Vi går helt til i krible-krable, her på Sønderborghus ….. Vi får besøg af Terrariet Vissenbjerg, som viser og fortæller om øgler, slanger, skildpadder og fugle-edderkopper,
Der kan laves insekthoteller, fuglekasser og alskens pynt med temaet krible-krable, desuden kan man smage biller og insekter, hvis man tør…..
Alt det kan opleves på Sønderborghus d.26.januar kl.10-13
Det koster 30 kr. pr. person.

Forsalg80 kr.

Drømmen af en fest - PANDEKAGE DISCO DASKO for HELE familien…dét bliver SJOVT!
Kom til pandekage disko dasko når vi forvandler lørdag d. 2. februar til en fest af de gode. Yvonne disker op med lækre pandekager inden vi skal danse aftenen omkuld…
Familie disco dasko starter kl. 18.00 hvor Yvonnes pandekager kan nydes i cafe’En – og det gælder både mad- og dessertpandekager.
Efter maden skal dansegulvet pudses…både af forældre og børn der bliver underholdt med masser af god musik, lys og røg – og der skal danses igennem :)
Nå trætheden melder sig kl. 21.00, dribler vi hjem i seng…

Fastelavn, er mit navn, boller vil jeg have - og dét skal du få.
På Sønderborghus forbereder vi fastelavn lørdag d. 2 marts kl. 10-13 med sjove traditionelle fastelavnsløjer…
Vi skal selvfølgelig slå katten af tønden. Men inden, skal vi lave fastelavnsris, masser af pynt, male sjove, søde ansigter og ikke mindst dekorere og spise fastelavnsboller.
Alt dette for kun 30 kr. pr. person.

Påsken nærmer sig, så her kan du puste dine medbragte æg ud, dekorer dem på forskellig vis. 
Vi laver garnfår og meget andet påske pynt. Gækkebreve skal der selvfølgelig også klippes. Bevægelse skal der til, så der bliver ægge stafet og andre påskelege og hvis vi er heldige er der måske lam, får, kyllinger og kaniner i gårdhaven. 
Caféen tilbyder påske buffet med ” snaps”.
30 kr. pr. person

Forsalg60 kr.
Ved indgangen70 kr.

Vi fyrer op under ungerne i trygge ramme

Vi fyrer op under ungerne med det fedeste funk, soul, pop, dance, blinkende lamper, masser af røg, lege, underholdning, sodavand i spandevis og højt humør. Nu skal de til fest - uden forældre.
Vi tager os kærligt af dem og giver dem en fantastisk aften hvor de får lov til at hygge, danse og have nogle sjove timer i vennernes selskab. Vi står på sidelinjen og sørger for alle får en glad og sjov aften.