Skip to the content

Alli Neumann + Sofia Portanet

Dato/tid: 30-04-2020 20:00
Døråbning: 19:00
Genre: Pop
Ståplads/Siddeplads: Ståplads
Sted: Mejeriet
Forsalgspris inkl. gebyr: 100
Ved indgangen: 120

Unge under 18 år samt studerende med studiekort: 70 kr.
Under overskriften "Spil Tysk" præsenterer Sønderborghus i samarbejde en række andre syd- og sønderjyske spillesteder koncerter med tyske artister.
På Sønderborghus kan du torsdag d. 30. april opleve Alli Neumann og Sofia Portanet, fra henholdsvis Hamburg og Berlin, der begge er at finde sådan ude på fløjen i tysk pop.
Siden debuten i 2018 er det gået stærkt for Alli Neumann, hvis tysksprogede progressive pop allerede har fundet et stort publikum i hjemlandet.
Alli Neumann har netop afsluttet 2019 med udsolgte koncerter i bl.a. Berlin, Frankfurt, Köln, Hamburg og München, og ”Spil Tysk”-koncerterne markerer afslutningen på sangerindens forårsturné.
Ligeledes tysksprogede Sofia Portanet repræsenterer en ny generation af tysk new wave / post-punk med referencer til en ung Nina Hagen og andre klassikere, men alligevel med sit helt eget udtryk, sådan som det bl.a. kan høres på den netop udgivne single ”Planet Mars”.

Koncerten er en del af ”Spil Tysk”-dagene, hvor en god håndfuld spillesteder i Syd- og Sønderjylland deltager i fejringen af 100 års jubilæet for Sønderjyllands genforening med Danmark gennem koncerter med tyske artister.
Koncerten er støttet af bl.a. Region Syddanmark.