Skip to the content

Miriam Mandipira & The Soul Family

Dato/tid: 30-09-2021 20:00
Døråbning: 19:00
Genre: Soul
Ståplads/Siddeplads: Siddeplads
Sted: Sønderborghus
Forsalgspris inkl. gebyr: 130
Ved indgangen: 150
Arrangør: Sønderborghus

Soulfuldt nyt samarbejde.

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. Musikere der jævnligt optræder med navne som Dodo & the Dodo’s, Lis Sørensen, News og Ivan Pedersen.
Miriam Mandipira & The Soul Family er aktuel med debut-udgivelsen “One”, som allerede har fået fantastiske anmeldelser.
“Miriam sætter en tyk streg under både sin alsidighed og sin status som Danmarks nok allerbedste sangerinde lige nu” Jakob Wandam, Bluesnews.dk

‘Vi mødtes omkring en koncert, hvor vi skulle fortolke nogle Etta James sange. Det sagde bare klik, og vi følte os øjeblikkeligt som i familie med hinanden. Gennem musikken blev der knyttet nogle bånd imellem os.’ fortæller Miriam.
Hun fortsætter. ’Vi fortolker andres sange, men lægger netop stor vægt på at fortolke. Det har altid været følelsen, der drev mig. Det har jeg med hjemmefra. Jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv’
‘Det er den følelse, der driver os, hvad enten vi spiller en Etta James-sang eller en sang af Gasolin - det skal føles rigtigt! Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen’.
‘Det er vores ønske at publikum skal ha’ en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, og den må gerne sende dem opløftede hjem’.
‘Følelsen og øjeblikkets inspiration imellem os fem på scenen, er det, der skaber vores egen lyd og gør os til en soul familie’.