Skip to the content

Rebecca Lou + Lil Cat

Dato/tid: 18-03-2022 21:00
Døråbning: 20:00
Genre: Rock
Ståplads/Siddeplads: Ståplads
Sted: Sønderborghus
Forsalgspris inkl. gebyr: 120
Ved indgangen: 140
Arrangør: Sønderborghus

At rockens vildskab ikke kan forenes med popmusikkens iørefaldende kækhed er ensejlivet og helt forkert myte. Det er Rebecca Lou det endegyldige bevis på.
Rebecca kan både lave smadret punk, med alt hvad det indebærer af læderjakker ogdommedagsguitar, men hun er også leveringsdygtig på vemodige akkorder, melodierog tekster, der sætter sig fast i din hjerne, som den mest insisterende popsang.
»Jeg elsker rockmusik, og det er en kæmpe del af mig, men jeg har også et kæmpepophjerte. Jeg kan godt lide det storladne og den gode melodi, og så er historien isangen super vigtig for mig«, siger hun. Tag bare selvtillidshymnen ‘Bitch, U Look Good’,som Rebecca Lou håber kan give andre mod til at turde være sig selv.
Siden debut-ep'en Skeletons fra 2018 har Rebecca Lou haft singler i rotation på både P3& P6 imens projektet har tourneret i Danmark, Tyskland, Østrig og England og blandtandet optrådt på Roskilde Festival (DK), SPOT Festival (DK), Reeperbahn Festival (DE),Waves Vienna (AT), til Livebeatet på P6 Beat og Gaffaprisen 2020.