sin karriere, og tager i efteråret 2015 på turné med en sætliste, der bl.a. genopliver den musik der gjorde hende berømt, sange som f. eks. DONT KNOW MUCH ABOUT LOVE, BLACK WOLF, TALK IT OUT, (I WANNA) MAKE LOVE TO YOU og LIGHT IN YOUR HEART. Hun går ikke nostalgisk efter tidligere hits, men nyfortolker fortid og kombinerer udvalget med egne og andres sange, som står hendes hjerte nær, og som hun beriger med sit personlige univers af erfaring, karakterfuldhed og fornem sans for fortolkning. Det kan ikke blive meget bedre, når Hanne kombinerer det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. Hun definerer ikke på forhånd en genre, men lader inspirationen bestemme vejen til sangens endelige udtryk.
 
Hanne Boel har til efteråret 2015 samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de 2 guitarister Jens Runge og Jacob Funch.
E-Street Jam
E-Street Jam
5. december E-Street Jam
lørdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
E-Street Jam – Bruce Springsteen Cover!!!
2015 tegner til at blive det hidtil bedste koncertår for det danske coverband, E-Street Jam, der nu på femte år rejser landet rundt med et rullende rockshow, der på samme tid hylder og gengiver rocklegenden Bruce Springsteens enorme musikkatalog.
I en blanding af tempofyldt danserock, smukke ballader og megahit, fortolker bandet den store mester i dyb respekt for originalmusikkens puls og udtryk.
Ingen spillesteder er for store, for små eller for besværlige for E-Street Jam. Utallige sommerfestivaler og regionale spillesteder har hyret de danske Springsteen-kloner. Og sidste år donerede bandet en koncert for de indsatte i Vestre Fængsel.
»Vi har alle travle job ved siden af musikken, men hver eneste gang vi tager ud og spiller glæder vi som som små børn til at servere vores show. Vi ved, det begejstrer publikum – også dem, der ikke er vokset op med Springsteen. Hans musik rammer hjertet med en inderlighed og en kærlighed og en holdning til den verden, vi alle er en del af. Det er alle de følelser, vi forsøger at sende ud over scenen uanset om den er stor eller lille«, siger bandets forsanger Ulrik Bjørneboe.
E-Street Jam har sin base i København og består af fem faste musikere, som hele tiden udvider og raffinerer repertoiret. En række af landets bedste og mest benyttede saxofonister og korsangere medvirker på skift ved bandets to timer lange koncerter, der bliver afviklet i højt tempo og med tæt kontakt til publikum.
”Så uhyggeligt tæt på ’The Boss himself’, at man skulle tro, han selv var kommet forbi...”
 
Die Herren
Die Herren
12. december Die Herren
lørdag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg190 kr.
Ved indgangen210 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
 
Die Herren er måske det orkester i verden, der formår at viderebringe U2´s musik mest autentisk og nærværende - ud over selvfølgelig U2 selv.
Gennem Die Herrens lange liv er der i hvert fald mange, der har påstået dette.
Om det er sandt eller ej, ændrer ikke ved det faktum, at Die Herren har turneret med U2´s fremragende musik siden 1991, og det er blevet til flere end 1600 koncerter.
De mange år og koncerter taler deres eget sprog, nemlig at Die Herren har bemærkelsesværdig, stor appel hos publikum. Et publikum som altid er et af de vigtigste elementer ved enhver Die Herren koncert. Publikum SKAL have en oplevelse med hjem.
En Die Herren koncert skal til enhver tid være bedre end fjernsynet - det skal være værd at forlade hjemmet til fordel for en Die Herren oplevelse.
Rockabilly Heart
Rockabilly Heart
19. december Rockabilly Heart
lørdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreCountry/rock
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
I 2014 udkom måske den største musikalske nyhed, og nok også den mest spøjse.
Tamra Rosanes, Danmarks ukronede country dronning er hoppet på Rockabilly toget og har forenet sine musikalske kræfter med Den Skaldede Kok og Morten Wittrock. Danmarks countrydronning Tamra Rosanes og den ukronede konge afkontrabas og kogebøger, Olsen – Den Skaldede Kok, har sammen med Danmarks dygtigste rock’n’ roll pianist, Morten Wittrock, skabt Rockabilly Heart. Det selvbetitlede Debutalbummet indeholde nogle af rockabilly- og rock ’n’ roll-genrens allerstørste hits.
De tre har været på en længere inspirationstur til rockabillys fødested og nuværende mekka, Memphis, Tennessee. Det blev til et visit i Sun Studios hvor stjerner som Johnny Cash, Elvis Presley og Jerry Lee Lewis startede deres karrierer. Tamra indspillede i den forbindelse en duet med den tidligere sangskriver og producer for Johnny Cash - Cowboy Jack Clement – som samtidig fungerede som tekniker i Sun Studios. Rockabilly Heart var derudover i studiet i Nashville med saxofonisten Jim Hoke, mundharpe-legenden Charlie McCoy og Garth Brooks guitaristen Chris Leuzinger. Under danske himmelstrøg har bl.a. Jens Runge samt Shubiduas Claus Asmussen og Peter Andersen bidraget til den kommende plade.
 
 
Patrick Dorgan - OBS NY DATO
Patrick Dorgan - OBS NY DATO
12. februar Patrick Dorgan - OBS NY DATO
fredag kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Koncerten er flyttet til den 12. februar 2016 - billetter til den 22. oktober 2015 kan benyttes på den ny dato. Ønsker du at refundere din billet skal det gøres inden den 22. oktober 2015 - billetgebyret refunderes ikke. 
 
PATRICK DORGAN UDSKYDER TURNÉ TIL 2016
Da Patrick Dorgan’s debutalbum forsinkes, og derfor først har release sidst på efteråret, så udskydes turnéen i efteråret til foråret 2016. 
Hele foråret har man ikke alene kunne høre de to hits ”On The Way Down” og ”Marilyn” blive råspillet i radioen – man har også kunne høre dem fremført live, når Patrick Dorgan på sin turné landet rundt har givet soulmusikken nye højder med sine stemningsfyldte koncerter sammen med bandet bestående af Felix Ewert (trommer), Jonathan Rahbæk (bas) og Frederik Scharff (keys). 
Til sommer spiller Patrick Dorgan på alle de toneangivende festivaler i Danmark - Spot Festival, Jelling Musikfestival, Skive Festival, Kløften Festival, Nibe Festival, Ringsted Festival, Smukfest Cph, Skanderborg Festival og Offspring Festival i Tivoli. Ligeledes er Patrick rundt med Lukas Graham på Grøn Koncert, ligesom Patrick er special guest ved de 6 store Lukas Graham koncerter til november.
En ny single fra Patrick Dorgan følger efter sommer – efterfulgt af et debutalbum sidst på efteråret. Da hele skrive- og indspilningsprocessen tager længere tid, så udskydes hele den planlagte turné i efteråret til foråret 2016. 
 
Du kan se og høre Patrick Dorgans seneste single Marilyn og få en forsmag på hvor dansabel musikken er her:
 
 
 
Huxi Bach -Valg
Huxi Bach -Valg
2. april Huxi Bach -Valg
lørdag kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg280 kr.
Ved indgangen300 kr.
Huxi Bach har skrevet et nyt One man show.
Det handler om at vælge. For det skal man. Altså, vælge. For eksempel har Huxi valgt stadig at have lysbilleder med i showet, men han har også valgt, at smide sin talerstol væk og tage en guitar med i stedet. Er det et klogt valg? Det vil vise sig.
Det eneste, der er sikkert er, at det er svært at vælge!
Hvilke politikere skal vi vælge? Hvad skal vi se i fjernsynet? Hvad skal vi tro på? Hvem skal vi tro på? Og hvor mange hashtags skal man skrive under en selfie?
Huxi Bach har valgt at tage det hele ind, og det er en stor mundfuld, men forhåbentlig glider det hele ned med en lille sang til.

Kontaktoplysninger

 

Fakta

  • CVR nr. 29 99 75 78
  • EAN nr. 57 98 00 51 54 068
  • Bank: Reg nr. 7931 konto 100 456 2