Skip to the content

Vestbo Trio feat. Bjørn Fjæstad

Dato/tid: 09-04-2022 20:00
Døråbning: 19:00
Genre: Blues/jazz
Ståplads/Siddeplads: Unummereret siddeplads
Sted: Sønderborghus
Forsalgspris inkl. gebyr: 130
Ved indgangen: 150
Arrangør: Sønderborghus

En stærk trio møder en stor stemme!
"Hvornår laver I en plade med en sanger?" Det spørgsmål har fulgt Vestbo Trio i 10 år, og nu siger guitarist Michael Vestbo tak for tålmodigheden:

- Vi har forfinet vores instrumentale sammenspil over en håndfuld albums, og det er en både rystende og fuldstændig fantastisk oplevelse at koble Vestbo Trios lyd med en fabelagtig stemme som Bjørn Fjæstads. Hvert ord han synger rummer en vægt og dybde, som det er en fornøjelse at spille sammen med.
Det nye album, som udkommer 1/9, består af Vestbo Trio's stemningsfulde instrumentale musik, suppleret med numre med vokal. Bjørn Fjæstad, kendt fra BAAL samt en række succesfulde teaterkoncerter, medvirker på albummet, hvor han fortolker sange af Bob Dylan, Lambchop, Bill Fay m.fl.

- Det er en stor oplevelse at indspille med Bjørn, fortæller Michael Vestbo. Da Bjørn ankommer til studiet og går direkte ind i vokalboksen og synger "My Blue Wave”, taber vi simpelthen kæben over hvor vildt han synger. Alle reagerer i nuet og spiller sammen - og indspiller pladens første vokalnummer i ét af de første takes. Et magisk øjeblik!