Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Sønderborghus indsamler og behandler en række sådanne informationer ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller foretager køb af billetter eller andre services. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Ved tilmeldinger eller køb af billetter, kurser mv beder vi endvidere om følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og betalingsoplysninger. I nogen tilfælde beder vi også om fødselsdato.

Når du afgiver personoplysninger, giver du samtidig dit samtykke til, at dine oplysninger kan behandles af Sønderborghus.

Indgangsområder i Sønderborghus er dækket af video-overvågning for alles sikkerhed.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Vi foretager personregistrering med henblik på at kunne levere den ønskede vare, hvad enten dette er billet- kursus- eller andet køb samt tilmeldinger af enhver art. Oplysningerne bruges til at optimere vores services og indhold, så vi eksempelvis kan kontakte dig ved aflysninger/flytninger af koncerter, kurser o. lign samt for at kunne fremsende nyhedsmail mm. Derudover bruges oplysningerne til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Vi anvender kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Liste over tredjeparter:

  • Billet- og kursuskøb foretages via Ticketmaster.dk
  • Kursusregistrering sker endvidere hos Sønderjyllands Kunstskole med henblik på støtte efter folkeoplysningsloven.
  • Lokalebestilling mm. styres via speedware.dk
  • Vores hjemmeside og nyhedsmails hostes via Haug-it.dk / Dynamicweb.
  • Der er indgået databehandleraftaler med alle tredjeparter.
  • Sønderborghus opbevarer alle øvrige digitale oplysninger på servere hos Sønderborg kommune. Computeradgang er beskyttet af log-on koder og antivirus.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: sonderborghus@sonderborg.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.