24-04-2014 kl. 20:00 Rasmus Lyberth

»Læs mere

25-04-2014 kl. 21:00 The Band of Heathens

»Læs mere

27-04-2014 kl. 15:00 Hess-Dayyani-Emborg Trio

»Læs mere

29-04-2014 kl. 20:00 Eric Martin

»Læs mere

30-04-2014 kl. 19:00 DOXBIO - Sange fra Skoven

»Læs mere

01-05-2014 kl. 21:00 Psyched up Janis

»Læs mere

03-05-2014 kl. 21:00 Nikolaj Nørlund

»Læs mere

09-05-2014 kl. 19:00 C.N.L.

»Læs mere

01-10-2014 kl. 20:00 Christian Fuhlendorff

For at gøre en kort historie lang »Læs mere

03-10-2014 kl. 20:00 Madsen, Møller & From

»Læs mere

06-11-2014 kl. 21:00 Dan Baird

»Læs mere

13-11-2014 kl. 20:00 Sing Sing Sing

»Læs mere

26-11-2014 kl. 20:00 Thomas Warberg

»Læs mere

27-11-2014 kl. 21:00 Christopher

»Læs mere

28-11-2014 kl. 20:00 Johnny Logan X-mas Show

»Læs mere

28-02-2015 kl. 20:00 Andreas Bo - Original

På Sønderborg Teater »Læs mere

Rasmus Lyberth

24. april 2014
MULIGHED FOR TILKØB AF KONCERTMENU - KØBES SAMMEN MED BILLET.
 
Den grønlandske sanger, sangskriver og skuespiller har siden 1970’erne været et af landets mest populære ansigter. Med sin musik og kunst har han sat fokus på landet mod nord hos et internationalt publikum, og hans kunstneriske engagement har sikret Grønland en af de mest populære, kunstneriske repræsentanter nogensinde. Det kom senest til udtryk, da BBC i juli 2011, havde inviteret Rasmus Lyberth til at medvirke i deres årlige, prestigefyldte promenadekoncerter i The Royal Albert Hall. Promenadekoncerterne er en af de største klassiske musikbegivenheder i verden og samtidig en begivenhed, som BBC transmitterer direkte. Udsendelsen blev sendt på DR 2 året efter.
Rasmus har optrådt i hele verdenen,  Senest til Nordic Cool i Washington samt Igraluit festivalen i Canada.
 
Han bliver ved denne koncert akkompagneret af Kristoffer Jul Reenberg på piano og hammondorgel . Han akkompagnerer bla. også Gitte Hænning, har spillet med Claus Hempler, Niels Hausgaard, Stokk City, Tom McEwans , Hugo Rasmussen, m.fl.
 
 
Fakta
Genre: Folk
Koncert start: 20:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 160 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

The Band of Heathens

25. april 2014
OBS NY DATO - Allerede købte billetter kan benyttes til den ny dato.
 
For 3. gang er det muligt at opleve fantastiske The Band Of Heathens I Danmark, når 6 af landets fineste spillesteder præsenterer det amerikanske americana band i april eller nærmere bestemt i uge 16.
The Band Of Heathens er fra Austin i Texas og kendt som et af USA’s mest turnerende bands der spiller min. 250 koncerter om året, og det over hele kloden. Bandets inspiration er hentet fra bands som The Band, Little Feat, Lowell George og Crosby Stills & Nash og det er de to sangskrivere Ed Jurdi og Gordy Quist der tegner bandet, der har 9 år på bagen og 7 albums at kigge tilbage på.
Deres seneste ”Sunday Morning Record, som udkom i juli 2013, markerer en milepæl i bandets udvikling og i særdeleshed den helt særegne kemi der er imellem de to sangskrivere og ikke mindst den dybe melodiske resonans som de to har oparbejdet sammen.
Albummet er lavet i en forholdsvist turbulent tid i bandet, hvor et par udskiftninger af bassist og trommeslager, familieforøgelse og flytning til anden stat har betydet mere uro end normalt, men den energi er blevet udnyttet til fulde og bandet mener selv at dette album, i forhold til tidligere, tekstmæssigt indeholder en større portion indsigt, humor og empati, så man kunne måske nærmest gå så vidt som til at sige at bandet er ved at blive ”voksne”!
 
The Band Of Heathens:
Ed Jordi: Vocal & Guitar
Gordi Quist: Vocal & Guitar
Trevor Nealon: Keyboards & vocal
Richard Millsap: Drums
Unknown: Bass
 
Fakta
Genre: Roots/Rock/Blues
Koncert start: 21:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 120 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

Hess-Dayyani-Emborg Trio

27. april 2014
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
 
Hess Dayyane Emborg komponerer og spiller musik til dansk lyrik. Deres intime besætning; klaver, saxofon og sang, skaber plads til de stærke tekster, som er i fokus. Deres improvisatoriske tilgang til musikken giver hver tekst nyt liv ved koncerterne. Lyrikken er et udpluk i det store danske lyrikkatalog med navne som Emil Aarestrup, Frank Jæger, Henrik Pontoppidan, Michael Strunge, Dan Turéll og Pia Tafdrup.
Fakta
Genre: Jazz
Koncert start: 15:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 120 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

Eric Martin

29. april 2014
Eric Martin fra Mr. Big
 
I årene 1988-89 mødtes Eric med Billy Sheehan , Pat Torpey og Paul Gilbert og dannede bandet Mr. Big. De nød enorm succes med udgivelse af 6 albums, utallige hit singler og 6 top-sælgende live- CD'er. Alt ialt har de solgt i omegnen af 7 millioneralbum. I løbet af sommeren 2001 udgav Eric og resten af Mr. Big  deres sidste album, " Actual Size ".
 
I 2012 kontaktede en af de største rock-operaer i verden Eric for at få ham med på deres nye album. Avantasia er et tysk baseret rockopera skabt til Edguys frontmand Tobias Sammet. Tobias forelskede sig så meget i Erics vokal , at han bad Eric om at komme med på deres verdensturné. Eric rejste i seks måneder med Avantasia i Asien, Europa , Sydamerika og Canada. Eric er blevet bedt om at komme med bandet på deres næste tur, som starter på berømte Wacken Open Air festival foran 80.000 koncertgæster .
 
Support: Jimmy James
Som opvarmning for denne unikke koncert med Eric Martin vil den amerikanske guitarist Jimmy James spille. Jimmy James er kendt for sit samarbejde med bl.a vores egen Mike Tramp fra sin tid i White Lion, samt Bad Company.
 
 
Fakta
Genre: Singer/songwriter
Koncert start: 20:00
Spillested: Black Spot
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 100 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

DOXBIO - Sange fra Skoven

30. april 2014
Vinderfimen ved europas største dokumentarfilm festival IDFA.
 
Han drog ud i regnskoven for at opleve Bayaka pygmæernes musik. 25 år efter vender han tilbage med en 13 år gammel søn.
Som ung mand i USA hører musikforsker Louis Sarno et stykke musik, han ikke kan glemme. Han opsporer de mystiske lyde og finder dem hos Bayaka pygmæerne i de Centralafrikanske regnskove. 25 år senere er Louis en fuldt integreret del af pygmæsamfundets samlere dybt inde i regnskoven, han forelskede sig og fik en søn, nu 13-årige Samedi.  Som spæd var Samedi meget syg og Louis lovede ham, at han ville tage ham med til sin gamle verden, hvis han overlevede. Denne tid er nu kommet.
Sammen drager de til New York City, hvor Louis bl.a. genser sin gamle ven Jim Jarmusch. Samedi falder overraskende nemt til i denne nye underlige verden uden at kunne ét ord engelsk. Det er sværere for Louis.
Historien udspiller sig smukt i kontrasterne mellem den afrikanske jungle og den amerikanske storby, mens båndet vokser mellem far og søn.
 
OM INSTRUKTØREN:
•    Michael Obert er en prisvindende tysk forfatter og journalist
•    Han har rejst i verdens mest afsides egne.
•    Han er blevet kendt i den brede befolkning for sine mange reportager og billedserier for førende magasiner verden over såvel som f.eks. bogen Regenzauber. 
•    Han sammenlignes ofte med forfattere som Bruce Chatwin og Jon Krakauer.
 
BAYAKA FOLKETS OG DERES MUSIK
Essensen i Bayaka kultur er deres ældgamle polyfoniske sang. Louis Sarno har gennem sine indspilninger af Bayaka folkets musik sikret en af verdens vigtige kulturarve; i 2003 Bayaka folkets musik UNESCO World Heritage Status.
Bayaka folket kæmper i dag for deres overlevelse, da træfældere og guldspekulanter indtager deres leveareal. Over de sidste to årtier er 75 procent af Congo Basin regnskoven blevet ryddet.
 
CREDITS:
Instruktør: Michael Obert
Producent: Tondowski Film
Land: Tyskland 2013
Længde: 96 minutter
Sprog: Engelsk og Yaka. Danske undertekster.
Original Titel: Song from the forest. 
Fakta
Genre: Film
Koncert start: 19:00
Spillested: Black Spot
Opstilling: Cafeborde
Forsalg: 60 kr. incl. 1 gl. vin og snack
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

Psyched up Janis

1. maj 2014
MULIGHED FOR TILKØB AF KONCERTMENU - KØBES SAMMEN MED BILLET.
 
Det var efter mere end 10 års stilhed de to originale medlemmer af Psyched Up Janis Sune Rose Wagner & Jakob Jørgensen i 2011 genoptog kontakten. En genforening der resulterede i, en række udvalgte success koncerter samme år.
Psyched Up Janis offentliggører nu, at de i igen i 2014 har valgt at spille sammen for at hylde deres 20 år gamle "breakthrough" debut album SWELL fra1994. SWELL er efter manges mening den danske grunge udgivelse der havde det største udenlandske potentiale, og derfor også i dag betegnes som et af de mest ikoniske albums fra halvfemserne. Produceret i Wales af legenden Craig Leon, der er kendt for hans værker for navne som Blondie, The Ramones & Suicide. Swell emmer af rå skramlende grunge guitar drevet af oprørsk
energi og en fandenivoldsk attitude. Men hvor teksterne reflekterer dybsindigheden og følsomheden af den dengang unge reserverede knægt med dreadlocksne fra sønderborg.
Sune Wagner siger "Jeg ser mange unge bands i dag inspireret af hele støj bølgen og udover vores fantastiske PUJ fan, håber jeg da også at se den nye generation til vores SWELL shows. Personligt glæder jeg mig til igen at spille det her album. SWELL har været grundstenen for hele min musiske karriere igennem de sidste 20 år, så det album har en helt specielt plads i mit hjerte"
Psyched Up Janis er: Sune Rose Wagner guitar/vokal, Jakob Jørgensen bas, Jesper Yebo Reginal trommer.
 
 
Fakta
Genre: Rock
Koncert start: 21:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Stå pladser/Standing
Forsalg: 220 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

Nikolaj Nørlund

3. maj 2014
 
Nikolaj Nørlund udgiver lørdag 1. marts et nyt fuldlængde album og i den anledning tager han på turné i maj. Albummet bliver det første siden sangeren, sangerskriveren, produceren og mentorens seneste album Alt Sammen, Lige Nu, som udkom i januar 2012, og hans ottende dansksprogede udgivelse.
Nørlund har indspillet i Gula Studion i Malmö og fortsætter i skrivende stund arbejdet i København.
 
Fakta
Genre: Pop
Koncert start: 21:00
Spillested: Black Spot
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 120 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter
Billetsalgsstart: 28. april 2014

C.N.L.

9. maj 2014
Billetter sælges kun i forsalg enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres.

Diskoteket er fra kl. 19-23.

C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække.

Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung.

Her kan de more sig, danse disko og drikke sodavand i frie rammer under kyndigt opsyn. Vore medarbejdere er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde.
Fakta
Genre: Børnediskotek
Koncert start: 19:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Ståpladser
Forsalg: 50 kr. + gebyr - kun på Sønderborghus og billetnet.dk
Ved indgangen:

Christian Fuhlendorff

1. oktober 2014
 
Christian Fuhlendorff nyt one man comedy show ”For at gøre en kort historie lang”
“Jeg har en hund og et hus, en kæreste og en datter. Jeg lever endda i verdens lykkeligste land, Danmark! Jeg har alle brikkerne, der skal til. Jeg ved bare ikke, om Jeg er lykkelig. For et hus betyder samtidig også gæld og bekymringer, en hund betyder pligter og at træde i pis på gulvet, en kæreste betyder forventninger og kompromiser, en datter betyder ansvar - og engang imellem at træde i pis på gulvet, OG så må vi heller ikke glemme, at Danmark altså også er et af de lande med den højeste selvmordsrate. Lad mig sige det på en anden måde: SKAL jeg være lykkelig?”
Det spørgsmål stiller Christian Fuhlendorff sig selv i sit tredje one man show “For at gøre en kort historie lang”, der har premiere på Bremen i København den 19 september og kan opleves rundt i landet til ultimo november. 
I sine tidligere shows har han taget publikum med på en rejse ind i sit skæve og komiske univers.  Denne gang er ingen undtagelse. Det bliver ærligt, nøgent og frem for alt sjovt. Rigtig sjovt. Christians kendetegn er at give noget af sig selv og han viser gerne de dårlige sider frem for de gode. Og netop som man tror, man har gennemskuet ham, opdager man noget nyt - både om ham og sig selv. 
 
Egnet til personer over 15 år.
Fakta
Genre: Stand-up
Koncert start: 20:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 190 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter
Billetsalgsstart: 22. april 2014

Madsen, Møller & From

3. oktober 2014
Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - købes sammen med koncertbillet. 
 
Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme ind under huden på den vestjyske rockpoet.
Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2014 igen på landevejen – tilbage i ’stærkeste startopstilling’.
På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.
Fakta
Genre: Blues
Koncert start: 20:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 290 kr.
Ved indgangen:

Billetsalgsstart: 22. april 2014

Dan Baird

6. november 2014
Dan Baird and Homemade Sin er tilbage på Sønderborghus og vi glæder os til endnu en aften med en god omgang rock´n´roll og kolde fadøl. 
 
"Ægte og uforfalsket rock´n´roll! "Dør jeg lige nu og hér, så dør jeg faneme lykkelig og i selskab med ét af de fineste, reneste og mest sympatiske rock’n’roll bands på denne mishandlede planet!
Og hvem var så årsagen til denne utidige eufori? Ja, det var – snart sagt selvfølgelig – den tidligere Georgia Satellites boss Dan Baird og hans enestående dedikerede The Homemade Sin: Mauro Magellan på trommer, Keith Christopher på bas og intet mindre end den kvintessentielle rock’n’roll guitarist; en herre ved navn Warner E. Hodges." - citat fra Steffen Jungersens anmeldelse af Dan Baird and Homade Sins koncert i Helsingør 2013 i BT (6 ud af 6 stjerner).
 
Fakta
Genre: Rock
Koncert start: 21:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 120 kr.
Ved indgangen:

Sing Sing Sing

13. november 2014

IVAN PEDERSEN, ALEX NYBORG, GRY HARRIT, SASCHA DUPONT, SØREN JACOBSEN

Sing Sing Sing er et møde mellem fem mennesker med tilsammen mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste. Repertoiret er hentet fra navne som Dylan, Neil Young, Robert Plant, Fleetwood Mac og andre mere eller mindre kendte kunstnere. Og medlemmernes egne bagkataloger er endevendt for at finde de perler i samlingen, der kan få nyt liv i denne sammenhæng. Sing Sing Sing er ikke et kor, men fem personligheder, der bakker hinanden op i et akustisk univers af guitarer, keyboards og ting der kan rystes, rasles og slås på.

Fakta
Genre: Pop
Koncert start: 20:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 230 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

Thomas Warberg

26. november 2014
Han danser i felten med sin nye enmandshær og erklærer kedsomheden krig! Skånselsløst vil han blæse på køn, politiske holdninger og samfundsnormer for at afsløre vejen til de største grin. Det sker på THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14. Hovedpersonen hedder naturligvis Thomas Warberg, som ikke uden grund har fået kors og bånd og stjerner på for sine allerede kendte indsatser. Hans tempofyldte, fredsskabende humorkrig har nemlig for længst vist sin duelighed i TV og på stand-up scenen, men først nu lykkes det, at få ham landet rundt med sit første store One-Man show, så bevar din dyd. Thomas Warberg gør det ikke!
 
Fakta
Genre: Stand-up
Koncert start: 20:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 260 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

Christopher

27. november 2014
Danmarks største mandlige pophåb har haft vokseværk siden sidste album. Med
nyt album og en udsolgt forårs tour, drager Christopher på tour til efteråret igen.
I en alder af 22 år føler han sig endelig hjemme i sit musikalske udtryk, og derfor vil hans trang til
at vise verden, hvad han magter og mestrer, også større end nogensinde. Hvad enten det gælder
hans flabede falset, de intime tekster, de sønderrivende rytmebunde eller dansetrinnene, der følger
med.
Og lad det være sagt med det samme. På martsalbummet Told You So er der ikke meget teenidol
tilbage i Christopher. Den 22-årige vokalist, guitarist og sangskriver har på alle tænkelige måder
rykket sig gevaldigt siden sit debutalbum fra 2011, og han satser på, at hans fans følger med:
»Jeg tænker ikke over at skulle miste mit publikum, fordi jeg selv er blevet mere voksen. Jeg regner
tværtimod med, at jeg vinder nogle ældre lyttere, og at de yngre er parat til at udvikle sig med mig,«
siger Christopher.
Fakta
Genre: Pop
Koncert start: 21:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Ståpladser/Standing
Forsalg: 170 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

Johnny Logan X-mas Show

28. november 2014
 
Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - købes sammen med koncertbillet.
 
Traditionen tro byder Sønderborghus på ægte julestemning når Johnny Logan igen lægger vejen forbi med sit juleshow hvor man kan nyde alle hans velkendte hits.
 
 
Fakta
Genre: Pop
Koncert start: 20:00
Spillested: Teatersal
Opstilling: Siddende/Seated
Forsalg: 290 kr.
Ved indgangen:

Køb billetter

Andreas Bo - Original

28. februar 2015
OBS showet er på Sønderborg Teater.
 
I en tid, hvor mediebilledet bombarderer sine sultne modtagere med underholdning, er der langt imellem, at man støder på noget nyt. Noget man ikke har set før. Noget originalt.
Den brede adgang til medierne i form af talent-shows og reality-udsendelser gør også, at det er sjældent man kan tale om et egentligt gennembrud for en kunstner.
Alligevel er det vel nærmest et helt originalt gennembrud, Andreas Bo har været omdrejningspunkt for i de sidste par år.
En komiker med så bredt et repertoire at han er blevet kaldt komikkens kamæleon, og som taler til det – vel nok – bredeste publikum i Danmark.
I sit første soloshow fra 2012 påstod Andreas Bo, overfor 75.000 begejstrede publikummer i over 100 forestillinger, at han bare var – et Plagiat!
Et produkt af mange års kærlighed til forskellige komikeres forskellige komik som strittede i alle retninger.
Men måske var ”Plagiat” bare et postulat. Måske har de sidste par år vist, at Andreas Bo netop er en ener. Hele tiden nysgerrig efter at finde på nye skæve karikaturer af fiktive danskere. Af danskere vi alle kender. Hele tiden sulten efter at finde nye måder at fortolke komikkens klassiske virkemidler på. Nye elegante satiriske vinkler og latterkrampefremkaldende platheder.
Andreas Bo på plakaten er lig med overraskelser. Ingen endegyldige svar, men altid masser af spørgsmål: Hvem vil han give sig ud for at være? Hvem står i skudlinjen? Hvilke skumgummi-dyr gør hvad ved ham? Og smider han nu tøjet igen?
I sit nye musikalske turbo comedy-show er Andreas Bo klar til at bruge det meste af 2 timer på at fortælle publikum hvorfor han – på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre – faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.
Fakta
Genre: Stand-up
Koncert start: 20:00
Spillested: Sønderborg Teater
Opstilling: Nummererede siddepladser
Forsalg: 340 kr.
Ved indgangen:

Reserver billetter Køb billetter

Hvad sker der ellers i huset

Kreativt værksted

Kreative kurser

Øvelokaler

Billedværksted

Sponsorer

»Se flere

Koncert Kalender

 • » Rasmus Lyberth
  24. april 2014 kl. 20:00

  Rasmus Lyberth

  24. april 2014
  MULIGHED FOR TILKØB AF KONCERTMENU - KØBES SAMMEN MED BILLET.
   
  Den grønlandske sanger, sangskriver og skuespiller har siden 1970’erne været et af landets mest populære ansigter. Med sin musik og kunst har han sat fokus på landet mod nord hos et internationalt publikum, og hans kunstneriske engagement har sikret Grønland en af de mest populære, kunstneriske repræsentanter nogensinde. Det kom senest til udtryk, da BBC i juli 2011, havde inviteret Rasmus Lyberth til at medvirke i deres årlige, prestigefyldte promenadekoncerter i The Royal Albert Hall. Promenadekoncerterne er en af de største klassiske musikbegivenheder i verden og samtidig en begivenhed, som BBC transmitterer direkte. Udsendelsen blev sendt på DR 2 året efter.
  Rasmus har optrådt i hele verdenen,  Senest til Nordic Cool i Washington samt Igraluit festivalen i Canada.
   
  Han bliver ved denne koncert akkompagneret af Kristoffer Jul Reenberg på piano og hammondorgel . Han akkompagnerer bla. også Gitte Hænning, har spillet med Claus Hempler, Niels Hausgaard, Stokk City, Tom McEwans , Hugo Rasmussen, m.fl.
   
   
  Fakta
  Genre: Folk
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 160 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » The Band of Heathens
  25. april 2014 kl. 21:00

  The Band of Heathens

  25. april 2014
  OBS NY DATO - Allerede købte billetter kan benyttes til den ny dato.
   
  For 3. gang er det muligt at opleve fantastiske The Band Of Heathens I Danmark, når 6 af landets fineste spillesteder præsenterer det amerikanske americana band i april eller nærmere bestemt i uge 16.
  The Band Of Heathens er fra Austin i Texas og kendt som et af USA’s mest turnerende bands der spiller min. 250 koncerter om året, og det over hele kloden. Bandets inspiration er hentet fra bands som The Band, Little Feat, Lowell George og Crosby Stills & Nash og det er de to sangskrivere Ed Jurdi og Gordy Quist der tegner bandet, der har 9 år på bagen og 7 albums at kigge tilbage på.
  Deres seneste ”Sunday Morning Record, som udkom i juli 2013, markerer en milepæl i bandets udvikling og i særdeleshed den helt særegne kemi der er imellem de to sangskrivere og ikke mindst den dybe melodiske resonans som de to har oparbejdet sammen.
  Albummet er lavet i en forholdsvist turbulent tid i bandet, hvor et par udskiftninger af bassist og trommeslager, familieforøgelse og flytning til anden stat har betydet mere uro end normalt, men den energi er blevet udnyttet til fulde og bandet mener selv at dette album, i forhold til tidligere, tekstmæssigt indeholder en større portion indsigt, humor og empati, så man kunne måske nærmest gå så vidt som til at sige at bandet er ved at blive ”voksne”!
   
  The Band Of Heathens:
  Ed Jordi: Vocal & Guitar
  Gordi Quist: Vocal & Guitar
  Trevor Nealon: Keyboards & vocal
  Richard Millsap: Drums
  Unknown: Bass
   
  Fakta
  Genre: Roots/Rock/Blues
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Hess-Dayyani-Emborg Trio
  27. april 2014 kl. 15:00

  Hess-Dayyani-Emborg Trio

  27. april 2014
  Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
   
  Hess Dayyane Emborg komponerer og spiller musik til dansk lyrik. Deres intime besætning; klaver, saxofon og sang, skaber plads til de stærke tekster, som er i fokus. Deres improvisatoriske tilgang til musikken giver hver tekst nyt liv ved koncerterne. Lyrikken er et udpluk i det store danske lyrikkatalog med navne som Emil Aarestrup, Frank Jæger, Henrik Pontoppidan, Michael Strunge, Dan Turéll og Pia Tafdrup.
  Fakta
  Genre: Jazz
  Koncert start: 15:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Eric Martin
  29. april 2014 kl. 20:00

  Eric Martin

  29. april 2014
  Eric Martin fra Mr. Big
   
  I årene 1988-89 mødtes Eric med Billy Sheehan , Pat Torpey og Paul Gilbert og dannede bandet Mr. Big. De nød enorm succes med udgivelse af 6 albums, utallige hit singler og 6 top-sælgende live- CD'er. Alt ialt har de solgt i omegnen af 7 millioneralbum. I løbet af sommeren 2001 udgav Eric og resten af Mr. Big  deres sidste album, " Actual Size ".
   
  I 2012 kontaktede en af de største rock-operaer i verden Eric for at få ham med på deres nye album. Avantasia er et tysk baseret rockopera skabt til Edguys frontmand Tobias Sammet. Tobias forelskede sig så meget i Erics vokal , at han bad Eric om at komme med på deres verdensturné. Eric rejste i seks måneder med Avantasia i Asien, Europa , Sydamerika og Canada. Eric er blevet bedt om at komme med bandet på deres næste tur, som starter på berømte Wacken Open Air festival foran 80.000 koncertgæster .
   
  Support: Jimmy James
  Som opvarmning for denne unikke koncert med Eric Martin vil den amerikanske guitarist Jimmy James spille. Jimmy James er kendt for sit samarbejde med bl.a vores egen Mike Tramp fra sin tid i White Lion, samt Bad Company.
   
   
  Fakta
  Genre: Singer/songwriter
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 100 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » DOXBIO - Sange fra Skoven
  30. april 2014 kl. 19:00

  DOXBIO - Sange fra Skoven

  30. april 2014
  Vinderfimen ved europas største dokumentarfilm festival IDFA.
   
  Han drog ud i regnskoven for at opleve Bayaka pygmæernes musik. 25 år efter vender han tilbage med en 13 år gammel søn.
  Som ung mand i USA hører musikforsker Louis Sarno et stykke musik, han ikke kan glemme. Han opsporer de mystiske lyde og finder dem hos Bayaka pygmæerne i de Centralafrikanske regnskove. 25 år senere er Louis en fuldt integreret del af pygmæsamfundets samlere dybt inde i regnskoven, han forelskede sig og fik en søn, nu 13-årige Samedi.  Som spæd var Samedi meget syg og Louis lovede ham, at han ville tage ham med til sin gamle verden, hvis han overlevede. Denne tid er nu kommet.
  Sammen drager de til New York City, hvor Louis bl.a. genser sin gamle ven Jim Jarmusch. Samedi falder overraskende nemt til i denne nye underlige verden uden at kunne ét ord engelsk. Det er sværere for Louis.
  Historien udspiller sig smukt i kontrasterne mellem den afrikanske jungle og den amerikanske storby, mens båndet vokser mellem far og søn.
   
  OM INSTRUKTØREN:
  •    Michael Obert er en prisvindende tysk forfatter og journalist
  •    Han har rejst i verdens mest afsides egne.
  •    Han er blevet kendt i den brede befolkning for sine mange reportager og billedserier for førende magasiner verden over såvel som f.eks. bogen Regenzauber. 
  •    Han sammenlignes ofte med forfattere som Bruce Chatwin og Jon Krakauer.
   
  BAYAKA FOLKETS OG DERES MUSIK
  Essensen i Bayaka kultur er deres ældgamle polyfoniske sang. Louis Sarno har gennem sine indspilninger af Bayaka folkets musik sikret en af verdens vigtige kulturarve; i 2003 Bayaka folkets musik UNESCO World Heritage Status.
  Bayaka folket kæmper i dag for deres overlevelse, da træfældere og guldspekulanter indtager deres leveareal. Over de sidste to årtier er 75 procent af Congo Basin regnskoven blevet ryddet.
   
  CREDITS:
  Instruktør: Michael Obert
  Producent: Tondowski Film
  Land: Tyskland 2013
  Længde: 96 minutter
  Sprog: Engelsk og Yaka. Danske undertekster.
  Original Titel: Song from the forest. 
  Fakta
  Genre: Film
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Cafeborde
  Forsalg: 60 kr. incl. 1 gl. vin og snack
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Psyched up Janis
  1. maj 2014 kl. 21:00

  Psyched up Janis

  1. maj 2014
  MULIGHED FOR TILKØB AF KONCERTMENU - KØBES SAMMEN MED BILLET.
   
  Det var efter mere end 10 års stilhed de to originale medlemmer af Psyched Up Janis Sune Rose Wagner & Jakob Jørgensen i 2011 genoptog kontakten. En genforening der resulterede i, en række udvalgte success koncerter samme år.
  Psyched Up Janis offentliggører nu, at de i igen i 2014 har valgt at spille sammen for at hylde deres 20 år gamle "breakthrough" debut album SWELL fra1994. SWELL er efter manges mening den danske grunge udgivelse der havde det største udenlandske potentiale, og derfor også i dag betegnes som et af de mest ikoniske albums fra halvfemserne. Produceret i Wales af legenden Craig Leon, der er kendt for hans værker for navne som Blondie, The Ramones & Suicide. Swell emmer af rå skramlende grunge guitar drevet af oprørsk
  energi og en fandenivoldsk attitude. Men hvor teksterne reflekterer dybsindigheden og følsomheden af den dengang unge reserverede knægt med dreadlocksne fra sønderborg.
  Sune Wagner siger "Jeg ser mange unge bands i dag inspireret af hele støj bølgen og udover vores fantastiske PUJ fan, håber jeg da også at se den nye generation til vores SWELL shows. Personligt glæder jeg mig til igen at spille det her album. SWELL har været grundstenen for hele min musiske karriere igennem de sidste 20 år, så det album har en helt specielt plads i mit hjerte"
  Psyched Up Janis er: Sune Rose Wagner guitar/vokal, Jakob Jørgensen bas, Jesper Yebo Reginal trommer.
   
   
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Stå pladser/Standing
  Forsalg: 220 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Nikolaj Nørlund
  3. maj 2014 kl. 21:00

  Nikolaj Nørlund

  3. maj 2014
   
  Nikolaj Nørlund udgiver lørdag 1. marts et nyt fuldlængde album og i den anledning tager han på turné i maj. Albummet bliver det første siden sangeren, sangerskriveren, produceren og mentorens seneste album Alt Sammen, Lige Nu, som udkom i januar 2012, og hans ottende dansksprogede udgivelse.
  Nørlund har indspillet i Gula Studion i Malmö og fortsætter i skrivende stund arbejdet i København.
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Black Spot
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » C.N.L.
  9. maj 2014 kl. 19:00
  Billetsalgsstart: 28. april 2014

  C.N.L.

  9. maj 2014
  Billetter sælges kun i forsalg enten på Sønderborghus eller på www.billetnet.dk - billetterne kan ikke reserveres.

  Diskoteket er fra kl. 19-23.

  C.N.L. er et populært arrangement for børn fra 10 til 13 år, som Sønderborghus har haft gode erfaringer med gennem en årrække.

  Sønderborghus er et utroligt fedt sted at feste, når man er ung.

  Her kan de more sig, danse disko og drikke sodavand i frie rammer under kyndigt opsyn. Vore medarbejdere er gode til at skabe den rette stemning, hvor de unge får lov til at være sig selv på den mest positive måde.
  Fakta
  Genre: Børnediskotek
  Koncert start: 19:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Ståpladser
  Forsalg: 50 kr. + gebyr - kun på Sønderborghus og billetnet.dk
  Ved indgangen:

 • » Christian Fuhlendorff
  1. oktober 2014 kl. 20:00

  Christian Fuhlendorff

  1. oktober 2014
   
  Christian Fuhlendorff nyt one man comedy show ”For at gøre en kort historie lang”
  “Jeg har en hund og et hus, en kæreste og en datter. Jeg lever endda i verdens lykkeligste land, Danmark! Jeg har alle brikkerne, der skal til. Jeg ved bare ikke, om Jeg er lykkelig. For et hus betyder samtidig også gæld og bekymringer, en hund betyder pligter og at træde i pis på gulvet, en kæreste betyder forventninger og kompromiser, en datter betyder ansvar - og engang imellem at træde i pis på gulvet, OG så må vi heller ikke glemme, at Danmark altså også er et af de lande med den højeste selvmordsrate. Lad mig sige det på en anden måde: SKAL jeg være lykkelig?”
  Det spørgsmål stiller Christian Fuhlendorff sig selv i sit tredje one man show “For at gøre en kort historie lang”, der har premiere på Bremen i København den 19 september og kan opleves rundt i landet til ultimo november. 
  I sine tidligere shows har han taget publikum med på en rejse ind i sit skæve og komiske univers.  Denne gang er ingen undtagelse. Det bliver ærligt, nøgent og frem for alt sjovt. Rigtig sjovt. Christians kendetegn er at give noget af sig selv og han viser gerne de dårlige sider frem for de gode. Og netop som man tror, man har gennemskuet ham, opdager man noget nyt - både om ham og sig selv. 
   
  Egnet til personer over 15 år.
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 190 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Madsen, Møller & From
  3. oktober 2014 kl. 20:00
  Billetsalgsstart: 22. april 2014

  Madsen, Møller & From

  3. oktober 2014
  Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - købes sammen med koncertbillet. 
   
  Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme ind under huden på den vestjyske rockpoet.
  Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2014 igen på landevejen – tilbage i ’stærkeste startopstilling’.
  På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.
  Fakta
  Genre: Blues
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 290 kr.
  Ved indgangen:

 • » Dan Baird
  6. november 2014 kl. 21:00
  Billetsalgsstart: 22. april 2014

  Dan Baird

  6. november 2014
  Dan Baird and Homemade Sin er tilbage på Sønderborghus og vi glæder os til endnu en aften med en god omgang rock´n´roll og kolde fadøl. 
   
  "Ægte og uforfalsket rock´n´roll! "Dør jeg lige nu og hér, så dør jeg faneme lykkelig og i selskab med ét af de fineste, reneste og mest sympatiske rock’n’roll bands på denne mishandlede planet!
  Og hvem var så årsagen til denne utidige eufori? Ja, det var – snart sagt selvfølgelig – den tidligere Georgia Satellites boss Dan Baird og hans enestående dedikerede The Homemade Sin: Mauro Magellan på trommer, Keith Christopher på bas og intet mindre end den kvintessentielle rock’n’roll guitarist; en herre ved navn Warner E. Hodges." - citat fra Steffen Jungersens anmeldelse af Dan Baird and Homade Sins koncert i Helsingør 2013 i BT (6 ud af 6 stjerner).
   
  Fakta
  Genre: Rock
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 120 kr.
  Ved indgangen:

 • » Sing Sing Sing
  13. november 2014 kl. 20:00

  Sing Sing Sing

  13. november 2014

  IVAN PEDERSEN, ALEX NYBORG, GRY HARRIT, SASCHA DUPONT, SØREN JACOBSEN

  Sing Sing Sing er et møde mellem fem mennesker med tilsammen mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste. Repertoiret er hentet fra navne som Dylan, Neil Young, Robert Plant, Fleetwood Mac og andre mere eller mindre kendte kunstnere. Og medlemmernes egne bagkataloger er endevendt for at finde de perler i samlingen, der kan få nyt liv i denne sammenhæng. Sing Sing Sing er ikke et kor, men fem personligheder, der bakker hinanden op i et akustisk univers af guitarer, keyboards og ting der kan rystes, rasles og slås på.

  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 230 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Thomas Warberg
  26. november 2014 kl. 20:00

  Thomas Warberg

  26. november 2014
  Han danser i felten med sin nye enmandshær og erklærer kedsomheden krig! Skånselsløst vil han blæse på køn, politiske holdninger og samfundsnormer for at afsløre vejen til de største grin. Det sker på THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14. Hovedpersonen hedder naturligvis Thomas Warberg, som ikke uden grund har fået kors og bånd og stjerner på for sine allerede kendte indsatser. Hans tempofyldte, fredsskabende humorkrig har nemlig for længst vist sin duelighed i TV og på stand-up scenen, men først nu lykkes det, at få ham landet rundt med sit første store One-Man show, så bevar din dyd. Thomas Warberg gør det ikke!
   
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 260 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Christopher
  27. november 2014 kl. 21:00

  Christopher

  27. november 2014
  Danmarks største mandlige pophåb har haft vokseværk siden sidste album. Med
  nyt album og en udsolgt forårs tour, drager Christopher på tour til efteråret igen.
  I en alder af 22 år føler han sig endelig hjemme i sit musikalske udtryk, og derfor vil hans trang til
  at vise verden, hvad han magter og mestrer, også større end nogensinde. Hvad enten det gælder
  hans flabede falset, de intime tekster, de sønderrivende rytmebunde eller dansetrinnene, der følger
  med.
  Og lad det være sagt med det samme. På martsalbummet Told You So er der ikke meget teenidol
  tilbage i Christopher. Den 22-årige vokalist, guitarist og sangskriver har på alle tænkelige måder
  rykket sig gevaldigt siden sit debutalbum fra 2011, og han satser på, at hans fans følger med:
  »Jeg tænker ikke over at skulle miste mit publikum, fordi jeg selv er blevet mere voksen. Jeg regner
  tværtimod med, at jeg vinder nogle ældre lyttere, og at de yngre er parat til at udvikle sig med mig,«
  siger Christopher.
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 21:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Ståpladser/Standing
  Forsalg: 170 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 • » Johnny Logan X-mas Show
  28. november 2014 kl. 20:00

  Johnny Logan X-mas Show

  28. november 2014
   
  Mulighed for tilkøb af koncertbuffet - købes sammen med koncertbillet.
   
  Traditionen tro byder Sønderborghus på ægte julestemning når Johnny Logan igen lægger vejen forbi med sit juleshow hvor man kan nyde alle hans velkendte hits.
   
   
  Fakta
  Genre: Pop
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Teatersal
  Opstilling: Siddende/Seated
  Forsalg: 290 kr.
  Ved indgangen:

 • » Andreas Bo - Original
  28. februar 2015 kl. 20:00

  Andreas Bo - Original

  28. februar 2015
  OBS showet er på Sønderborg Teater.
   
  I en tid, hvor mediebilledet bombarderer sine sultne modtagere med underholdning, er der langt imellem, at man støder på noget nyt. Noget man ikke har set før. Noget originalt.
  Den brede adgang til medierne i form af talent-shows og reality-udsendelser gør også, at det er sjældent man kan tale om et egentligt gennembrud for en kunstner.
  Alligevel er det vel nærmest et helt originalt gennembrud, Andreas Bo har været omdrejningspunkt for i de sidste par år.
  En komiker med så bredt et repertoire at han er blevet kaldt komikkens kamæleon, og som taler til det – vel nok – bredeste publikum i Danmark.
  I sit første soloshow fra 2012 påstod Andreas Bo, overfor 75.000 begejstrede publikummer i over 100 forestillinger, at han bare var – et Plagiat!
  Et produkt af mange års kærlighed til forskellige komikeres forskellige komik som strittede i alle retninger.
  Men måske var ”Plagiat” bare et postulat. Måske har de sidste par år vist, at Andreas Bo netop er en ener. Hele tiden nysgerrig efter at finde på nye skæve karikaturer af fiktive danskere. Af danskere vi alle kender. Hele tiden sulten efter at finde nye måder at fortolke komikkens klassiske virkemidler på. Nye elegante satiriske vinkler og latterkrampefremkaldende platheder.
  Andreas Bo på plakaten er lig med overraskelser. Ingen endegyldige svar, men altid masser af spørgsmål: Hvem vil han give sig ud for at være? Hvem står i skudlinjen? Hvilke skumgummi-dyr gør hvad ved ham? Og smider han nu tøjet igen?
  I sit nye musikalske turbo comedy-show er Andreas Bo klar til at bruge det meste af 2 timer på at fortælle publikum hvorfor han – på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre – faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.
  Fakta
  Genre: Stand-up
  Koncert start: 20:00
  Spillested: Sønderborg Teater
  Opstilling: Nummererede siddepladser
  Forsalg: 340 kr.
  Ved indgangen:

  Reserver billetter
 •  

Dagens kalender

Der er ingen reserverede aktiviteter i dag...
Billetsalgsstart: 14. juni 2011

Benny Holst Trio

15-9-2011

Denne aften er der mulighed for at stifte bekendtskab med en éner blandt danske visesangere.

 

Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode sang den gode historie og den gode stemming, som han har gjort det i mange år med glimt i øjet og et fantastisk bagkatalog. Når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles. er Benny Holst uden tvivl at finde heriblandt, med 41 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist og musiske partnerskaber med blandt andet Poul Dissing og Arne Würgler I bagagen.
Med sig denne aften har han violinist Martin Andersen og guitarist Jacob Rathje, der begge sørger for sublime opbakning til Benny Holst, hans guitar og hans sange
Benny Holst har de seneste år udgivet de to meget succesfulde og anmelderroste albums
”Himlen må vente” og ”Sepiadage” og aftenens repertoire vil både bestå af sange herfra samt gamle klassikere fra Bennys lange karriere.   
 

http://www.bennyholst.dk/

Benny Holst Trio
Genre:
Koncert start: Kl. 20:00
Spillested: Sønderborghus - teatersal
Opstilling: Cafeopstilling
Koncert menu:
Forsalg: 160 kr.inkl. billetgebyr
Ved indgangen: 180 kr.