Skip to the content
Praktisk information

Niveaufri adgang til koncerter, Cafe´en, mødelokaler mm. sker via indgangen på nordsiden af Sønderborghus. Inde i huset er der elevator til de enkelte etager, dog ikke til det kreative værksted i kælderen.

Handikap-P-plads er ligeledes på nordsiden af huset få meter fra indgangen.

Handikaptoilettet er i stueetagen ved øvrige toiletter.

Sønderborghus tilbyder gratis adgang til ledsager med ledsagerkort.

Billetsalg til koncerter sker via mail: sonderborghus@sonderborg.dk, via 88724236 eller i billetsalgets åbningstid. Af hensyn til kapacitet beder vi jer oplyse om kørestole og evt. ledsager med ledsagerkort.

Billetter sælges i Informationen på Sønderborghus, via denne hjemmeside eller på www.ticketmaster.dk.

Billetterne kan ikke byttes eller refunderes. Du mulighed for at sælge din billet via opslag på facebook begivenheden for koncerten. Hvis du skal give billetter i gave, opfordrer vi til, at du tjekker om modtageren kan deltage i koncerten, eller at du køber et gavekort.

Købte billetter refundes udelukkende i tilfælde af aflysning. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelses omkostninger refunderes ikke.

Unge under 18 år har adgang til alle vores koncerter, men vi anbefaler, at unge under 14 år er i selskab med voksne. Der sælges naturligvis ikke alkohol til unge under 18 år.

Teatersalen har plads til 420 stående, 290 siddende på stolerækker eller 200 ved caféborde. Balkonen er altid stolerækker, men er ikke nødvendigvis åben. Ved stå-koncerter må du derfor regne med at stå op.

Black Spot har plads til 149 stående eller 80 siddende gæster. Langt de fleste koncerter på Black Spot er stående. Det er som hovedregel artisten, der bestemmer om det er en stående eller siddende koncert.

Dørene åbnes som udgangspunkt ca. 1 time før en koncert i teatersalen og Black Spot.

Koncerterne slutter som hovedregel inden kl. 23 på hverdage og inden 24 på weekend-dage.

I baren sælges fadøl, specialøl på flaske, vin, sodavand, kildevand, te & kaffe, shots, drinks samt lidt snacks.

I samarbejde med Cafe´en tilbydes koncertmenu til de koncerter, der i vores program er angivet med ”kniv og gaffel”.

Obs: Spisende gæster har ved siddekoncerter mulighed for at reservere siddepladser til koncerten inden dørene åbnes.

Rygning er forbudt inden døre – dette gælder også e-cigaretter. Rygning er muligt i gården.

Lydstyrke bestemmes af artistens lydmand så længe den holdes under 103 dB Leq15min. Der kan købes ørepropper i baren.

I samarbejde med Cafe´en tilbydes koncertmenu til de koncerter, der i vores program er angivet med ”kniv og gaffel”.

Obs: Spisende gæster har ved siddekoncerter mulighed for at reservere siddepladser til koncerten inden dørene åbnes.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Vi foretager personregistrering med henblik på at kunne levere den ønskede vare, hvad enten dette er billet- kursus- eller andet køb samt tilmeldinger af enhver art. Oplysningerne bruges til at optimere vores services og indhold, så vi eksempelvis kan kontakte dig ved aflysninger/flytninger af koncerter, kurser o. lign samt for at kunne fremsende nyhedsmail mm. Derudover bruges oplysningerne til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Vi anvender kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Liste over tredjeparter:

Billet- og kursuskøb foretages via Ticketmaster.dk
Kursusregistrering sker endvidere hos Sønderjyllands Kunstskole med henblik på støtte efter folkeoplysningsloven.
Lokalebestilling mm. styres via speedware.dk
Vores hjemmeside og nyhedsmails hostes via Haug-it.dk / Umbraco.
Der er indgået databehandleraftaler med alle tredjeparter.
Sønderborghus opbevarer alle øvrige digitale oplysninger på servere hos Sønderborg kommune. Computeradgang er beskyttet af log-on koder og antivirus.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: sonderborghus@sonderborg.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

SØNDERBORGHUS holder lukket indtil d. 14.04.20

Pga. situationen omkring CORONA-virus (COVID-19) er der ingen aktiviteter på SØNDERBORGHUS indtil d. 30. marts. Alle koncerter og arrangementer i perioden vil derfor blive flyttet eller aflyst.

Vi arbejder på højtryk for at finde nye datoer til koncerterne i denne periode. Derfor tager vi ikke telefonen, men kan kontaktes pr. mail på sonderborghus@sonderborg.dk

Har du købt billet til en flyttet koncert - hvor vi har en afklaring om ny dato - vil du snarest få en besked om ny dato og mulighed for refusion. Vi anvender den kontaktinfo du har opgivet ved billetkøbet.

Ved flytning af koncert

  • Din købte billet er gyldig til den flyttede koncert
  • Ønsker du at få din billet refunderet har du mulighed for det inden for en given tidsfrist
  • Du vil få direkte besked om ny dato og frist for refundering

Ved aflysning af koncert

  • Hvis din koncert bliver aflyst, refunderer vi billetprisen - gebyrer refunderes ikke.
  • Du vil få direkte besked om refundering.
Bestyrelsen

Formand

Theodor Munch Knudsen

Repræsentant for Turismeerhvervet

 

Næstformand

Lisbeth Bjerrum

Repræsentant for erhvervslivet

 

Knud Jensen

Repræsentant for brugergruppen

 

Bjørn Allerelli Andersen

Udpeget af Sønderborg Byråd

 

Jim Würtz Hemmje

Repræsentant for det kulturelle liv

 

 

Maria Andresen

Repræsentant for personalegruppen

 

 

Nicklas Damsgaard Rahr

Udpeget af de 6 første

formand for Sønderborg Ungdomsråd