Sebastian Lind
Sebastian Lind
Sebastian Lind
torsdag 19-10 kl. 20:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
Support: R.NOOR facebook: www.facebook.com/rnoormusic 
 
"Da multitalentet Sebastian Lind udgav sit seneste album internationalt røg det direkte ind i Top10 på iTunes i Tyskland, Østrig og Schweiz - og han tog på en større tour rundt i de tysktalende lande. 
Et album, der var skrevet, produceret og indspillet af ham selv.
I Danmark røg alle 4 singler fra albummet ind på P3 og P4, bla. FAKE, der blev Ugens Uundgåelige på P3. Samtidigt blev Sebastian nomineret til P3 Talentet ved P3 Guld, samt spillede et væld af danske festivaler og udsolgte shows rundt i landet.
Nu er Sebastian Lind tilbage med ny musik, Danmarks dygtigste musikere og klar til landets landeveje”.
 
Barselona + The Chairman
Barselona + The Chairman
Barselona + The Chairman
fredag 20-10 kl. 21:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Barcelona
Barselona - der består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodorer - er historien om et ungt DIY-pop band, der, med tre uofficielle mixtapes på Soundcloud, allerede er blevet udnævnt som Breakin’ Sound 2017 i Soundvenue, Ugens Kanon ved KarriereKanonen og ikke mindst har fået en plads på Roskilde-plakaten. Alt sammen blot ét år efter at de startede med at lave musik. 
På den nye single ’Pige og Dreng’ giver duoen et velkendt indblik i de forvirrende ungdomsår. Emner som identitetsdannelse og pres fra samfundet udtrykkes gennem fortællingen om en ung og forvildet kærlighed så altoverskyggende, at både medierne og den almene offentligheds opbakning kan være fuldstændig ligegyldig, så længe ”hun ikke kunne li’ den” (musikken).
Frem for alt er Barselona lyden og følelsen af brændvarm "barca-pop", der med malende og hudløst ærlige tekster om fin såvel som forfejlet kærlighed giver et indblik i nutidens ungdom, som kun en ør, damefikseret teenagehjerne kan føle den. 
.
 
The Chairmans publikum vokser både herhjemme og i udlandet, og den 22. september 2017 er projektets bagmand Lucas Berner klar til at sende sit andet album på gaden. Pladen The Strange Life er en selvbiografisk historiefortælling om Berners oplevelser med angst, destruktiv kærlighed, forventningspres og ambitioner. The Strange Life er et ærligt generationsportræt af en ung mand i 20´erne og er samtidig en invitation ind i Lucas Berners sind.  
The Chairmans alt-pop univers er melodramatisk, storslået og mørkt. At sangene er personlige bliver eksempelvis understeget i hans nye single Dandelions der er en sang om den altopslugende kærlighed. Om at elske en anden så meget, at det ødelægger det oprigtige forhold og bliver til en besættelse, mere end en dybfølt og ægte kærlighed.
 
Musik- og Plademesse
Musik- og Plademesse
Musik- og Plademesse
lørdag 21-10 kl. 10:00
GenreMesse
Koncert start10:00
SpillestedTeatersal
Ved indgangengratis entre
Så er det ved at være tid til den 1/2 årlige Musik/plademesse på Sønderborghus - nærmere bestemt lørdag d. 21. oktober fra kl. 10 til kl. 14.
Går du efter de efterhånden meget sjældne vinylplader, mangler du lige en lille-tromme til øvelokalet eller er du bare nysgerrig er det værd at lægge vejen forbi Sønderborghus musikmesse.
Musikmessen er åben for alle og det er gratis at komme ind. 
 
Standleje 50 kr. pr. meter - reserver en stand på 88 72 42 36 (tryk 1 for billesalg/informationen) eller på mail sonderborghus@sondeborg.dk
Opstilling fra kl. 8.00 - DER ER IKKE FLERE LEDIGE STANDE
Kunsthåndværker messe
Kunsthåndværker messe
Kunsthåndværker messe
lørdag 21-10 kl. 10:00
GenreMesse
Koncert start10:00
SpillestedBlack Spot
ForsalgGratis entre
I forbindelsen med Plademessen, vil vi udvide messen med kunsthåndværk.
Vi har i vore værksteder masser af kreative mennesker, der nu kan få chancen for at vise og sælge deres kreationer, det være malerier, glas, keramik, smykker, pil, strik, træ osv. 
Alt kunsthåndværk er velkommen. 
Messen er ikke kun for værksteds brugere af huset, men for alle. 
Man køber en standplads og klarer selv opsætning, nedtagning og pasning af standen.
Kunsthåndværkermessen er fra kl. 10.00-14.00
Standleje 50 kr. pr. meter - betales ved tilmelding
Tilmelding på tlf. 88 72 42 36 (tryk 1 for billetsalg/information) eller på mail sonderborghus@sonderborg.dk.
Opstilling/klargøring fra 8.00-10.00
 
 
Kasper Winding
Kasper Winding
Kasper Winding
lørdag 21-10 kl. 20:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
"Kasper's Verden Live" er Kasper Winding første rigtige turne siden 2000.
Denne gang er han alene på scenen omgivet af hans " studie "som han medbringer. Ideen med turen er at synge nogle af de sange som folk kender men også ting som for nogen er mindre kendte men som er en stor -måske større del af Kaspers meget brede karriere.
Han vil også for første gang spille musik fra nogle de ca 25 film scores han har lavet gennem årene vilket aldrig før har været spillet live.
Kasper vil også fortælle om sit liv og tilblivelsen af musikken og hvorfor han taget de valg han har taget. Kender vi ham ret så bliver det nok ikke som det plejer.
The Kutimangoes
The Kutimangoes
The Kutimangoes
søndag 22-10 kl. 15:00
Køb billet
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg jazzclub
 
The KutiMangoes begejstrer fans fra København til Korea med deres musik til både kroppen, øret og hjertet. "Musikken bliver først levende når vi deler den!" siger det DMA-vindende afro-beat band fra København.
Siden The KutiMangoes blev dannet i 2013 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher er det gået stærkt for de 6 musikere i det københavnske afro-beat band med både priser, internationale turnéer og radio-airplay. Musikken har globalt udsyn, er skabt i Danmark og inspireret af sjælen i Fela Kutis legendariske afrobeat og Charles Mingus' vanvittige blæser- arrangementer. "Det er afrikansk og europæisk musik forenet i en sjælden vellykket grad. Fantastisk!" udtalte festivalchefen for Jazz à Ouaga, Abdoulaye Diallo, da The KutiMangoes spillede i første gang i Burkina Faso i 2014. "Musikken bliver først levende, når vi deler den - både med hinanden og med publikum!" siger The KutiMangoes, der har som mission at sprede glæde med deres universelle musik, der både henvender sig til kroppen, øret og hjertet.
Michael Blicher - saxophones and flute
Gustav Rasmussen - trombones and guitar
Aske Drasbæk - saxophones
Johannes Buhl Andresen - fender rhodes and moog bass
Casper Mikkelsen/Eddi Jarl - drums
Magnus Lindgaard Jochumsen - percussion
 
 
 
Husets Filmklub - I, Daniel Blake
Husets Filmklub - I, Daniel Blake
Husets Filmklub - I, Daniel Blake
onsdag 25-10 kl. 19:00
GenreFilm
Koncert start19:00
SpillestedBlack Spot
Filmen vises af Husets Filmklub og er kun for medlemmer - læs mere her
Carsten Bang: Alter Ego
Carsten Bang: Alter Ego
Carsten Bang: Alter Ego
onsdag 25-10 kl. 20:00
Køb billet
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Nyt udspil fra Carsten Bang: ALTER EGO - et one man show om os
Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme? Spørger Carsten Bang i sit kommende og femte one man show ALTER EGO. Igen beriger Bang os med det skarpsyn og den karakteristiske comedy-stil, der henover de sidste mere end 20 år har resulteret i udsolgte sale, utallige fire- og femstjernede anmelderroser og placeret ham i “superligaen” af komikere.
“Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.”
Med sit velkendte lune, blotter Bang sin personlighed i en kredsen om det store spørgsmål, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego - denne bedre udgave af os selv, som vi allerhelst vil se os som værende?
Glæd jer til endnu en filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende oplevelse fra Carsten Bang, der denne gang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv.
Sing Sing Sing
Sing Sing Sing
Sing Sing Sing
torsdag 26-10 kl. 20:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg250 kr.
Ved indgangen270 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.
 
Fra starten, at have været tænkt som en lille, hyggelig efterårsspøg, har Sing Sing Sing gennem længere tid, udviklet sig til et seriøst arbejdende og temmeligt unikt kollektiv af sangere, musikere og sangskrivere, der i dag kan kigge tilbage på mere end 150 succesfyldte koncert-optrædener i hele Danmark og som forrige år kunne udgive det meget roste debut album, the Crossover.                                 
Ingen herhjemme lyder som - eller kan sammenligne sig, med dette underholdende band, der   som få, på den danske scene, formår at forene gammel elsket musik med ny -  selv skrive klassisk funderede, men nye vokalbaserede ørehængere, og derefter servere blandingen på en charmerende og afvæbnende facon.   
Sing Sing Sing består af Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Lonnie Kjer og Ivan Pedersen, der alle deltager i skabelsen og udviklingen af efterårets nye repertoire - til album og koncert. Et repertoire der, vanen tro, også vil indeholde gruppens nyfortolkninger af udvalgte, skattede hits fra de seneste 50 år. De 4 sangeres kendte stemmer skaber sammen Sing Sing Sings klanglige særpræg, og Sørens flotte guitararbejde indrammer det hele på fornemste vis, sammen med resten af musikerholdet.  
Fugleflugten + Frau
Fugleflugten + Frau
Fugleflugten + Frau
fredag 27-10 kl. 21:00
Køb billet
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg80 kr.
Ved indgangen100 kr.
Dansksproget rock med skandinavisk melankoli og støjet storladenhed
Fugleflugten er Københavnsk baseret og har musikalsk sine rødder i shoegaze, post-rock og dream pop, med en nordisk, melankolsk sensibilitet og med danske tekster. Bandet har siden starten af 2016 arbejdet fokuseret på at tage flugten ud på de danske scener.
Fugleflugten er en kollektiv drøm om at bryde gennem hverdagens taktfaste rytmer og svæve gennem underskovens mørke, over byens tage og videre gennem stratosfæren til det yderste af universets sfæriske tomrum.
Med rødder i et tæt venskab, der for flere af medlemmerne tæller over ti år, spiller bandet støjende og til tider længselsfulde guitarmelodier der akkompagneres af insisterende beats og tunge basgange. Dette danner grundstenene for Fugleflugtens up-tempo rocksange. Bandets tekstlige univers drejer om tematikker som det uskyldige, barnlige og ukuelige, om fabeldyr og eventyr. Og med inspiration fra dem der før har ladet fantasien flyve såsom Ole Lund Kirkegaard og Jeppe Aakjær.
FRAU er et rockband fra København, bestående af 4 drenge i 20’erne. Bandet er kendt for deres energiske rockshow fyldt med nerve og nærvær. Musikken omfavner fængende melodier og henter inspiration fra alle rockmusikkens afskygninger.
 
 
Hit med 80érne
Hit med 80érne
Hit med 80érne
lørdag 28-10 kl. 21:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.
 
Kom med til et usædvanligt jubilæum…
Det er ikke hver dag, danske orkestre har 25 års jubilæum. Og det er slet ikke hver dag, at et orkester har spillet 80’ermusik, stort set siden årtiet sluttede…
For Danmarks mest populære 80’er-orkester er det imidlertid sådan, det hænger sammen. 2017 er 25 års jubilæumsår for Hit med 80’erne, som debuterede i julen 1992. Altså et halvt år efter at Danmark havde vundet EM i fodbold…
Det er længe siden. Og mange hundrede jobs siden. Det, der dengang i 90’ernes begyndelse startede som en spøg, en parentes og et ønske om at spille til de kommende 30 års fødselsdage, endte med at blive et lille, dansk stykke musikhistorie.
I 2017 fejrer vi det hele. I en lang række jubilæumskoncerter markerer Hit med 80’erne, at bandet har holdt sig flyvende i 25 år. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-ikoner og deres sange, som har gjort det bemærkelsesværdige jubilæum muligt. Det bliver stort. Ligesom det danske sangkatalog fra 80’erne er det. 
Baskery
Baskery
Baskery
onsdag 1-11 kl. 20:00
Køb billet
GenreAmericana
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg130 kr.
Ved indgangen150 kr.
Baskery er en svensk søstertrio, som leverer tempofyldt musik med masser af udstråling og tæt samspil. Baskery er et lærestykke i, hvordan folkemusik og beslægtede stilarter kommer hinanden ved. Baskery hugger med løs hånd fra traditionerne i blues, bluegrass, country og folk, blander det og tilsætter impulser fra rock – nogle vil sige punkmusikken – så numrene får et drive, så man skal være en meget konservativ traditionalist for ikke at lade sig rive med.
Suspekt
Suspekt
Suspekt
torsdag 2-11 kl. 21:00
Køb billet
GenreHipHop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg295 kr.
Ved indgangen315 kr.
Danmarks ubestridte hiphop elite, Suspekt, annoncerer nu deres sjette album, med den opsigtsvækkende og stærke titel: 100% Jesus. Et album som på alle måder er en magtdemonstration og manifestation af bandets mangeårige erfaring og vilje til fortsat at forny sig.                
2015 sluttede af med manér for rapperne Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr) og Andreas Bai Duelund (Bai-D), samt produceren Rune Rask, da bandet modtog intet mindre end 4 statuetter til Danish Music Awards for deres sidste album ”V”.
Nu er hip hop mastodonterne retur efter et heftigt 2016, hvor Suspekt familien blandt andet turnerede nogle af Danmarks største festivaler sommeren over. Kort efter Suspekt havde færdiggjort ”V”, var det tydeligt for bandet, at de langt fra var færdige med den kreative proces i studiet og mest af alt havde lyst til at fortsætte, hvor de slap. Så til trods for det travle program, blev der samtidig skrevet og produceret på livet løs, og næste kapitel blev skudt i gang med et brag ved P3 Guld tidligere på året, hvor bandet lancerede deres første single, ”Står Stadig”, fra det kommende album ”100% Jesus”: 
- Titlen afspejler ene og alene den sindstilstand, vi har befundet os i de sidste to år, hvor vi har arbejdet på det her album. Der er ingen tvivl om, at det her er vores bedste værk til dato. Det er det mest velproducerede album vi nogensinde har skabt og vores tekster har aldrig været skarpere end nu. Et resultat som dybest set afspejler den modenhed, som er til kommet os i takt med at vi er blevet en helt del rigere på erfaringer og befinder os netop dér, hvor vi mener, at vi hører til. 
Nikolaj Stokholm - UDSOLGT
Nikolaj Stokholm - UDSOLGT
Nikolaj Stokholm - UDSOLGT
fredag 3-11 kl. 19:00
Køb billet
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Dørene åbner ca. kl. 18.00
Mit liv som Nikolaj Stokholm.
Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på Tv2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.
Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?
I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?
Nikolaj Stokholm EKSTRA SHOW
Nikolaj Stokholm EKSTRA SHOW
Nikolaj Stokholm EKSTRA SHOW
fredag 3-11 kl. 21:30
Køb billet
GenreStand-up
Koncert start21:30
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Dørene åbner ca. kl. 21.00
Mit liv som Nikolaj Stokholm - EKSTRA SHOW
Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på Tv2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.
Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?
I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?
Bobby Festival - UDSOLGT
Bobby Festival - UDSOLGT
Bobby Festival - UDSOLGT
lørdag 4-11 kl. 12:00
Køb billet
GenreFestival
Koncert start12:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser
ForsalgUDSOLGT
Arrangør: Bobbyfestival - Sønderborg ´68 in Concert
 
Programmet for 2017
Cafe Scene
12.00-13.45 – VISE VERSA
14.00-15.10 – HENRIETTE SONNE
15.25-16.35 – GUITAR GANGSTERS
16.50-18.00 – DOWNTOWN DYNT
18.15-19.25 – HAVITA
19.40-20.50 – ELO & ZOEGA
21.05-22.30 – NIGEL RAY BECK
Black Spot
13.40-14.40 – 2.HAND`S
15.00-16.00 – ODDMANS
16.20-17.20 – NO EXCUSE
17.40-18.40 – CRAZY JANE &THE YOUNG HORSES
19.00-20.00 – URT
20.20-21.20 – THE DISPAIRS
21.40-22.40 – ROUGHHAIRED CHICKEN DOGS
23.00-24.00 – THE BOX
Teatersalen
14.00-15.00 – THE BEAGELS
15.15-16.15 – TROUBLEBAND
16.30-17.30 – ROLL-ON
17.45-18.45 – HAIMONS
19.00-20.00 – SEXRAYS
20.15-21.15 – CARL KING BAND
21.30-22.30 – ROY ST. JOHN BAND
22.45-24.00 – CUBE
Der skal tages forbehold for ændringer, aflysninger m.m.
Sidst opdateret 06.09.17
 
 

 

 

Emil de Waal + Old News
Emil de Waal + Old News
Emil de Waal + Old News
søndag 5-11 kl. 15:00
Køb billet
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
Med gruppen Old News tog komponist/trommeslager Emil de Waal en god og allerede prisbelønnet idé og gjorde den bedre.
Ved Danish Music Award i 2013 blev hans trio - featuringden nu snart 80- årige mesterklarinettist Elith ”Nulle” Nykjær - valgt som året danske jazzudgivelse.
Old News er en udvidet udgave af trioen, hvor repertoiret bl.a. består af den musik, ”Nulle” spillede i sin ungdom, og som har dybe rødder i traditionen, iblandet en stor grad af frihed, åbenhed og nyskabelse. Old News kaster sig over musik af Sidney Bechet, Fats Waller, Django Reinhardt og Bessie Smith.
Old News er udvidet med sangerinden Randi Laubek, avantgardistpianisten Jakob Anderskov, basunisten Mads Hyhne og ny-traditionalisten Peter Rosendal. Det er en samling meget fleksible musikere, og med Randi Laubeks smukke stemme i front plus elektronik, fire blæsere, en tangentspiller og masser af strenge og trommer er der lagt op til en festlig jazz-eftermiddag på Sønderborghus.
Randi Laubek - vokal
Mads Hyhne - trombone
Jacob Anderskov - tangenter, akkordeon
Gustaf Ljunggren - guitar, klarinet, banjo
Elith Nulle Nykjær - klarinet
Emil de Waal - trommer, percussion
Peter Rosendahl - flugabone og melodica
 
Doxbio - Vold i kærlighedens navn
Doxbio - Vold i kærlighedens navn
Doxbio - Vold i kærlighedens navn
onsdag 8-11 kl. 19:00
Køb billet
GenreFilm
Koncert start19:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg75 kr.
Ved indgangen75 kr.
For første gang er et filmhold lukket ind på det danske kvindekrisecenter Danner. Her oplever vi, hvordan kvinderne bag trygge mure samler kræfter og finder styrken til at rejse sig igen. Her bearbejder de deres oplevelser, får opbygget deres selvtillid og får hjælp til at bryde ud af det voldelige forhold, der sendte dem på krisecenter.
Mødre og børn har trukket sig tilbage på deres værelser, alt er stille. Nattevagten tjekker, at alle døre er låst, og de frivillige, der har taget imod dagens opkald på nødtelefonen, kan pakke sammen. Selvom der er roligt bag de beskyttende mure i krisecentret, er livet for beboerne præget af et følelsesmæssigt kaos, af frygt for fremtiden, sorg og en længsel efter den tabte kærlighed. En livsfarlig kærlighed i hvis navn, volden mod dem bliver begået. Dag for dag, skridt for skridt arbejder personalet tålmodigt med at hjælpe kvinderne med at bearbejde oplevel- serne og genopbygge deres selvtillid, så de kan skabe et nyt liv for dem selv og deres børn – uden vold.
Hvert år bliver 33.000 danske kvinder udsat for partnervold og hvert år kommer 2.000 børn med deres mor på krisecenter.
Instruktør: Christina Rosendahl
Producent: Sonntag Pictures
Land: Danmark
Længde: 1 time og 16 min.
Sprog: Dansk
Esben Just Trio
Esben Just Trio
Esben Just Trio
torsdag 9-11 kl. 20:00
Køb billet
GenreBlandet
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg170 kr.
Ved indgangen190 kr.
.Esben Just - piano/leadvoc. Underholder og opildner i én og samme person.
Ole Skipper - bas/korvoc. Var på scenen den aften Dirch faldt om og døde. Har siden holdt bassen i live, i et utal
af sammenhænge.
Niels Ratzer - trommer. En legende blandt trommeslagere og en spasmager på scenen. 
En flok gamle røvhuller der med åbne øjne går i krig med et beat, der sender dig og din elskede ud på et imaginært dansegulv, der er forbeholdt mennesker med hjertet på rette sted.
En sang fra de varme lande udført med en sjæl, der kigger dig durk i øjnene og får mellemgulvet til at bølge og føles levende.
En enkelt tone der hænger i luften, som et ekko fra dengang musik kun blev spillet af levende mennesker og aldrig af en radio eller en mobiltelefon.
Der er ingen vej tilbage, når stedet du kom fra, kun eksisterer i din fantasi og alt for veludviklede forestillings evne.
Katinka
Katinka
Katinka
torsdag 9-11 kl. 21:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Med sjælesøgende sange har Katinka på kort tid vundet såvel KarriereKanonen som en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’. I foråret kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, kaster sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. 
Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet i forbindelse med forårets albumtourné – nu er de klar til at tage en tur mere, KATINKA kan opleves live over hele landet i oktober og november.
Define Festival 2017 - lørdag
Define Festival 2017 - lørdag
Define Festival 2017 - lørdag
lørdag 11-11 kl. 16:00
Køb billet
GenreFestival
Koncert start16:00
SpillestedTeatersal
Forsalg100 kr.
DEFINE festival præsenterer nyskabende kunstnere, komponister og musikere på en årlig festival. Festivalen bevæger sig specielt i krydsfeltet mellem de klassiske og de nye/elektroniske kunstarter. Vi tror på kunstarters udvikling gennem eksperimenter med nye og måske lidt skæve idéer i respekt for fortidens pionérer. Festivallen foregår i weekenden d. 10-12. november 2017 
 
Se hele programmet på http://definefestival.com/ 
 
Program for lørdag på Sønderborghus (med forbehold for ændringer)
Med computermusen som komponist, Skinnerbox og musik for laptop-orkester
DEFINE på Sønderborghus byder på Mikkel Lentz, tidligere medlem af Michael Learns to Rock, som bruger computermusen til at lave en slags tilfældige øjeblikskompositioner. Om Mikkel Lentz’ Mouse Music # 1 skrev Katrine Ring: ”Det her er smukt. Helt i neoklassisk ånd og godt at trække vejret til.”
Skinnerbox fra Berlin sætter gang i festen med deres helt igennem improviserede performance. Olaf Hilgenfeld og Iftah Gabbai er kendt som nogle af de få, der virkelig kan spille elektronisk musik live på scenen. Kopenhagen Laptop Orckestra lukker festen, bla. med deres nye audiovisuelle værk QUAD, som er komponeret specielt til årets DEFINE-festival.
Der bliver også mulighed for at høre deltagere fra DEFINE-university med en lille performance for modular synthesizer.
 
Kl. 16.00 Mouse Music (DK) - Koncert
Kl. 17.00 Automatonism (workshop koncert) - Koncert
Kl. 17.45 Bevægeligt Akkurat (workshop performance) - Performance
Kl. 18.30 Modular Synthesizer Ensemble (workshop koncert) - Koncert
Kl. 20.00 Skinnerbox (DE) - Koncert
Kl. 22.00 Kopenhagen Laptop Orchestra (DK) - Koncert
 
 
Helene Blum & Harald Haugaard m. band
Helene Blum & Harald Haugaard m. band
Helene Blum & Harald Haugaard m. band
onsdag 15-11 kl. 20:00
Køb billet
GenreFolk
Koncert start20:00
SpillestedSønderborg Slot
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
OBS KONCERTEN FOREGÅR PÅ SØNDERBORG SLOT
 
Efter fire års pause udgiver Danmarks folk-diva nr. 1 Helene Blum nyt album – hendes femte soloalbum ”Dråber af tid” (PHR1117).
”Jeg vil finde og forfine kernen og udtrykket. Og jeg prøver at tilgive mig selv, når tingene ikke altid bliver forløst. Jeg er klart en late bloomer – føler først lige, at jeg er begyndt, og jeg kan godt lide at blive ældre.”
Helene Blums integritet er stærkere end nogensinde før og på ”Dråber af tid” folder hun sig ud og flyver på musikken og poesiens stærke vinger med en række nye sange om alder, relationer, kærlighed, historier fra fortid til nutid.
 
Superloader feat. Jøden
Superloader feat. Jøden
Superloader feat. Jøden
torsdag 16-11 kl. 21:00
Køb billet
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
”Det er bare rock!”. Så enkelt kan det faktisk siges. Det kan det så bare ikke alligevel. For når SUPERLOADER til efteråret rammer de danske spillesteder, er det med en gæst fra en helt anden “grøft”. SUPERLOADER og Jøden!
Sammen har de lavet en duet, der forener Hip Hop og Rock. Mixer vildskaben, poisien og det flabede i nummeret Travel In Time Feat: Jøden.
Derudover vil SUPERLOADER og Jøden sammen spille nogle af Jødens hits fra hans solo og Hefty og Jøden tid.
SUPERLOADER og Jøden giver publikum et show de sent vil glemme.
King King
King King
King King
fredag 17-11 kl. 20:00
Køb billet
GenreBlues
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
VINDER AF BRITISH BLUES AWARDS 2012 og 2013 og 2014!
Drivkraften i dette fremstormende band er Alan Nimmo, hvis fuldfede guitarspil og rå vokal er absolut smittende og meget karakteristisk.
Med nogle af den britiske bluesscenes mest talentfulde musikere omkring Nimmo skaber King King en blueslyd, som er både energisk,
potent og uimodståelig funky.
Hanne Boel
Hanne Boel
Hanne Boel
lørdag 18-11 kl. 20:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg270 kr.
Ved indgangen290 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.
 
Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun senere på året gæster en række kirker, koncertsale og kulturhuse rundt om i landet. 
Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i efteråret 2017 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.
Ellen Andersson Quartet
Ellen Andersson Quartet
Ellen Andersson Quartet
søndag 19-11 kl. 15:00
Køb billet
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
Med en fod i moderne jazz og en anden solidt forankret i jazztraditionen leverer Ellen Anderssons Quartet levende fortolkninger og arrangementer af det amerikanske standartrepertoire - altid med en stærkt personligt præg og med en ubestridelig gruppelyd. 
Publikum kan forvente en overdådig oplevelse, hvor improvisationen er alt fra ekvilibristisk til sart, og hvor grænserne for og hvor grænsen for hvad det betyder at være jazzsanger strækkes.
Ellen Andersson - vokal
Anton Forsberg - guitar
Hannes Jonsson - bas
Sebastian Brydniak - trommer
Husets Filmklub - Mustang
Husets Filmklub - Mustang
Husets Filmklub - Mustang
onsdag 22-11 kl. 19:00
GenreFilm
Koncert start19:00
SpillestedBlack Spot
Filmen vises af Husets Filmklub og er kun for medlemmer - læs mere her
Blaue Blume
Blaue Blume
Blaue Blume
torsdag 23-11 kl. 20:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
Efter knap et år isoleret i et studie, hvor Blaue Blume har skrevet nyt materiale, er den anderkendte art-pop kvartet nu klar med en tour rundt i Danmark med en kort afstikker til Tyskland. Touren bliver i forbindelse med en EP udgivelse, hvor første track derfra ”Macabre” allerede er ude. 
Blaue Blume havde stor succes med debutalbummet ”Syzygy” der blev hædret med seks stjernede anmeldelser, fik nomineringer i flere awardshows, bragte bandet på tour i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz, adskillige udsolgte koncerter og nogle af de vigtigste festivaler i Europa bl.a. Eurosonic, By:Larm, Roskilde Festival og Pukkelpop.
Udover et skamrost debutalbum er Blaue Blume blevet anderkendt for deres intense live koncerter, hvor publikum bliver draget helt ind i et dramatisk og dynamisk univers.
Afenginn
Afenginn
Afenginn
fredag 24-11 kl. 20:00
Køb billet
GenreWorld
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
En hypnotiserende og kalejdoskopisk musikalsk rejse – fra den dybfølte nordiske melankoli til hæsblæsende danseudbrud i alle tænkelige taktarter udført af 8 musikere på scenen!
Afenginn har været på banen siden 2002, modtaget 8 DMAs, Kunstrådets Ung Elite satsning, DMFs Live-pris 2015 og mange andre hædersbevisninger. Orkesteret har optrådt på tv, radio, festivaler, koncertsale og venues i hele Europa, USA, Canada, Malaysia og Australien med mange hundrede koncerter på samvittigheden, og gennem årene opbygget et ry som et virtuost og fremragende liveband. Med et instrumentarium bestående af klarinetter, violin, mandolin, cello/bas, marimba/piano, trombone og to trommeslagere har de på een gang et intenst og tilbagelænet sammenspil præget af stor spilleglæde og virtuositet.
Orkestret leverer en koncert hvor publikum bliver taget med på en rejse i et særegent musikalsk univers, der byder på alt fra hæsblæsende rytmer i alle tænkelige taktarter, stille og meditative øjeblikke og virtuost, nærmest psykedelisk sammenspil.
Artillery + Impalers
Artillery + Impalers
Artillery + Impalers
lørdag 25-11 kl. 21:00
Køb billet
GenreMetal
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Artillery debuterede i 1982 og har præget både den danske og internationale scene for metalmusik, især kendt for deres utrættelige thrash-metal med 2 af genrens bedste thrash-guitarister.
Med over 100 shows sidste år verden over har Artillery bevist at de absolut er et af Danmarks mest turnerende Metal bands.
Artillery har rejst verden rundt og har en solid og voksende fan base, og de har bevist, at selv efter 35 år i branchen står de stærkere og mere sultne end nogensinde før.
Hvilket må erkendes da de ikke vandt mindre end  4 priser ved årets Hard rock/metal Award show på High Voltage
Årets Metal album
Årets Danske band
Årets æres pris
Årets producer
Impalers fra Haderslev er et thrash metal band som i en forrygende fart har stadfæstet deres position som et af landets bedste indenfor trash metal.
Nÿd Festival
Nÿd Festival
Nÿd Festival
søndag 26-11 kl. 11:00
Køb billet
GenreJazz
Koncert start11:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Festival for jazz and improvised music in Sønderjylland/Schleswig-Holstein
Sønderborghus præsenterer NŸD Festival - en helt ny dansk-tysk festival for jazz og improviseret musik.
NŸD Festival kommer d. 26. nov. til Sønderborghus med et flot program, spækket med spændende og højaktuelle navne, kendt fra
den danske, tyske og internationale jazzscene. 
Initiativtagerne til festivalen, musiker Niels Præstholm og kulturentreprenør Lothar Baur, ønsker med NŸD Festival at bringe store jazz-oplevelser til grænseregionen og præsentere publikum for de mange dygtige jazzmusikere, der har tilknytning til området.
NŸD Festival foregår på begge sider af grænsen på forskellige spillesteder. Følg med i årets program på www.nydfestival.com.
Poetry Slam - Workshop
Poetry Slam - Workshop
Poetry Slam - Workshop
onsdag 29-11 kl. 16:00
GenreWorkshop
Koncert start16:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingSiddepladser/Seated
Har du en poetry slammer gemt i dig? Kom med på workshop med tre af Danmarks bedste slammere, og få inspiration til, hvordan du selv kommer op på scenen som poesi- og ordgøgler. Medbring en tekst hjemmefra eller mød op uden en tekst, men med åbent sind. Der er ingen aldersbegrænsning eller krav om erfaring. Du skal blot have lyst til at lege med ord. Arrangeret i samarbejde med Peter Dyreborg & Co. Mere info om poetry slam på www.PoetrySlam.dk - tilmeld dig gerne til workshoppen på peter@peterdyreborg.dk eller mød blot op.
 
Vært: DM-vinder Peter Dyreborg m.fl.                      
 
Ved deltagelse i workshoppen er der gratis adgang til showet kl. 20.00
Poetry Slam
Poetry Slam
Poetry Slam
onsdag 29-11 kl. 20:00
GenrePoetry Slam
Koncert start20:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingSiddepladser/Seated
Ved indgangen50 kr.
Oplev tre af Danmarks bedste slammere i et underholdende mix af sjove tekster, skæv poesi og finurlige ordlege. Poetry slam er en konkurrence i spoken word, og kan bedst beskrives som en blanding af digte, comedy og storytelling. Svært at forklare, men let at elske. Kom med, når vi starter Sønderborgs første scene for slam poetry. Og hvis du selv vil udforske, om du har en poetry slammer gemt i dig, kom med til workshop tidligere på dagen kl. 16.00. Arrangeret i samarbejde med Peter Dyreborg & Co. Mere info om poetry slam på www.PoetrySlam.dk
 
Vært: DM-vinder Peter Dyreborg m.fl.   
Johnny Logan - Julekoncert - UDSOLGT
Johnny Logan - Julekoncert - UDSOLGT
Johnny Logan - Julekoncert - UDSOLGT
torsdag 30-11 kl. 20:00
Køb billet
Genrepop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg330 kr.
Ved indgangen350 kr.
Koncertmenuen er udsolgt
Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien.
Julekoncerten er en rigtig god, nærværende oplevelse hvor han krydrer koncerten med traditionelle irske, engelske og amerikanske julesange, som alle kender og kan synge med på. En aften hvor julestemningen for alvor bliver vækket.
Hush
Hush
Hush
fredag 1-12 kl. 20:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
Hush er tilbage med ny turné og nye takter!
Hush, Danmarks måske mest succesrige americanaband, har holdt en længere pause.
Men siden de for nylig blev annonceret til Tønder Festival 2017 har et comeback ligget i luften, og nu er det ganske sikkert og vist: Hush er tilbage.
Fra d. 28. november til d. 2 december spiller de fire eksklusive koncerter.
Der er lagt op til en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med et nyt, bredt, akustisk line up, og som altid er Dorthes smukke stemme og skæve historier i front.
For tiden arbejder Hush på et kommende album, så setlisten kommer både til at rumme nye sange og highlights fra karrieren såsom A Lifetime, If You Go Breaking My Heart, For All The Right Reasons, Wilder Girl etc.
Maella + Samzara
Maella + Samzara
Maella + Samzara
lørdag 2-12 kl. 21:00
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalgingen forsalg/no presale
Ved indgangen80 kr.
MAELLA er en ung, karismatisk singer/songwriter med en hypnotiserende stemme. Fascineret af undertrykt begær, tabuer, film og alt hvad der lurer under samfundets overflade, udtrykker MAELLA sig med rock/blues/trip-hop/pop-influencer. Sammen med 4 andre musikstuderende i London, bringer de tilsammen en kraftfuld, intens og beskidt lyd med melodiske konturer. 
 
Samzara er et alternativt rockband, der er kendetegnet ved deres energiske og kraftfulde optrædener. Melodierne er fængende, mens det musikalske udtryk ligger i mellem en rå melankoli og en atmosfærisk støj.
Selvom fødderne er solidt plantet i den jydske muld, så er visionen at overføre spilleglæden, stemningen og følelserne fra studie til scene, og dermed give publikum en følelse af, at de her drenge både kan og vil.
 
Husets Filmklub - Den bedste dag i Olli Mäkis liv
Husets Filmklub - Den bedste dag i Olli Mäkis liv
Husets Filmklub - Den bedste dag i Olli Mäkis liv
onsdag 6-12 kl. 19:00
GenreFilm
Koncert start19:00
SpillestedBlack Spot
ForsalgKun for medlemmer
Filmen vises af Husets Filmklub og er kun for medlemmer - læs mere her
Kulturcafe
Kulturcafe
Kulturcafe
torsdag 7-12 kl. 20:00
GenreBlandet
Koncert start20:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Ved indgangen50 kr. - gratis for Black Spot Club medlemmer
Kulturcafé er aftener, hvor lokale musikere kan optræde med deres eget materiale og musikalske talent - og til en entré på kun 50,- har alle mulighed for at nyde musikken i en rar og hyggelig atmosfære.

Aftenens værter binder indslagene sammen – og har du lyst til at give et par sange – alene eller sammen med et band - så kontakt aftenens vært:
Musikpris 2017 - Sgt. Pepper
Musikpris 2017 - Sgt. Pepper
Musikpris 2017 - Sgt. Pepper
lørdag 9-12 kl. 20:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
“Celebrating Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band”
 
Festkoncerten ved uddelingen af Sønderborg Musikpris kommer i år til at dreje sig om en af musikhistoriens bedste og mest kendte udgivelser nemlig Beatles albummet “Sergent Peppers Lonely Hearts Club Band”
 
Denne perlerække af fremragende popsange vil blive fremført af Sønderborgs bedste orkestre og kor. Kom og hør Heartland, Agenda, Zelma, Vokalisterne, Art Ensemble Syd og mange andre. De er allerede i øvelokalet for at fremføre deres versioner af "With a Little Help from my friends” “Within You and Without You” “Lovely Rita” “Being for the Benefit of Mr. Kite og hvad de ellers hedder de 12 sange der tegner det historiske album.
 
I spidsen for løjerne står sangeren og konferencier Mette Marckmann.
Kapelmester er som sædvanlig Sønderborg musikeren Niels Præstholm.
 
Der kommer stadig nye kunstnere til og indstillingen af mulige prismodtagere går snart i gang. Så følg med her, få de sidste up dates på denne spændende koncert og indstil din favorit til at modtage Sønderborg Musikpris. Hvordan det forgår kommer også snart til at stå på denne side og på musikrådets facebookside
Jacob Fischers Christmas Show
Jacob Fischers Christmas Show
Jacob Fischers Christmas Show
søndag 10-12 kl. 15:00
Køb billet
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Dette orkester er blevet en årligt tilbagevendende juletradition på JazzCup som er en lille hyggelig Københavnsk CD butik og Jazz cafe. 
I de senere år er det også blevet til en jule turné rundt i landet hvor de deler ud af deres fælles kærlighed til Amerikanske og Danske Jule-evergreens i swingende jazz udgaver.
Koncerten byder på friske udgaver af kendte og elskede julemelodier bl.a. sangeren Mel Tormes dejlige "Christmas song", et medley fra Disneys Juleshow, en heftig bebop udgave af "White Christmas" og nogle velvalgte danske klassikere.
 
Kapelmester Jacob Fischer er en af Danmarks mest travle og anmelderroste jazzmusikere med fuld gang i en international karriere med turneer i USA og Japan med Amerikanske musikere. Han medvirker på over 200 CDer og har spillet med de bedste inden- og udenlanske musikere. Ikke mindst hans 15 år i violinlmesteren Svend Asmussens kvartet har gjort ham kendt uden for snævre jazzkredse. Han har som den eneste modtaget de tre store jazz priser : Ben Webster prisen, JASA prisen og Palæ prisen.
Med den unge storswingende bassist Mathias Petri og sprudlende Janus Templeton ved trommerne er der en ideel platform til at udforske alle jazzens farver.
Jacob Fischer - guitar
Mathias Petri - bas
Janus Templeton - trommer
thunderborg + guests
thunderborg + guests
thunderborg + guests
fredag 15-12 kl. 20:00
Køb billet
GenreRock
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
Forsalg80 kr. incl. en øl/vand
Ved indgangen100 kr. incl. en øl/vand
Hårde guitarriff og en kraftfuld vokal...
Thunderborg blev dannet i oktober 2012 og stammer fra Sønderborg. Thunderborgs musiske stil bærer præg af boogie‐rock med inspiration fra 70´erne, dog med sit eget unikke præg. Hårde guitarriff og en kraftfuld vokal, kombineret med en sikker præsentation, er nøgleord for Thunderborgs musik og optræden. Thunderborg spiller hovedsagligt selvkomponerede numre, men har oftest et par covernumre med i sætlisten. Hører man Thunderborgs musik, og skal drage paralleller til andre bands, dukker AC/DC og Airbourne op med det samme. ­‐ Og man kan roligt tilføje, at en stor inspiration til Thunderborgs musik stammer fra dem. Thunderborg har siden sin opstart, arbejdet hårdt i øvelokalet og fået skabt et godt sammenspillet band, med en kraftig energifuld præsentation.
Die Herren
Die Herren
Die Herren
lørdag 16-12 kl. 21:00
Køb billet
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Die Herren - det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk - på 25. år!!
Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter, hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge
nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herrenkoncert,
beriget med en ny musikalsk U2-dimension!
Hvad kan publikum forvente af ”U2-WeltKlasse”? De kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet,
nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at
krystalisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.
DR BIGBAND: At the Sands feat. Curtis Stigers
DR BIGBAND: At the Sands feat. Curtis Stigers
DR BIGBAND: At the Sands feat. Curtis Stigers
lørdag 13-1 kl. 20:00
Køb billet
GenreJazz
Koncert start20:00
SpillestedAlsion Sønderborg
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg290 kr.
Ved indgangen320 kr.
OBS KONCERTEN FOREGÅR PÅ ALSION
 
DR Big Bandet præsenterer højdepunkter fra en æra: tonerne fra samarbejdet mellem Frank Sinatra og Count Basies Orchestra.
DR Big Bandet genopliver igen i år dele af Frank Sinatras legendariske Las Vegas koncert ”Sinatra ’At The Sands’ - With Count Basie and his Orchestra” i Koncerthuset.
En servering af de lækreste filetstykker indenfor big band jazzen overhældt med en gravy af champagne, horn og vellyd.
Så bind butterflyen, stram korsettet og glæd dig til numre som ”Fly me to the Moon” og ”Come Fly with Me”.
 
Dansk Slagerparade 2018
Dansk Slagerparade 2018
Dansk Slagerparade 2018
søndag 21-1 kl. 15:00
Køb billet
GenreDansktop
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg269 kr. + 20 kr. i gebyr
Arrangør: CB & Ole B. Booking A/S
Dørene åbner kl. 14.00. Koncerten er slut ca. kl. 17.15. Der spilles 2 sæt.
Dansk Slager Parade 2018
Glæd dig til en hitparade af store dansktop stjerner, når showet Dansk Slager Parade igen vender tilbage med en super forestilling. Showet har 21 års jubilæum, og er blevet en tradition for mange. Igen er der samlet en perlerække af kendte kunstnere, som har en masse klassikere med i bagagen.  
Bjørn Tidmand var en af de bærende personligheder i paradens begyndelse sammen med bl.a. Tommy Seebach. Nu vender han tilbage med sine mange velkendte hits. Lige fra “Lille Sommerfugl” og “Brænd mine Breve” til “Nu tager jeg til Dublin” og “Rosen er rød min ven” plus mange flere.  
John "Rocking Ghost" Andersen forsanger i “The Rocking Ghosts” er med for første gang på paraden. Han giver med garanti både landeplagen “Belinda” og “Oh Oh, What a Kiss”.  
Lars Stryg fra “Lars Stryg & Royal Strings” vender tilbage efter succesen i 2017. Med sig har han blandt andet sit hit“Aldrig mer’ må jeg se dig”, som er den sang, der har ligget længst tid på dansktoppen - hele 55 uger blev det til. Desuden bliver der genhør med “Hvor er det sted”.  
Gry Meilstrup som man kender fra sangen “Kloden Drejer” som vandt det danske Melodi Grand Prix i 1983, hvor rejehoppet også blev opfundet. Derudover har hun også hittet “Kom og kys mig”, som i 2017 blev kåret som årets dansktophit i Boxen.  
Lise Haavik sang i 1986 hittet “Du er fuld af løgn” og har i mange år været blandt de populæreste navne på Dansk Slager Parade. Efter et års pause er hun atter ombord med forrygende fortolkninger af de store dansktophits.  
Anne-Mette Rix tog alle med storm, da hun debuterede i 2006, hvor hun erstattede den sygemeldte Anne Herdorf. Publikum tog hende til deres hjerter med superlativer som den nye Birthe Kjær. Med den popularitet får hun et tredje år på slageren.  
Klaus & Servants er traditionen tro bandet, der bakker alle kunstnerne op og optræder med deres egne suveræne hits. Hvem kender ikke “Herstedvester”, “Bank tre gange” og ”Den bedste pige”.  
Showet bindes sammen af konferencier Karin Strand-Holm – kendt fra DK4 tv-showet “Syng med & Tip et hit”. 
Hugo Helmig
Hugo Helmig
Hugo Helmig
torsdag 25-1 kl. 21:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg140 kr.
Ved indgangen160 kr.
HUGO HELMIG LIGGER NR. 1 PÅ DANSK RADIO OG ANNONCERER SAMTIDIG STOR DANMARKSTURNÈ
Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som lige nu ligger nummer 1 på den danske airplay chart og er blevet streamet over 2 mio. gange. Samtidig er det 19-årige talent nu klar med en omfattende turné, hvor han besøger 21 byer landet over. 
Hugo Helmig har netop spillet sine første udsolgte debutkoncerter med stor succes. Nu glæder han sig til at komme ud i hele landet og møde publikum live, når han i november besøger København og Aarhus og fortsætter turen rundt i 19 forskellige byer i starten af det nye år. Til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.
 
Heimatt
Heimatt
Heimatt
torsdag 22-2 kl. 21:00
Køb billet
GenreFolk
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Den 22. september udkom Heimatt's andet album ”The Greatest Story” som opfølger på debutpladen ”With You I Will Dance All The Way Through The Night. I Will Tie Your Hands And Go Blind. If You Just Let Me.” der udkom i 2015, og som modtog pæne anmeldelser (5/6 Alt For Damerne, 4/6 Gaffa).
Siden 2014 har Magnus Grilstad under hans alias Heimatt udgivet en EP og et debutalbum, to udgivelser der har sendt den unge dansk/norske musiker og hans band på flere turneer i Danmark, en opvarmningstour for Rasmus Walter og længere turneer syd for grænsen, samt budt på massive festivalsomre som har sendt  Heimatt forbi Roskilde Festival, SPOT Festival (2x), Reeperbahn Festival, Tallinn Music Week, SmukFest, Musik i Lejet, Trailerpark Festival og Danmarks Grimmeste m.fl
Helt fra start er det gået utrolig hurtigt for den unge Grilstad, fra den første øver med bandet til en booking på Roskilde Festival og en pladekontrakt med Playground Music var i hus, gik der 6 måneder. Efter to år med næsten 100 koncerter i ind- og udland var der brug for ro til at finde ud af hvilken retning projektet skulle tage, og der er da også sket meget rent musikalsk for den dansk/norske artist, hvor det før var den moderne indie/folk som Heimatt dyrkede, så har musikken nu bevæget sig over i en mere elektronisk og poppet retning, mens Heimatt har bibeholdt den store organiske lyd der har gjort ham og bandet til en festivaldarling.
Nu er Heimatt klar til at drage ud på sin første længere headlinertour når Magnus til februar tager landet rundt med sit 6-mand store band.
Jesper Binzer
Jesper Binzer
Jesper Binzer
onsdag 7-3 kl. 20:00
Køb billet
GenreRock
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg200 kr.
Ved indgangen220 kr.
JESPER BINZER udgiver sit første soloalbum d. 3. november !
For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv.
Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro.
Det er nu mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange, der udsendes d. 3. november under titlen "Dying Is Easy"
"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og ved årsskiftet gik det op for mig at jeg faktisk var igang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.
Herefter er alle numre blevet indspillet i Medley-studiet sammen med Søren Andersen, der i ti år har arbejdet med Glenn Hughes fra Deep Purple samt produceret albums for en lang række danske rocknavne med alt fra Artillery (4 stk) til Mike Tramp (5 stk) samt hans eget band Electric Guitars. Venskabet mellem de to startede først for to år siden, da Søren var vikar på bassen i D-A-D, og efter turnéen fandt de sammen i pauserne fra deres respektive travle live-karrierer.
Jesper Binzer tilføjer : "Jeg er en rock´n´roll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske at jeg for 20 år siden under indspilningerne af "Simpatico" kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade, det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst".
Hele albummet er iøvrigt mixet af Jacob Hansen, der bl.a. har produceret alle Volbeat´s album.
Fuhlendorff Del 1 - Går over i historien
Fuhlendorff Del 1 - Går over i historien
Fuhlendorff Del 1 - Går over i historien
fredag 16-3 kl. 19:00
Køb billet
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedSønderborg Teater
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg285 kr. + gebyr - sælges kun via billetlugen.dk
Showet foregår på Sønderborg Teater, Rosengade 2, 6400 Sønderborg
Arrangør: FBI
Så er jeg sgu klar med et nyt solo show, "Går over i historien". I mine tidligere shows er I kommet tættere på min fortid og historie. Nu skal vi noget andet, sådan da. For denne gang har jeg tænkt mig, at vi skal tættere på vores allesammens historie. Jep, jeg har tænkt mig at fortælle hele verdenshistorien. Og showet rammer landets teatre fra 1. marts 2018.
"Hvorfor fortælle verdenshistorien?", hører jeg dig tænke. Fordi min datter i bilen, på vej til skole, en morgen spurgte mig, “far, har du altid været her?” Og efter at have kastet jeg mig ud i et kluntet forsøg på at forklare hende verdenshistorien, gik det op for mig, at det ville kræve, at jeg faktisk satte mig ind i det. Så det har jeg gjort. Men i takt med at min viden om emnet blev større, blev datterens spørgsmål dybere. For hvad er vores historie og findes den andre steder end inden i vores hoveder og derfor bare er noget vi tror. Og hvad med tro, har vi nogensinde haft brug for den, for i dag er løbet da kørt, ikk’? Og lever vi mennesker, slet og ret, forkert, i forhold til hvad vi er - nemlig jordens klogeste abe? 
I efteråret 2018 kaster jeg mig ud i “Går over i historie II”. Jep, to solo-shows på ét år, men de hænger ikke som sådan sammen. Hvor det første handler om hvordan, vi aber blev til mennesker, handler det andet om den verden, vi har bygget op. Ja, begge shows foregår på den samme tidslinje, men ikke ikke på det samme tidspunkt og kan godt ses hver for sig. Så hvis du er til universets skabelse, livets begyndelse og menne-skets første skridt, så er det “Går over i historien”, du skal se. Er du mere til “Oldtidens store tænkere, romernes bygningsværker og… jeg skal lige have læst op på det, så er det “Går over i historien 2”. Jeg skal for pokker lave to shows på et år! Du er selvfølge-lig også velkommen til at se begge. Glæder mig til vi ses rundt om i landet, aber! 
- christian 
Caroline Henderson
Caroline Henderson
Caroline Henderson
lørdag 17-3 kl. 20:00
Køb billet
GenreJazz
Koncert start20:00
SpillestedSønderborg Teater
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg295 kr.
Ved indgangen320 kr.
Danmarks ypperste jazzstemme har samlet cremen af danske musikere, når hun i foråret 2018 gæster en række koncertsale landet over. 
Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til 2018, hvor Caroline Henderson giver koncerter rundt i Danmark. Til koncerterne inviterer hun nemlig et helt særligt hold musikere, der består af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter. Koncerten kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz tilsat elektroniske rytmer, og samtidig vil hun præsentere publikum for helt nyt materiale.
På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess, Daniel Franck, som er en af Danmarks dygtigst jazzbasister, den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren, trommeslageren Jakob Høyer, som har spillet alt fra jazz til progressiv rock og pop med blandt andre The Raveonettes og Trentemøller, og slutteligt tilfører Turboweekend-pianisten Anders Stig Møller keyboard til Danmarks ypperste jazzstemme. Henderson har samlet cremen af danske musikere og komponister, som ser frem til spille sammen i konstellationen særligt udvalg til lejligheden. 

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter. Caroline Henderson arbejder for tiden på en ny pladeudgivelse, som udkommer i starten af det nye år. 
Senest er Caroline Henderson blevet inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer i den syvende udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’, hvor hun medvirker sammen med Aura, Karl William, Michael Falch, Søren Huss, Burhan G og Hush-sanger Dorte Gerlach. Det bliver spændende at se, hvordan Henderson fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin fløjlsbløde, sensuelle stemme, der gør hende helt unik i dansk musik. 
Med en jazzdiva i topform, et stjernehold i ryggen og et særligt spændende repertoire udvalgt til aftenen vender Caroline Henderson tilbage til landets koncertsale med en koncert, man ikke vil gå glip af. 
Bisse
Bisse
Bisse
torsdag 5-4 kl. 20:00
Køb billet
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg200 kr.
Ved indgangen220 kr.
Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathonlange ’Tour de Smackdown’, der sidste uge fik en smuk afrunding på Rakett Natt festivalen i nordnorske Tromsø. Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. Under overskriften ”Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert” uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene Kong Bisse af Northside” og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende. 
 
Tobias Dybvad - Fasser Partner
Tobias Dybvad - Fasser Partner
Tobias Dybvad - Fasser Partner
lørdag 14-4 kl. 19:00
Køb billet
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedSønderborg Teater
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg270 kr.
Ved indgangen290 kr.
TOBIAS DYBVAD I NYT SHOW OM JAGTEN PÅ KÆRLIGHEDEN. “FASSER PARTNER”
I et nyt one man show fortæller Tobias Dybvad om jagten på kærligheden, når man endnu engang er ude på singlemarkedet, men denne gang er blevet 36 år gammel.
Det er forsvindende lidt Tobias har datet, sådan rigtig aktivt, i sit liv. Men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede
scoringsforsøg ud af. Nederlag er altid pragtfuldt standup materiale, så glæd dig til et decideret pragtfuldt show!
Fasser Partner fortsætter i den charmerende sjove ånd, der har gjort Tobias Dybvad til en af landets mest populære komikere, og giver os et satirisk indblik i hans liv. “Man gør sig jo ikke særlig attraktiv, så snart man annoncerer, at man søger en kæreste - der skal man helst gerne spille lidt kostbar - og den sårbarhed der ligger i den der udmelding, er overraskende sjov at snakke om på scenen”, fortæller han og tilføjer: “Så
showet er ikke i sig selv en jagt på kærligheden. Altså, det er ikke sådan at jeg turnerer landet tyndt for at finde en kæreste. Hvis jeg gjorde det, havde showet heddet Jeg er overhovedet ikke klar til et forhold lige nu”.
Tobias Dybvad har efter 15 år på scenen for alvor fået banket sit navn fast, både i og uden for stand-upbranchen. Med sin stærkt selvironiske stil og skarpe, grænsesøgende pointer formår han at udfordre både genren og den verden, han udstiller. Han har løbende modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, bl.a. for de to one man shows “Sjov mand - klam personlighed” samt “Er det ikke dig fra Dybvad?”, og har med tvprogrammet “Dybvaaaaad” skabt en af de absolut største succeser på TV2 Zulu nogensinde.
Nu er han klar med sit tredje one man show og en hudflettende ærlig opdatering på sit kærlighedsliv. “Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort” slutter Tobias.
Fuhlendorff - Del 2 Går over i historien
Fuhlendorff - Del 2 Går over i historien
Fuhlendorff - Del 2 Går over i historien
fredag 5-10 kl. 19:00
Køb billet
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedSønderborg Teater
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg285 kr. + gebyr - sælges kun via billetlugen.dk
OBS Showet foregår på Sønderborg Teater, Rosengade 2, 6400 Sønderborg
 
Arrangør: FBI
 
Så er jeg sgu klar med et nyt solo show, "Går over i historien". I mine tidligere shows er I kommet tættere på min fortid og historie. Nu skal vi noget andet, sådan da. For denne gang har jeg tænkt mig, at vi skal tættere på vores allesammens historie. Jep, jeg har tænkt mig at fortælle hele verdenshistorien. Og showet rammer landets teatre fra 1. marts 2018.
"Hvorfor fortælle verdenshistorien?", hører jeg dig tænke. Fordi min datter i bilen, på vej til skole, en morgen spurgte mig, “far, har du altid været her?” Og efter at have ka-stet jeg mig ud i et kluntet forsøg på at forklare hende verdenshistorien, gik det op for mig, at det ville kræve, at jeg faktisk satte mig ind i det. Så det har jeg gjort. Men i takt med at min viden om emnet blev større, blev datterens spørgsmål dybere. For hvad er vores historie og findes den andre steder end inden i vores hoveder og derfor bare er noget vi tror. Og hvad med tro, har vi nogensinde haft brug for den, for i dag er løbet da kørt, ikk’? Og lever vi mennesker, slet og ret, forkert, i forhold til hvad vi er - nemlig jordens klogeste abe? 
I efteråret 2018 kaster jeg mig ud i “Går over i historie II”. Jep, to solo-shows på ét år, men de hænger ikke som sådan sammen. Hvor det første handler om hvordan, vi aber blev til mennesker, handler det andet om den verden, vi har bygget op. Ja, begge shows foregår på den samme tidslinje, men ikke ikke på det samme tidspunkt og kan godt ses hver for sig. Så hvis du er til universets skabelse, livets begyndelse og menne-skets første skridt, så er det “Går over i historien”, du skal se. Er du mere til “Oldtidens store tænkere, romernes bygningsværker og… jeg skal lige have læst op på det, så er det “Går over i historien 2”. Jeg skal for pokker lave to shows på et år! Du er selvfølge-lig også velkommen til at se begge. Glæder mig til vi ses rundt om i landet, aber! 
- christian 
 
 
 

Kontaktoplysninger

 

Fakta

  • CVR nr. 29 99 75 78
  • EAN nr. 57 98 00 51 54 068
  • Bank: Reg nr. 7931 konto 100 456 2