Skip to the content

Orquesta Tipica Andariega - AFLYST

Dato/tid: 13-11-2020 20:00
Døråbning: 19:00
Genre: Tango
Ståplads/Siddeplads: Siddende
Sted: Sønderborghus
Forsalgspris inkl. gebyr: 140
Ved indgangen: 160
Arrangør: Sønderborghus

Koncerten er aflyst pga. Coved-19 rejserestriktioner

 

I efteråret 2020 er tangoorkestret Andariega fra Buenos Aires igen på turné i Europa. Det er sjette gang det efterspurgte orkester besøger det europæiske kontinent.

Denne gang har de medbragt deres seneste CD “Avanti”, som er orkestrets fjerde album og propfyldt med de bedste tangoklassikere i spritnye kreative versioner, som sammen med Andariegas egne kompositioner udgør årets repertoire.

Andariega er en fed mulighed for at opleve et ægte tangoorkester på disse kanter. Det er et ungt orkester, som leverer en rytmisk stærk og kontrapunktistisk tango, der indeholder både drama og humor, som hører sig genren til. Orkestret blev skabt i 2009 og har det traditionelle tangoorkester - format dvs. tre violiner, to bandoneoner (den særlige tangoakkordeon), klaver og kontrabas.

Blandt bandoneonspillerne gemmer der sig en dansker, Stine Engen, som det seneste årti har dedikeret sig til genren og er bosat i Buenos Aires. Hun har i år lanceret et projekt kaldet DANGO, hvor hun forvandler kendte sange fra den danske sangskat til dansable tangoer. I år vil Andariega have nogle af disse DANGOer med i programmet.

Aflyst