Skip to the content

Michael Williams + Shambs + Lillebittebock

Dato/tid: 24-10-2020 21:00
Døråbning: 20:00
Genre: Urban
Ståplads/Siddeplads: Siddende
Sted: Mejeriet
Forsalgspris inkl. gebyr: 100
Ved indgangen: 120
Arrangør: Sønderborghus

Specialpris for unge under 18 år eller studerende med gyldigt Studiekort: 70 kr. - dokumentation skal vises ved indgangen.

Han er inspireret af den amerikanske trap scene og artister som SmokePurpp, Popsmoke. Michael Williams er en ung dansk rapper med rødder i UK. Han har skabt sig et navn på den Danske Urban Musik scene med de fængende hits som “Gas”, “Shooter” og senest “Hygger mig”, og er muligvis det næste store Urban navn ingen kan komme uden om.

Michael Williams er en entertainer i særklasse og han leverer et selvsikkert show, når han går på scenen. Målet er klart: at få publikum hypet helt op!

Der gik 1 år og 2 måneder fra da Shambs købte mikrofon, monitors og meldte sig til kurser på Rytmisk Center, til at han stod foran omtrent 10.000 mennesker på Apollo Countdown ved Roskilde Festival i 2019.

Anmeldere kalder kalder Shambs for dansk undergrunds hiphops mest underholdende karakter. Han bevæger sig for tiden i et tekst univers præget af billedsprog og metaforer, hvilket får Shambs meget loyale fans til at trykke replay, gang på gang.

Lillebittebock er ikke en dansk hiphop-artist, som de er flest. Han er ikke rig, går ikke op i mærketøj og er ikke bange for at behandle dybt personlige emner. Singleudgivelser som ’Telefon’, ’Spørgsmål’ og ’Fortabt’ har gjort Lillebittebock til én af frontfigurerne i en ny tendens i dansk hiphop – han er ikke bange for at berette om livets skyggesider og gør det gerne over overraskende atmosfæriske eller tunge beats.

Lyden blander Auto-Tune og slørede vokaler med tydelige, stærke linjer over svævende beats. Hans musik behandler tungere emner som sin afdøde far, misbrug og tanker om at forsvinde fra jorden. Og gør ham på den måde talerør for en stor gruppe af unge, der oplever lignende følelser.