Skip to the content

Eivør

Dato/tid: 29-09-2021 20:00
Døråbning: 19:00
Genre: Folk
Ståplads/Siddeplads: Siddende
Sted: Sønderborghus
Forsalgspris inkl. gebyr: 220
Ved indgangen: 240
Arrangør: Sønderborghus

På grund af Covid-19 er koncerten flyttet til 29.09.2021. 

Billetter købt til d. 30.09.2020 kan benyttes på den ny dato.

Der er tætte paralleller mellem Eivørs musik og det dramatiske landskab i hendes nordlige hjemland, Færøerne. “Det kan være meget hårdt og meget blidt på samme tid – og når jeg synger, ser jeg, at vildskab og blødhed blandes sammen,” siger Eivør.

Mens hendes oprindelse ligger i færøsk folkesang, afslører Eivørs seneste produktion sin fascination med de uendelige muligheder for elektronisk musik.

I 2015 udkom albummet ’Slør’ (på Færøsk), som indbefatter soniske sensibiliteter i numre som ’Trøllabundin’ – et spøgende stykke pop bygget på den omskiftelige vokal og hypnotiske håndtromme-rytmer. I 2017 fulgte den engelske version af albummet ”Slør”.

Eivør skrev og udgav sit første album allerede som 16-årig og brugte de næste mange år på at spille til folk-, jazz- og rock-festivaler. Som musiker er Eivør alsidig – det musikalske landskab ruller fra den færøske tåge over lette kærlighedshymner, og sangene er hyllet ind i trommer, synths, guitar og ikke mindst Eivørs fængslende vokal.

Efter at have tilbragt år på landevejen, som også har bragt hende til store shows i USA og udsolgte shows i England, er næste skridt at få lavet det næste studiealbum, som udkommer i sept 2020. Albummet er sendt til tryk og det er vare at vente på de første singler.

Til koncerterne i 2020 kan du både høre de velkendte sange og sange fra det kommende album; Segl, der forventes at udkomme i september.