Lars Hjortshøj - Omvendt
Lars Hjortshøj - Omvendt
Lars Hjortshøj - Omvendt
lørdag 28-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg295 kr.
Ved indgangen310 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - kontakt Det Nye Spisested på 61 31 64 91. 
Det måtte ske: Lars Hjortshøj er konverteret. Efter mere end 20 år i dansk komik har han set sin situation dybt i øjnene og er nået til sit livs erkendelse:
”En dag vågnede jeg op midt i livet og troede, jeg var blevet klogere med alderen. Det er heldigvis ikke sket. Jeg forbeholder mig stadig retten til at komme i tvivl, ændre mening og blive…omvendt!” – siger Lars Hjortshøj.
I efteråret 2015 er Lars Hjortshøj tilbage på scenen med et klassisk stand-up show og klar til at give publikum sit bud på, hvad der er op og ned på den komplicerede tilværelse. Han har gjort den skelsættende opdagelse, at det vil hjælpe de fleste at vende sig selv og tingene på hovedet og se det hele i et nyt perspektiv. Konverteringen har dog ikke på nogen måde gjort ham til puritaner – tværtimod!
”- Jeg skåner hverken mig selv eller publikum, når jeg ventilerer kontroversielle emner som fx organdonation, dyresex og
klip-klappere.” – fortæller Lars Hjortshøj. I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været en af landets førende stand-up komikere, og lige så længe har han været en markant skikkelse i det danske mediebillede. Han har stribevis af radio-, film- og tv-successer bag sig – lige fra det legendariske ’Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Las Vegas” til et hav af spillefilm og ikke mindst hele Danmarks første og eneste live sketchshow ”Live fra Bremen”.
Senest har Hjortshøj fået stor ros som vært i adskillige underholdningsprogrammer på TV og i særdeleshed som velklædt radiovært i ”Hjortshøjs Badabing Show” på P4. Men der er ingen tvivl om, at han befinder sig allerbedst, der hvor det hele begyndte – på stand-up scenen.
Læs mere på Lars Hjortshøjs website: www.larshjortshoj.dk
Hanne Boel
Hanne Boel
Hanne Boel
torsdag 3-12 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
 
Hanne Boel udvikler til stadighed sin karriere, og tager i efteråret 2015 på turné med en sætliste, der bl.a. genopliver den musik der gjorde hende berømt, sange som f. eks. DONT KNOW MUCH ABOUT LOVE, BLACK WOLF, TALK IT OUT, (I WANNA) MAKE LOVE TO YOU og LIGHT IN YOUR HEART. Hun går ikke nostalgisk efter tidligere hits, men nyfortolker fortid og kombinerer udvalget med egne og andres sange, som står hendes hjerte nær, og som hun beriger med sit personlige univers af erfaring, karakterfuldhed og fornem sans for fortolkning. Det kan ikke blive meget bedre, når Hanne kombinerer det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. Hun definerer ikke på forhånd en genre, men lader inspirationen bestemme vejen til sangens endelige udtryk.
 
Hanne Boel har til efteråret 2015 samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de 2 guitarister Jens Runge og Jacob Funch.
 
 
C.N.L. - diskotek for de 10-13 årige
C.N.L. - diskotek for de 10-13 årige
C.N.L. - diskotek for de 10-13 årige
fredag 4-12 kl. 19:00
Køb billet
GenreDiskotek for 10-13 årige
Koncert start19:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg50 kr. + gebyr sælges på Sønderborghus og billetnet.dk
Ved indgangen50 kr.
Diskoteket er fra kl. 19-23.

C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække.

Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung.

Her kan de more sig, danse disko og drikke sodavand i frie rammer under kyndigt opsyn. Vore medarbejdere er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde.
E-Street Jam
E-Street Jam
E-Street Jam
lørdag 5-12 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
E-Street Jam – Bruce Springsteen Cover!!!
2015 tegner til at blive det hidtil bedste koncertår for det danske coverband, E-Street Jam, der nu på femte år rejser landet rundt med et rullende rockshow, der på samme tid hylder og gengiver rocklegenden Bruce Springsteens enorme musikkatalog.
I en blanding af tempofyldt danserock, smukke ballader og megahit, fortolker bandet den store mester i dyb respekt for originalmusikkens puls og udtryk.
Ingen spillesteder er for store, for små eller for besværlige for E-Street Jam. Utallige sommerfestivaler og regionale spillesteder har hyret de danske Springsteen-kloner. Og sidste år donerede bandet en koncert for de indsatte i Vestre Fængsel.
»Vi har alle travle job ved siden af musikken, men hver eneste gang vi tager ud og spiller glæder vi som som små børn til at servere vores show. Vi ved, det begejstrer publikum – også dem, der ikke er vokset op med Springsteen. Hans musik rammer hjertet med en inderlighed og en kærlighed og en holdning til den verden, vi alle er en del af. Det er alle de følelser, vi forsøger at sende ud over scenen uanset om den er stor eller lille«, siger bandets forsanger Ulrik Bjørneboe.
E-Street Jam har sin base i København og består af fem faste musikere, som hele tiden udvider og raffinerer repertoiret. En række af landets bedste og mest benyttede saxofonister og korsangere medvirker på skift ved bandets to timer lange koncerter, der bliver afviklet i højt tempo og med tæt kontakt til publikum.
”Så uhyggeligt tæt på ’The Boss himself’, at man skulle tro, han selv var kommet forbi...”
 
Huldre + Impalers
Huldre + Impalers
Huldre + Impalers
torsdag 10-12 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreMetal
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Huldre er den elegante fusion af nordisk folkemusik og metal. Her er ulve, elverkvinder og troldetramp i skøn kontrast med fængende melodier og tunge rytmer. Klangene er nordiske og middelalderlige, og teksterne væver nordisk folklore og mytologi ind over de brutale riffs. 

Der er også thrash metal på programmet denne aften når Impalers fra Haderslev går på scenen. De har de sidse par år spillet med navne som Artillery, Mercenary, Machine Head, Pretty Maids og Blood Red Throne.

ESSENCE har desværre måttet melde afbud, men vi kigger efter ny dato i 2016.
 
Ole Fessor Lindgren og Elith “Nulle” Nykjær med Art Ensemble Syd
Ole Fessor Lindgren og Elith “Nulle” Nykjær med Art Ensemble Syd
Ole Fessor Lindgren og Elith “Nulle” Nykjær med Art Ensemble Syd
fredag 11-12 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreJazz
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen130 kr.
Ole Fessor Lindgren, Peter Marott og Elith Nulle Nykjær med Art Ensemble Syd
Efter igennem 35 år at have rejst rundt i store dele af verden med sit Big City Band gik Ole Fessor Lindgren i 2003 freelance. Det blev i nogle år en masse jobs som gæst med jazzorkestre, bluesgrupper, gospel og funkensembler. Alt skulle prøves af, men nogle turneer i Tyskland og Schweiz med musikere fra New Orleans satte imidlertid tankerne i gang. Han fandt sine
ungdomsplader frem fra kælderen, musik med bl.a. Amstrong, Bunk Johnson, Red Allen, Kid Ory samt vidunderlige bluessangere som Bessie Smith eg Leadbelly, jazzmusikkens rødder. Denne varme, bluesmættede musik begejstrede ham endnu engang, og gav ham lysten til at prøve den af på ny.
Med nøgleordene kærlighed til musikken, varme, energi og bluesfeeling kaster Fessor og hans folk sig ud i en nutidig version af New Orleans musikken. Akkurat som i New Orleans, hvor nye generationer giver deres bud på musikken, men med respekt for det som er gået forud. 
Nu møder Fessor og hans to medblæsere Elith “Nulle” Nykjær og Peter Marott den super spændstige rytmegruppe fra Art Ensemble Syd, Sønderborgs officielle jazzensemble. Ulrik Spang-Hanssen, klaver, Hans Jørgen Julius, Niels Præstholm, bas og Matias Wolf på trommer.
Om formiddagen holder de skolekoncert hvor Fessor fortæller om den kulturelle smeltedigel New Orleans og bandet spiller en masse musik herfra.
Om aftenen bliver det en fest ud over det sædvanlige når der inviterers til en gang opdateret New Orleans jazzfest. Øl, dans og masser af svedig hornmusik for de juleglade Sønderborgensere.
Se og hør mere på www.fessor.com
Die Herren
Die Herren
Die Herren
lørdag 12-12 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg190 kr.
Ved indgangen210 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
 
Die Herren er måske det orkester i verden, der formår at viderebringe U2´s musik mest autentisk og nærværende - ud over selvfølgelig U2 selv.
Gennem Die Herrens lange liv er der i hvert fald mange, der har påstået dette.
Om det er sandt eller ej, ændrer ikke ved det faktum, at Die Herren har turneret med U2´s fremragende musik siden 1991, og det er blevet til flere end 1600 koncerter.
De mange år og koncerter taler deres eget sprog, nemlig at Die Herren har bemærkelsesværdig, stor appel hos publikum. Et publikum som altid er et af de vigtigste elementer ved enhver Die Herren koncert. Publikum SKAL have en oplevelse med hjem.
En Die Herren koncert skal til enhver tid være bedre end fjernsynet - det skal være værd at forlade hjemmet til fordel for en Die Herren oplevelse.
Rockabilly Heart
Rockabilly Heart
Rockabilly Heart
lørdag 19-12 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreCountry/rock
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
I 2014 udkom måske den største musikalske nyhed, og nok også den mest spøjse.
Tamra Rosanes, Danmarks ukronede country dronning er hoppet på Rockabilly toget og har forenet sine musikalske kræfter med Den Skaldede Kok og Morten Wittrock. Danmarks countrydronning Tamra Rosanes og den ukronede konge afkontrabas og kogebøger, Olsen – Den Skaldede Kok, har sammen med Danmarks dygtigste rock’n’ roll pianist, Morten Wittrock, skabt Rockabilly Heart. Det selvbetitlede Debutalbummet indeholde nogle af rockabilly- og rock ’n’ roll-genrens allerstørste hits.
De tre har været på en længere inspirationstur til rockabillys fødested og nuværende mekka, Memphis, Tennessee. Det blev til et visit i Sun Studios hvor stjerner som Johnny Cash, Elvis Presley og Jerry Lee Lewis startede deres karrierer. Tamra indspillede i den forbindelse en duet med den tidligere sangskriver og producer for Johnny Cash - Cowboy Jack Clement – som samtidig fungerede som tekniker i Sun Studios. Rockabilly Heart var derudover i studiet i Nashville med saxofonisten Jim Hoke, mundharpe-legenden Charlie McCoy og Garth Brooks guitaristen Chris Leuzinger. Under danske himmelstrøg har bl.a. Jens Runge samt Shubiduas Claus Asmussen og Peter Andersen bidraget til den kommende plade.
 
 
Pligten kalder
Pligten kalder
Pligten kalder
torsdag 21-1 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreViser/gårdsange
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg190 kr.
Ved indgangen210 kr.
Journalisten Torben Steno, rocksangeren Johan Olsen og den virtuose Peter Jessen på blæs udgør det charmerende og ægte trio-ensemble Pligten Kalder. 
Torben Steno bestyrer Optigan-orglet og andre mangelfulde tangenter. Johan Olsen er tristesse-troubadouren med velkendt magtfuld vokal og ekstra godt grus i ganen, mens Peter Jessen på hæsblæsende klarinet/mezzosopran-sax er det virtuost omfavnende og nødvendige bindeled mellem de to andre flaksende mandesjæle og en oplevelse i sig selv. 
Det er spontant, intenst, dynamisk og inciterende. Givende, gribende og unik musik, der uimodståeligt stikker tilhøreren dybt, blidt, drilsk og meget dansk.
Pligten Kalder er live kendt for magiske øjeblikke og spontant dedikerede fans. Her udfolder de to snakkehoveder Steno og Olsen sig også mellem numrene, mens Jessen bevarer roen for alle. 
PLIGTEN KALDER ER
Torben Steno    Optigan-orgel, sang, klaver m.v.
Johan Olsen    Sang
Peter Jessen    Klarinet / mezzosopran-sax
… og Søren Mikkelsen er med på kontrabas 
 
Marie Frank Duo
Marie Frank Duo
Marie Frank Duo
lørdag 30-1 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Fortællinger fra omvejene
”Marie Frank deler generøst og uden karrierestrategiske bagtanker ud af naturtalentets tæft for refæner og hooklines af den slags, der er rockens DNA.” (Politikens Dansk Rock Leksikon)
I selskab med multiinstrumentalisten Anders Pedersen møder Marie Frank publikum, dér hvor musikken lever. De to vil levere det bedste af de mange gode øjeblikke fra Marie Franks fornemme bagkatalog og fra den helt nye DANSKE udgivelse 'Kontinua'. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem. Marie vil mellem numrene tage publikum med ad disse lattermilde, tankevækkende og oplevelsesrige veje og berette om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne.
Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.
Baal
Baal
Baal
onsdag 3-2 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
For snart 20 år siden blev der ekstra højt til loftet i den danske musikverden, da BAAL bragede igennem med debut´en "SENSORAMA".
Det storladne, teatralske mesterværk høstede masser af 5 stjernede anmeldelser, Grammy-nomineringer, solgte 25.000 CD´er og albummet blev opført live over hele landet.
I januar 2016 fejres denne mastodont af en udgivelse med 11 koncerter rundt i landet, hvor hele "Sensorama" spilles live i sin fulde længde.
Samtidig genudgiver Warner Music albummet på dobbelt-vinyl, da det kun tidligere har været udsendt på CD, som i øvrigt forlængst er udgået.
Som ekstramateriale vil der også være liveoptagelser fra sidste års comeback-turné. Udgivelsen af vinylen er sat til medio januar.
BAAL er : Bjørn Fjæstad (vokal), Henrik Sten Melander (keyboard, kor), Troels Skjærbæk (bas, kor), Morten Lundsgaard (guitar) og Kenny Andy (trommer)
Bikstok
Bikstok
Bikstok
torsdag 4-2 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreDancehall
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg250 kr.
Ved indgangen270 kr.
Vinter er på vej og det er Bikstok også! 
I foråret sluttede ventetiden med ”Uranium”, 10 år gik der siden debut successen ”Over Stok og Sten”. Sommeren er gået på festvaller og nu er Bikstok klar til en omfattende turne på de danske spillesteder. Store Vega d. 3 december er allerede udsolgt,  så der er ekstrakoncert i 2016. 
Med nye hits som ”80’eren” og ”Uranium” blandet med de gamle klassikere som ”Cigar” og ”DK’s Koner”, sprængfarlig energi og et snorlige backing band har Bikstok fortryllet både publikum og anmeldere: 
“Når de er derude, hvor de plaffer huller i sproget, krøller virkeligheden poetisk sammen og viser hele spektret i dancehall, er de stadig i en klasse for sig. Der bliver alle andre sat af” (Simon Lund, Politiken)
“I en helt særlig liga – ingen over og ingen ved siden af” (Henrik Queitsch, Ekstrabladet) 
”Stråelende selskab fra start til slut” (Hansen, BT)
The Great Malarkey
The Great Malarkey
The Great Malarkey
fredag 5-2 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreFolk
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Det Nye Spisested tilbyder koncertmenu til denne koncert - menu købes sammen med koncertbilletten
 
Det otte mand store The Great Malarkey fra London med sangerinden Alex Ware i front spiller en heftig blanding af gypsypunk, balkan, ska og alskens stilarter og har for længst bevist, at de kan sætte gang i ethvert spillested og enhver festival.
Inspirationskilderne er navne som The Pogues, Mano Negra, Fanfare Ciocarlia og Tom Waits. Et opvarmningsjob for det legendariske ska- og reggae-band Toots & The Maytals for en del år siden skabte stor opmærksomhed om bandet, der er vokset ud af indie- og undergrundsscenen i London.
I 2012 vandt bandet en Pure Rawk Award for singlen ”Merry Profits”. Pure Rawk Awards hylder indie- og undergrundsmusikken i London, og i 2013 var The Great Malarkey nomineret i kategorierne bedste band og bedste album for debutalbummet ”Badly Stuffed Animals”.
 
Medlemmer: Alex Gillings - Vox, Guitar Joni Belaruski - Drums Owen Evans - Vox, Guitar, Banjo, Trombone Aidan Banks - Fiddle Julie Wilhelm - French Horn Oscar Whight - Trumpet Ivo Ramalho - Bass and wardrobe.
Mikael Simpson
Mikael Simpson
Mikael Simpson
lørdag 6-2 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
"Ingen andre lyder sådan. Det må være den største kompliment, en musiker kan få. Og den fortjener Mikael Simpson, som på en række udspil har fremmanet en elektronisk influeret klangverden, hvor blånende lys, soveværelsesfølsomhed og på én gang poetisk og ramsaltet poesi foldes ind i depressive fornemmelser" Berlingske
I foråret 2016 kan du opleve den særlige Simpsonske-lyd live, når Mikael Simpson pakker mikrofonen og drager ud på sin første solo-turné nogensinde. Live er Mikael Simpson en særdeles habil entertainer og performer der, giver det musikalske blåsyn fra pladerne et skud udadvendthed, der gør enhver Simpson-koncert til en særlig oplevelse. Eller som musikbloggen Oversprig.dk engang skrev efter en koncert: ”Mikael Simpson er den onkeltype, man ville ønske, havde lært en om livet og taget en med på den første bytur. Varm, sjov i sin tørre humor, intelligent og kreativ i sin lyrik og tilstedeværende på scenen. Fredagens koncert gik ind som en af de bedste musikoplevelser det sidste år.”
 
Patrick Dorgan
Patrick Dorgan
Patrick Dorgan
fredag 12-2 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Koncerten er flyttet til den 12. februar 2016 - billetter til den 22. oktober 2015 kan benyttes på den ny dato. Ønsker du at refundere din billet skal det gøres inden den 22. oktober 2015 - billetgebyret refunderes ikke. 
 
Det Nye Spisested tilbyder koncertmenu til denne koncert - købes sammen med koncertbillet.
 
PATRICK DORGAN UDSKYDER TURNÉ TIL 2016
Da Patrick Dorgan’s debutalbum forsinkes, og derfor først har release sidst på efteråret, så udskydes turnéen i efteråret til foråret 2016. 
Hele foråret har man ikke alene kunne høre de to hits ”On The Way Down” og ”Marilyn” blive råspillet i radioen – man har også kunne høre dem fremført live, når Patrick Dorgan på sin turné landet rundt har givet soulmusikken nye højder med sine stemningsfyldte koncerter sammen med bandet bestående af Felix Ewert (trommer), Jonathan Rahbæk (bas) og Frederik Scharff (keys). 
Til sommer spiller Patrick Dorgan på alle de toneangivende festivaler i Danmark - Spot Festival, Jelling Musikfestival, Skive Festival, Kløften Festival, Nibe Festival, Ringsted Festival, Smukfest Cph, Skanderborg Festival og Offspring Festival i Tivoli. Ligeledes er Patrick rundt med Lukas Graham på Grøn Koncert, ligesom Patrick er special guest ved de 6 store Lukas Graham koncerter til november.
En ny single fra Patrick Dorgan følger efter sommer – efterfulgt af et debutalbum sidst på efteråret. Da hele skrive- og indspilningsprocessen tager længere tid, så udskydes hele den planlagte turné i efteråret til foråret 2016. 
 
Du kan se og høre Patrick Dorgans seneste single Marilyn og få en forsmag på hvor dansabel musikken er her:
 
 
 
Lasse Rimmer: Kæpheste
Lasse Rimmer: Kæpheste
Lasse Rimmer: Kæpheste
fredag 19-2 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg210 kr.
Ved indgangen230 kr.
Det Nye Spisested tilbyder koncertmenu til dette show - købes sammen med billet. 
 
Kan vi danskere hygge os uden mad i munden? Er man en dårlig forælder, hvis man helt generelt ikke er superimponeret af børn? Hvor længe skal en dyrlæge i fængsel, hvis hun stikker hele armen op i en ko… og koen nyder det? 
Alle de spørgsmål, du aldrig har stillet, bliver besvaret i “Kæpheste”, plus nogle af dem du faktisk stiller. For Lasse Rimmer er en nysgerrig mand med dét, Berlingske Tidende har kaldt en "tæt på telepatisk evne til at gå i infight med publikum”. Det komiske spotlys bliver vendt mod salen, når Rimmers legesyge interesse for Danmark og danskerne drilsk prikker til publikum.
Lasse Rimmer er en af Danmarks mest alsidige tv-værter og komikere. Han boltrer sig f.eks. lige hjemmevant som holdkaptajn i TV 2’s “Klipfiskerne”, som vært på TV2 Fri’s “Krejlerkongen”, eller når han forklarer verden og hverdagen som vært for Discovery Channels “Forklaring Følger”, alt sammen på tv-skærmen i 2015.
Som komiker tæller hans tidligere succeser bl.a de tre one man shows Nævenyttig, Komiker og Selvtilfreds, der har resulteret i masser af udsolgte shows og femstjernede anmeldelser. “Kæpheste” bliver helt sikkert ingen undtagelse.
HateSphere
HateSphere
HateSphere
lørdag 20-2 kl. 21:00
Forsalg starter: 01-12-2015 10:00
GenreMetal
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
HATESPHERE blev dannet i Århus af guitarist Peter ”Pepe” Hansen i 2000. Bandet dominerede hurtigt den danske metalscene og satte samtidig en ny standard indenfor thrash metal både i Danmark og i udlandet. HATESPHEREs første tre albums var inspireret af 80’ernes hard rock og tidlig Florida death metal. ”Hatesphere”, ”Bloodred Hatred” og ”Ballet Of The Brute” opgraderede bandets status fra lokal sensation til en af Europas mest spændende up-and-coming thrash-kvintetter. HATESPHERE turnerede Europa med The Haunted i 2003 og med Exodus i 2004 og vakte opmærksomhed på festivaler som Wacken Open Air, With Full Force og Hellfest.
2015/2016 HATESPHERE UDGIVER NYT ALBUM OG TAGER PÅ TOUR!
Det er den tid på året og HATESPHERE er klar med både tour og album – et album der passende har fået navnet NEW HELL.
“Vi har netop sluppet vores 9. album ‘New Hell’ løs, og det skal traditionen tro bakkes op af en turné rundt i det danske land. Med os rundt drager på skift The Arcane Order og Aphyxion, der vil sørge for, at I bliver grundigt varme, inden der skal thrashes og moshes til såvel gamle HateSphere-evergreens som helt nye hits i 220 bpm. Snyd ikke dig selv og dine nærmeste for en uden tvivl legendarisk aften med god musik i godt selskab og iskolde (fad)øl. Vi glæder os til at hamre med jer!”
 
 
Dúné
Dúné
Dúné
torsdag 25-2 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStående/Standing
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
Det nye Spisested tilbyder koncertmenu til denne koncert - købes sammen med koncertbillet.
 
Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums,
vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.
Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har
været på en 12 år lang rejse fyldt med op - og nedture, og efter flere år i udlandet er Dúné nu vendt hjem til
Danmark for at starte en ny kreativ proces. Bandet forklarer, at de er startet helt fra bunden med en legesyg
tilgang til sangskrivning, produktion & arrangement.
Drengene har brugt det sidste år i studiet og søgt at finde ind til kernen af deres musikalske univers. Dette er
resulteret i en ny rockprofil, hvor Dúné spiller impulsiv, legende & let rock med stærke hooks og melodier.
Gennem sommeren 2015 har bandet turneret landet over og spillet store koncerter med de største rockbands i
Danmark: D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy. En tour der gav dem blod på tanden og inspirerede dem til at udforske
det rockunivers, de selv elsker og fascineres af.
Pt. går det stærkt for Dúné & trekløveret har netop deres forsanger med i Toppen af Poppen. Derudover har
drengene netop udgivet singlen ”Trying To Get To You” og øver op til den kommende tour. Det nye år byder
nemlig på en spændende Danmarkstour, hvor Dúné skal ud og gøre det de elsker mest: Spille deres musik live
& være sammen med deres fans!
Shaka Loveless
Shaka Loveless
Shaka Loveless
torsdag 3-3 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg195 kr.
Ved indgangen220 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet. 
 
SHAKA LOVELESS ER AKTUEL MED NYT ALBUM OG DANMARKSTURNÉ
Shaka Loveless har for nyligt udgivet sit tredje album ”Til Vi Ligger” og er klar til at tage Danmark rundt på turné. 
Shaka Loveless er netop nu en af de meste succesfulde artister på den danske musikscene. Siden sin solodebut i 2012 er han blevet streamet mere end 35 millioner gange. Hans to tidligere albums ”Shaka Loveless” (2012) og ”Det Vi Sku Miste” (2014) har givet adskillige priser. Blandt andet en Danish Music Award i 2013 for årets danske mandlige kunstner, og samtidig har de to albums givet Danmark nogle af de sidste års største hits i form af ”Tomgang”, ”Ikke Mere Tid”, ”Den Gang Du Græd” og ”2 Mod Verden”.
Shaka Loveless’ tredje og seneste album ”Til Vi Ligger” er spækket med flere spændende samarbejder. Bl.a. er store og spændende artister som Medina, Simon Kvamm, Rasmus Walter og Jooks med på albummet, som er produceret af Shaka selv i samarbejde med Fridolin Nordsø.
Det har været en lang og sej vej for den eksplosive sanger, som har arvet sit efternavn fra sin far, den amerikanske bluessanger James Loveless. Det med at føle sig tilfreds var længe noget, som Shaka ikke gjorde sig i. Også selvom han altid har haft masser af musik i sit liv. 
Han voksede op med sin mor i et hippiekollektiv i hippielandsbyen Alken nær Skanderborg, hvor børnene tidligt tog sig masser af friheder og eksperimenterede med både tjald og musikinstrumenter. Dernæst gik turen til musikefterskole i Vestjylland, hvor kimen til bandet The Gypsies blev lagt. 
S!vas
S!vas
S!vas
fredag 4-3 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreHip-hop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg170 kr.
Ved indgangen190 kr.
Efter at have fået Danmark til at synge med på D.A.U.D.A, Det Gode Liv, Kbhavana er S!VAS nu tilbage med ny single. Den hedder ”Jaja” og ser tilbage på tiden, hvor alt så godt ud, men der var en bagside. ”Jaja” er første single fra det kommende album, der forventes i starten af det nye år og som tilmed danner rammerne om hans første headliner turné til foråret.
”Jaja blev skrevet på et tidspunkt i mit liv, hvor alt kørte. Musikken gik godt, jeg var ude og spille, jeg levede min drøm, men i virkeligheden var realiteten en anden. Der var nogle problemer i mit liv, så det var faktisk en ret hård periode. Så for mig repræsenterer Jaja den dobbelthed. Udadtil skal det hele se godt ud, men bag facaden gemmer man nogle dæmoner. Det er et nummer man kan sætte på når man vil flygte fra det hele. Men på samme tid vil jeg også gerne have, at folk kan grave dybere i lyrikken og måske få noget mere ud nummeret på den måde”, siger Sivas Torbati.
For der er i sandhed sket mange ting siden D.A.U.D.A første gang pustede til de danske sendeflader i 2013. En lang række profilerede festivaler er blevet indtaget, en regn af priser og anderkendelser for både lyrik, musik og nytænkning samt en succesfuld Stein Bagger Tour med artsfællerne i Ukendt Kunstner har positioneret S!VAS stærkt i hele Norden. Sivas’ egne ord rammer hovedet på sømmet: 
”For mig har de sidste 2 år været fyldt med minder og oplevelser, vi har været ude og spille på nogle af de største scener, og har været tæt på en masse forskellige mennesker som alle havde en fælles interesse, musik. Derfor bliver denne turné noget særligt i den forstand, at vi skal ud og skabe nye minder og oplevelser, men denne gang med en masse mennesker som har en særlig interesse for vores musik. Jeg tror at man som kunstner, drømmer om at komme tæt på de mennesker der har skabt et usynligt forhold til én via de tekster og sange man har knoklet for at skabe. Det er et helt særligt forhold, som man aldrig vil kunne beskrive. Vi glæder os til at starte en ny tid med vores lyttere og fans med denne her turné, en masse ny musik og en endnu flere gode minder”.
Sivas, Reza og resten af live-holdet har valgt disse steder til deres forårsturné, der passende er døbt PR000BLEMA TOUR. 
 
Sko/Torp
Sko/Torp
Sko/Torp
lørdag 5-3 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne
slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause
Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse
og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going
tour på landets mange spillesteder.
Til at bakke op har de Morten Woods eller Mikkel Bøggild på guitar – mere behøves ikke.
- Der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. Vi vil have, at det
skal lyde godt og organisk, siger Søren Sko.
Tilbage i 1990'erne førte den filosofi duoen til tops. Singlen On A Long Lonely Night erobrede Danmark via
enorm støtte fra landets lokalradioer, den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte
200.000 eksemplarer, og koncerterne var rene triumftoge. Tre albums fulgte, inden duoen skiltes i en rolig, jysk
og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør.
Og samme sted ligger årsagen til, at de to har slået pjalterne sammen igen. Efter otte år uden kontakt ringede
Søren Sko til Palle Torp for at få lidt input til nogle nye sange – og så tog den ene tone stille og roligt den
anden, og i 2005 begyndte de med stor succes at spille koncerter sammen.
- Vi er en slags musikalske tvillinger. Det er som om, jeg er kommet hjem, konstaterer Søren Sko.
 
Dicte
Dicte
Dicte
torsdag 10-3 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
Det Nye Spisested tilbyder koncertmenu til denne koncert - købes sammen med koncertbillet.
 
Dicte er en af landets mest karismatiske sangerinder og stemmer. Altid musikalsk udfordrende og sjældent nærværende uanset hvilken stilart hun kaster sig over.
Nu er der endelig nyt på vej fra hende. Fans har måttet vente længe, men de bliver belønnet med et fantastisk album. ’Perfume’ udkommer i februar 2016 på Peoples Press. Første singlen, ’All I Want Is You’, udgives den 2. november 2015.
Musikeren, komponisten og sangerinden Dicte har det sidste år indspillet sin 8. soloplade. Hun har skrevet 50 numre og har siden udvalgt 10, som passer bedst sammen til albummet. Her er sangskrivningen i centrum med udgangspunkt i, at sangene holder ligegyldigt om de spilles solo, med band eller udsættes for et større orkester. Dicte kalder det selv en moderne udgave af soul & country og tilføjer: ’Det her er vist mit mesterværk; sangene står klarere end nogensinde samtidig med, at min vokal er i fokus.
Det er et album, der ligger tæt på mit hjerte’.
Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff
fredag 11-3 kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedSønderborg Teater
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg245 kr.
Ved indgangen270 kr.
Showet foregår på Sønderborg Teater.
 
Christian Fuhlendorff er i foråret 2016 klar med nyt one man show, “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’?”, som denne gang
vægter det sjove over et egentligt tema. Og så alligevel ikke, for måske er temaet netop, at det bare skal være vanvittig morsomt!
Billetter til showet er i salg og giver samtidig adgang til gratis download eller streaming af hans seneste show “For at gøre en kort
historie lang” som en ekstra bonus.
Fuhlendorff er kendt som improvisationens sande mester og ligesom kreative mennesker sjældent trives i skemalagte rammer,
er det både synd og skam at tøjle hans vanvittigt morsomme fantasi i et temalagt show. “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker,
ikk’?” bliver derfor mødet med Christian Fuhlendorff i et show uden begrænsninger, hvor målsætningen er et gennemtænkt flow
af gode grin.
ADAM & NOAH
ADAM & NOAH
ADAM & NOAH
lørdag 19-3 kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
'Sker der dansker!? Adam & Noah på DK-turné
Efter at billetterne til to shows på Bremen Teater blev revet væk på få dage, drager Adam & Noah nu konsekvensen og turnerer Danmark rundt.
Danskeren har talt! Få dage tog det, før samtlige billetter var revet væk til Adam & Noahs live-debut på Bremen Teater. Det samme gjaldt ekstrashowet. Efterspørgslen er enorm, og nu drager duoen konsekvensen med et tredje ekstrashow på Bremen OG en Danmarks-turné.
De to unge fyre er blevet en Facebook-sensation med små videoklip, hvor de på satirisk vis tager danskeren under lup. Emner som bryllupper, danske udtryk og ordsprog og Folketingsvalget har allerede fået en overhaling.
På Facebook har Adam & Noah små 200.000 følgere, og deres videoer har typisk mellem en halv og to millioner visninger. Og i efteråret indtager Adam & Noah tilmed tv'er landet over, når de på DR2 bliver sat i uvante situationer hos den almene dansker.
Og så, til februar, prøver ghettoens svar på Gøg & Gokke for første gang kræfter med de skrå brædder i Bremen Teater, inden de i marts hopper i tour-bussen og drager land og rige rundt.
Det kommer med garanti ikke til at gå stille for sig, når de to forsøger at nå frem til et svar på deres evige spørgsmål: 'Sker der, dansker!?
Sebastian
Sebastian
Sebastian
fredag 1-4 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg240 kr.
Ved indgangen260 kr.
Det Nye Spisested tilbyder koncertmenu til denne koncert - købes sammen med koncertbillet. 
 
Sebastian er en af vores betydeligste kunstnere. Hans store fanskare har noget at se frem til, når trubaduren spiller og synger sine skønne gamle og nye sange.
En koncert med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum! Og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige fingerspil på guitaren forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes. 
De udødelige sange bliver serveret med et fintfølende guitarspil, der er i særklasse, og anekdoterne med en underfundig humor, som ikke er til at tage fejl af. Poesien får for alvor vinger, når Sebastian indtager scenen og synger sangene med sin melankolske stemme, der har sin helt egen klang. Stemningen til koncerterne er helt speciel, idet Sebastian udfordrer og samtidig tryllebinder sit publikum på en måde, som er uden sidestykke i dansk musik. Han forener generationer med sangene, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Samtidig er Sebastian opmærksom på den store aldersspredning til koncerterne, så der kommer også noget for børnene (eller de barnlige sjæle).
Huxi Bach -Valg
Huxi Bach -Valg
Huxi Bach -Valg
lørdag 2-4 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddende/Seated
Forsalg280 kr.
Ved indgangen300 kr.
Det Nye Spisested tilbyder koncertmenu til dette show - købes sammen med billet.
 
Huxi Bach har skrevet et nyt One man show.
Det handler om at vælge. For det skal man. Altså, vælge. For eksempel har Huxi valgt stadig at have lysbilleder med i showet, men han har også valgt, at smide sin talerstol væk og tage en guitar med i stedet. Er det et klogt valg? Det vil vise sig.
Det eneste, der er sikkert er, at det er svært at vælge!
Hvilke politikere skal vi vælge? Hvad skal vi se i fjernsynet? Hvad skal vi tro på? Hvem skal vi tro på? Og hvor mange hashtags skal man skrive under en selfie?
Huxi Bach har valgt at tage det hele ind, og det er en stor mundfuld, men forhåbentlig glider det hele ned med en lille sang til.
Wafande - børnekoncert
Wafande - børnekoncert
Wafande - børnekoncert
lørdag 9-4 kl. 13:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop/dance/børnekoncert
Koncert start13:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg130 kr. / 330 kr.
Ved indgangen150 kr.
Mulighed for køb af familiebillet (2voksne + 2 børn)
 
Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. 2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’. Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande. 
Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere. 
Wafande
Wafande
Wafande
lørdag 9-4 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop/dance
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
Det Nye Spisested tilbyder koncertmenu til denne koncert - købes sammen med koncertbillet. 
 
Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. 2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’. Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande. 
Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere. 
Anders Blichfeldt Solo
Anders Blichfeldt Solo
Anders Blichfeldt Solo
onsdag 20-4 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg210 kr.
Ved indgangen230 kr.
Det Nye Spisested tilbyder koncertmenu til denne koncert - købes sammen med koncertbillet.
 
'Docteur Bob' nyt soloshow 
Anders Blichfeldt har en stor stemme og en stor personlighed. Han er formidabel til at indtage scenen, kun bevæbnet med en guitar og sin imponerende karisma – det er “En mand og en guitar”, når det er bedst.
Med det nye show og den gådefulde titel 'Docteur Bob' tager Anders hul på en helt ny side af sin historie, ved at have skrevet en håndfuld nye sange om nogle af de skæve, sjove, og mærkelige  oplevelser Anders har haft som sanger og guitarist i Big Fat Snake igennem 25 år. Men en ting er bandet, det er kun halvdelen af historien.  Anders har også skrevet nyt om det sjove, svære og nogen gange helt utrolige ved at være familiemenneske med fire børn og et langt ægteskab i bagagen. 
Vi får selvfølgelig også de mange sange vi kender og elsker fra bagkataloget spillet helt simpelt af 'En mand og en guitar'.
Nyt album
I efteråret 2015 udgives albummet 'Docteur Bob' som en optakt til turneen i 2016. Albummet er det andet album med danske tekster fra Anders Blichfeldt, og rummer nye sjove, nærværende sange om Anders' og vores alle sammens liv. Albummet kan købes til koncerterne på CD og Vinyl.
Steen Jørgensen
Steen Jørgensen
Steen Jørgensen
torsdag 28-4 kl. 20:00
Forsalg starter: 01-12-2015 10:00
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg230 kr.
Ved indgangen250 kr.
Han har været frontmand i Sort Sol siden 1979 og sidste år udgav han sit solo-projekt ’Standards for
Living…’ - Oplev alt dette live når Steen Jørgensen til foråret tager på en akustisk tour rundt i landet.
Det er en mand, som færdes ubesværet i musikhistorien, der nu sender sin solodebut på gaden. Sort Sols
Steen Jørgensen har ikke bare været en drivende kraft i dansk musik gennem fem årtier; han har også
fortæret store sangskrivere med stor appetit.
Sammen med en stjernebesætning af musikere – herunder guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten AC og Kasper
Winding – har han nu været i Abbey Road-studierne for at give sine egne intense og modige tolkninger af
navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk.
Albummet hedder ’Standards For Living…’, da sangene på albummet i Steens bevidsthed alle er standarder.
- "Vi vidste, at vi her havde fat i nogle næsten hellige sange, så vi havde lyst til, at give dem vores
aftryk. Som sanger var min tilgang at være så spontan som mulig. Ikke tænke fortolkningen for meget
igennem, men bare slå til. Derfor er der også en del første- og andentakes på pladen. Der er tit en
umiddelbarhed ved de første takes. En hudløshed og en nøgenhed, som jeg godt kan lide. Det her er et
søgende projekt, der afspejler mit musikliv og hylder nogle sange jeg elsker", siger Steen Jørgensen.
Foruden karrieren som frontmand for de absolut levende legender i Sort Sol har Jørgensen kørt det
succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.
’Standards for Living’ havde release d. 11. november sidste år. Gaffa’s Jan Opstrup Poulsen kvitterede med 5
stjerner og overskriften: ”Som iskrystaller. Stærke og overrumplende fortolkninger fra dansk rockikon.”
 
Østkyst Hustlers
Østkyst Hustlers
Østkyst Hustlers
onsdag 4-5 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreHip-hop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStå pladser/Standing
Forsalg200 kr.
Ved indgangen220 kr.
Det Nye Spisested tilbyder koncertmenu til denne koncert - købes sammen med billet.
 
I 1996 udgav Østkyst Hustlers albummet ’Fuld af Løgn’. Efter megasuccessen ’Verdens Længste Rap’ troede ingen, at dansk rap kunne blive større. Men det kunne det sagtens. Meget større. Med næsten 150.000 solgte eksemplarer gik albummet dobbelt platin og trak for alvor hiphoppen ud af undergrunden. Østkyst Hustlers blev simpelthen Danmarks største band uanset genre, og modtog hele seks Danish Music Awards. Det var umuligt at tænde for radioen uden at høre enten ”Han får for lidt”, ”Håbløs, ”Hustlerstil” eller nogle af de andre mange klassikere fra albummet ’Fuld af Løgn”. 
I 2016 drager Østkyst Hustlers på turné for at fejre ’Fuld af Løgn’s 20 års fødselsdag sammen med gamle og nye fans. Sangene har for længst bevist, at de stadig holder, og teksterne er præcis lige så aktuelle i dag, som de var dengang, de blev udgivet. Jazzy H, Bossy Bo og DJ Peyk har heller ikke mistet energien. 
I løbet af de sidste par år, har de spillet på landets største scener med deres fire mand store funk-band i ryggen. Og alle steder har der været kæmpe fest, sved og fællessang. Og det bliver der med garanti også på Fuld af Løgn-tour 2016.
Thomas Warberg
Thomas Warberg
Thomas Warberg
fredag 18-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg260 kr.
Ved indgangen280 kr.
I efteråret 2016 står Thomas Warberg klar på scenen i foreløbig 30 danske byer med et nyt one-man show. Showet hedder
WARBERG COMEDY TOUR ’16, og kommer til at handle om, hvordan vi mennesker behandler hinanden – et emne, der optager og til tider frustrerer Warberg i en sådan grad, at det nu er blevet til et show. Showet, som er hans andet one-man show, men det første med et decideret tema, har premiere på Bremen Teater i København den 15. september 2016.
Warberg er en af Danmarks mest produktive komikere og er bl.a. elsket for sine skarpe oneliners. På WARBERG COMEDY TOUR ’16 kan publikum dog også se frem til at se en helt ny side af den populære herre, da han i dette show underholder med nogle lidt længere jokes, end man er vant til fra hans hånd. Det hele bliver selvfølgelig stadig serveret i det samme høje tempo, der også kendetegner hans stil. Warbergs mål er ikke at tage stilling til, hvad der er rigtig eller forkert, når det handler om, hvordan vi behandler hinanden, men blot at udforske det mix, han ikke forstår.
Hatten rundt
Hatten rundt
Hatten rundt
torsdag 24-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreShow
Koncert start20:00
SpillestedSønderborg Teater
OpstillingSidde pladser/Seated
Forsalg300 kr.
Ved indgangen320 kr.
OBS - SHOWET FOREGÅR PÅ SØNDEBORG TEATER
 
Hatten landet rundt – 25 års jubilæumsturne  -    den femte absolut sidste afskedsturne
Da Hatten Rundt i vinteren 2013 genopstod og tog på turne rundt i landet, var det kun for at blive genforelsket i deres publikum og deres arbejde på scenen! 
Derfor har holdet besluttet, at de simpelthen MÅ af sted igen! 
Det startede engang for meget længe siden og enkelte folkepensionister med god langtidshukommelse husker stadig en gruppe gale skuespillere, der under navnet "Så Hatten Passer" huserede på Park Café og senere på danske tv-skærme fra 1990 til 1993. 
Efter 2 landsdækkende turnéer skiltes deres veje så, og de fandt hver deres kunstneriske løbebane - én fandt den som wienerbrødsdanser, en anden i reklamer for rugbrød, en tredje i reklamer for bildæk, en fjerde gik ind i Bamse igen, mens en enkelt helt opgav kunsten og blev damefrisør i stedet. Men ingen af dem glemte nogensinde deres trofaste gamle publikum. 
Inde bag de reklamebetalte Armani-sæt gemte de alle sammen på søde minder om dengang de var unge og smukke (og fattige) og kunne få mennesker til at le. Når de mødtes til hinandens 60-års fødselsdage svor de, at de snart ville samles igen og spille deres gode gamle show.
Det originale (i mere end én betydning) hold skuespillere består nu som dengang af Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll, Niels Olsen, Søren Østergaard og Torben Zeller. Domptør og sprechstallmeister er som sædvanlig Gunner Frøberg, og Frans Bak vil som sædvanlig fylde hullerne ud med sine magiske fingre (han er musiker).
Hatten Rundt er også kendt fra deres fremragende julekalender Andersens Julehemmelighed, som i 2012 udkom på dvd og røg direkte nr. 1 på Hitlisten!
 

Kontaktoplysninger

 

Fakta

  • CVR nr. 29 99 75 78
  • EAN nr. 57 98 00 51 54 068
  • Bank: Reg nr. 7931 konto 100 456 2