Film på Sønderborghus

Husets filmklub

Husets Filmklub vil udbrede kendskabet til og interessen for film som kunstart, fortrinsvis ved forevisning af spillefilm, som ikke vises i den lokale biograf. Du skal være medlem af filmklubben for at se filmene, men medlemskabet er billigt.

Husets filmklub optager nye medlemmer fra den 3.dec 2018 – 10.jan 2019

Medlemsskabet er gældende for hele 2019 , du får følgende for medlemsskabet:
6- 8 internationale film i løbet af året
Forfriskning til hver film
Fællesskab med ligesindet.
Medlemskabet koster 300 kr.

Medlemsbesviset udleveres ved første film i Januar.

Læs mere om HUSETS FILMKLUB her: 

 

Doxbio

DOXBIO er hele Danmarks biografklub for dokumentarfilm.

DOXBIO har eksisteret siden 2010 og har siden start haft mere end 165.000 publikummer inde og se dokumentarfilm i mere end 120 biografer landet over.

DOXBIO har en særordning med Politiken, som giver Politiken PLUS medlemmer 20% rabat i hele landet til ALLE visninger mod forevisning af PLUS kortet - Billetter med rabat kan kun købes ved indgangen.

Læs mere om DOXBIO her: 

 

 

Du skal være medlem af Husets Filmklub for at se filmen.

Drama/komedie
Instruktør amerikanske John Wells. Manuskript Tracy Letts. Filmen handler om Westonfamilien, der har været spredt for alle vinde, indtil en krise bringer de fremmedgjorte søstre tilbage til barndomshjemmet.

Du skal være medlem af Husets Filmklub for at se filmen.

Drama/komedie
Instruktør italienske Paolo Virzi. Vi følger Beatrice, som er patient på en institution. Hverdagen på stedet er kedelig, og en dag tager hun chancen og stikker af.

Du skal være medlem af Husets Filmklub for at se filmen.

Drama/komedie
Instruktør finske Aki Kaurismaki. Vi følger en flygtning i Helsinki. Han får hjælp af en tidligere skjortesælger, som begynder et nyt liv som restauratør. Instruktøren er kendt for sin sortkomiske stil.