Arrangementer

 • » Christian Hjelm
  5. marts 2015 kl. 21:00
  Support: Bene   I august 2014 udgav Christian Hjelm sit andet dansksprogede soloalbum ”Vaskeægte” som til enstemmige anmelderroser cementerede den nordjyske sanger med den karakteristiske stemme, som en af de tunge drenge på den danske sangskriverscene.  Albummet ”Vaskeægte” er, ligesom solo-debuten ”Før vi blev lette” (kåret af Gaffas redaktion som Årets Danske Album i 2012), spækket med skævt…
  » Læs mere

  Christian Hjelm

  5. marts 2015
  Support: Bene
   
  I august 2014 udgav Christian Hjelm sit andet dansksprogede soloalbum ”Vaskeægte” som til enstemmige anmelderroser cementerede den nordjyske sanger med den karakteristiske stemme, som en af de tunge drenge på den danske sangskriverscene.  Albummet ”Vaskeægte” er, ligesom solo-debuten ”Før vi blev lette” (kåret af Gaffas redaktion som Årets Danske Album i 2012), spækket med skævt legesyge popsange der, som titlen uhøjtideligt antyder er langtidsholdbare, fra hjertet og folkelige. 
  Det fik vi en forsmag på, på den netop veloverståede danmarkstour hvor Kim Skotte, Politiken, fra et udsolgt Lille Vega, bl.a. kvitterede med følgende beskrivelse af Christian Hjelm: “Denne skamløst begavede sangerknægt med den optimistiske pompadour og naturtalentets evne til at få alle gode gaver til at lyde lyse, løfterige og såre naturlige”. Ja, vi er ikke uenige…
  Christian Hjelm, som har en lang karriere i det stilrene engelsksprogede indie-orkester Figurines bag sig, er en af de bedste sangere herhjemme og blev da også begavet med en Steppeulv-pris som Årets Vokalist i 2013.
   
  Bene:
  Bene er den danske musiker Benedicte Pierleoni’s alterego. Benedicte spiller til daglig trommer i rockbandet Baby In Vain.
  Trods sin musikalske baggrund som trommeslager har Bene nu samlet guitaren op og skriver i dette soleprojekt skæve tankevækkende sange, udelukkende akkompagneret af instrumenter, hun selv mestrer. Bene’s tekstunivers er bygget op omkring hverdagens små finurlige situationer; simpelt og personligt, men stadig med en detaljeret storyline og struktur i sine sange.
   
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Wafande
  6. marts 2015 kl. 21:00
  I 2014 udkom Wafandes andet album, ”Nyt Land”, med forløberen ”Django” der blev ”Voice Choice” i udgivelsesugen og indtil videre har streamet sig til en guld plade. Hele sommeren gik med at turnerer festivaller sammen med vennerne fra Donkey Sound. Udover musikken var Wafande dommer i de to første sæsoner af Voice Junior på TV2 i foråret/efteråret 2014. Desuden deltog Wafande i TV2′s musikprogram …
  » Læs mere

  Wafande

  6. marts 2015
  I 2014 udkom Wafandes andet album, ”Nyt Land”, med forløberen ”Django” der blev ”Voice Choice” i udgivelsesugen og indtil videre har streamet sig til en guld plade. Hele sommeren gik med at turnerer festivaller sammen med vennerne fra Donkey Sound. Udover musikken var Wafande dommer i de to første sæsoner af Voice Junior på TV2 i foråret/efteråret 2014. Desuden deltog Wafande i TV2′s musikprogram “Toppen Af Poppen”. Senest har Wafande vist en ny side men hans meget personlige sang “Se Mig I Dag”
  Fakta
  Genre: Reggae/dance
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 180 kr.
  Ved indgangen: 200 kr.

  Reserver billetter
 • » Ulkebøl Salonorkester
  7. marts 2015 kl. 13:00
  OBS ingen billetsalg ved indgangen - billetsalget stopper 5. marts.    Der er ingen bordreservation så kom i god tid - dørene åbnes kl. 12.00   En hyggelig eftermiddag med kaffe, kage og Ulkebøl Salonorkester. Ulkebøl Salonorkester under ledelse af Johan Korsfeldt vil underholde med sang og musik fra den gyldne tid, da borgerne gik på café og restaurant og lyttede til store orkestre, som spil…
  » Læs mere

  Ulkebøl Salonorkester

  7. marts 2015
  OBS ingen billetsalg ved indgangen - billetsalget stopper 5. marts. 
   
  Der er ingen bordreservation så kom i god tid - dørene åbnes kl. 12.00
   
  En hyggelig eftermiddag med kaffe, kage og Ulkebøl Salonorkester. Ulkebøl Salonorkester under ledelse af Johan Korsfeldt vil underholde med sang og musik fra den gyldne tid, da borgerne gik på café og restaurant og lyttede til store orkestre, som spillede den klassiske underholdningsmusik. 
  Det bliver en koncert med wienermusik og musik af alle de kendte danske komponister, der blev spillet så flittigt i radio og på Wivex i København eller Kilden i Aalborg - og, på ”Sommerlyst”, Sønderborg og senere på Sommerfuglen på Hotel Sønderborghus.
  Oplev en eftermiddag med Strauss, Jacob Gade, Lumbye, Fritz Kreisler, NormannAndersen og sange som ”Maggidudi”, ”Alle går rundt og forelsker sig”, ”Yes Sir, thats my baby”. 
  Har du også lyst til at danse, spiller vi op efter kaffen med engelsk vals, foxtrot, polka, quickstep, tango eller måske en folkedans, der skulle være noget for hver en smag! 
  Fakta
  Genre: Dans
  Koncert start: 13:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Tidlige Armbånd + Skammens vogn
  7. marts 2015 kl. 21:00
  2 enestående originale danske orkestre blander dansktop, punk, avant-garde, afrofunk og rockabilly til en sødsuppe der vil varme dit hjerte, udfordre dine smagsløg, og kilde i dine danseben. !! Skammens Vogn! Første single 'Kender du det' fra 2013 albummet Asfalt er en nyklassiker i den danske sangskat. En sang der samler folk, og på en varm og hudløs facon beskriver den frygt vores ambitioner og …
  » Læs mere

  Tidlige Armbånd + Skammens vogn

  7. marts 2015
  2 enestående originale danske orkestre blander dansktop, punk, avant-garde, afrofunk og rockabilly til en sødsuppe der vil varme dit hjerte, udfordre dine smagsløg, og kilde i dine danseben. !!
  Skammens Vogn!
  Første single 'Kender du det' fra 2013 albummet Asfalt er en nyklassiker i den danske sangskat. En sang der samler folk, og på en varm og hudløs facon beskriver den frygt vores ambitioner og mål i livet giver anledning til. Højdepunkter i 2014 var Roskildekoncerten på Gloria, og Alive festivalen i Thy, hvor flere hundrede mennesker i fællessang og rytmiske råb kastede deres
  kærlighed på 'Skammen'. Ny EP forventes ude i april/maj.! !
  5 stjerner i Berlingske (2013):
  Man kan vælge at vende øret mod mainstreamen og lytte til alt det, de andre lytter til. Men man kan også dreje hovedet en smule og få lydoplevelser, som ofte er mere krævende, men også mere givende. Tag bare den alternative scene herhjemme, som i disse år er usædvanligt vital og gavmild. Legesyge, selvstændighed og personlighed er blot nogle af de ord, der passer på den. Eller poesi og anarki. Ja, diversiteten er lige så stor som evnerigdommen, og et fornemt eksempel er Skammens Vogn, der trods
  navnet intet har at skamme sig over. !!
  Tidlige Armbånd
  TA tog røven på alle da de på årets Roskilde Festival fik teenagepigerne til at skråle med på en autotunet coverudgave af Lis Sørensens ’Verden er i farver’. Meget rammende for dette forrygende unge band der konstant overumpler og overrasker lytteren. En mindre psykotisk udgave af Synd og Skam tilsat lidt Jonathan Richman & The Modern Lovers, et bægerfuld tidlig
  Talking Heads og nu også en ordentlig dosis electropop kunne måske være nogle stikord.
  Debut album ude i april !
  5 stjernet anmeldelse af Tidlige Armbånd på Roskilde 2014, Berlingske. Det ene øjeblik struttede de af sted i en hvid mands stive funk-groove, for det næste at flyde ud i rødmende poetiske passager, inden sangene igen knækkede over i nærmest avantgardistisk gakkede løjer. Fremspillet på keyboard-trompet, tapping-guitar, auto-tunet vokal, billige trommemaskiner og skæve vokalharmonier.
  I perioder var det som at høre verdens sødeste specialklasse forsøge at spille fritflydende Zappakompositioner i efterskolens musiklokale. Dog hele tiden med Anders Hjernøs kropsligt sansende lyrik som afgørende tyngdepunkt. »Kan du elske mine øjne blå? Kan du elske mit hjerte rent?« som det lød et sted. Og for ligesom at understrege uforudsigeligheden, kastede kvintetten sig sørme også over et skævt cover af Lis Sørensens »Verden Er I Farver«. Der på en eller anden måde gav utrolig god mening på sådan en dag, hvor Tidlige Armbånd for alvor vendte tingene på hovedet. !
  Enkelte steder strakte de den musikalske elastik så hårdt ud, at den knækkede. Og så tippede den gakkede charme over i det studentikose. Men når de så samtidig kunne præstere et nummer som den ligefremme og fabelagtigt opløftende »Din Natur«, var det alligevel svært at brokke sig. For dansk musik har brug for flere hjemmekrøllede originaler som Tidlige Armbånd. Der tør gå deres helt egne veje. Og smile fjoget imens. 
  Fakta
  Genre: Pop/rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Grupo Danson
  7. marts 2015 kl. 21:00
  Oplev et brag af en koncert, når de prisvindende Grupo Danson går på scenen med deres 9 mand store orkester og spiller op til cubansk fest med deres eksplosive og smittende energi. Grupo Danson repræsenterer en bred vifte af musikalske genrer lige fra salsa til jazz og mestrer både den traditionelle cubanske musik og mere nutidige ’grooves’ og rytmer.
  » Læs mere

  Grupo Danson

  7. marts 2015
  Oplev et brag af en koncert, når de prisvindende Grupo Danson går på scenen med deres 9 mand store orkester og spiller op til cubansk fest med deres eksplosive og smittende energi. Grupo Danson repræsenterer en bred vifte af musikalske genrer lige fra salsa til jazz og mestrer både den traditionelle cubanske musik og mere nutidige ’grooves’ og rytmer.
  Fakta
  Genre: Salsa
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 130 kr.
  Ved indgangen: 150 kr.

 • » Inger Marie Gundersen
  8. marts 2015 kl. 15:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Inger Marie Gundersen kommer fra den sydnorske by Arendal, hvor de små farvede træhuse lyser op på klippeskråningerne i skærgården. Det er fra hverdagen i disse smukke omgivelser, den norske sangerinde finder inspiration til sine inderlige fortolkninger af en stribe mere eller mindre kendte, men altid nænsomt udvalgte sange. Stilen er t…
  » Læs mere

  Inger Marie Gundersen

  8. marts 2015
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Inger Marie Gundersen kommer fra den sydnorske by Arendal, hvor de små farvede træhuse lyser op på klippeskråningerne i skærgården. Det er fra hverdagen i disse smukke omgivelser, den norske sangerinde finder inspiration til sine inderlige fortolkninger af en stribe mere eller mindre kendte, men altid nænsomt udvalgte sange. Stilen er tilbagelænet, og vokalen er urokkelig sikker. Rasmus Solem; piano, Ole Kelly Kvamme; bass og Per Willy Aaserud; trompet.
  Fakta
  Genre: Jazz
  Koncert start: 15:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 130 kr.

  Reserver billetter
 • » Buddy Whittington Band
  11. marts 2015 kl. 20:00
  Buddy Whittington er blevet beskrevet af hans tidligere chef som "måske den største Bluesbreaker af dem alle ". I betragtning af, at chefen er John Mayall og "alle" inkluderer Eric Clapton, Peter Green og Mick Taylor, Jimmy Page, Coco Montoya og mange flere, er dette noget af et klap på skulderen. Buddy Whittington spillede support for ZZ Top på deres 1995 'Antenna' World Tour, og han spillede …
  » Læs mere

  Buddy Whittington Band

  11. marts 2015

  Buddy Whittington er blevet beskrevet af hans tidligere chef som "måske den største Bluesbreaker af dem alle ". I betragtning af, at chefen er John Mayall og "alle" inkluderer Eric Clapton, Peter Green og Mick Taylor, Jimmy Page, Coco Montoya og mange flere, er dette noget af et klap på skulderen.
  Buddy Whittington spillede support for ZZ Top på deres 1995 'Antenna' World Tour, og han spillede sammen med Eric Clapton og Mick Taylor i 2003 til Johns 70-års fødselsdagskoncert på Kings Dock Arena i Liverpool skiller sig ud som klar højdepunkter Buddy 's embedsperiode som Bluesbreaker.
  Buddy har virkelig det hele ... en stor sans for melodi, stor touch og dynamik, stor frasering, en moderne Texas Bluesmaster. Tilføj et mix af tankevækkende tekster, der leveres med stærk, ærlige vokal og du har en af de mest originale eksponenter for moderne blues arbejdere i dag.
  Fakta
  Genre: Blues
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 160 kr.
  Ved indgangen: 180 kr.

  Reserver billetter
 • » Love Shop
  12. marts 2015 kl. 21:00
  Sammen med Mikkel Damgaard, som gennem sit arbejde med "Frelsens Hær"- albummet voksede fra at være Love Shop-keyboardspiller til producer med høje ambitioner om, hvordan bandets musik kan formes, præges og udvikles, har Jens Unmack nu været i studiet for at indspille opfølgeren til ”Skandinavisk lyst”. Et album der efter overbeviste alle om det rigtige i, at Love Shop fortsatte med at eksistere …
  » Læs mere

  Love Shop

  12. marts 2015
  Sammen med Mikkel Damgaard, som gennem sit arbejde med "Frelsens Hær"- albummet voksede fra at være Love Shop-keyboardspiller til producer med høje ambitioner om, hvordan bandets musik kan formes, præges og udvikles, har Jens Unmack nu været i studiet for at indspille opfølgeren til ”Skandinavisk lyst”. Et album der efter overbeviste alle om det rigtige i, at Love Shop fortsatte med at eksistere og indspille ny musik. Nu er Unmack og co. så klar med bandets 10. studiealbum ved navn ”Kærlighed og Straf". En dualistisk titel der også præger tekstuniverset på hele albummet. De sociale konkrakter, de menneskelige forhold, parforholdets forventninger, der tiltrækker, binder og tilsidst kan frastøde, er i fokus på Love Shop's nye barske værk, hvor
  der tages livtag med centrale voksenlivsemner, sjældent berørt i dansk rockmusik.
  Love Shop's 10'ende studiealbum er som sådan et enestående usminket og nøgent blik på en broget dansk nutid anno 2014. Men dets musik udstråler trods alvorlige emner et umiskendeligt håbefuldt lys, der gør de kantede ord og forslåede sjælelandskaber hørbare som andet og meget mere end personlig samtidsobduktion. Melankoli, skønhed, længsel efter en bedre verden, lever stærkt i flere af de vitale popsanges ofte udsøgte melodier, mens andre tracks bærer modernismens rockkant og har deres rødder solidt plantet i vejen frem. "Kærlighed og Straf" er navnet på det nye Love Shop-storværk hvor de lever side om side.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 180 kr.
  Ved indgangen: 200 kr.

  Reserver billetter
 • » Kulturcafé
  13. marts 2015 kl. 20:30
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære. Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens værter: Rasmus på 20841109 Eller Kristian på 23746464  …
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Kulturcafé

  13. marts 2015
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære.
  Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens værter:
  Rasmus på 20841109
  Eller Kristian på 23746464
   
  Fakta
  Genre: Blandet
  Koncert start: 20:30
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: ingen forsalg/no presale
  Ved indgangen: 50 kr.

 • » Musik/plade messe
  14. marts 2015 kl. 10:00
  Så er det ved at være tid til den 1/2 årlige Musik/plademesse på Sønderborghus - nærmere bestemt lørdag d. 14. marts fra kl. 10 til kl. 14. Går du efter de efterhånden meget sjældne vinylplader, mangler du lige en lille-tromme til øvelokalet eller er du bare nysgerrig er det værd at lægge vejen forbi Sønderborghus musikmesse. Musikmessen er åben for alle og det er gratis at komme ind.  Kontakt in…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Musik/plade messe

  14. marts 2015
  Så er det ved at være tid til den 1/2 årlige Musik/plademesse på Sønderborghus - nærmere bestemt lørdag d. 14. marts fra kl. 10 til kl. 14.
  Går du efter de efterhånden meget sjældne vinylplader, mangler du lige en lille-tromme til øvelokalet eller er du bare nysgerrig er det værd at lægge vejen forbi Sønderborghus musikmesse.
  Musikmessen er åben for alle og det er gratis at komme ind. 
  Kontakt infomationen, hvis du ønsker at leje en stand tlf. 74 42 26 01 tryk 1 for informationen eller på sonderborghus@sonderborg.dk.
   
  Fakta
  Genre: Køb og salg
  Koncert start: 10:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: Gratis entre
  Ved indgangen: Gratis entre

 • » Von Dü
  14. marts 2015 kl. 21:00
  Von Dü turnerer i efteråret 2014 og her giver bandet forpremiere på en række nye numre, som vil være at finde på EP’en ”Genstart”, der udgives til februar 2015. Bandet dropper også løbende singler og musikvideoer fra EP’erne, så der på regelmæssig basis vil være ny musik at lytte til. Musikken er indspillet i V JUICE-studiet på Nørrebro. Studiet er bygget af medlemmerne i Von Dü, der bl.a. rummer …
  » Læs mere

  Von Dü

  14. marts 2015
  Von Dü turnerer i efteråret 2014 og her giver bandet forpremiere på en række nye numre, som vil være at finde på EP’en ”Genstart”, der udgives til februar 2015.
  Bandet dropper også løbende singler og musikvideoer fra EP’erne, så der på regelmæssig basis vil være ny musik at lytte til. Musikken er indspillet i V JUICE-studiet på Nørrebro. Studiet er bygget af medlemmerne i Von Dü, der bl.a. rummer ingeniører og håndværkere.
  ”Det er sgu lidt en våd drengedrøm, det dér med at have sit eget studie. Studiet er altid tilgængeligt, så vi kan voldtage det, når kreativiteten er højest. Det betyder også noget for musikken, at man føler sig hjemme og kender studiet”, fortæller forsanger Morten Nygaard.
  Udgifterne til studiet er finansieret gennem bandets koncertindtægter fra 2013. Har du været til koncert med bandet i løbet af sidste år, har du altså været med til at betale for herlighederne!
  Fakta
  Genre: Reggae/dance
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Kim Larsen & Kjukken - UDSOLGT
  19. marts 2015 kl. 20:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Kim Larsen & Kjukken er snart tilbage på koncertscenerne igen. Efter mere end et års turnépause – hvilket er meget usædvanligt for det aktive orkester – er bandet igen klar til at spille koncerter, og turnéen vil bringe dem Danmark rundt i starten af 2015. Koncerterne vil blive en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog…
  » Læs mere

  Kim Larsen & Kjukken - UDSOLGT

  19. marts 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Kim Larsen & Kjukken er snart tilbage på koncertscenerne igen. Efter mere end et års turnépause – hvilket er meget usædvanligt for det aktive orkester – er bandet igen klar til at spille koncerter, og turnéen vil bringe dem Danmark rundt i starten af 2015.
  Koncerterne vil blive en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog, og vil dermed repræsentere sange fra den mere end 40 år lange karriere. 
  KJUKKEN
  Kim Larsen dannede Kjukken for 19 år siden – i 1995 – i Odense, og har sammen med det fynske orkester utallige udgivelser og koncertturnéer bag sig. 9 album-udgivelser, 2 koncert-DVD’er samt et meget stort antal koncerter i Skandinavien er det blevet til. Seneste udgivelse er fra november 2012, hvor albummet Du Glade Verden udkom.
  Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar) og Jesper Haugaard (bas). Karsten Skovgaard har været Kim Larsens sideman siden opstarten af Kjukken i 1995, og Jesper Haugaard kom med i bandet i 2003. 
  Den hidtidige trommeslager, Jesper Rosenqvist, har desværre valgt at forlade orkestret, så på den kommende turné vil bandet for første gang i mange år have en ny mand bag trommerne. Navnet på vedkommende offentliggøres så snart det er muligt. 
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Stående
  Forsalg: UDSOLGT
  Ved indgangen: UDSOLGT

 • » Sea Change + Quick Quick Obey
  20. marts 2015 kl. 21:00
  Sea Change: Den Berlin-bosatte norske pige bag Sea Change, som i øvrigt er opkaldt efter det legendariske Beck album af samme navn, formår virkelig at omsætte sine dybe inderste følelser til stærke, harmoniske sange og melodier. Inspirationen fra 80’ernes elektroniske eksperimenter manifesterer sig som en rød tråd igennem musikken, der både nærmest kan afbilde en massiv mur af lyd, eller være gan…
  » Læs mere

  Sea Change + Quick Quick Obey

  20. marts 2015
  Sea Change:
  Den Berlin-bosatte norske pige bag Sea Change, som i øvrigt er opkaldt efter det legendariske Beck album af samme navn, formår virkelig at omsætte sine dybe inderste følelser til stærke, harmoniske sange og melodier. Inspirationen fra 80’ernes elektroniske eksperimenter manifesterer sig som en rød tråd igennem musikken, der både nærmest kan afbilde en massiv mur af lyd, eller være ganske mild og blid, som det allersmukkeste i stilheden. Selvom Sea Change kun har en enkelt officiel udgivelse i ryggen, nemlig den storhittende single ”Bursting”, har Sea Change høstet aner-kendelse på sin hjemlige musikscene i Norge, såvel som i Tyskland, hvor hun senest optrådte til Berlin Music Week.
   
  Quick Quick Obey:
  Fire drenge med rødder i Thy tager som nyslåede studenter i eksil på en nedslidt bondegård i Udkantsdanmark. Her bor og indspiller de deres debutalbum over en periode på 4 måneder. I huset får de skabt et rum, hvor alt er tilladt og alt skal prøves,
  og ud af det rum vokser deres kombination af drømmende pop og eksperimentel retro-rock. En musik der både rummer en ungdommelig energi og legesyge i udtrykket, men også en modenhed i melodierne. Udsvævende synthflader og
  repetitive guitarfigurer blander sig med beskidt bas og en krystalklar falset i et lydunivers af kontraster. Bandet er kåret til et af de 10 mest lovende navne i 2014 af Soundvenue
   
  Fakta
  Genre: Electronica
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » L.I.G.A.
  21. marts 2015 kl. 21:00
  L.I.G.A er det nye, friske pust. Eller vindstød, rettere. Urban/popgruppen L.I.G.A laver sange med oprigtige tekster og en energi, som vækker selv den sløveste fra sit vinterhi. Deres første single Skylder dig ik’ noget, som er ude nu, er et stærkt og energisk popnummer med et snert af Motown og hiphop. En syngende lussing i smittende tempo! ”Sangen handler om en ekskæreste, som har trådt på dig”,…
  » Læs mere

  L.I.G.A.

  21. marts 2015
  L.I.G.A er det nye, friske pust. Eller vindstød, rettere. Urban/popgruppen L.I.G.A laver sange med oprigtige
  tekster og en energi, som vækker selv den sløveste fra sit vinterhi.
  Deres første single Skylder dig ik’ noget, som er ude nu, er et stærkt og energisk popnummer med et snert
  af Motown og hiphop. En syngende lussing i smittende tempo! ”Sangen handler om en ekskæreste, som har
  trådt på dig”, fortæller trioen. En følelse de fleste nok kender, men Skylder dig ik’ noget er ikke en trist sang
  om ulykkelig kærlighed. Det er en sang, der får danseskoene ud af skabet og livet til at gå videre. Selv med et
  knust hjerte.
  L.I.G.A
  L.I.G.A er en trio med tre meget forskellige musikere. Sangeren Nicky Russell med de australske aner og
  rødder i den amagerkanske muld, skriver teksterne og musikken til bandet. Det gør han sammen med Feras
  Agwa, som kommer fra Roskilde og er en god blanding af egypter og syrier. Bag gryderne er bandets
  kvindelige medlem, Ihan Haydar. Den hårdtslående trommeslager med det smittende smil er fra Næstved tilsat
  Irak. Hun har tidligere slået sine folder i Melodi Grand Prix-vinderen Soluna Samays band. De er alle i starten
  af 20’erne og klar til at få folk på dansegulvet.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

  Reserver billetter
 • » Elektrojazz
  22. marts 2015 kl. 15:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Elektrojazz spiller nyskrevet instrumental musik komponeret af kapel mesteren Anders Larson, inspireret af jazz/latin/funk/soul fra halvfjerdserne. Inspirationen kommer fra mange steder; groovy filmmusik, Herbie Hancock, Stevie Wonder, Brecker Brothers, Marvin Gaye, Sergio Mendes og jazz legender som Charlie Parker og Miles Davis. Ander…
  » Læs mere

  Elektrojazz

  22. marts 2015
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Elektrojazz spiller nyskrevet instrumental musik komponeret af kapel mesteren Anders Larson, inspireret af jazz/latin/funk/soul fra halvfjerdserne. Inspirationen kommer fra mange steder; groovy filmmusik, Herbie Hancock, Stevie Wonder, Brecker Brothers, Marvin Gaye, Sergio Mendes og jazz legender som Charlie Parker og Miles Davis. Anders Larson; bandleader og trombone, Anders Rose; Rhodes electric piano, Thomas Fonnesbech; elbas og Rasmus Lund; trimmer.
  Fakta
  Genre: Jazz
  Koncert start: 15:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 130 kr.

  Reserver billetter
 • » Suspekt
  26. marts 2015 kl. 21:00
  Support: DJ ER DU DUM ELLER HVAD    Det er nu snart 3 år siden at Danmarks ubestridte hiphop-elite, Suspekt, udgav albummet ELEKTRA, som gik #1 på albumcharten, opnåede guld på salg og blev Ugens Uundgåelige på P3. Siden har rapperne Emil Simonsen (Orgi-E/Klam Fyr) og Andreas Duelund (Bai-D/Duggi Monster), samt produceren Rune Rask haft travlt. De startede blandt andet året med den største inte…
  » Læs mere

  Suspekt

  26. marts 2015
  Support: DJ ER DU DUM ELLER HVAD 
   
  Det er nu snart 3 år siden at Danmarks ubestridte hiphop-elite, Suspekt, udgav albummet ELEKTRA, som gik #1 på albumcharten, opnåede guld på salg og blev Ugens Uundgåelige på P3.
  Siden har rapperne Emil Simonsen (Orgi-E/Klam Fyr) og Andreas Duelund (Bai-D/Duggi Monster), samt produceren Rune Rask haft travlt. De startede blandt andet året med den største internationale anerkendelse man kan få, nemlig en GRAMMY AWARD nominering for deres arbejde på Kendrick Lamar albummet, Good Kid, M.A.A.D City. Indspillede album i LA og i sommer væltede de Grøn Koncert med deres energiske show og til efteråret tournerer de landet rundt. 
  Albummet ”V” udkommer d. 8. september og følger op på bandets forrige successalbum, Elektra, der opnåede guldstatus og solgte over 15.000 albums er mastereret af Brian ”Big Bass” Gardner (Outkast & Dr Dre), og er indspillet i Los Angeles i bandets managers studie, (Mintroom). Både Schoolboy Q og Kendrick Lamar har tidligere indspillet her. Suspekt fortæller om arbejdet:
   
  Det har været én stor legestue at være derovre og det har givet en meget kreativ og løssluppen stemning. Nummeret Søn Af En Pistol er en sang, der er bundet op om en hel masse forskellige vanvittige tanker og billeder som er klasket sammen, man kan kalde det kaptajnens gryderet, med cocktailpølser og alt godt fra havet.
   
  Med albummet ”V” har gruppen bevæget sig mod en mere westcoast-inspireret lyd.
  Fakta
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.

  Reserver billetter
 • » Saint Rebel + Keema
  27. marts 2015 kl. 21:00
  Det Københavnske hard rock band, SAINT REBEL, kommer til Sønderborg ovenpå udgivelsen af bandets andet og selvbetitlede album "Saint Rebel" (Target/Mighty Music.) Et album der netop er blevet nomineret til Gaffa Prisen 2014 for "Årets danske hard rock udgivelse" og hvis 1. single "Now You Know" strøg direkte ind på #1 iTunes rock chart i Danmark. SAINT REBEL er lige nu på tour rundt i skandinav…
  » Læs mere

  Saint Rebel + Keema

  27. marts 2015
  Det Københavnske hard rock band, SAINT REBEL, kommer til Sønderborg ovenpå udgivelsen af bandets andet og selvbetitlede album "Saint Rebel" (Target/Mighty Music.)
  Et album der netop er blevet nomineret til Gaffa Prisen 2014 for "Årets danske hard rock udgivelse" og hvis 1. single "Now You Know" strøg direkte ind på #1 iTunes rock chart i Danmark.
  SAINT REBEL er lige nu på tour rundt i skandinavien, ligesom de også løbende offentligører datoer på deres anden USA tour i 2015.   
  Udgivelsen er samtidigt opfølgeren til bandets anmelderroste debutalbum "The Battle of Sinners and Saints" fra 2012. Et album der ligeledes blev nomineret til Gaffa Prisen 2012 i kategorien "Årets danske hard rock udgivelse", vel og mærke som den eneste debut i feltet. Albummet fik desuden airplay på radiostationer i hele verden og peakede ved at ligge #28 på den amerikanske iTunes Metal chart Top 100. En bedrift ikke mange danske rockbands kan bryste sig med. 
  Efter udgivelsen af "The Battle of Sinners and Saints" brugte bandet utallige timer på landevejene i Skandinavien, inden de efter en udsolgt koncert på Vega, hoppede på en flyver til New York for at få opfyldt drengedrømmen om at tage på tour i USA. 
  Bandet er nu klar til en tørn mere… og de er tændte som aldrig før! Det sidste års tid har drengene i SAINT REBEL brugt på at skrive og indspille deres nye album. "Saint Rebel" er kommet til verden med hjælp fra bandets trofaste producer Marcus "Dolken" Toft (D-A-D, Carpark North), mix er håndteret af selveste Tue Madsen (Mnemic, Hatesphere), mens Nikolaj Vinten (Dizzy Mizz Lizzy) har stået for mastering. 
   
  Keema:
  KEEMA er et nyere hårdtpumpende, energisk og i særdeleshed melodisk (metal)rockband, der betegner sig selv som ”Det tungeste pop, du nogensinde har hørt.” 
  Fakta
  Genre: Hard Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Sara Grabow synger Sebastian
  28. marts 2015 kl. 20:00
  Nu kan du opleve Sara Grabow, hvor hun fortolker sin far Sebastians fantastiske sange, men også giver smagsprøver på sine egne kompositioner.   Sara synger sin fars sange med stor indlevelse og selvfølgelighed. Sangene hun er vokset op med, får dog også et twist i de nye fortolkninger. Sebastians ord og melodier opleves igen på nye måder. Med sig på scenen har Sara sin husbond, Tomas Raae, som har…
  » Læs mere

  Sara Grabow synger Sebastian

  28. marts 2015
  Nu kan du opleve Sara Grabow, hvor hun fortolker sin far Sebastians fantastiske sange, men også giver smagsprøver på sine egne kompositioner.
   
  Sara synger sin fars sange med stor indlevelse og selvfølgelighed. Sangene hun er vokset op med, får dog også et twist i de nye fortolkninger. Sebastians ord og melodier opleves igen på nye måder.
  Med sig på scenen har Sara sin husbond, Tomas Raae, som har produceret Saras seneste albums, samt guitaristen Anders Holst, der selv har flere udgivelser bag sig. Her kan du opleve musikalsk samspil af høj klasse: De mere og de mindre kendte sange bliver spillet og sunget med udadvendt charme og poetisk indlevelse. der gør koncertoplevelsen særlig og intim.
   
  I efteråret 2012 udkom Sara Grabow netop med cd’en “Linedanser” – fortolkninger af hendes yndlings Sebastians sange. Cd’en udkom i forbindelse med teaterkoncerten Cirkus Fantastica, som Sara og Tomas medvirkede i.
   
  Sara Grabow har ellers de sidste 6 år haft stor succes som sanger/skuespiller i teaterkoncerter som bl.a "Come Together", “Teaterkoncert Beach Boys” og TV-2 teaterkoncert “Hele Verden Fra Forstanden”.
   
  Forvent en intim og stemningsmættet aften med nærvær og indlevelse. Kom tæt på Sebastians fantastiske univers gennem hans datter Sara's fortolkninger.
   
  Sara Grabow - vokal, akustisk guitar, keyboards
  Tomas Raae - kontrabas, ukulele, sav, keyboards, vokal
  Anders Holst - akustisk og elektrisk guitar
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » The Delta Connection + Kenn Lending Blues Band
  1. april 2015 kl. 20:00
  H.P. Lange & The Delta Connection Bluesmusik fra rødderne H.P. Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Som en af de få fortolkere af den akustiske bluestradition, har han siden mid-80’erne spillet mere end 100 koncerter om året i Danmark og udlandet – lige fra små klubber til de store blues & jazz festivaler. I omkring 30 år har HP Lange været omrejsende bluesmusiker. Reperto…
  » Læs mere

  The Delta Connection + Kenn Lending Blues Band

  1. april 2015
  H.P. Lange & The Delta Connection
  Bluesmusik fra rødderne
  H.P. Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Som en af de få fortolkere af den akustiske bluestradition, har han siden mid-80’erne spillet mere end 100 koncerter om året i Danmark og udlandet – lige fra små klubber til de store blues & jazz festivaler.
  I omkring 30 år har HP Lange været omrejsende bluesmusiker. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen. 
  I 1994 tilbragte han et halvt år i New Orleans. I Louisiana og i Mississippi gravede han sig endnu dybere ned i bluestraditionen. Han spillede fast på flere klubber i New Orleans og mødte og lærte bla. fra delta blues mesteren, John Mooney. Han spillede jobs i Memphis og i Mississippi Deltaet med guitaristen Kenny Brown, som introducerede ham til den specielle bluestradition i de bakkede områder i det nordlige Mississippi. Her mødte og spillede han desuden med blues legender som  Junior Kimbrough og R.L. Burnside.
  I 2006 dannede H.P. Lange bandet The Delta Connection med bassisten, Paul Junior, som for nylig var flyttet fra Texas til Danmark. I 2008 blev en af Danmarks travleste trommeslagere, Jens Kristian Dam, medlem af bandet.
  H.P. Lange har udgivet 9 cd’er i eget navn. To af dem har vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse. Flere er blevet nomineret bla. For bedste folk-instrumentalist.

  Kenn Lending Blues Band
  Hvis man overhovedet kan tale om en skandinavisk “Bluesmand”, må Kenn Lending være noget af det tætteste man kan komme på dette begreb. I det sydlige USA er en bluesmand en musiker, som lever med sin musik fuldt ud. En der kan begejstre og bevæge sit publikum ved en hver lejlighed, om det er til alvor eller fest, og som iøvrigt er blevet lært op af en ældre bluesmand i de “hemmeligheder” og traditioner, der kan føres direkte tilbage til de afrikanske slaver. For at være vaskeægte, skal man dog også være født og opvokset i USA’s sydstater, men det er også det eneste man ikke kan sige om Kenn Lending. Han er nemlig født og opvokset på stenbroen i København, hvor han startede sin musikalske kariere helt tilbage i tresserne.
  Fakta
  Genre: Blues
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Turboweekend
  2. april 2015 kl. 21:00
  I 2015 udgiver electrorock bandet Turboweekend deres længe ventede fjerde album og ved den lejlighed tager de på en stor turne som starter slut marts i Danmark og slutter midt maj i Tyskland. Det meget anmelderroste band udgav i oktober 2014 forløberen for albummet, singlen Miles & Miles som har været endnu et i rækkefølgen af radiohits for Turboweekend  
  » Læs mere

  Turboweekend

  2. april 2015
  I 2015 udgiver electrorock bandet Turboweekend deres længe ventede fjerde album og ved den lejlighed tager de på en stor turne som starter slut marts i Danmark og slutter midt maj i Tyskland.
  Det meget anmelderroste band udgav i oktober 2014 forløberen for albummet, singlen Miles & Miles som har været endnu et i rækkefølgen af radiohits for Turboweekend
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 180 kr.
  Ved indgangen: 200 kr.

  Reserver billetter
 • » Tudsegammelt + Sjakket
  3. april 2015 kl. 21:00
  TUDSEGAMMELT: Albumaktuelle med en helt ny EP!  Med en smadret og rungende tuba, tunge trommer, skarp rap, kontrabas og skæve beats leverer det fem mand høje orkester, Tudsegammelt,… Læs mere den lyd, dansk rap har savnet. Med rødder i hiphop formår gruppen at trække deres lyd i mange forskellige retninger og dette er blevet til noget helt unikt. Tudsegammelt består af fem mand, der alle kommer …
  » Læs mere

  Tudsegammelt + Sjakket

  3. april 2015
  TUDSEGAMMELT:
  Albumaktuelle med en helt ny EP! 
  Med en smadret og rungende tuba, tunge trommer, skarp rap, kontrabas og skæve beats leverer det fem mand høje orkester, Tudsegammelt,… Læs mere den lyd, dansk rap har savnet. Med rødder i hiphop formår gruppen at trække deres lyd i mange forskellige retninger og dette er blevet til noget helt unikt. Tudsegammelt består af fem mand, der alle kommer fra det sydlige Jylland og som nu er bosat i København.
  SJAKKET:
  Med et underfundigt tekstunivers i limbo mellem akademisk hovskisnovski, nordjysk beskedenhed og drømmen om Vendsyssel som selvstændig stat, leverer Sjakket en multikulturel olfert af cumbia, balkan og tør boombab. De lyrisk militante Hip-Hoppere har deres helt egen spidsfindige kombination af folkelige beats, der med sin ufortrødne energi skaber et helt igennem fascinerende, originalt, og håndspillet musikalsk univers
  Fakta
  Genre: Hip-hop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Go Go Berlin
  4. april 2015 kl. 21:00
  Lørdag den  4. april sørger Go Go Berlin for en god omgang energisk rock´n´roll på Sønderborghus.   Musikalsk peger Go Go Berlin, i stil med navne som danske The Blue Van og amerikanske Rival Sons, tilbage til 60'erne og 70'ernes klassiske rock, hvor der hentes inspiration fra bands som Thin Lizzy, Led Zeppelin og The Doors.   Under deres liveshows er der dømt ægte rock'n'roll-stil med læderj…
  » Læs mere

  Go Go Berlin

  4. april 2015
  Lørdag den  4. april sørger Go Go Berlin for en god omgang energisk rock´n´roll på Sønderborghus.
   
  Musikalsk peger Go Go Berlin, i stil med navne som danske The Blue Van og amerikanske Rival Sons, tilbage til 60'erne og 70'ernes klassiske rock, hvor der hentes inspiration fra bands som Thin Lizzy, Led Zeppelin og The Doors.
   
  Under deres liveshows er der dømt ægte rock'n'roll-stil med læderjakker, stramme jeans, støvler og 70'er-frisure, hvilket falder godt i spænd med forsanger Christian Viums tilpas rå stemme, guitarsoloer samt iørefaldende rockmelodier.
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 130 kr.
  Ved indgangen: 150 kr.

  Reserver billetter
 • » Thomas Buttenschøn
  9. april 2015 kl. 20:00
  One-man-show med guitar og gode historier Thomas Buttenschøn har valgt at parkere bandet i garagen. Han vil for en stund være akustisk og solo. Derfor kan den populære sanger og sangskriver nu bookes til en aften med guitar, helt nye sange og gode historier. Thomas Buttenschøn drager i efteråret ud på fortællerturné med en portion spritnye sange fra sit femte studiealbum. Der bliver knoklet med sa…
  » Læs mere

  Thomas Buttenschøn

  9. april 2015
  One-man-show med guitar og gode historier
  Thomas Buttenschøn har valgt at parkere bandet i garagen. Han vil for en stund være akustisk og solo. Derfor kan den populære sanger og sangskriver nu bookes til en aften med guitar, helt nye sange og gode historier. Thomas Buttenschøn drager i efteråret ud på fortællerturné med en portion spritnye sange fra sit femte studiealbum.
  Der bliver knoklet med sangskrivningen i denne tid. Thomas Buttenschøn har givet sig selv en deadline. Inden det bliver august 2014, skal der være et nyt studiealbum klart. Efterfølgeren til Vinden der Blæser kommer til at rumme en stribe sange, som blandt andet handler om at flytte fra stenbroen, ”indkantsdanmark”, til Broager i det sønderjyske grænseland – om at se
  sit liv i et andet perspektiv.
  Der er sket mange ting i den 29-årige sanger og sangskrivers private liv. Sangene på det kommende album vil afspejle, at Thomas Buttenschøn har flyttet sig både fysisk og mentalt – fra det indre København til jysk bopæl med udsigt til Tyskland og med kone og barn. Sangene vil blandt andet handle om at tage betydningsfulde valg i livet og stå op for dem – prioritere
  familien. Eftertænksomheden og refleksionerne om forandring er gennemgående temaer i efterårets udgivelse. Det kalder ikke alene på musik og sang men også på gode skarpe historier fortalt med humor og alvor. Derfor bliver den turne, som skal sende sangene fra det femte album ud til publikum, et one-man-show - en akustisk tur rundt i landet.
  Fakta
  Genre: Pop/singer songwriter
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Siamese
  10. april 2015 kl. 21:00
  Support:Kraft & The Habbits   En af Danmarks solide rockbands, Udgivelsen af deres velanmeldte debutalbum 'We Are the Sound' løftede bandet op af den dybe danske undergrund, og gjorde dem til ét af de mest lovende bands i landet. De udgav deres andet album 'BREATHE:SEE:MOVE' i august 2012, og denne plade bød på en naturlig videreudvikling af den lyd, der er så karakteristisk for Siamese Fighting…
  » Læs mere

  Siamese

  10. april 2015
  Support:Kraft & The Habbits
   
  En af Danmarks solide rockbands, Udgivelsen af deres velanmeldte debutalbum 'We Are the Sound' løftede bandet op af den dybe danske undergrund, og gjorde dem til ét af de mest lovende bands i landet. De udgav deres andet album 'BREATHE:SEE:MOVE' i august 2012, og denne plade bød på en naturlig videreudvikling af den lyd, der er så karakteristisk for Siamese Fighting Fish. Pladen røg direkte ind som nummer 8 på den officielle danske hitliste, og vandt senere prisen for Årets Danske Hardrock-udgivelse ved GAFFA Prisen 2012.
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Thomas Hartmann
  11. april 2015 kl. 20:00
  Hvornår er man gammel? Er det når andre mener, man er det, eller er det først når man selv føler sig gammel?! I Thomas Hartmanns syvende one man show vil dette spørgsmål, sammen med en masse andre, blive belyst. Hartmann, som på visse områder er evigt ung og på andre altid har været gammel, er nået til et vendepunkt i sit liv, og kaster sit komikerblik såvel frem som tilbage i tiden. Thomas Hart…
  » Læs mere

  Thomas Hartmann

  11. april 2015
  Hvornår er man gammel? Er det når andre mener, man er det, eller er det først når man selv føler sig gammel?!
  I Thomas Hartmanns syvende one man show vil dette spørgsmål, sammen med en masse andre, blive belyst. Hartmann, som på visse områder er evigt ung og på andre altid har været gammel, er nået til et vendepunkt i sit liv, og kaster sit komikerblik såvel frem som tilbage i tiden.
  Thomas Hartmann er uden tvivl én af Danmarks mest produktive komikere. Igennem tiden har han, som manuskriptforfatter, stået bag diverse store succeser, men har, i de seneste år, primært været dedikeret til det, der altid har været hans største passion; stand-up comedy.
  I “BETAMAX” kan man høre om Thomas’ opvækst i 70‘erne og 80‘erne, hans forhold til den teknologiske udvikling samt hans efterhånden afgrundsdybe mangel på forståelse for andre folks vaner og præferencer. Dertil, naturligvis, en masse jokes uden anden berettigelse end deres underholdningsværdi.
  “BETAMAX” handler om Thomas’ følelse af at være et forældet produkt i en verden, hvor tilgængelighed og bekvemmelighed vægter højere end kvalitet. Følelsen af kun at have evner, som ingen lader sig imponere af og en støt aftagende evne til at navigere i nutidens samfund - for det at have alle svarene er intet værd, uden visdommen til at stille de rigtige spørgsmål.
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 210 kr.
  Ved indgangen: 230 kr.

  Reserver billetter
 • » Scarlett Pleasure
  16. april 2015 kl. 21:00
  Da Scarlet Pleasure i den vinterkolde februar måned udgav sangen ’Windy’ sendte den unge trio med det samme danskerne på en mental rejse til varmere himmelstrøg.  Et par måneder senere var de klar med den groovy strand-hymne ’Under The Palmtrees’, der tilførte den varme danske sommer et glamourøst skær af Venice Beach. Begge sange er blevet råspillet på P3 og har skabt en massiv efterspørgsel på m…
  » Læs mere

  Scarlett Pleasure

  16. april 2015
  Da Scarlet Pleasure i den vinterkolde februar måned udgav sangen ’Windy’ sendte den unge trio med det samme danskerne på en mental rejse til varmere himmelstrøg.  Et par måneder senere var de klar med den groovy strand-hymne ’Under The Palmtrees’, der tilførte den varme danske sommer et glamourøst skær af Venice Beach. Begge sange er blevet råspillet på P3 og har skabt en massiv efterspørgsel på mere musik fra den københavnske trio. Nu kvittererer Scarlet Pleasure med EP’en ’Mirage’, der udkommer i dag og er produceret af bandet i samarbejde med deres faste producer David Mørup, samt mixet af Rune Rask (Suspekt). 
  På ’Mirage’ løfter Scarlet Pleasure sløret for endnu større flig af deres helt unikke mix af groovy 80’er pop og sexet 90’ RnB.  EP’en indeholder -udover singlerne ’Windy’ og ’Under The Palmtrees-  fire helt nye numre, hvor åbningstracket ’The Strip’ netop er udsendt som single. 
  ’The Strip’, der trækker tydelige referencer til ikoner som Michael Jackson og Stevie Wonder, er en hyldest til den seks kilometer lange hovedgade i underholdningsmekkaet Las Vegas, der er et virvar af neonlys, billboards, casinofacader og stripklubber. 
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Mellemfinga´muzik
  17. april 2015 kl. 21:00
  Gruppen MellemFingaMuzik, består af rapperne Stepz og Benny Branco samt produceren Akhee. I april 2014 udgav de deres officielle debut EP med titlen ”MellemFingaMuzik”. På mange måder er gruppen den stærkeste repræsentant for den frustrerede urbane ungdom, hvilket kommer til udtryk i tekstuniverset på EPen. Siden da har gruppen markeret sig på nogle af 2014s stærkeste urban-udgivelser, bl.a. Gilli…
  » Læs mere

  Mellemfinga´muzik

  17. april 2015
  Gruppen MellemFingaMuzik, består af rapperne Stepz og Benny Branco samt produceren Akhee. I april 2014 udgav de deres officielle debut EP med titlen ”MellemFingaMuzik”.
  På mange måder er gruppen den stærkeste repræsentant for den frustrerede urbane ungdom, hvilket kommer til udtryk i tekstuniverset på EPen.
  Siden da har gruppen markeret sig på nogle af 2014s stærkeste urban-udgivelser, bl.a. Gillis – ”Ækte Vare” samt Sivas’ ”d.a.u.d.a II”.
  På kort tid har MellemFingaMuzik skabt nogle unikke klassikere med deres indholdsrige lyrik, potente levering og tekniske overlegenhed.
  MellemFingaMuzik er desuden bagmændene bag Molotov Movement, der udover Stepz og Benny Branco, tæller Gilli og Højer Øye. Med en affiliation til Sivas, har de fået skabt et af de mest eftertragtede hold på urban scenen, hvilket bl.a. også kunne ses på et udsolgt Pumpehuset da gruppen afholdte deres første officielle koncert den 5. september.
  Bandet lægger netop nu sidste hånd på deres album, der, som en efterfølger til den stærke EP og features de har haft i løbet af 2014, vil markere en ny æra, både for gruppen, men også for dansk urban musik.
  Fakta
  Genre: Hip-hop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Dicte - Aflyst
  18. april 2015 kl. 21:00
  Koncerten er desværre aflyst. Musikeren, komponisten og sangerinden Dicte har det sidste år indspillet sin 8. soloplade, der nu er sat til at udkomme i foråret 2015. Hun har skrevet 50 numre, og har siden udvalgt 12 som passer bedst sammen til det der vil udgøre albummet "Perfume". Her er sangskrivningen i centrum, med udgangspunkt i at sangene holder, om de spilles solo, med band eller udsættes…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Dicte - Aflyst

  18. april 2015
  Koncerten er desværre aflyst.
  Musikeren, komponisten og sangerinden Dicte har det sidste år indspillet sin 8. soloplade, der nu er sat til at
  udkomme i foråret 2015. Hun har skrevet 50 numre, og har siden udvalgt 12 som passer bedst sammen til det
  der vil udgøre albummet "Perfume". Her er sangskrivningen i centrum, med udgangspunkt i at sangene holder,
  om de spilles solo, med band eller udsættes for et større orkester. Hun kalder det selv en moderne udgave af
  soul & country, og tilføjer : "Det her er vist mit mesterværk; sangene står klarere end nogensinde, samtidig
  med at min vokal er i fokus. Det er et album der ligger tæt på mit hjerte". Pladen er indspillet sammen med
  producerne Søren Mikkelsen og Dennis Ahlgren samt bla. musikerne Christoffer Møller, Lars Skjærbæk,
  Troels Skjærbæk og Jesper Elmegaard.
  Musikerne : Christoffer Møller, Lars Skjærbæk, Jesper Elmegaard, Bastian Sjelberg
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg:
  Ved indgangen:

 • » Hans Ulrik Quartet
  19. april 2015 kl. 15:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Denne søndag i Sønderborg Jazzclub mødes 4 af de stærkeste nordiske kræfter i en ny supergruppe. Her bliver der spillet musik af virtuose instrumentalister, der rækker ud til sit publikum med smukke melodier, seje grooves, intelligent samspil og med solospil på allerhøjeste plan. Hans Ulrik er en af vores mest anerkendte saxofonister og…
  » Læs mere

  Hans Ulrik Quartet

  19. april 2015
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Denne søndag i Sønderborg Jazzclub mødes 4 af de stærkeste nordiske kræfter i en ny supergruppe. Her bliver der spillet musik af virtuose instrumentalister, der rækker ud til sit publikum med smukke melodier, seje grooves, intelligent samspil og med solospil på allerhøjeste plan. Hans Ulrik er en af vores mest anerkendte saxofonister og hans spil kan karakteriseres som rørende, velovervejet og med en tor personlig sound og nerve.
  Hans Ulrik; saxofoner, Jacob Christoffersen; piano, Kasper Vadsholt; Bas og Anders Mogensen; trommer
  Fakta
  Genre: Jazz
  Koncert start: 15:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 130 kr.

  Reserver billetter
 • » Dana Fuchs Band
  22. april 2015 kl. 20:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Hvis du har været til en Dana Fuchs koncert så ved du, at der her venter en ekstraordinær oplevelse. Dana Fuchs har et meget velspillende orkester - og hun selv er alt fra en hvæsende, energisk furie til en blød, følsom engel på scenen. Hun fyrer den af, så publikum i den grad bliver blæst bag over - og revet med! For hun har en ste…
  » Læs mere

  Dana Fuchs Band

  22. april 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Hvis du har været til en Dana Fuchs koncert så ved du, at der her venter en ekstraordinær oplevelse.
  Dana Fuchs har et meget velspillende orkester - og hun selv er alt fra en hvæsende, energisk furie til en blød,
  følsom engel på scenen. Hun fyrer den af, så publikum i den grad bliver blæst bag over - og revet med!
  For hun har en stemme, som er af samme kaliber som Janis Joplins - og en feeling, der rør os!
  Med rødder i Florida, hvor hun sang gospel i det lokale kirkekor, har Dana Fuchs arbejdet sig op til at være
  en lysende upcoming stjerne i New Yorks rock- og bluesklubber. Hun har haft hovedrollen i Off-Broadway
  musicalen “Love, Janis” - og hendes musik ligger helt klart i forlængelse af den store soul- og bluestradition
  fra Aretha Franklin, Janis Joplin og Etta James. Hvis du har set filmen “Across The Univers”, som bla. DR 1
  viste for 1 år siden, så har du også hørt Dana Fuchs, for hun var rocksangeren Sadie, - der gav mange af
  Beatles-sangene vitaminer og kant! "Helter Skelter" er stadig på hendes repertoire i dag!
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

  Reserver billetter
 • » Folkeklubben
  23. april 2015 kl. 21:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Folkeklubben er popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i. Ude med nyt album Folkeklubben har sideløbende med en nærmest rekord-hektisk turnéaktivitet indspillet og udgivet det nye album ”Danmarksfilm”, der indeho…
  » Læs mere

  Folkeklubben

  23. april 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Folkeklubben er popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte.
  Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i.
  Ude med nyt album
  Folkeklubben har sideløbende med en nærmest rekord-hektisk turnéaktivitet indspillet og udgivet det nye album
  ”Danmarksfilm”, der indeholder 11 sange. Førstesingle og titelsangen ”Danmarksfilm” blev udsendt 7. august, samme
  dag som bandet indtog Bøgescenen på Smukfest i Skanderborg. Under overskriften ”Al magt til poesien” fik koncerten
  og den nye single 5 stjerner og disse ord med på vejen af Ekstra Bladet: ”Trioen bliver bare bedre og bedre (…) En
  fremragende komposition om at vi skal bevare vanviddet og ikke ende som en nation fri for freaks og filantropi. Og som
  mere end antydede, at Folkeklubben kun lige er begyndt deres generobring af et fædreland med plads til poesi.”
  Fakta
  Genre: Folk
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 160 kr.
  Ved indgangen: 180 kr.

  Reserver billetter
 • » Johnson
  24. april 2015 kl. 21:00
  Koncerten er flyttet til den 24. april 2015 - købte billetter til den 22. november 2014 kan benyttes på den nye dato.    Langt væk fra den nutidige iscenesættelse af rappens og hiphoppens glamourøse livsførelse, findes et sted, hvor den autentiske rå hiphoplyd dyrkes og nydes af mennesker fra alle samfundslag; Atlantas stripklubber. Her er alt overflødigt show skåret fra – pigerne kalder sig str…
  » Læs mere

  Johnson

  24. april 2015
  Koncerten er flyttet til den 24. april 2015 - købte billetter til den 22. november 2014 kan benyttes på den nye dato. 
   
  Langt væk fra den nutidige iscenesættelse af rappens og hiphoppens glamourøse livsførelse, findes et sted,
  hvor den autentiske rå hiphoplyd dyrkes og nydes af mennesker fra alle samfundslag; Atlantas stripklubber.
  Her er alt overflødigt show skåret fra – pigerne kalder sig strippere, men starter uden tøj – og musikken
  kommer fra ophavsmænd, som er inspirationskilder for de mainstream rappere, som den almene mand vil
  karakterisere som ”ægte rap”.
  Det er de stemninger Johnson indkapsler og giver form med sin nye single ”Det her”.
  Råt, autentisk og kompromisløst Det handler om at søge tilbage til de subkulturer, hvor den ægte tunge rap
  bliver født og som er en afspejling af en reel social realitet, som kun er relatérbar, når man som Johnson
  placerer sig midt i den. ”Det her” er en afdramatisering af musikkens materialitet og tilbage til kernen, hvor
  lidenskab, kant og humor hersker.
  Hvor det ikke handler om, hvad man har, men hvad man kan.
  ”Du inviterer hende ud – jeg tager hende hjem
  Hun trænger til lidt boom boom - ligge i min seng
  Så får hun lidt af det her, det her, lidt af det her..”
  ”Det her” er første singleudspil fra Johnsons kommende EP ”Sextape”, som er en fortolkning af en masse
  oplevelser og stemninger, rapperen fandt i Atlantas strip-miljø. Det er ikke et sted drengene går i byen for at
  afreagere eller hvor ensomme mænd finder midlertidig omsorg, men hvor man tager kæresten i hånden, for at
  høre noget virkelig go’ musik og hvor kunsten at ryste en røv er forbeholdt de få talentfulde. Efter et år med
  masser af features og klubhits – med blandt andre L.O.C., U$O, Kesi, Ida Corr mf., er Johnson nu tilbage i
  studiet som soloartist. Drivkraften er en enorm lyst til at indspille, til at forfine sit instrument og sætte ”all
  bullshit a side”.
  Fakta
  Genre: Hip-hop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Dorthe Gerlach
  25. april 2015 kl. 21:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Dorthe Gerlach er et tungt navn på live-scenen. Som den ene halvdel af duoen Hush har hun turneret i mere end 10 år i ind- og udland. Ud over egne koncerter har Hush bl.a turneret med, og supportet Jamie Cullum, Turin Brakes og John Mayer . Når Dorthe Gerlach 1. april starter sin turné med sangene fra NATLYS, venter der publikum nog…
  » Læs mere

  Dorthe Gerlach

  25. april 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Dorthe Gerlach er et tungt navn på live-scenen. Som den ene halvdel af duoen Hush har hun turneret i mere end 10 år i ind- og udland. Ud over egne koncerter har Hush bl.a turneret med, og supportet Jamie Cullum, Turin Brakes og John Mayer .
  Når Dorthe Gerlach 1. april starter sin turné med sangene fra NATLYS, venter der publikum noget fuldstændig nyt og særligt. Det er således første gang, Dorthe turnerer som solist med eget band. Selv kalder hun lyduniverset på NATLYS melankopop - et halvelektronisk univers, som både er poetisk og beskidt. Men først og fremmest bæres NATLYS smukt af Dorthes velkendte lysende rene og intense stemmeklang.
  Nok så afgørende - sangene på NATLYS er udelukkende dansksprogede.
  ”Det bliver specielt for første gang at skulle stå overfor et livepublikum og synge på dansk, og jeg er ærligt talt lidt nervøs. Eller spændt! Det bliver jo fedt endelig at kunne dele de her sange, og jeg har det helt fint med, at folk får lov at komme tættere på.”
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 160 kr.
  Ved indgangen: 180 kr.

  Reserver billetter
 • » Ron Hacker & The Hacksaws
  30. april 2015 kl. 21:00
  www.ronhacker.com    Den amerikanske blues og slide-guitarist Ron Hacker kommer til Danmark midt i april 2015. Ron Hacker har spillet sin delta-blues i San Francisco i mere end 35 år og har adskillige gange optrådt på alle store festivaler der. Han har også turneret flittigt i det meste af Europa og er nu igen i Danmark. Han er kendt for sin unikke og meget energiske stil. En kompromisløs attitu…
  » Læs mere

  Ron Hacker & The Hacksaws

  30. april 2015
   
  Den amerikanske blues og slide-guitarist Ron Hacker kommer til Danmark midt i april 2015. Ron Hacker har spillet sin delta-blues i San Francisco i mere end 35 år og har adskillige gange optrådt på alle store festivaler der. Han har også turneret flittigt i det meste af Europa og er nu igen i Danmark.
  Han er kendt for sin unikke og meget energiske stil. En kompromisløs attitude der har gjort at han flere gange er besvimet på scenen. Ron ér The Blues. Han har været ind og ud af fængsler og opdragelsesanstalter og taget hele turen ned – og op igen. Som han nu siger: ” As I've gotten older I've tried to concentrate more on playing the Blues than living them."
  Ron Hacker har udgivet 9 albums og selvbiografien ”White Trash Bluesman”. Han har optrådt og spillet på flere film og bl.a. indspillet med Tom Waits. "He's a prototypical bar band/honky tonk/dive/jukejoint/roadhouse kinda player"  
  Ron spillede med den danske bassist Niels Nello Mogensen på Frederikshavn Bluesfestival 2014 og nu genoptages samarbejdet i 2015. Med sig har de også danske Esben Bach på trommer. Nello og Esben spiller p.t. sammen i Laugesen All Stars. Niels Nello Mogensen ses også sammen med blandt andre Johnny Madsen og bluestrioen Thomsen:Nello:Hansen. Esben er bl.a. kendt fra Shades of Blue og Kenn Lending. 
  Oplev bluesslideguitar når det er bedst og mest autentisk med Ron Hacker & the Hacksaws.
  Fakta
  Genre: Blues
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Upcoming band Night
  1. maj 2015 kl. 20:00
  Koncerten arrangeres af RAMSIS   Så er vi klar med en ny omgang af det nye koncept Upcoming Band Night!   Dørene åbner kl. 19:30! Billetter købes i døren til sølle 40,-! På scenen denne aften er:
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Upcoming band Night

  1. maj 2015
  Koncerten arrangeres af RAMSIS
   
  Så er vi klar med en ny omgang af det nye koncept Upcoming Band Night!
   
  Dørene åbner kl. 19:30!
  Billetter købes i døren til sølle 40,-!
  På scenen denne aften er:
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Black Spot
  Forsalg: ingen forsalg/no presale
  Ved indgangen: 40 kr.

 • » Tobias Dybvad - UDSOLGT
  2. maj 2015 kl. 19:00
  “Er det ikke dig fra Dybvad?”, et selv-satirisk indblik i livet som Tobias Dybvad Tobias Dybvad kan fra foråret 2015 opleves i sit næste one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk  indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv bli…
  » Læs mere

  Tobias Dybvad - UDSOLGT

  2. maj 2015
  “Er det ikke dig fra Dybvad?”, et selv-satirisk indblik i livet som Tobias Dybvad
  Tobias Dybvad kan fra foråret 2015 opleves i sit næste one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk  indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive  én af dem, han peger fingre ad.
  Tobias Dybvad har i mere end 11 år været en banebrydende spiller på den danske stand-up-scene. Og selvom han hele tiden har haft en trofast fanskare og løbende har modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, var det først som vært for tv-successen “Dybvaaaaad”, at hans evner som komiker for alvor kom i rampelyset.  
  Tobias Dybvad har siden på rekordtid erobret det danske mediebillede med en bruttoskare af  mere end 160.000 fans på Facebook,  høje seertal og massiv pressedækning i form af omtaler, interviews og sågar forsiden af Euroman.
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 210 kr.
  Ved indgangen: 230 kr.

  Reserver billetter
 • » Tobias Dybvad - Ekstra show - UDSOLGT
  2. maj 2015 kl. 21:30
  “Er det ikke dig fra Dybvad?”, et selv-satirisk indblik i livet som Tobias Dybvad Tobias Dybvad kan fra foråret 2015 opleves i sit næste one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk  indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv bli…
  » Læs mere

  Tobias Dybvad - Ekstra show - UDSOLGT

  2. maj 2015
  “Er det ikke dig fra Dybvad?”, et selv-satirisk indblik i livet som Tobias Dybvad
  Tobias Dybvad kan fra foråret 2015 opleves i sit næste one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk  indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive  én af dem, han peger fingre ad.
  Tobias Dybvad har i mere end 11 år været en banebrydende spiller på den danske stand-up-scene. Og selvom han hele tiden har haft en trofast fanskare og løbende har modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, var det først som vært for tv-successen “Dybvaaaaad”, at hans evner som komiker for alvor kom i rampelyset.
  Tobias Dybvad har siden på rekordtid erobret det danske mediebillede med en bruttoskare af  mere end 160.000 fans på Facebook,  høje seertal og massiv pressedækning i form af omtaler, interviews og sågar forsiden af Euroman.
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 21:30
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 210 kr.
  Ved indgangen: 230 kr.

 • » Ginman / Eivør
  6. maj 2015 kl. 20:00
  OBS NY DATO - billetter købt til den aflyste koncert på Sønderborghus d. 9. november kan benyttes til denne koncert eller refunderes (gebyret refunderes ikke) hvor de er købt inden den. 15. december 2014. Billetter købt på billetnet.dk kan refunderes ved henvendelse på tlf. 70 15 65 65.   Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sam…
  » Læs mere

  Ginman / Eivør

  6. maj 2015
  OBS NY DATO - billetter købt til den aflyste koncert på Sønderborghus d. 9. november kan benyttes til denne koncert eller refunderes (gebyret refunderes ikke) hvor de er købt inden den. 15. december 2014. Billetter købt på billetnet.dk kan refunderes ved henvendelse på tlf. 70 15 65 65.
   
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Hun er født på de stormomsuste Færøerne, han er vokset op i de tusind søers land, og derfor måtte de naturligvis mødes på vandet. Niels Skousen var kaptajn på det gode rockcruise fra København til Oslo, og derfra, hvor de stod, kunne de se sig omkring og ind i fremtiden. Eivør Pálsdóttir og Lennart Ginman vidste med det samme, at de skulle lave noget sammen en dag, blot kendte de ikke dagen.
  Det gør de nu, for den 8. september 2014 udkom deres første album sammen. The Color Of Dark indeholder ni stemningsfulde sange, som introducerer en helt ny tone for de to musikere, uden at de dog helt kan løbe fra deres fortid. Den har især budt på jazz i mange afskygninger for Ginman, mens Eivør ofte har befundet sig inden for folk- og singer/songwriter-traditionen. Indrømmet, det er lidt forenklet sagt, for netop de to musikere har altid været søgende og åbne over for nye musikalske udfordringer. På den måde ligner de hinanden, og måske derfor svinger de så godt sammen, for The Color Of Dark er et bemærkelsesværdigt og sjældent helstøbt album.
  Efter en række koncerter for nogle år siden med numre primært hentet fra standardrepertoiret begyndte Ginman selv at skrive nogle sange med Eivørs stemme for øje.
  ”Jeg blev ramt af hendes udtryk, og en ny verden begyndte at trænge sig på. Hendes åbenlyse virtuose musikalitet gjorde et stort indtryk på mig. Hun kan synge enhver strofe med en autenticitet og intensitet, som havde hun selv gennemlevet hvert et ord,” fortæller Ginman om baggrunden for sangene på The Color Of Dark.
  Fakta
  Genre: Roots
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.

  Reserver billetter
 • » Kulturcafé
  7. maj 2015 kl. 20:30
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære. Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens vært.
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Kulturcafé

  7. maj 2015
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære.

  Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens vært.
  Fakta
  Genre: Blandet
  Koncert start: 20:30
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: ingen forsalg/no presale
  Ved indgangen: 50 kr.

 • » C.N.L. Diskotek for de 10-13 årige
  8. maj 2015 kl. 19:00
  Billetter sælges kun i forsalg fra mandag d. 27. april kl. 10.00 enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres. Diskoteket er fra kl. 19-23. C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække. Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung. Her kan de more sig, danse…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart: 27. april 2015

  C.N.L. Diskotek for de 10-13 årige

  8. maj 2015
  Billetter sælges kun i forsalg fra mandag d. 27. april kl. 10.00 enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres.

  Diskoteket er fra kl. 19-23.

  C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække.

  Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung.

  Her kan de more sig, danse disko og drikke sodavand i frie rammer under kyndigt opsyn. Vore medarbejdere er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde.
  Fakta
  Genre: Diskotek for 10-13 årige
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Dans
  Forsalg: 50 kr. + gebyr sælges på Sønderborghus og billetnet.dk
  Ved indgangen: ingen salg ved indgangen

 • » Barbara Moleko
  14. oktober 2015 kl. 20:00
  Barbara Moleko annoncerer ny tour efter udsolgt januar tour Barbara Moleko og hendes fænomenale live orkester leverer en festlig koncert for et stående publikum med et mix af hendes kommende album, Toppen Af Poppen fortolkninger og hits fra hendes debut album. Hendes intime januar tour er netop afsluttet med stor succes. 7 ud af 10 koncerter blev udsolgt og kun få billetter manglede til de reste…
  » Læs mere

  Barbara Moleko

  14. oktober 2015
  Barbara Moleko annoncerer ny tour efter udsolgt januar tour
  Barbara Moleko og hendes fænomenale live orkester leverer en festlig koncert for et stående publikum med et mix af hendes kommende album, Toppen Af Poppen fortolkninger og hits fra hendes debut album.
  Hendes intime januar tour er netop afsluttet med stor succes. 7 ud af 10 koncerter blev udsolgt og kun få billetter manglede til de resterende tre koncerter. Totalt over 5.000 solgte billetter.
  Ovenpå denne succes er Barbara klar med en ny tour i efteråret, hvor man hellere må skynde sig at købe billet.
  Denne gang bliver de intime rammer byttet ud med en stående folkelig fest, hvor man kan opleve det helt nye album, der udkommer i starten af maj, hendes kendte Toppen Af Poppen fortolkninger, samt udpluk fra hendes succesrige debut-album ”Lykken Er..”
  Lige nu er Barbara aktuel med sin første single ”Gør Mig Lykkelig” fra hendes kommende album. 
  Barbara er en live artist og har igennem de seneste år fået super flotte anmeldelser. Hendes netop overståede intime januar tour var ingen undtagelse, og der har været fænomenal respons fra publikum.
  Senest skrev Gaffa:
  ”’Et nyt mere dansevenligt og vildere album er på vej’ fortalte Barbara, og den er jeg stensikker på bærer den hjem hele vejen. Koncerten i Vega overbeviste om, at Barbara kan holde et publikum fanget – og at hun har endnu mere at byde på fremover. Forsæt bare!”
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 270 kr.
  Ved indgangen: 290 kr.

  Reserver billetter
 • » Wolfstone
  12. november 2015 kl. 20:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.    
  » Læs mere

  Wolfstone

  12. november 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.
   
   
  Fakta
  Genre: Folk
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Sidde pladser/Seated
  Forsalg: 170 kr.
  Ved indgangen: 190 kr.

  Reserver billetter
 • » Anne Linnet & Band
  13. november 2015 kl. 21:00
  Anne Linnet vender i 2015 tilbage med et nyt album, der bugner af gode popnumre, med tekster og melodier som vi kender Anne Linnet bedst. Pladen er indspillet med et yderst veloplagt band og til oktober tager Anne Linnet og bandet på en større tourné landet rundt for at spille både nye og gamle sange.  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.    Anne Linnet, som har…
  » Læs mere

  Anne Linnet & Band

  13. november 2015
  Anne Linnet vender i 2015 tilbage med et nyt album, der bugner af gode popnumre, med tekster og melodier som vi kender Anne Linnet bedst. Pladen er indspillet med et yderst veloplagt band og til oktober tager Anne Linnet og bandet på en større tourné landet rundt for at spille både nye og gamle sange. 
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet. 
   
  Anne Linnet, som har mere end 40 år bag sig i sin musikkarriere, har blandt andet givet os moderne klassikere som som "Tusind Stykker", "Smuk og Dejlig", "Glor på Vinduer" og "Barndommens Gade”. 
  Anne Linnet har desuden modtaget IFPI´s Ærespris, som gives for hendes samlede karriere, og for hendes betydning for dansk musik. 
  Nu er Anne så tilbage med endnu et stærkt album, der melder om en varmere sound end de forrige udgivelser.
  Den er kort sagt mere organisk end elektronisk, med numre der er akustisk orienterede, med fine referencer til artister så forskellige som Sheryl Crow, Cardigans og Danseorkestret. 
  Til efterårets koncerter vil Anne Linnet og hendes velspillende band, gi publikum en oplevelse med numre fra den nye plade samt de klassikere langt de fleste af os kan synge med på.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 280 kr.
  Ved indgangen: 300 kr.

  Reserver billetter
 • » Johnny Logan
  26. november 2015 kl. 20:00
  Traditionen tro er der for alvor dømt julestemning når irske Johnny Logan og hans veloplagte orkester lægger vejen forbi Sønderborghus.  Johnny Logan svigter aldrig sit trofaste publikum og er man til en af hans koncerter, kan man være helt sikker på, at der bliver ydet 110%...hver gang !!! Mærk nakkehårene rejser sig under ”Hold me now” og føl inderligheden i f.eks. den nye sang ”Last Days of …
  » Læs mere

  Johnny Logan

  26. november 2015
  Traditionen tro er der for alvor dømt julestemning når irske Johnny Logan og hans veloplagte orkester lægger vejen forbi Sønderborghus. 
  Johnny Logan svigter aldrig sit trofaste publikum og er man til en af hans koncerter, kan man være helt sikker på, at der bliver ydet 110%...hver gang !!!
  Mærk nakkehårene rejser sig under ”Hold me now” og føl inderligheden i f.eks. den nye sang ”Last Days of Beautiful” når Johnny Logan optræder for sit altid forventningsfulde og engagerede publikum …
  Johnny Logan serverer altid sit materiale med en frisk energi og et overskud, der på en gang bjergtager, men også blot understreger, at man er i selskab med en sanger, musiker og entertainer af ekstraordinær klasse… Verdensklasse !!! 
      
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Sidde pladser/Seated
  Forsalg: 290 kr.
  Ved indgangen: 320 kr.

  Reserver billetter
 • » Lars Hjortshøj - Omvendt
  28. november 2015 kl. 20:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.  Det måtte ske: Lars Hjortshøj er konverteret. Efter mere end 20 år i dansk komik har han set sin situation dybt i øjnene og er nået til sit livs erkendelse: ”En dag vågnede jeg op midt i livet og troede, jeg var blevet klogere med alderen. Det er heldigvis ikke sket. Jeg forbeholder mig stadig retten til at komme i tvivl, ændre mening…
  » Læs mere

  Lars Hjortshøj - Omvendt

  28. november 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet. 
  Det måtte ske: Lars Hjortshøj er konverteret. Efter mere end 20 år i dansk komik har han set sin situation dybt i øjnene og er nået til sit livs erkendelse:
  ”En dag vågnede jeg op midt i livet og troede, jeg var blevet klogere med alderen. Det er heldigvis ikke sket. Jeg forbeholder mig stadig retten til at komme i tvivl, ændre mening og blive…omvendt!” – siger Lars Hjortshøj.
  I efteråret 2015 er Lars Hjortshøj tilbage på scenen med et
  klassisk stand-up show og klar til at give publikum sit bud på, hvad der er op og ned på den komplicerede tilværelse.
  Han har gjort den skelsættende opdagelse, at det vil hjælpe de fleste at vende sig selv og tingene på hovedet og se det hele i et nyt perspektiv.
  Konverteringen har dog ikke på nogen måde gjort ham til
  puritaner – tværtimod!
  ”- Jeg skåner hverken mig selv eller publikum, når jeg ventilerer kontroversielle emner som fx organdonation, dyresex og
  klip-klappere.” – fortæller Lars Hjortshøj.
  I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været en af landets førende stand-up komikere, og lige så længe har han
  været en markant skikkelse i det danske mediebillede. Han har stribevis af radio-, film- og tv-successer bag sig
  – lige fra det legendariske ’Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Las Vegas” til et hav af spillefilm og ikke mindst hele Danmarks første og eneste live sketchshow ”Live fra Bremen”.
  Senest har Hjortshøj fået stor ros som vært i adskillige underholdningsprogrammer på TV og i særdeleshed som velklædt radiovært i ”Hjortshøjs Badabing Show” på P4.
  Men der er ingen tvivl om, at han befinder sig allerbedst, der hvor det hele begyndte – på stand-up scenen.
  Læs mere på Lars Hjortshøjs website: www.larshjortshoj.dk
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 295 kr.
  Ved indgangen: 310 kr.

  Reserver billetter