Skip to the content

Kajsa Vala

Dato/tid: 14-11-2020 20:00
Døråbning: 19:00
Genre: Americana
Ståplads/Siddeplads: Siddende
Sted: Sønderborghus
Forsalgspris inkl. gebyr: 170
Ved indgangen: 190
Arrangør: Sønderborghus

Kajsa Vala har haft et travlt 2019 på landevejen, både som 3. live-medlem på Psyched Up Janis’ efterårstour og med sin egen musik - både med fuldt band og på en velbesøgt nærværende akustisk efterårsturné i hele Danmark.

I efteråret 2020 er hun klar til at udgive sit tredje album og d. 24. april udgiver hun første single herfra. “One Drop” er et hjertesuk til tiden der flyder og en konstatering af, at vi ikke kan stoppe den.

D. 14. november kommer Kajsa Vala med band forbi Sønderborghus. “Som fuldtids musiker, sangskriver i konstant bevægelse fremad, bliver man som menneske og mor i sine få pauser mindet om, at man ikke får tiden tilbage. Og den situation vi og verden står i lige nu giver os ingen anden udvej, end at dyrke det nære og det eftertænksomme - det passer denne sang rigtig fint ind i”, fortæller Kajsa om den nye single.

Med nærværende sangskrivning og vokalpræstation understøttet af fremragende guitarspil er “One Drop” det, man næsten kan kalde en Kajsa Vala-klassiker. Et univers, hun har dyrket altid og som har skabt det nærvær og den intimitet, der gør, at hun til stadighed vokser i folks hjerter - i særdeleshed på den danske live-scene, hvor flere og flere har fået ørene op for hendes støvede americana-pop.