Film på Sønderborghus

Husets filmklub

Husets Filmklub vil udbrede kendskabet til og interessen for film som kunstart, fortrinsvis ved forevisning af spillefilm, som ikke vises i den lokale biograf. Du skal være medlem af filmklubben for at se filmene, men medlemskabet er billigt.

Husets filmklub optager nye medlemmer fra den 1.dec – 12.jan 2018.

Medlemsskabet er gældende for hele 2018 , du får følgende for medlemsskabet:
6- 8 internationale film i løbet af året
Forfriskning til hver film
Fællesskab med ligesindet.
Henvendelse i billetsalgets åbningstid, hvor man samtidig betaler. Pris 300 kr.

Medlemsbesviset udleveres ved første film i Januar.
Følgende film ligger fast i løbet af foråret ……. En fantastisk Kvinde fra 2017 og Alt om min mor fra 1999. Begge fantastiske film som har fået mange priser og et hav af omtale.

 

Læs mere om HUSETS FILMKLUB her: 

 

Doxbio

DOXBIO er hele Danmarks biografklub for dokumentarfilm.

DOXBIO har eksisteret siden 2010 og har siden start haft mere end 165.000 publikummer inde og se dokumentarfilm i mere end 120 biografer landet over.

DOXBIO har en særordning med Politiken, som giver Politiken PLUS medlemmer 20% rabat i hele landet til ALLE visninger mod forevisning af PLUS kortet - Billetter med rabat kan kun købes ved indgangen.

Læs mere om DOXBIO her: 

 

 

Forsalg75 kr.
Ved indgangen75 kr.

Det kan være nødvendigt at besøge fortiden for at få en god fremtid.
For 17 år siden blev Svens far, keramikeren Niels, fundet frosset ihjel i en snedrive få kilometer fra deres hjem. Der lå en vodkaflaske nær liget. Det tragiske dødsfald var enden på et intenst liv med store op- og nedture.
Sven og hans lillebror Emile har forsøgt at lægge opvæksten med den stærkt alkoholiserede far bag sig, men noget trækker i Sven. Han finder en kasse med breve, afstøbninger og mystiske lydoptagelser, faren har efterladt, og på trods af familiens advarsler begynder han at grave i fortiden.
Sven har et stærkt ønske om at konfrontere sin far med hans svigt, men hvordan gør man det, når han er død? Han forsøger på forskellig vis at vække ham til live og hyrer til sidst en skuespiller til at give faren krop, så han kan genskabe episoder fra sin barndom. Undervejs bliver det store spørgsmål, Sven må stille sig selv, om han uvidende har fortsat farens indre kamp og er på vej i hans fodspor?
Instruktør: Sven Vinge
Producent: House of Real
Land: Danmark
Længde: 1 time og 18 min.
Sprog: Dansk
 

Filmen vises af Husets filmklub og er kun for filklubbens medlemmer - læs mere om filmklubben her.
 
Da den enlige Manuela mister sin søn ved en bilulykke, rejser hun fra Madrid til Barcelona. Hun opsøger sin fortid og Estebans far, som han aldrig har kendt, og som siden er blevet til transvestitten Lola.

Forsalg75 kr.
Ved indgangen75 kr.

En film om alt det vigtige: kærlighed, politik, kunst, angst og oprørstrang.
En inspirerende kærlighedshistorie og en knald-på musikfilm, der følger den svenske rapper Silvana Imam de første år i hendes karriere, hvor hun går fra undergrundskunstner til ikon. I samme periode forelsker hun sig i den allerede etablerede stjerne Beatrice Eli og snart er de to et power-par, der sammen når mytiske højder på den svenske musikscene. Silvana bruger sin skarpe tunge og kompromisløse tekster til at samfundsrevse og kaste lys på alle former for undertrykkelse, og bliver hurtigt en stemme for en ny generation, belønnet med berømthed og store musikpriser. Men efter et år i rampelyset, forsvinder Silvana pludselig med en melding om, at hun ikke er en super-helt, bare et menneske.
Instruktører: Mika Gustafson, Olivia Kastebring & Christina Tsiobanelis
Producent: Mantaray Film
Land: Sverige
Længde: 1 time og 31 min.
Sprog: Svensk med danske undertekster
 

Filmen vises af Husets Filmklub og er kun for medlemmer - læs mere om filmklubben 
 
Titlen offentliggøres senere

Forsalg75 kr.
Ved indgangen75 kr.

En film om en af de mest magtfulde kvinder i Danmark.
For første gang nogensinde har en kvinde sat sig i spidsen for den samlede danske arbejderbevægelse. Filmen følger den tidligere kontorassistent Lizette Risgaard fra hun bliver valgt som formand for LO og dermed for knap 1 million lønmodtagere i Danmark.
De sidste tyve år har LO oplevet medlemsflugt og fagbevægelsens historiske betydning for det danske arbejdsmarked er truet. Det er denne onde cirkel, Lizette Risgaard har til opgave at bryde. Og det tror hun på, at hun kan. Med sin strategi om samarbejde med den borgerlige regering, sin utrættelige energi og sin klippefaste tro på fællesskabet og solidariteten.
Filmen følger Lizettes kamp på både de ydre og de indre linjer og lukker os ind i det politiske maskinrum, hvor intet filmhold tidligere har haft adgang. Her træffes vigtige, men ikke altid lige populære beslutninger. Beslutninger, der sender Lizette Risgaard ud i et stormvejr blandt sine egne medlemmer.
Instruktører: Louise Detlefsen og Mette-Ann Schepelern
Producent: Hansen & Pedersen Film & Fjernsyn
Land: Danmark
Længde: 1 time og 15 min.
Sprog: Dansk

Filmen vises af Husets Filmklub og er kun for medlemmer - læs mere om filmklubben 
 
Dramaet 'En fantastisk kvinde' handler om Marina, der arbejder som servitrice, men drømmer om at blive sangerinde.
Marina danner par med den tyve år ældre gentleman og skrædder Orlando, der tager hende med ud at danse og spise på hendes fødselsdag. Om natten vågner Orlando op og føler sig dårlig, og kun få timer senere er han død.
Nu starter et helvede for Marina, da den afdødes familie ikke vil kendes ved kærestens eksistens, og politiet samtidig begynder at mistænke Marina for at have noget med dødsfaldet at gøre.
Den unge kvinde må midt i sin sorg finde sig i at blive mistænkeliggjort, latterliggjort og truet - alt sammen fordi ingen forstår eller respekterer hendes identitet.
'En fantastisk kvinde' vandt årets Søvbjørn på Berlinalen og er instrueret af Sebastián Lelio, der tidligere har stået bag det anmelderroste komediedrama Gloria.

Forsalg75 kr.
Ved indgangen75 kr.

En eventyrlig familiekrønike om heste, kvinder, spioner, konger og kunsten at vrikke med ørerne.
Michael og hans far, den gamle hofmarskal Søren Haslund-Christensen er på loftet for at finde skjulte skatte fra fortiden. Bedstefar Henning var berømt opdagelsesrejsende og kulturarvsindsamler blandt mongolske stammer og Michael har hørt rygter om, at Henning levede et hemmeligt dobbeltliv som britisk agent og våbensmugler. Nu vil han finde ud af, om det er sandt. Han vil også gerne have tid sammen med sin far, for Sørens helbred skranter og tiden er knap.
Han får lokket sin far med på eventyr – som de har været så mange gange tidligere i deres liv – på en rejse i farfarens fodspor tilbage i tiden til en historie om kærlighed og afsavn og et storslået spionkomplot, der involverer både farfar Henning og mægtige imperiers kamp om verdensherredømmet.
Instruktør: Andreas Dalsgaard
Producent: Haslund Film
Land: Danmark
Længde: 1 time og 35 min.
Sprog: Dansk
 

Kontaktoplysninger

 

Fakta

  • CVR nr. 29 99 75 78
  • EAN nr. 57 98 00 51 54 068
  • Bank: Reg nr. 7931 konto 100 456 2