Skip to the content

Søren Andersen & band

Dato/tid: 19-03-2020 21:00
Døråbning: 20:00
Genre: Rock
Ståplads/Siddeplads: Ståplads
Sted: Sønderborghus
Forsalgspris inkl. gebyr: 120
Ved indgangen: 140
Arrangør: Sønderborghus

Clinic kl. 19.00
En mand med mange talenter
Superguitarist, sangskriver, producer og medindehaver af det legendariske MEDLEY STUDIE. Kendt som den ene halvdel af det danske guitarfænomen ELECTRIC GUITARS og mangeårig guitarist for Mike Tramp. Turnéer og livejobs med bla. Anne Linnet, Sanne, Jesper Binzer og Marco Mendoza. Ja selv D.A.D har han været afsted med, da han i en periode varetog bassen for sygdomsramte Stig Pedersen.

Og nu er Søren så klar med hans nye soloalbum om hvilket han siger:

"...Det her er et livsprojekt. Jeg har altid haft den her type plade i mig. Jeg ved godt, det ikke er særligt hipt, men nu skal den bare ud. Det er min hyldest til en periode i 80´erne med Topgun og Miami Vice. Det er mere den slags temaer, end det er pral..."

Albummet der har fået titlen ´Guilty Pleasures´ udkom 11. oktober.

Liveshows og Clinic
I forbindelse med udgivelsen af hans nye album "Guilty Pleasures" er der planlagt en kortere turné i foråret 2020 hvor Søren Andersen, sammen med et hold af kompetente musikere, vil præsentere sangene fra det nye album.

Og som lidt ekstra guf for aspirerende ´superguitarister ´ og andre interesserede med billetter til aftenens koncert, vil Søren kl. 19.00 afholde en clinic. Her vil han fortælle om iværksættersiden af at være prof. musiker. Hvad det kræves af dig som sideman. Sammensætning af udstyr og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor gæsterne har mulighed for at stille spørgsmål.

Alt i alt er der her lagt op til en musikalsk oplevelse i særklasse.