Skip to the content

Sing Sing Sing

Dato/tid: 05-11-2020 20:00
Døråbning: 19:00
Genre: Pop
Ståplads/Siddeplads: Siddende
Sted: Sønderborghus
Forsalgspris inkl. gebyr: 250
Ved indgangen: 270
Arrangør: Sønderborghus

Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.

A Good Night Out … med Sing Sing Sing ”Det er ikke med vilje”, siger Sing Sing Sing selv om det faktum, at de år fejrer 10 års musikalsk fællesskab. Men den er go’ nok … konstellationen, der egentlig begyndte ’for sjov’, er blevet en god vane for bandet. Heldigvis. ’A Good Night Out’ er en ret dækkende titel på Sing Sing Sings 2020 turné. Det er ikke bare, hvad deres publikum efterhånden har vænnet sig til at få, når de møder op til en aften i SSS-selskab.

Bandet selv har også haft så mange ’good nights out’ sammen, at de i år kan fejre 10-års jubilæum. Med to albums i baglommen, flittigt spillede sange i radioen og masser af udsolgte koncerter er Sing Sing Sing tilbage på landevejen i efteråret 2020, hvor de igen kommer det meste af landet rundt.

Med sig har de – udover den velspillende ’bund’, Anne Kirstine Winkler og Tove Sørensen – en række nyskrevne sange, du sikkert allerede har hørt i radioen, en posefuld af de SSS-sange, du kender og den sædvanlige spilleglæde, bandet er kendt for.

Glæd jer til et gensyn med de syv musikalske legekammerater, et genhør med Sing Sing Sing-sangene, et lyt på de spritnye sange - og ’a good night out’ med Sing Sing Sing. Sing Sing Sing er: Ivan Pedersen Alex Nyborg Madsen Søren Jacobsen Sascha Dupont Lonnie Kjer