Arrangementer

 • » Christopher - UDSOLGT
  27. november 2014 kl. 21:00
  Danmarks største mandlige pophåb har haft vokseværk siden sidste album. Med nyt album og en udsolgt forårs tour, drager Christopher på tour til efteråret igen. I en alder af 22 år føler han sig endelig hjemme i sit musikalske udtryk, og derfor vil hans trang til at vise verden, hvad han magter og mestrer, også større end nogensinde. Hvad enten det gælder hans flabede falset, de intime tekster, de …
  » Læs mere

  Christopher - UDSOLGT

  27. november 2014
  Danmarks største mandlige pophåb har haft vokseværk siden sidste album. Med nyt album og en udsolgt forårs tour, drager Christopher på tour til efteråret igen.
  I en alder af 22 år føler han sig endelig hjemme i sit musikalske udtryk, og derfor vil hans trang til at vise verden, hvad han magter og mestrer, også større end nogensinde. Hvad enten det gælder hans flabede falset, de intime tekster, de sønderrivende rytmebunde eller dansetrinnene, der følger med.
  Og lad det være sagt med det samme. På martsalbummet Told You So er der ikke meget teenidol tilbage i Christopher. Den 22-årige vokalist, guitarist og sangskriver har på alle tænkelige måder rykket sig gevaldigt siden sit debutalbum fra 2011, og han satser på, at hans fans følger med: »Jeg tænker ikke over at skulle miste mit publikum, fordi jeg selv er blevet mere voksen. Jeg regner tværtimod med, at jeg vinder nogle ældre lyttere, og at de yngre er parat til at udvikle sig med mig,« siger Christopher.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Ståpladser/Standing
  Forsalg: UDSOLGT
  Ved indgangen: UDSOLGT

 • » Johnny Logan UDSOLGT
  28. november 2014 kl. 20:00
  www.johnnylogan.com   Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - koncertbuffet UDSOLGT!.   Traditionen tro byder Sønderborghus på ægte julestemning når Johnny Logan igen lægger vejen forbi med sit juleshow hvor man kan nyde alle hans velkendte hits.    
  » Læs mere

  Johnny Logan UDSOLGT

  28. november 2014
   
  Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - koncertbuffet UDSOLGT!.
   
  Traditionen tro byder Sønderborghus på ægte julestemning når Johnny Logan igen lægger vejen forbi med sit juleshow hvor man kan nyde alle hans velkendte hits.
   
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg:
  Ved indgangen:

 • » Die Herren
  29. november 2014 kl. 21:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - kan bestilles ved Spisestedet på tlf. 73 42 33 05   Die Herren blev dannet som et U2-kopi band i 1991 I København, og har spillet U2´s musik lige siden. Die Herren er kendt af det meste af Danmark, for deres imponerende versioner af U2´s sange, og har opbygget en særlig kultstatus, som et af de aller bedste live bands herhjemme.
  » Læs mere

  Die Herren

  29. november 2014
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - kan bestilles ved Spisestedet på tlf. 73 42 33 05
   
  Die Herren blev dannet som et U2-kopi band i 1991 I København, og har spillet U2´s musik lige siden.
  Die Herren er kendt af det meste af Danmark, for deres imponerende versioner af U2´s sange, og har opbygget en særlig kultstatus, som et af de aller bedste live bands herhjemme.
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.

  Reserver billetter
 • » Emil de Waal m.fl.
  30. november 2014 kl. 15:00
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival 2011 og det blev en skøn rejse i musik - både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Ellington, Mingus, Chopin og mange andre. Fire musikere med hver deres stærke personlighed og stemme og med en helt uhørt spilleglæde. Nulle er en legende med sin klarinet og sit fantastisk udtryksful…
  » Læs mere

  Emil de Waal m.fl.

  30. november 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival 2011 og det blev en skøn rejse i musik - både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Ellington, Mingus, Chopin og mange andre. Fire musikere med hver deres stærke personlighed og stemme og med en helt uhørt spilleglæde. Nulle er en legende med sin klarinet og sit fantastisk
  udtryksfulde og swingende spil. Nulle har spillet verden tynd i de sidste 50 år med bl.a. med sit Verdensorkester. Søren Kjærgaard (p) Gustaf Ljunggren (g) Emil de Waal (dr) og Elith ”Nulle” Nykjær (cl)
  Fakta
  Genre: Jazz
  Koncert start: 15:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 130 kr.

  Reserver billetter
 • » MA + MGK
  3. december 2014 kl. 19:00
  Denne aften vil man kunne opleve Sønderborgs rytmiske mgk-elever og ma elever, levere et udadvendt, varieret og særdeles velspillet program. En spændende og hyggelig aften, med musik leveret af Sønderborgs mest talentfulde unge musikere.
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  MA + MGK

  3. december 2014
  Denne aften vil man kunne opleve Sønderborgs rytmiske mgk-elever og ma elever, levere et udadvendt, varieret og særdeles velspillet program. En spændende og hyggelig aften, med musik leveret af Sønderborgs mest talentfulde unge musikere.
  Fakta
  Genre: Blandet
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Black Spot
  Forsalg: Gratis entre/free entrance
  Ved indgangen: Gratis entre/free entrance

 • » Magtens korridorer
  4. december 2014 kl. 21:00
  Support: Sonja Hald   NYT ALBUM 22. SEPTEMBER – TURNÉ EFTERÅR 2014 22. september udgiver Magtens Korridorer deres næste – endnu unavngivne – album, som er den femte originaludgivelse siden gennembruddet i 2005.  Albummet følges op af en turné rundt på de danske spillesteder til efteråret. Og her er bandet i sit rette element. De brænder igennem på dén scene de egenhændigt har indtaget turné ef…
  » Læs mere

  Magtens korridorer

  4. december 2014
  Support: Sonja Hald
   
  NYT ALBUM 22. SEPTEMBER – TURNÉ EFTERÅR 2014
  22. september udgiver Magtens Korridorer deres næste – endnu unavngivne – album, som er den femte originaludgivelse siden gennembruddet i 2005. 
  Albummet følges op af en turné rundt på de danske spillesteder til efteråret. Og her er bandet i sit rette element. De brænder igennem på dén scene de egenhændigt har indtaget turné efter turné, og er nu efter en håndfuld albums nået til det sted i karrieren de ikke engang selv havde forestillet sig.
  NY SINGLE – GIV MIG EN DAG
  Magtens Korridorer har netop udsendt ny single "Giv Mig En Dag" og med dén ruller bandet fornemt ind ad den gigantiske rockport. Et postkort fra rockhimlen, et visitkort fra sandhedens gader, en hyldest til den store rocklyd!
  Bandet har i løbet af de seneste 10 år rejst sig til et stort smukt uafviseligt rockbæst og viser hér, at de både mester det mørke og det melodiske.
   
  "nøglerne til himlen er gemt
  et sikkert sted som alle har glemt
  giv mig en dag før jeg dør"
   
  Hold dig i live til det nye album udkommer d. 22. september og til den efterfølgende turné.
   
  MAGTENS KORRIDORER:
  •    Johan Olsen, sang
  •    Niklas Schneidermann, guitar, sang
  •    Rasmus Kern, guitar, keys, sang
  •    Terkel Møhl, bas
  •    Anders Ramhede, trommer
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 245 kr.
  Ved indgangen: 270 kr.

  Reserver billetter
 • » C.N.L. diskotek for 10-13 årige
  5. december 2014 kl. 19:00
  Billetter sælges kun i forsalg fra mandag d. 24. november kl. 13.00 enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres. Diskoteket er fra kl. 19-23. C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække. Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung. Her kan de more sig, da…
  » Læs mere

  C.N.L. diskotek for 10-13 årige

  5. december 2014
  Billetter sælges kun i forsalg fra mandag d. 24. november kl. 13.00 enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres.

  Diskoteket er fra kl. 19-23.

  C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække.

  Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung.

  Her kan de more sig, danse disko og drikke sodavand i frie rammer under kyndigt opsyn. Vore medarbejdere er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde.
  Fakta
  Genre: Diskotek for 10-13 årige
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 50 kr. + gebyr sælges på Sønderborghus og billetnet.dk
  Ved indgangen: ingen salg ved indgangen

 • » Queen Machine UDSOLGT
  6. december 2014 kl. 21:00
  www.queen-machine.dk   Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows.  We are the Champions, We Will Rock You, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody og utallige andre hits præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship. Med et 3-cif…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Queen Machine UDSOLGT

  6. december 2014
   
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows. 
  We are the Champions, We Will Rock You, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody og utallige andre hits præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship. Med et 3-cifret antal koncerter under koncert-bæltet, over 180.000 views på Youtube og samlede donationer fra deres velgørenhedskoncerter på over en kvart million kroner til Mercury Phoenix Trust og AIDS-fondet byder Queen Machine på den mest velsmurte gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog af sange, præsenteret som var man på selveste Wembley – et faktum, som blev understreget af bandets nylige optræden i Go’Morgen Danmark. Med den karismatiske og ekstremt velsyngende, Bjarke Baisner i front, leverede Queen Machine et brag af en live-performance på Freddie Mercurys fødselsdag, som nærmest væltede kaffekopperne af morgenbordene rundt omkring i de danske stuer...
  Med et endnu større og flottere show i 2014 er der hermed lagt i stadion-kakkelovnen, og der venter publikum en gigantisk oplevelse i selskab med musikken fra et af verdens største rockorkestre, præsenteret af ”Nordeuropas bedste Tribute Band”.
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: UDSOLGT
  Ved indgangen: UDSOLGT

 • » Kulturcafe
  11. december 2014 kl. 21:00
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære. Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens vært.   Aftenens værter: Jonas:   mail: jonas.gustavse…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Kulturcafe

  11. december 2014
  Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære.

  Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens vært.
   
  Aftenens værter:
  Jonas:   mail: jonas.gustavsen95@gmail.com    tlf: 30 13 69 74
  Jacob:   mail: kraftandersen@gmail.com           tlf: 61 74 31 83
  Fakta
  Genre: Blandet
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg:
  Ved indgangen: 50 kr.

 • » Red Warszawa
  12. december 2014 kl. 21:00
  Red Warszawa "udflod 2014". Aftenen kommer som altid til at byde på kurdisk kædedans og nogen som spiser smør. Et par Medinacovers vil sikkert også snige sig ind. Et emne bandet også tager op er badmintonhooligans... Et helt nyt fænomen. Vi besynger bl.a. det drabelige opgør mellem "Steen gade Southside" og "Lene Købben oldboys" som fandt sted i Ballerup sidste år. Her blev flere gamle mænd ramt a…
  » Læs mere

  Red Warszawa

  12. december 2014
  Red Warszawa "udflod 2014".
  Aftenen kommer som altid til at byde på kurdisk kædedans og nogen som spiser smør.
  Et par Medinacovers vil sikkert også snige sig ind. Et emne bandet også tager op er badmintonhooligans... Et helt nyt fænomen.
  Vi besynger bl.a. det drabelige opgør mellem "Steen gade Southside" og "Lene Købben oldboys" som fandt sted i Ballerup sidste år. Her blev flere gamle mænd ramt af fjerdbolde.
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

 • » Upcoming Band Night
  13. december 2014 kl. 20:00
  Et nyt koncept ser i dette efterår dagens lys! RAMSIS og Sønderborghus lancerer i samarbejde konceptet " Upcoming Band Night" der har til formål, at skabe rammerne for de lokale originale artister og sprede Sønderborgs unikke originale musik til et forhåbentligt hungrene publikum! Dørene åbnes kl. 19:30 og billetter kan købes i døren til en sølle pris af 40,- Musikken starter Kl. 20:00 og aftenen…
  » Læs mere
  Billetsalgsstart:

  Upcoming Band Night

  13. december 2014
  Et nyt koncept ser i dette efterår dagens lys!
  RAMSIS og Sønderborghus lancerer i samarbejde konceptet " Upcoming Band Night" der har til formål, at skabe rammerne for de lokale originale artister og sprede Sønderborgs unikke originale musik til et forhåbentligt hungrene publikum!

  Dørene åbnes kl. 19:30 og billetter kan købes i døren til en sølle pris af 40,-
  Musikken starter Kl. 20:00 og aftenens artister er:

  Spred budskabet og lad os så få sparket liv i Sønderborgs originale musikscene!
  Vi ses d. 13/12 Kl. 20:00 på Sønderborghus!
  Fakta
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: ingen forsalg
  Ved indgangen: 40 kr.

 • » Annika Aakjær & Huxi Bach: En underlig aften
  18. december 2014 kl. 20:00
  En Underlig Aften Annika Aakjær og Huxi Bach prøver sange af. Om alt fra kager til intimbarbering til Lars Løkke. De spiller et set hver...og nok også et par bizarre duetter."
  » Læs mere

  Annika Aakjær & Huxi Bach: En underlig aften

  18. december 2014
  En Underlig Aften
  Annika Aakjær og Huxi Bach prøver sange af. Om alt fra kager til intimbarbering til Lars Løkke. De spiller et set hver...og nok også et par bizarre duetter."
  Fakta
  Genre: Singer-songwriter/Stand up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Cafeborde
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen: 120 kr.

  Reserver billetter
 • » Teaterkoncerten Kød & Blod
  16. januar 2015 kl. 19:00
  Billetterne kan kun købes via Billetto   www.kodogblod.dk   Oplev den eksperimentelle, intime, intense samt musikalske Teaterkoncert Kød & Blod  Over 4 mdr. knokler over 30 medvirkende performere på at skabe årets mest nytænkende teaterkoncert med Sanne Salomonsens værker. 100% af overskuddet fra forestillingen går til foreningen Ung Effekts social projekter i Sønderborg. Teaterkoncerten Kød…
  » Læs mere

  Teaterkoncerten Kød & Blod

  16. januar 2015
  Billetterne kan kun købes via Billetto
   
   
  Oplev den eksperimentelle, intime, intense samt musikalske Teaterkoncert Kød & Blod 
  Over 4 mdr. knokler over 30 medvirkende performere på at skabe årets mest nytænkende teaterkoncert med Sanne Salomonsens værker. 100% af overskuddet fra forestillingen går til foreningen Ung Effekts social projekter i Sønderborg.
  Teaterkoncerten Kød & Blod sætter ikke spørgsmålstegn ved menneskets reaktionsmønstre, tanker og ageren. Den viser ikke, hvad der er rigtigt og forkert, den konkluderer ingenting – derimod fremlægger den mennesket som det er. Dystert, kærlig, kedeligt, roligt, uroligt, farlig, ærligt, ærgerligt og særligt.
  Teaterkoncerten Kød & Blod er ikke én sammenhængende historie, men en samling af mange små 'fortællinger' - en form for collagefortælling. Musikken er det bærende element i forestillingen og vi har valgt, at sende denne velgørende musikhyldest til Sanne Salomonsen, som tak for hendes fuldstændige fantastiske musik igennem tiden. Vi har nyfortolket musikken og tilføjet et twist af rebelsk karisma og vanvittighed. Vi kan ikke vente med, at præsentere det for jer.
  Vi eksperimenterer med at gøre rummet mellem de medvirkende og publikum mindre. Målet er helt fysisk at arbejde med publikumsrummet på den måde, at de medvirkende kommer tættere på tilskueren.
  ”Fælles for dig, mig, den forrige og den næste er, at vi alle fødes og vi alle dør – uden undtagelser”
  Vi ses på Sønderborghus
  Fakta
  Genre: Teaterkoncert
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 100 kr. + gebyr
  Ved indgangen: 110 kr.

 • » Teaterkoncerten Kød & Blod
  17. januar 2015 kl. 14:00
  Billetterne kan kun købes via Billetto   www.kodogblod.dk   Oplev den eksperimentelle, intime, intense samt musikalske Teaterkoncert Kød & Blod  Over 4 mdr. knokler over 30 medvirkende performere på at skabe årets mest nytænkende teaterkoncert med Sanne Salomonsens værker. 100% af overskuddet fra forestillingen går til foreningen Ung Effekts social projekter i Sønderborg. Teaterkoncerten Kø…
  » Læs mere

  Teaterkoncerten Kød & Blod

  17. januar 2015
  Billetterne kan kun købes via Billetto
   
   
  Oplev den eksperimentelle, intime, intense samt musikalske Teaterkoncert Kød & Blod 
  Over 4 mdr. knokler over 30 medvirkende performere på at skabe årets mest nytænkende teaterkoncert med Sanne Salomonsens værker. 100% af overskuddet fra forestillingen går til foreningen Ung Effekts social projekter i Sønderborg.
  Teaterkoncerten Kød & Blod sætter ikke spørgsmålstegn ved menneskets reaktionsmønstre, tanker og ageren. Den viser ikke, hvad der er rigtigt og forkert, den konkluderer ingenting – derimod fremlægger den mennesket som det er. Dystert, kærlig, kedeligt, roligt, uroligt, farlig, ærligt, ærgerligt og særligt.
  Teaterkoncerten Kød & Blod er ikke én sammenhængende historie, men en samling af mange små 'fortællinger' - en form for collagefortælling. Musikken er det bærende element i forestillingen og vi har valgt, at sende denne velgørende musikhyldest til Sanne Salomonsen, som tak for hendes fuldstændige fantastiske musik igennem tiden. Vi har nyfortolket musikken og tilføjet et twist af rebelsk karisma og vanvittighed. Vi kan ikke vente med, at præsentere det for jer.
  Vi eksperimenterer med at gøre rummet mellem de medvirkende og publikum mindre. Målet er helt fysisk at arbejde med publikumsrummet på den måde, at de medvirkende kommer tættere på tilskueren.
  ”Fælles for dig, mig, den forrige og den næste er, at vi alle fødes og vi alle dør – uden undtagelser”
  Vi ses på Sønderborghus
  Fakta
  Genre: Teaterkoncert
  Koncert start: 14:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: 100 kr. + gebyr
  Ved indgangen: 110 kr.

 • » Teaterkoncerten Kød & Blod
  17. januar 2015 kl. 19:00
  Billetterne kan kun købes via Billetto   www.kodogblod.dk   Oplev den eksperimentelle, intime, intense samt musikalske Teaterkoncert Kød & Blod  Over 4 mdr. knokler over 30 medvirkende performere på at skabe årets mest nytænkende teaterkoncert med Sanne Salomonsens værker. 100% af overskuddet fra forestillingen går til foreningen Ung Effekts social projekter i Sønderborg. Teaterkoncerten Kø…
  » Læs mere

  Teaterkoncerten Kød & Blod

  17. januar 2015
  Billetterne kan kun købes via Billetto
   
   
  Oplev den eksperimentelle, intime, intense samt musikalske Teaterkoncert Kød & Blod 
  Over 4 mdr. knokler over 30 medvirkende performere på at skabe årets mest nytænkende teaterkoncert med Sanne Salomonsens værker. 100% af overskuddet fra forestillingen går til foreningen Ung Effekts social projekter i Sønderborg.
  Teaterkoncerten Kød & Blod sætter ikke spørgsmålstegn ved menneskets reaktionsmønstre, tanker og ageren. Den viser ikke, hvad der er rigtigt og forkert, den konkluderer ingenting – derimod fremlægger den mennesket som det er. Dystert, kærlig, kedeligt, roligt, uroligt, farlig, ærligt, ærgerligt og særligt.
  Teaterkoncerten Kød & Blod er ikke én sammenhængende historie, men en samling af mange små 'fortællinger' - en form for collagefortælling. Musikken er det bærende element i forestillingen og vi har valgt, at sende denne velgørende musikhyldest til Sanne Salomonsen, som tak for hendes fuldstændige fantastiske musik igennem tiden. Vi har nyfortolket musikken og tilføjet et twist af rebelsk karisma og vanvittighed. Vi kan ikke vente med, at præsentere det for jer.
  Vi eksperimenterer med at gøre rummet mellem de medvirkende og publikum mindre. Målet er helt fysisk at arbejde med publikumsrummet på den måde, at de medvirkende kommer tættere på tilskueren.
  ”Fælles for dig, mig, den forrige og den næste er, at vi alle fødes og vi alle dør – uden undtagelser”
  Vi ses på Sønderborghus
  Fakta
  Genre: Teaterkoncert
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: 100 kr. + gebyr
  Ved indgangen: 110 kr.

 • » Teaterkoncerten Kød & Blod
  18. januar 2015 kl. 14:00
  Billetterne kan kun købes via Billetto   www.kodogblod.dk   Oplev den eksperimentelle, intime, intense samt musikalske Teaterkoncert Kød & Blod  Over 4 mdr. knokler over 30 medvirkende performere på at skabe årets mest nytænkende teaterkoncert med Sanne Salomonsens værker. 100% af overskuddet fra forestillingen går til foreningen Ung Effekts social projekter i Sønderborg. Teaterkoncerten Kø…
  » Læs mere

  Teaterkoncerten Kød & Blod

  18. januar 2015
  Billetterne kan kun købes via Billetto
   
   
  Oplev den eksperimentelle, intime, intense samt musikalske Teaterkoncert Kød & Blod 
  Over 4 mdr. knokler over 30 medvirkende performere på at skabe årets mest nytænkende teaterkoncert med Sanne Salomonsens værker. 100% af overskuddet fra forestillingen går til foreningen Ung Effekts social projekter i Sønderborg.
  Teaterkoncerten Kød & Blod sætter ikke spørgsmålstegn ved menneskets reaktionsmønstre, tanker og ageren. Den viser ikke, hvad der er rigtigt og forkert, den konkluderer ingenting – derimod fremlægger den mennesket som det er. Dystert, kærlig, kedeligt, roligt, uroligt, farlig, ærligt, ærgerligt og særligt.
  Teaterkoncerten Kød & Blod er ikke én sammenhængende historie, men en samling af mange små 'fortællinger' - en form for collagefortælling. Musikken er det bærende element i forestillingen og vi har valgt, at sende denne velgørende musikhyldest til Sanne Salomonsen, som tak for hendes fuldstændige fantastiske musik igennem tiden. Vi har nyfortolket musikken og tilføjet et twist af rebelsk karisma og vanvittighed. Vi kan ikke vente med, at præsentere det for jer.
  Vi eksperimenterer med at gøre rummet mellem de medvirkende og publikum mindre. Målet er helt fysisk at arbejde med publikumsrummet på den måde, at de medvirkende kommer tættere på tilskueren.
  ”Fælles for dig, mig, den forrige og den næste er, at vi alle fødes og vi alle dør – uden undtagelser”
  Vi ses på Sønderborghus
  Fakta
  Genre: Teaterkoncert
  Koncert start: 14:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 100 kr. + gebyr
  Ved indgangen: 110 kr.

 • » Jacob Bellens med band
  24. januar 2015 kl. 21:00
  Manden med en af landets mest karakteristiske stemmer afsøger endnu engang nye musikalske områder, når det Frederik Thaae-producerede album My Convictions udkommer den 22. september 2014. Med My Convictions har Jacob Bellens lavet det pop album, som han og Frederik Thaae har talt om at lave sammen siden Thaae producerede Murder’s skamroste Stockholm Syndrome album i 2006. Det er pop med højt til l…
  » Læs mere

  Jacob Bellens med band

  24. januar 2015
  Manden med en af landets mest karakteristiske stemmer afsøger endnu engang nye musikalske områder, når det Frederik Thaae-producerede album My Convictions udkommer den 22. september 2014. Med My Convictions har Jacob Bellens lavet det pop album, som han og Frederik Thaae har talt om at lave sammen siden Thaae producerede Murder’s skamroste Stockholm Syndrome album i 2006. Det er pop med højt til loftet, en slags vintage pop med masser af strygere, men hele tiden med Bellens’ stemme i fokus. I januar 2015 drager Bellens med sit hidtil største band ud på turné og bandet er et sandt dream team bestående af Ned Ferm, Manoj Ramdas, Jakob Høyer, Jakob
  Falgren, Nils Grøndahl, og Bellens selv på klaver.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

  Reserver billetter
 • » Rasmus Walter
  19. februar 2015 kl. 21:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Rasmus Walter vil igen i 2015 spille live. Efter tre stort set udsolgte Tours, samt en masse festivaler i 2013 og 2014 er Rasmus Walter klar med nyt album, og igen klar til at indtage scenerne i 2015. Rasmus Walter udgiver sit tredje soloalbum 20. oktober, og kan opleves Live med sit band i starten af 2015. Med på Turen tager Rasmu…
  » Læs mere

  Rasmus Walter

  19. februar 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Rasmus Walter vil igen i 2015 spille live. Efter tre stort set udsolgte Tours, samt en masse festivaler i 2013 og 2014 er Rasmus Walter klar med nyt album, og igen klar til at indtage scenerne i 2015.
  Rasmus Walter udgiver sit tredje soloalbum 20. oktober, og kan opleves Live med sit band i starten af 2015. Med på Turen tager Rasmus Walter følgende musikere med:
  Max Winding: Trommer
  Leif Brun: Pedel Steel og Banjo
  Martin Birksteen: Keys
  Martin Sandberg Kærsgaard: Bas
   
  Med landeplagen ”Endeløst”, satte Rasmus Walter tyk streg under sit talent for at skrive vedholdende og ikke mindst, catchy sange. Siden han i 2011 startede sin solokarriere, er der kommet to albums fyldt til randen med stærke danske popsange, og til oktober udkommer det tredje soloalbum.
  Den nye single ”Verden i stå” har et for Rasmus’ vedkommende, lidt anderledes tilgang til sangskrivningen og lydsiden. Sammen med sin faste samarbejdspartner, co-producer Søren Mikkelsen, har man besluttet sig at ryste posen og gå lidt nye veje, og derigennem udfordre processen og det musikalske udtryk.
  Rasmus’ sange har længe beskæftiget sig især med afskeden:
  Men i denne sang fejrer jeg kærligheden og mødet - frem for afskeden - som jeg efterhånden har skrevet så mange sange om, udtaler Rasmus Walter.
  Første single og musikvideo til sangen ”Verden i stå” er udkommet. Og som altid er det Rasmus’ tvillingebror (og nu også Oscar-vinder), Anders Walter, der har instrueret. 
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 205 kr.
  Ved indgangen: 225 kr.

  Reserver billetter
 • » Sko/Torp
  20. februar 2015 kl. 20:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.    Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause. Turneret rundt på landets spillesteder Dét det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmel…
  » Læs mere

  Sko/Torp

  20. februar 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet. 
   
  Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause.
  Turneret rundt på landets spillesteder
  Dét det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder.
  Live har de Morten Woods eller Mikkel Bøggild på guitar – mere behøves der ikke. Som Søren Sko selv udtaler, er der for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. 
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 180 kr.
  Ved indgangen: 200 kr.

  Reserver billetter
 • » Trille Band med Mette Marckmann
  21. februar 2015 kl. 20:00
  “ET LILLE LYS I MØRKET” EN KONCERT MED TRILLES SANGE Oplev eller genoplev Trilles sange med det oprindelige Trille Band og Mette Marckmann Igennem 70'erne og 80'erne var Trille en af de mest markante og elskede sangere og sangskrivere i Danmark. Hendes lyrik gik lige i hjertet på en hel generation med hendes usentimentale tilgang til de store følelser, hendes hverdagsskildringer og hendes mar…
  » Læs mere

  Trille Band med Mette Marckmann

  21. februar 2015
  “ET LILLE LYS I MØRKET”
  EN KONCERT MED TRILLES SANGE
  Oplev eller genoplev Trilles sange med det oprindelige Trille Band og Mette Marckmann

  Igennem 70'erne og 80'erne var Trille en af de mest markante og elskede sangere og sangskrivere i Danmark. Hendes lyrik gik lige i hjertet på en hel generation med hendes usentimentale tilgang til de store følelser, hendes hverdagsskildringer og hendes markante politiske holdninger.
  Hun turnerede i hele Norden og hendes livekoncerter var altid velbesøgte. Ikke kun pga. de gode sange, men også fordi hun havde samlet et helt unikt band omkring sig. Et band som leverede musik i verdensklasse og som  altid var i højt humør. Bandet har ikke været samlet siden 1988, hvor Trille holdt op med at optræde, men det er lykkedes at samle dem igen. Så for første gang i 26 år står Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard (klaver og harmonika) og Hugo Rasmussen(kontrabas) på scenen sammen for at spille Trilles musik. 
  Trille optræder ikke selv længere, men har givet skuespilleren Mette Marckmann lov til at fortolke hendes sange. Mette Marckmann er skuespiller og skabte i 1997 den anmelderroste cabaret” Et Lille Lys i Mørket” på Café Liva, hvor hun gennem 15 af Trilles sange fortalte en historie om en kvinde af idag. Trille gav i den anledning MM grønt lys til at fortolke hendes sange . Og Trille har i det hele taget været med som den usynlige femtemand i denne genforening!
  Fakta
  Genre: Viser
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

  Reserver billetter
 • » De eneste to
  26. februar 2015 kl. 21:00
  For fire år siden smed to af Danmarks største sangskrivere, Peter Sommer og Simon Kvamm, bomben om at de ville gå sammen i en ny musikalsk sammenhæng -  og to koncerter blev udsolgt inden der overhovedet var musik man kunne lytte til. De kaldte duoen for De Eneste To og skabte et univers, hvor man fik indblik i, hvad det ville sige at stå skulder ved skulder, en tanke omkring, hvordan det gik Mor…
  » Læs mere

  De eneste to

  26. februar 2015
  For fire år siden smed to af Danmarks største sangskrivere, Peter Sommer og Simon Kvamm, bomben om at de ville gå sammen i en ny musikalsk sammenhæng -  og to koncerter blev udsolgt inden der overhovedet var musik man kunne lytte til. De kaldte duoen for De Eneste To og skabte et univers, hvor man fik indblik i, hvad det ville sige at stå skulder ved skulder, en tanke omkring, hvordan det gik Morten og de introducerede ideen om Østjylland Dreaming. Nogen troede at det var det eneste man skulle høre fra de to, men de har ikke lyst til at dø!
  De Eneste To anno 2014
  Da De Eneste To udgav deres første album i 2010 var fokus på venskabet imellem to jævnalderende musikere. De kendte ikke hinanden som børn og unge, men har på en måde levet to parallel-liv i henholdvist Silkeborg og Skanderborg. Mange af sangene fra albummet De Eneste To omhandler deres liv og opvækst i provinsen. Gaffa kaldte det ”dualistisk dynamik” og mener at ”samarbejdet imellem de midtjyske knudemænd har givet dem modet til at løsne helt op...”.
  Det kommende album kommer til at tage temperaturen på De Eneste To anno 2014. Det er stadig venskabet, der er den drivende kraft, men det er samtidigt også tydeligt, at de gør en slags status over deres liv, som det ser ud lige nu. 
  1. Singlen ”Sult” er allerede ude. ”De Eneste To” andet album udkommer til nov.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Forsalg: 270 kr.
  Ved indgangen: 290 kr.

  Reserver billetter
 • » Andreas Bo - Original
  28. februar 2015 kl. 20:00
  OBS showet er på Sønderborg Teater.   I en tid, hvor mediebilledet bombarderer sine sultne modtagere med underholdning, er der langt imellem, at man støder på noget nyt. Noget man ikke har set før. Noget originalt. Den brede adgang til medierne i form af talent-shows og reality-udsendelser gør også, at det er sjældent man kan tale om et egentligt gennembrud for en kunstner. Alligevel er de…
  » Læs mere

  Andreas Bo - Original

  28. februar 2015
  OBS showet er på Sønderborg Teater.
   
  I en tid, hvor mediebilledet bombarderer sine sultne modtagere med underholdning, er der langt imellem, at man støder på noget nyt. Noget man ikke har set før. Noget originalt.
  Den brede adgang til medierne i form af talent-shows og reality-udsendelser gør også, at det er sjældent man kan tale om et egentligt gennembrud for en kunstner.
  Alligevel er det vel nærmest et helt originalt gennembrud, Andreas Bo har været omdrejningspunkt for i de sidste par år.
  En komiker med så bredt et repertoire at han er blevet kaldt komikkens kamæleon, og som taler til det – vel nok – bredeste publikum i Danmark.
  I sit første soloshow fra 2012 påstod Andreas Bo, overfor 75.000 begejstrede publikummer i over 100 forestillinger, at han bare var – et Plagiat!
  Et produkt af mange års kærlighed til forskellige komikeres forskellige komik som strittede i alle retninger.
  Men måske var ”Plagiat” bare et postulat. Måske har de sidste par år vist, at Andreas Bo netop er en ener. Hele tiden nysgerrig efter at finde på nye skæve karikaturer af fiktive danskere. Af danskere vi alle kender. Hele tiden sulten efter at finde nye måder at fortolke komikkens klassiske virkemidler på. Nye elegante satiriske vinkler og latterkrampefremkaldende platheder.
  Andreas Bo på plakaten er lig med overraskelser. Ingen endegyldige svar, men altid masser af spørgsmål: Hvem vil han give sig ud for at være? Hvem står i skudlinjen? Hvilke skumgummi-dyr gør hvad ved ham? Og smider han nu tøjet igen?
  I sit nye musikalske turbo comedy-show er Andreas Bo klar til at bruge det meste af 2 timer på at fortælle publikum hvorfor han – på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre – faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Sønderborg Teater
  Opstilling: Nummererede siddepladser
  Forsalg: 340 kr.
  Ved indgangen: 360 kr.

  Reserver billetter
 • » Christian Hjelm
  5. marts 2015 kl. 21:00
  I august 2014 udgav Christian Hjelm sit andet dansksprogede soloalbum ”Vaskeægte” som til enstemmige anmelderroser cementerede den nordjyske sanger med den karakteristiske stemme, som en af de tunge drenge på den danske sangskriverscene.  Albummet ”Vaskeægte” er, ligesom solo-debuten ”Før vi blev lette” (kåret af Gaffas redaktion som Årets Danske Album i 2012), spækket med skævt legesyge popsange…
  » Læs mere

  Christian Hjelm

  5. marts 2015
  I august 2014 udgav Christian Hjelm sit andet dansksprogede soloalbum ”Vaskeægte” som til enstemmige anmelderroser cementerede den nordjyske sanger med den karakteristiske stemme, som en af de tunge drenge på den danske sangskriverscene.  Albummet ”Vaskeægte” er, ligesom solo-debuten ”Før vi blev lette” (kåret af Gaffas redaktion som Årets Danske Album i 2012), spækket med skævt legesyge popsange der, som titlen uhøjtideligt antyder er langtidsholdbare, fra hjertet og folkelige. 
  Det fik vi en forsmag på, på den netop veloverståede danmarkstour hvor Kim Skotte, Politiken, fra et udsolgt Lille Vega, bl.a. kvitterede med følgende beskrivelse af Christian Hjelm: “Denne skamløst begavede sangerknægt med den optimistiske pompadour og naturtalentets evne til at få alle gode gaver til at lyde lyse, løfterige og såre naturlige”. Ja, vi er ikke uenige…
  Christian Hjelm, som har en lang karriere i det stilrene engelsksprogede indie-orkester Figurines bag sig, er en af de bedste sangere herhjemme og blev da også begavet med en Steppeulv-pris som Årets Vokalist i 2013.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Ulkebøl Salonorkester
  7. marts 2015 kl. 13:00
  OBS ingen billetsalg ved indgangen - billetsalget stopper 5. marts.    En hyggelig eftermiddag med kaffe, kage og Ulkebøl Salonorkester. Ulkebøl Salonorkester under ledelse af Johan Korsfeldt vil underholde med sang og musik fra den gyldne tid, da borgerne gik på café og restaurant og lyttede til store orkestre, som spillede den klassiske underholdningsmusik.  Det bliver en koncert med wienermu…
  » Læs mere

  Ulkebøl Salonorkester

  7. marts 2015
  OBS ingen billetsalg ved indgangen - billetsalget stopper 5. marts. 
   
  En hyggelig eftermiddag med kaffe, kage og Ulkebøl Salonorkester. Ulkebøl Salonorkester under ledelse af Johan Korsfeldt vil underholde med sang og musik fra den gyldne tid, da borgerne gik på café og restaurant og lyttede til store orkestre, som spillede den klassiske underholdningsmusik. 
  Det bliver en koncert med wienermusik og musik af alle de kendte danske komponister, der blev spillet så flittigt i radio og på Wivex i København eller Kilden i Aalborg - og, på ”Sommerlyst”, Sønderborg og senere på Sommerfuglen på Hotel Sønderborghus.
  Oplev en eftermiddag med Strauss, Jacob Gade, Lumbye, Fritz Kreisler, NormannAndersen og sange som ”Maggidudi”, ”Alle går rundt og forelsker sig”, ”Yes Sir, thats my baby”. 
  Har du også lyst til at danse, spiller vi op efter kaffen med engelsk vals, foxtrot, polka, quickstep, tango eller måske en folkedans, der skulle være noget for hver en smag! 
  Fakta
  Genre: Dans
  Koncert start: 13:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Love Shop
  12. marts 2015 kl. 21:00
  Sammen med Mikkel Damgaard, som gennem sit arbejde med "Frelsens Hær"- albummet voksede fra at være Love Shop-keyboardspiller til producer med høje ambitioner om, hvordan bandets musik kan formes, præges og udvikles, har Jens Unmack nu været i studiet for at indspille opfølgeren til ”Skandinavisk lyst”. Et album der efter overbeviste alle om det rigtige i, at Love Shop fortsatte med at eksistere …
  » Læs mere

  Love Shop

  12. marts 2015
  Sammen med Mikkel Damgaard, som gennem sit arbejde med "Frelsens Hær"- albummet voksede fra at være
  Love Shop-keyboardspiller til producer med høje ambitioner om, hvordan bandets musik kan formes, præges
  og udvikles, har Jens Unmack nu været i studiet for at indspille opfølgeren til ”Skandinavisk lyst”. Et album der
  efter overbeviste alle om det rigtige i, at Love Shop fortsatte med at eksistere og indspille ny musik. Nu er
  Unmack og co. så klar med bandets 10. studiealbum ved navn ”Kærlighed og Straf". En dualistisk titel der
  også præger tekstuniverset på hele albummet. De sociale konkrakter, de menneskelige forhold, parforholdets
  forventninger, der tiltrækker, binder og tilsidst kan frastøde, er i fokus på Love Shop's nye barske værk, hvor
  der tages livtag med centrale voksenlivsemner, sjældent berørt i dansk rockmusik.
  Love Shop's 10'ende studiealbum er som sådan et enestående usminket og nøgent blik på en broget dansk
  nutid anno 2014. Men dets musik udstråler trods alvorlige emner et umiskendeligt håbefuldt lys, der gør de
  kantede ord og forslåede sjælelandskaber hørbare som andet og meget mere end personlig samtidsobduktion.
  Melankoli, skønhed, længsel efter en bedre verden, lever stærkt i flere af de vitale popsanges ofte udsøgte
  melodier, mens andre tracks bærer modernismens rockkant og har deres rødder solidt plantet i vejen frem.
  "Kærlighed og Straf" er navnet på det nye Love Shop-storværk hvor de lever side om side.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 180 kr.
  Ved indgangen: 200 kr.

  Reserver billetter
 • » Kim Larsen & Kjukken - UDSOLGT
  19. marts 2015 kl. 21:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Kim Larsen & Kjukken er snart tilbage på koncertscenerne igen. Efter mere end et års turnépause – hvilket er meget usædvanligt for det aktive orkester – er bandet igen klar til at spille koncerter, og turnéen vil bringe dem Danmark rundt i starten af 2015. Koncerterne vil blive en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog…
  » Læs mere

  Kim Larsen & Kjukken - UDSOLGT

  19. marts 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Kim Larsen & Kjukken er snart tilbage på koncertscenerne igen. Efter mere end et års turnépause – hvilket er meget usædvanligt for det aktive orkester – er bandet igen klar til at spille koncerter, og turnéen vil bringe dem Danmark rundt i starten af 2015.
  Koncerterne vil blive en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog, og vil dermed repræsentere sange fra den mere end 40 år lange karriere. 
  KJUKKEN
  Kim Larsen dannede Kjukken for 19 år siden – i 1995 – i Odense, og har sammen med det fynske orkester utallige udgivelser og koncertturnéer bag sig. 9 album-udgivelser, 2 koncert-DVD’er samt et meget stort antal koncerter i Skandinavien er det blevet til. Seneste udgivelse er fra november 2012, hvor albummet Du Glade Verden udkom.
  Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar) og Jesper Haugaard (bas). Karsten Skovgaard har været Kim Larsens sideman siden opstarten af Kjukken i 1995, og Jesper Haugaard kom med i bandet i 2003. 
  Den hidtidige trommeslager, Jesper Rosenqvist, har desværre valgt at forlade orkestret, så på den kommende turné vil bandet for første gang i mange år have en ny mand bag trommerne. Navnet på vedkommende offentliggøres så snart det er muligt. 
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Stående
  Forsalg: UDSOLGT
  Ved indgangen: UDSOLGT

 • » L.I.G.A.
  21. marts 2015 kl. 21:00
  L.I.G.A er det nye, friske pust. Eller vindstød, rettere. Urban/popgruppen L.I.G.A laver sange med oprigtige tekster og en energi, som vækker selv den sløveste fra sit vinterhi. Deres første single Skylder dig ik’ noget, som er ude nu, er et stærkt og energisk popnummer med et snert af Motown og hiphop. En syngende lussing i smittende tempo! ”Sangen handler om en ekskæreste, som har trådt på dig”,…
  » Læs mere

  L.I.G.A.

  21. marts 2015
  L.I.G.A er det nye, friske pust. Eller vindstød, rettere. Urban/popgruppen L.I.G.A laver sange med oprigtige
  tekster og en energi, som vækker selv den sløveste fra sit vinterhi.
  Deres første single Skylder dig ik’ noget, som er ude nu, er et stærkt og energisk popnummer med et snert
  af Motown og hiphop. En syngende lussing i smittende tempo! ”Sangen handler om en ekskæreste, som har
  trådt på dig”, fortæller trioen. En følelse de fleste nok kender, men Skylder dig ik’ noget er ikke en trist sang
  om ulykkelig kærlighed. Det er en sang, der får danseskoene ud af skabet og livet til at gå videre. Selv med et
  knust hjerte.
  L.I.G.A
  L.I.G.A er en trio med tre meget forskellige musikere. Sangeren Nicky Russell med de australske aner og
  rødder i den amagerkanske muld, skriver teksterne og musikken til bandet. Det gør han sammen med Feras
  Agwa, som kommer fra Roskilde og er en god blanding af egypter og syrier. Bag gryderne er bandets
  kvindelige medlem, Ihan Haydar. Den hårdtslående trommeslager med det smittende smil er fra Næstved tilsat
  Irak. Hun har tidligere slået sine folder i Melodi Grand Prix-vinderen Soluna Samays band. De er alle i starten
  af 20’erne og klar til at få folk på dansegulvet.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

  Reserver billetter
 • » Suspekt
  26. marts 2015 kl. 21:00
  Support: DJ ER DU DUM ELLER HVAD    Det er nu snart 3 år siden at Danmarks ubestridte hiphop-elite, Suspekt, udgav albummet ELEKTRA, som gik #1 på albumcharten, opnåede guld på salg og blev Ugens Uundgåelige på P3. Siden har rapperne Emil Simonsen (Orgi-E/Klam Fyr) og Andreas Duelund (Bai-D/Duggi Monster), samt produceren Rune Rask haft travlt. De startede blandt andet året med den største inte…
  » Læs mere

  Suspekt

  26. marts 2015
  Support: DJ ER DU DUM ELLER HVAD 
   
  Det er nu snart 3 år siden at Danmarks ubestridte hiphop-elite, Suspekt, udgav albummet ELEKTRA, som gik #1 på albumcharten, opnåede guld på salg og blev Ugens Uundgåelige på P3.
  Siden har rapperne Emil Simonsen (Orgi-E/Klam Fyr) og Andreas Duelund (Bai-D/Duggi Monster), samt produceren Rune Rask haft travlt. De startede blandt andet året med den største internationale anerkendelse man kan få, nemlig en GRAMMY AWARD nominering for deres arbejde på Kendrick Lamar albummet, Good Kid, M.A.A.D City. Indspillede album i LA og i sommer væltede de Grøn Koncert med deres energiske show og til efteråret tournerer de landet rundt. 
  Albummet ”V” udkommer d. 8. september og følger op på bandets forrige successalbum, Elektra, der opnåede guldstatus og solgte over 15.000 albums er mastereret af Brian ”Big Bass” Gardner (Outkast & Dr Dre), og er indspillet i Los Angeles i bandets managers studie, (Mintroom). Både Schoolboy Q og Kendrick Lamar har tidligere indspillet her. Suspekt fortæller om arbejdet:
   
  Det har været én stor legestue at være derovre og det har givet en meget kreativ og løssluppen stemning. Nummeret Søn Af En Pistol er en sang, der er bundet op om en hel masse forskellige vanvittige tanker og billeder som er klasket sammen, man kan kalde det kaptajnens gryderet, med cocktailpølser og alt godt fra havet.
   
  Med albummet ”V” har gruppen bevæget sig mod en mere westcoast-inspireret lyd.
  Fakta
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.

  Reserver billetter
 • » Thomas Hartmann
  11. april 2015 kl. 20:00
  Hvornår er man gammel? Er det når andre mener, man er det, eller er det først når man selv føler sig gammel?! I Thomas Hartmanns syvende one man show vil dette spørgsmål, sammen med en masse andre, blive belyst. Hartmann, som på visse områder er evigt ung og på andre altid har været gammel, er nået til et vendepunkt i sit liv, og kaster sit komikerblik såvel frem som tilbage i tiden. Thomas Hart…
  » Læs mere

  Thomas Hartmann

  11. april 2015
  Hvornår er man gammel? Er det når andre mener, man er det, eller er det først når man selv føler sig gammel?!
  I Thomas Hartmanns syvende one man show vil dette spørgsmål, sammen med en masse andre, blive belyst. Hartmann, som på visse områder er evigt ung og på andre altid har været gammel, er nået til et vendepunkt i sit liv, og kaster sit komikerblik såvel frem som tilbage i tiden.
  Thomas Hartmann er uden tvivl én af Danmarks mest produktive komikere. Igennem tiden har han, som manuskriptforfatter, stået bag diverse store succeser, men har, i de seneste år, primært været dedikeret til det, der altid har været hans største passion; stand-up comedy.
  I “BETAMAX” kan man høre om Thomas’ opvækst i 70‘erne og 80‘erne, hans forhold til den teknologiske udvikling samt hans efterhånden afgrundsdybe mangel på forståelse for andre folks vaner og præferencer. Dertil, naturligvis, en masse jokes uden anden berettigelse end deres underholdningsværdi.
  “BETAMAX” handler om Thomas’ følelse af at være et forældet produkt i en verden, hvor tilgængelighed og bekvemmelighed vægter højere end kvalitet. Følelsen af kun at have evner, som ingen lader sig imponere af og en støt aftagende evne til at navigere i nutidens samfund - for det at have alle svarene er intet værd, uden visdommen til at stille de rigtige spørgsmål.
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 210 kr.
  Ved indgangen: 230 kr.

  Reserver billetter
 • » Scarlett Pleasure
  16. april 2015 kl. 21:00
  Da Scarlet Pleasure i den vinterkolde februar måned udgav sangen ’Windy’ sendte den unge trio med det samme danskerne på en mental rejse til varmere himmelstrøg.  Et par måneder senere var de klar med den groovy strand-hymne ’Under The Palmtrees’, der tilførte den varme danske sommer et glamourøst skær af Venice Beach. Begge sange er blevet råspillet på P3 og har skabt en massiv efterspørgsel på m…
  » Læs mere

  Scarlett Pleasure

  16. april 2015
  Da Scarlet Pleasure i den vinterkolde februar måned udgav sangen ’Windy’ sendte den unge trio med det samme danskerne på en mental rejse til varmere himmelstrøg.  Et par måneder senere var de klar med den groovy strand-hymne ’Under The Palmtrees’, der tilførte den varme danske sommer et glamourøst skær af Venice Beach. Begge sange er blevet råspillet på P3 og har skabt en massiv efterspørgsel på mere musik fra den københavnske trio. Nu kvittererer Scarlet Pleasure med EP’en ’Mirage’, der udkommer i dag og er produceret af bandet i samarbejde med deres faste producer David Mørup, samt mixet af Rune Rask (Suspekt). 
  På ’Mirage’ løfter Scarlet Pleasure sløret for endnu større flig af deres helt unikke mix af groovy 80’er pop og sexet 90’ RnB.  EP’en indeholder -udover singlerne ’Windy’ og ’Under The Palmtrees-  fire helt nye numre, hvor åbningstracket ’The Strip’ netop er udsendt som single. 
  ’The Strip’, der trækker tydelige referencer til ikoner som Michael Jackson og Stevie Wonder, er en hyldest til den seks kilometer lange hovedgade i underholdningsmekkaet Las Vegas, der er et virvar af neonlys, billboards, casinofacader og stripklubber. 
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Dana Fuchs Band
  22. april 2015 kl. 20:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Hvis du har været til en Dana Fuchs koncert så ved du, at der her venter en ekstraordinær oplevelse. Dana Fuchs har et meget velspillende orkester - og hun selv er alt fra en hvæsende, energisk furie til en blød, følsom engel på scenen. Hun fyrer den af, så publikum i den grad bliver blæst bag over - og revet med! For hun har en ste…
  » Læs mere

  Dana Fuchs Band

  22. april 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Hvis du har været til en Dana Fuchs koncert så ved du, at der her venter en ekstraordinær oplevelse.
  Dana Fuchs har et meget velspillende orkester - og hun selv er alt fra en hvæsende, energisk furie til en blød,
  følsom engel på scenen. Hun fyrer den af, så publikum i den grad bliver blæst bag over - og revet med!
  For hun har en stemme, som er af samme kaliber som Janis Joplins - og en feeling, der rør os!
  Med rødder i Florida, hvor hun sang gospel i det lokale kirkekor, har Dana Fuchs arbejdet sig op til at være
  en lysende upcoming stjerne i New Yorks rock- og bluesklubber. Hun har haft hovedrollen i Off-Broadway
  musicalen “Love, Janis” - og hendes musik ligger helt klart i forlængelse af den store soul- og bluestradition
  fra Aretha Franklin, Janis Joplin og Etta James. Hvis du har set filmen “Across The Univers”, som bla. DR 1
  viste for 1 år siden, så har du også hørt Dana Fuchs, for hun var rocksangeren Sadie, - der gav mange af
  Beatles-sangene vitaminer og kant! "Helter Skelter" er stadig på hendes repertoire i dag!
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 140 kr.
  Ved indgangen: 160 kr.

  Reserver billetter
 • » Folkeklubben
  23. april 2015 kl. 21:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Folk-pop trioen er klar med 2. singlen fra det kommende album ”Danmarksfilm”. Sangen ”Ske noget mere” er en rendyrket og dansabel popsang – dog med en poetisk opsang til bandet selv og det samfund, det er en del af. Efter på debutpladen ’Nye Tider’ og gennem 450 koncerter på 3 1/2 år at have uddelt lussinger til højre og venstre - m…
  » Læs mere

  Folkeklubben

  23. april 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Folk-pop trioen er klar med 2. singlen fra det kommende album ”Danmarksfilm”. Sangen ”Ske noget mere” er en rendyrket og dansabel popsang – dog med en poetisk opsang til bandet selv og det samfund, det er en del af.
  Efter på debutpladen ’Nye Tider’ og gennem 450 koncerter på 3 1/2 år at have uddelt lussinger til højre og venstre - med to
  guitarer og en rejsekuffert – blev trioen i starten af 2014 enige om, at der skulle ’ske noget mere’. En ny og anderledes plade
  begyndte at tegne sig mod horisonten. Sangene på ”Danmarksfilm” er skrevet under den ”neverending-tour” som har kørt
  siden orkesterets start i maj 2011: i tourbussen, til lydprøver, langs vejkantens pile, på hotelværelser, og den er indspillet i de
  pauser og fri-weekender, der har været undervejs.
  Fakta
  Genre: Folk
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 160 kr.
  Ved indgangen: 180 kr.

  Reserver billetter
 • » Johnson
  24. april 2015 kl. 21:00
  Koncerten er flyttet til den 24. april 2015 - købte billetter til den 22. november 2014 kan benyttes på den nye dato.    Langt væk fra den nutidige iscenesættelse af rappens og hiphoppens glamourøse livsførelse, findes et sted, hvor den autentiske rå hiphoplyd dyrkes og nydes af mennesker fra alle samfundslag; Atlantas stripklubber. Her er alt overflødigt show skåret fra – pigerne kalder sig str…
  » Læs mere

  Johnson

  24. april 2015
  Koncerten er flyttet til den 24. april 2015 - købte billetter til den 22. november 2014 kan benyttes på den nye dato. 
   
  Langt væk fra den nutidige iscenesættelse af rappens og hiphoppens glamourøse livsførelse, findes et sted,
  hvor den autentiske rå hiphoplyd dyrkes og nydes af mennesker fra alle samfundslag; Atlantas stripklubber.
  Her er alt overflødigt show skåret fra – pigerne kalder sig strippere, men starter uden tøj – og musikken
  kommer fra ophavsmænd, som er inspirationskilder for de mainstream rappere, som den almene mand vil
  karakterisere som ”ægte rap”.
  Det er de stemninger Johnson indkapsler og giver form med sin nye single ”Det her”.
  Råt, autentisk og kompromisløst Det handler om at søge tilbage til de subkulturer, hvor den ægte tunge rap
  bliver født og som er en afspejling af en reel social realitet, som kun er relatérbar, når man som Johnson
  placerer sig midt i den. ”Det her” er en afdramatisering af musikkens materialitet og tilbage til kernen, hvor
  lidenskab, kant og humor hersker.
  Hvor det ikke handler om, hvad man har, men hvad man kan.
  ”Du inviterer hende ud – jeg tager hende hjem
  Hun trænger til lidt boom boom - ligge i min seng
  Så får hun lidt af det her, det her, lidt af det her..”
  ”Det her” er første singleudspil fra Johnsons kommende EP ”Sextape”, som er en fortolkning af en masse
  oplevelser og stemninger, rapperen fandt i Atlantas strip-miljø. Det er ikke et sted drengene går i byen for at
  afreagere eller hvor ensomme mænd finder midlertidig omsorg, men hvor man tager kæresten i hånden, for at
  høre noget virkelig go’ musik og hvor kunsten at ryste en røv er forbeholdt de få talentfulde. Efter et år med
  masser af features og klubhits – med blandt andre L.O.C., U$O, Kesi, Ida Corr mf., er Johnson nu tilbage i
  studiet som soloartist. Drivkraften er en enorm lyst til at indspille, til at forfine sit instrument og sætte ”all
  bullshit a side”.
  Fakta
  Genre: Hip-hop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen: 140 kr.

  Reserver billetter
 • » Dorthe Gerlach
  25. april 2015 kl. 21:00
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.   Dorthe Gerlach er et tungt navn på live-scenen. Som den ene halvdel af duoen Hush har hun turneret i mere end 10 år i ind- og udland. Ud over egne koncerter har Hush bl.a turneret med, og supportet Jamie Cullum, Turin Brakes og John Mayer . Når Dorthe Gerlach 1. april starter sin turné med sangene fra NATLYS, venter der publikum nog…
  » Læs mere

  Dorthe Gerlach

  25. april 2015
  Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
   
  Dorthe Gerlach er et tungt navn på live-scenen. Som den ene halvdel af duoen Hush har hun turneret i mere end 10 år i ind- og udland. Ud over egne koncerter har Hush bl.a turneret med, og supportet Jamie Cullum, Turin Brakes og John Mayer .
  Når Dorthe Gerlach 1. april starter sin turné med sangene fra NATLYS, venter der publikum noget fuldstændig nyt og særligt. Det er således første gang, Dorthe turnerer som solist med eget band. Selv kalder hun lyduniverset på NATLYS melankopop - et halvelektronisk univers, som både er poetisk og beskidt. Men først og fremmest bæres NATLYS smukt af Dorthes velkendte lysende rene og intense stemmeklang.
  Nok så afgørende - sangene på NATLYS er udelukkende dansksprogede.
  ”Det bliver specielt for første gang at skulle stå overfor et livepublikum og synge på dansk, og jeg er ærligt talt lidt nervøs. Eller spændt! Det bliver jo fedt endelig at kunne dele de her sange, og jeg har det helt fint med, at folk får lov at komme tættere på.”
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 160 kr.
  Ved indgangen: 180 kr.

  Reserver billetter
 • » Tobias Dybvad
  2. maj 2015 kl. 19:00
  “Er det ikke dig fra Dybvad?”, et selv-satirisk indblik i livet som Tobias Dybvad Tobias Dybvad kan fra foråret 2015 opleves i sit næste one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk  indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv bli…
  » Læs mere

  Tobias Dybvad

  2. maj 2015
  “Er det ikke dig fra Dybvad?”, et selv-satirisk indblik i livet som Tobias Dybvad
  Tobias Dybvad kan fra foråret 2015 opleves i sit næste one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk  indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive  én af dem, han peger fingre ad.
  Tobias Dybvad har i mere end 11 år været en banebrydende spiller på den danske stand-up-scene. Og selvom han hele tiden har haft en trofast fanskare og løbende har modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, var det først som vært for tv-successen “Dybvaaaaad”, at hans evner som komiker for alvor kom i rampelyset.  
  Tobias Dybvad har siden på rekordtid erobret det danske mediebillede med en bruttoskare af  mere end 160.000 fans på Facebook,  høje seertal og massiv pressedækning i form af omtaler, interviews og sågar forsiden af Euroman.
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 210 kr.
  Ved indgangen: 230 kr.

  Reserver billetter
 • » Ginman / Eivør
  6. maj 2015 kl. 20:00
  OBS NY DATO - billetter købt til den aflyste koncert på Sønderborghus d. 9. november kan benyttes til denne koncert eller refunderes (gebyret refunderes ikke) hvor de er købt inden den. 15. december 2014. Billetter købt på billetnet.dk kan refunderes ved henvendelse på tlf. 70 15 65 65.   Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub   Hun er født på de stormomsuste Færøerne, han e…
  » Læs mere

  Ginman / Eivør

  6. maj 2015
  OBS NY DATO - billetter købt til den aflyste koncert på Sønderborghus d. 9. november kan benyttes til denne koncert eller refunderes (gebyret refunderes ikke) hvor de er købt inden den. 15. december 2014. Billetter købt på billetnet.dk kan refunderes ved henvendelse på tlf. 70 15 65 65.
   
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Hun er født på de stormomsuste Færøerne, han er vokset op i de tusind søers land, og derfor måtte de naturligvis mødes på vandet. Niels Skousen var kaptajn på det gode rockcruise fra København til Oslo, og derfra, hvor de stod, kunne de se sig omkring og ind i fremtiden. Eivør Pálsdóttir og Lennart Ginman vidste med det samme, at de skulle lave noget sammen en dag, blot kendte de ikke dagen.
  Det gør de nu, for den 8. september 2014 udkom deres første album sammen. The Color Of Dark indeholder ni stemningsfulde sange, som introducerer en helt ny tone for de to musikere, uden at de dog helt kan løbe fra deres fortid. Den har især budt på jazz i mange afskygninger for Ginman, mens Eivør ofte har befundet sig inden for folk- og singer/songwriter-traditionen. Indrømmet, det er lidt forenklet sagt, for netop de to musikere har altid været søgende og åbne over for nye musikalske udfordringer. På den måde ligner de hinanden, og måske derfor svinger de så godt sammen, for The Color Of Dark er et bemærkelsesværdigt og sjældent helstøbt album.
  Efter en række koncerter for nogle år siden med numre primært hentet fra standardrepertoiret begyndte Ginman selv at skrive nogle sange med Eivørs stemme for øje.
  ”Jeg blev ramt af hendes udtryk, og en ny verden begyndte at trænge sig på. Hendes åbenlyse virtuose musikalitet gjorde et stort indtryk på mig. Hun kan synge enhver strofe med en autenticitet og intensitet, som havde hun selv gennemlevet hvert et ord,” fortæller Ginman om baggrunden for sangene på The Color Of Dark.
  Fakta
  Genre: Roots
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen: 210 kr.