Skip to the content

Barbara Moleko

Dato/tid: 27-11-2020 20:00
Døråbning: 19:00
Genre: Pop
Ståplads/Siddeplads: Siddende
Sted: Sønderborghus
Forsalgspris inkl. gebyr: 220
Ved indgangen: 240
Arrangør: Sønderborghus

Sammen med en paraderække af store pophits og adskillige udsolgte koncerter på nogle af landets mest besøgte spillesteder såsom tre udsolgte Store VEGA tidligere, og medvirken i Toppen af Poppen står Barbara Moleko som en anerkendt og populær musiker for mange danske musikforbrugere.

Barbara spillede få jobs sommeren 2019, men har ellers holdt en pause fra det hektiske liv på landevejen. Nu er hun for alvor klar til at drage rundt i landet, når hun til efteråret 2020 tager på en akustisk tour. Dette sker i kølvandet på hendes 3. albumudgivelse, og ifølge Barbara selv er det noget hun glæder sig til at dele med alle sine fans: “2020 er året hvor jeg vender tilbage til musikken - og den kærlighed til musikken, der var grobund for starten på min karriere.

Det føles enormt fedt endelig at have gjort mit album færdigt og kunne præsentere det for mine fans. Jeg glæder mig til at tage på akustisk tour, hvor sangene kan præsenteres på en mere nærværende og intim måde: For Lykken er = at spille live!!”